vineri, 30 octombrie 2020

COLECTIV ! NOI N-AM MURIT ! N-AM MURIT !

                                                               Dragii mei,

Astazi se implinesc 5 ani de la tragedia de la Colectiv.Stim cu totii ce s-a intamplat atunci,cata suferinta si cat chin ,atat pentru tinerii care erau acolo ca sa se distreze, cat si pentru familiile lor indoliate si indurerate.

Asa cum cunoastem cu totii,aceasta tragedie eu am prezis-o cu 5 zile inainte.Din nefericire,aceasta s-a si intamplat,iar atatia tineri frumosi si liberi,au ars de vii in acea baraca improvizata .
Dar s-a intamplat o mare Minune astazi,in timp ce scriam aici pe Blog.
Aud un glas care striga pur si simplu:
 "Eu n-am murit!
Eu nu am murit!
Uite,nu am murit! 
Uite nu am murit !
Noi nu am murit!"
Clipa in care,vad un baiat cam la 17-18 ani ,poate mai putin,imbracat intr-un costum negru si care era inconjurat de o lumina alba ca de neon, lumina ce stralucea nespus.Baiatul mi-a aparut in faţă si-mi repeta intr-una ca el nu e mort,ca el si ei traiesc.
Era foarte vesel si stralucea de lumina divina.
Dragii mei, viata noastra nu se termina aici.Aici suntem vremelnic,si putem pleca in orice clipa in viata cea vesnica. Pentru cei care pleaca, este spre bucurie si spre veselie.Cei care raman insa, se topesc de dorul lor,plang si sunt tristi.Este firesc sa plangem dupa cei dragi pe care nu-i mai avem langa noi,este firesc sa fim tristi.
Dar,Dumnezeu ne va intari pe fiecare in parte si vom continua ca sa traim pe pamant,cu amintirea celor dragi in inima si-n suflet,rugandu-ne pentru sufletul lor.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i intareasca pe parintii care si-au pierdut copiii in tragedia de la colectivi,pe familiile lor sa le intareasca si sa poata trai in pace si-n liniste sufleteasca,gandindu-se ca acesti tineri nu au murit,ei traiesc ! Traiesc intr-o alta lume, traiesc intru vesnicie si sunt precum INGERII LUI DUMNEZEU!
Iata articolul meu din anul 2015:

31 oct. 2015 — Viaţa Mariei Ghiorghiu, femeia care a stat faţă în faţă cu extratereştri, bate filmul! ... Cu dragoste, Maria. ... Anonim 31 octombrie 2015, 20:54 ... http://stirileprotv.ro/stiri/incendiu-in-colectiv/situatiile-in-care-a-mai-fost-declarat- ...


Acum 12 ore — Colectiv. Vineri, 30 octombrie 2015. Astăzi este vineri, la fel ca în acea noapte, și se împlinesc fix 5 ani de la tragedia care a îndoliat zeci de ...
Iata si informatiile la zi,despre ce s-a intamplat la Colectiv si cum nimeni nu a platit pentru vietile atator tineri si pentru suferinta si chinul celor ramasi in viata:
Acum 15 ore — "Acum 5 ani, un lant al durerii ne-a ingenuncheat #colectiv. Copii si parinti, frati si surori, prieteni si iubiti au ars pe 30 octombrie 2015 si ne-au ...

Acum 12 ore — Colectiv. Vineri, 30 octombrie 2015. Astăzi este vineri, la fel ca în acea noapte, și se împlinesc fix 5 ani de la tragedia care a îndoliat zeci de ...


Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în sectorul 4 din București într-o fostă hală a fabricii PionierulIncendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity,cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”.

Conform datelor existente (cercetările se află în curs), focul a fost provocat de către artificiile folosite în timpul concertului, artificii care au dus la aprinderea buretelui poliuretanic (ușor inflamabil) folosit pentru antifonare de pe un stâlp al clădirii. Flăcările s-au extins foarte repede în tot clubul provocând leziuni – în unele situații cauzatoare de moarte, prin combustieasfixieintoxicații cu monoxid de carbon și alte gaze, unui număr semnificativ dintre participanții la concert. Amploarea evenimentului a determinat Ministerul de Interne să instituie Planul roșu de intervenție, iar Guvernul României a decretat trei zile de doliu național. Ca urmare a protestelor masive care au urmat incendiului, au demisionat pe 4 noiembrie 2015 Victor Ponta, împreună cu guvernul său, și primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat un număr de 64 de persoane.[14] În afară de cele 26 de persoane decedate în incinta clubului și de una care a murit în drum spre spital, în faza inițială au fost identificate alte 186 de persoane rănite, din care 146 au fost spitalizate. În săptămânile de după incendiu au decedat alte 33 de persoane.

A fost cel mai grav incendiu din România dintr-un club de noapte[18] și cel mai grav accident din țară de după anul 1989, depășind după numărul de decese accidentul aviatic de la Balotești din 1995 în care au murit 60 de persoane.

                                                             Cu dragoste,Maria.

                                                       



24 de comentarii:

  1. Nu credeam ca exista suflet,dar se pare ca da. Extras din Cartea Urantia:
    Un element real, un produs al evolutiei umane supravietuieşte mortii. Această entitate nou apărută este sufletul, şi ea supravietuieşte atât mortii corpului vostru fizic, cât şi celei a mintii voastre materiale. Această entitate este copilul comun al vietii şi al eforturilor voastre combinate ale eului uman în legătură cu eul divin, spiritul. Acest copil cu ascendentă umană şi divină constituie elementul supravietuitor de origine pământeană.
    Spiritul uman este acea particica din spiritul Tatalui care se adauga unei fiinte umane,dar nu la nastere,ci in functie de merite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar trebuie sa citesti o carte ca sa crezi ca nu suntem doar corp fizic? Nu ai simtit asta si singur? Evident, cand traiesti numai intre limitele mintii tale,ignorand restul
      " corpurilor" din care esti alcatuit, ai tot timpul nevoie de dovezi ca sa crezi.
      Problema este ca omul este ratacit intentionat si invatat sa primească informatie gata digerata de altii. Nu face nimic ca sa-si creasca sufletul si ramane ca un bebe dependent de cineva care sa-l ia de manuța si sa-i spuna la tot pasul ce este bine si ce este rau. Lucru pe care Dumnezeu nu il recomanda. Pentru ca de aceea ne-a lasat liberul arbitru. A Stiut ca vom face si bine si rau, dar a mai stiut si ca va fi experienta noastra, bagajul de cunostinte si experienta acumulat de noi ca sa intelegem ce e binele si ce e raul si cat ne costă greselile.
      Binele tau poate ca nu este si binele meu. Daca esti un lider spiritual, ma obligi sa traiesc in lumea ta limitata, ca intr-o colivie. Desi mie imi este dor de Dumnezeu, nu de slugile lui oarbe care-mi dau citate din carti. Carti am citit si eu. Tone! Dar nu in ele este Dumnezeu. In cărți este parerea unor intermediari intre mine si Dumnezeu despre Creator. Care poate fi distorsionata.
      Asta este si problema suferintei sufletelor pe pamant: prea mulți profesori de religii care se cred ajunsi pe nivelul cel mai de sus si care dau lectii celorlalti. Asa se ajunge la dictatura religioasa de tipul:
      " noi suntem mai multi, inseamna ca noi avem dreptate". Concept fals! Mult nu inseamna neaparat calitate si Adevar. Dumnezeu e Unu. Dumnezeu este Calitate si Adevar. Oamenii fragmenteaza pe Unu, sperand sa-si ia fiecare bucatica lui de Dumnezeu. Ca si cum fiecare ar crede ca detine soarele doar pentru ca il vede si-i simte caldura.
      Sunt o multime de secte care spera ca se ilumineaza holbandu-se la soare si facand tot felul de asane si meditatii. Daca ma uit indelung la soare pot sa orbesc, dar sigur nu devin soare, adica nu ma iluminez.

      Ștergere
    2. Am inteles,intelepciunea ta e mai mare decit a celor care au scris niste biete carti,ei au scris cite una,tu ai citit sute,nu-ti mai trebuie inca una,deci sa nu mai citeasca nimeni,sa asculte un lider ca tine

      Ștergere
    3. Unii nu sunt decit corp fizic,ca animalele. De aceea au fost afirmatii pe blog,ca unii oameni nu au suflet,de fapt nu au o scinteie din Dumnezeu,ca sint imorali. Citi dintre noi se apropie de exemplul vietii lui Iisus?

      Ștergere
    4. 10.23 Eu expun idei din carti care provin de la spirite,sau de la ET,nu filozofie umana ca a ta. Orice as crede eu,ma abtin sa spun ca e absolutul. Doar am recomandat niste carti,care nu sint scrise de oameni si care nu trebuiesc cumparate,se descarca de pe net

      Ștergere
    5. Anonim 8:17, te inseli amarnic daca crezi ca aceasta carte nu este scrisa de oameni ci de spirite. Daca ai fi citit si alte carti ti-ai fi dat seama imediat ce fel de oameni sunt cei care au scris si ce idei vor sa propage. Si chiar daca ar fi fost scrisa de spirite, te-ai gandit ce fel de spirite sunt? Daca o sa citesti si alte carti, asa zise dictate de spirite, o sa vezi ca se contrazic in idei incat nu mai stii ce sa crezi. Eu zic sa crezi in religia stramosilor tai si sa te rogi la Dumnezeu sa te lumineze ca sa gasesti adevarata cale.

      Ștergere
    6. 08.17 pe scurt provin de la draci. Daca e careva pe pamantul asta care se poate ridica cam pana la nivelul soarelui o sa vada ca tot ce invatam noi despre planete e fals. fiecare suntem liber sa alegem ce vrem, Dumnezeu ne-a dat aceasta posibilitate. Dracii ne amagesc ca sa ne fure aceasta posibilitate.
      Eu cred ceea ce "ingerul rus" a profetit, e alegerea mea.

      Ștergere
    7. Ce a profetit? Ca scrie in biblie ca Pamintul e plat?

      Ștergere
    8. A mai profetit seceta si razboaie,ca China va ocupa Rusia. De ce ar fi trimis Dumnezeu in misiune doar pe acel copil? Filmul " ingerul rus" merita vizionat pe you-tube, ca de citit urantia e cam greu pentru unii

      Ștergere
  2. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să odihnească sufletele adormitilor robilor lui Dumnezeu
    Pe noi întru mărturisire ne primește.
    Dumnezeu săi ierte pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.romaniatv.net/lapovita-si-ninsoare-in-romania-se-intervine-pentru-deszapezire-pe-mai-multe-drumuri_542816.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunul Dumnezeu sa-i odihnească în pace! De cei vinovati,Dumnezeu o sa-i răsplătească după merit! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  5. @31 octombrie 2020, 00:42
    In Sfanta Sciptura scrie despre nemurirea sufletului. Oare e bine sa credeti in Urantia mai degraba decat in Cuvantul lui Dumnezeu? Nu e bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care nu au incercat sa citeasca cartea,sa se abtina de la comentarii.
      Stiu,habotnicii au interzis de la preoti sa cunoasca si altceva.
      Sa arunce cu piatra cineva care a citit cartea

      Ștergere
    2. Cartea este scrisa urmare a unui fenomen numit dicteu divin,asa cum primeste si Maria mesaje. Scripturile,daca au aparut prin dicteu divin,au fost mult modificate de cei care au avut interes. Nu e bine sa-ti dai cu parerea,daca nu ai studiat cartea.

      Ștergere
    3. Elena,in care carti scrie ca trebuie sa ne inchinam la moaste? ( daca tu esti cea celebra pe blog cu pipaitul moastei)

      Ștergere
    4. Deci, eu am voie sa arunc piatra, pentru ca eu am citit Cartea Urantia, din curiozitate. Va pot spune ca este o poveste SF, care a luate idei din Biblie cu scopul de a o contrazice si a deturna invatatura crestina. De unde sunteti siguri ca a fost dictata de spirite luminate si nu este o inventie a autorilor. America este plina de astfel de carti, care au dus la infiintarea a mii de secte, ale caror lideri erau niste escroci. Mai ganditi-va putin, inainte sa credeti orice poveste gasiti pe net.

      Ștergere
    5. E doar parerea ta. Ti se pare ca biblia e o carte coerenta? Urantia e greu de falsificat de o minte umana si este plina de sfaturi corecte. Poate aduce multa lume pe o cale utila sicietatii

      Ștergere
    6. Daca lumea e plina de astfel de carti,da tu citeva exemple,sa le citesc si eu. Mai gindeste,inainte sa vorbesti generalitati sau sa condamni pe cei care cred altceva decit tine( adica sint "sectari").

      Ștergere
  6. OMS trage semnalul de alarmă: Coronavirusul provoacă o serie de efecte grave pe termen lung!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mărturia cutremurătoare a unei mame după ce a aşteptat 27 de ore o ambulanţă pentru copilul ei: Mi s-a închis telefonul în nas
    https://www.romaniatv.net/marturia-cutremuratoare-a-unei-mame-dupa-ce-a-asteptat-27-de-ore-o-ambulanta-pentru-copilul-ei-mi-s-a-inchis-telefonul-in-nas_542838.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa mor oamenii cu zile.
    Cititi aici sa vedeți ce fac așa-ziși eroi doctori, plini de salarii grase.
    https://www.romaniatv.net/marturie-cutremuratoare--dupa-ce-o-asistenta-din-olt-a-decedat-de-covid--imi-spunea-ca-a-intra-in-puscaria-iadului_542864.html
    Ce părere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa nu uitam ca JAPONIA va fi afectata foarte grav de vulcan, pana la limita de catastrofala. De la eruptie vor fi si cutremure foarte mari

    RăspundețiȘtergere
  10. In SUA a inceput un proces de daune de 20 trilioane Dolari contra Chinei pentru raspindirea coronavirusului-craciun

    RăspundețiȘtergere