joi, 22 octombrie 2020

50 LEI, 3 CARTI ALE ADEVARULUI DUHULUI SFANT ! COMANDA AICI !

                                 Dragii mei,


Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
 
 Adevarul Duhului Sfant Vol 1
 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Este posibil ca imaginea să conţină: text
CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru Donatii pentru viitoarele volume,sau pentru contravaloarea CARTILOR :
RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

                Va multumesc din suflet !
Va multumesc din suflet !
                                  Cu dragoste,Maria.

38 de comentarii:

  1. https://www.romaniatv.net/cutremur-in-vrancea-este-al-treilea-sesim-in-ultimele-ore_541803.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Marcel Ciolacu: "Da, suntem pregătiţi să preluăm guvernarea. Vom mări pensiile cu 40%, este lege şi trebuie respectată"
    Acesta nu a înțeles ca poporul nu are nevoie de bani ci vrea pnl!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,nu avem nevoie de bani

      Ștergere
    2. 23.50 tu vrei pnl,de unde stii ce vrea poporul?. Vrei si tu o functie? Te faci de ris,cu astfel de comentarii,crezi ca influentezi pe cineva?

      Ștergere
  3. Nicuşor Dan a declarat că ar fi fost mai bine ca pelerinajul de Sfântul Dumitru să nu aibă loc, ţinând cont de numărul mare de infectări cu coronavirus in ultima perioadă. Reamintim că primarul general în funcţie, Gabriela Firea, a aprobat, joi, un protocol cu Patriarhia Română pentru organizarea pelerinajului în perioada 25-27 octombrie.
    Oare ce va fi? Ce părere aveti? Intervine usr sau lgbt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Intervine" o rata de contagiere de 10% la mia de locuitori! Voi nu intelegeti ca nerespectarea regulilor ne omoara parintii, bunicii, sotii, sotiile?! Aici nu mai este vorba de politica, ci doar de viata si moarte!

      Ștergere
    2. Are munca grea acest nicusor,dar le rezolva el pe toate,mai ceva ca problema aia pe care nu prea a stiut sa o explice

      Ștergere
    3. 23,57 du-te si varsa-ti mixeriile in alta parte, propagandist de doi bani!

      Ștergere
  4. Dna Maria, felicitari pt cartile scrise. Dar noi suntem suparati din cauza ca guvernul, presedintele, ministrii ne doresc imbolnavirea si moartea noua si copiilor nostri. Ei nu iau masuri numai ca sa favorizeze patronii din ro. De noi nu le pasa. Ne sacrifica pt imbogatirea celor care au distrus ro, adica patronii. Patronii cotizeaza la partide, deci ei dicteaza. Medicii nu au voie de atatea luni sa isi dea cu parerea, sa vorbeasca. Medicii mor, sunt infectati, nu mai rezista psihic si fizic, dar guvernului nu-i pasa de ei. Patronii evazionisti, hoti, dicteaza in ro.Sa nu inchizi totul macar 2 saptamani e o crimma, geno..d.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Medicii au voie sa isi dea cu părerea, insa sunt foarte lacomi după bani, sunt in aceeași clica de aceea tac.
      Ai idee ce salarii au?
      Nu sunt obositi ci se intrec sa faca gărzi fiindcă se plătește in această perioada foarte bine. Plus cât câștigă de la cei cărora le fac teste pe usa din dos. Hai ca te-am incuiat!
      Daca ai ști atunci ai tăcea filozofule!!!

      Ștergere
    2. Medicii sint platiti sa nu spuna adevarul,n-au nici un interes sa dispara plandemia

      Ștergere
  5. Bugetul salariilor din justiție a crescut cu 74%
    Sa traiasca pnl si la mulți ani!?!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Profeţia făcută de Petrache Lupu care, în legătură cu sarbatoarea Acoperământului Maicii Domnului, spunea la 1 octombrie 1936:
    „Un mare imperiu va cuprinde Europa şi România sfântă va fi cucerită fără să se tragă cu tunul. Mai mult, poporul minţit şi ademenit va dori să fie cucerită ţara lui Decebal şi a lui Traian. Mari nenorociri se vor abate asupra românilor. Se vor băjeni cu milioanele, vor fi inundaţii şi cutremure mari, secetă mare, furtuni, din senin. Doi ani, România, Europa, toată lumea o să fie cuprinsă de o nouă boală, o nouă ciumă. Bogatul o să ceară săracului adăpost şi mămăligă. Ţara o să fie trădată de cei care o conduc, iar banul o să fie singura religie. Degeaba preoţii şi vlădicii or să ridice Crucea lui Hristos, că nu vor fi ascultaţi şi lumea o să râdă de ei. Hoţii or să fie domni şi curvele, doamne! Mai mulţi ani România o să fie bârlogul tâlharilor . Războiul o să ne bată la uşă şi disperarea îşi va găsi sălaş în sufletul românilor. Când o să piară ultimul trădător de ţară şi toţi românii se vor pocăi, toți se vor întoarce acasă, o minune se va întâmpla şi Maica Domnului o să-şi întindă Acoperământul peste Grădina ei salvându-ne pe toţi, pe toţi românii şi aducând pace, bunăstare şi bucurie. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”
    Este tulburător cum Petrache Lupu a „văzut” cu atâta precizie peste aproape un secol. Mai rămâne să se împlinească partea bună cu „mântuirea, pacea, bunăstarea şi bucuria”!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cind o sa piara ultimul tradator?

      Ștergere
    2. Ce literar si adevarat a vorbit!

      Ștergere
    3. Petrache Lupu vorbea în 1936, despre al Doilea Război Mondial si despre instaurarea comunismului în România. Analizați ce s-a întâmplat atunci, după venirea comuniștilor la putere, când țara era condusă de la Moscova și o să vedeți că se potrivește prorocirea întocmai. Dacă ați iubit comunismul si vremurile acelea, bineînțeles că nu o să recunoașteți ororile care au fost. Ceea ce trăim acum are ceva în comun cu acele vremuri. Istoria se repetă ciclic.

      Ștergere
    4. Daca se referea la acea perioada mai apropiata,cind a fost noua boala care a tinut 2 ani?

      Ștergere
  7. Managerul Spitalului "Victor Babeş": "Pandemia de COVID va trece definitiv în CINCI-ŞASE ANI. Nu ne putem închide în case"-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pleaca odata cu hahanis

      Ștergere
    2. Pandemia s-a raspindit dupa cum au fost testarile,daca nu se vindeau teste,nu se stia ca e pandemie

      Ștergere
  8. Medicamentul antiviral Remdesivir sau Veklury, produs de compania biofarmaceutică Gilead Sciences Inc, a fost aprobat pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19, după ce a fost aprobat de Agenţia americană pentru Alimente şi Medicamente (FDA)

    RăspundețiȘtergere
  9. Se amana alegerile! Asta văd!

    RăspundețiȘtergere
  10. Astazi un nou record - 5028 persoane infectate. Pandemia nu se lasa dusa pana la alegeri. Propun sa se amane alegerile. Voi ce părere aveți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Propun sa se amine pandemia,sa se reia dupa concediul medicilor

      Ștergere
    2. Nu mai mancati bos degeaba. Nu se amana nimic. Procedurile au fost declansate si e trea tarziu pentru amanari. Aia care sustine ca vede nu stiu ce, nu mai minti lumea!

      Ștergere
  11. Comandati si voi bratari confectionate de catre persoane care au fost mult timp institutionalizate. Bani cu care se planteaza copaci. Pot fi cadou de Mos Craciun.

    https://www.mumapadurii.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In loc sa faca bratari,mai bine erau platiti sa planteze copaci. Oricum,copacii nu se planteaza asa cum cred unii,ca vine cineva si zice ca da bani pentru copaci.

      Ștergere
  12. Doctorii se razbuna pe pnl si au depus in grup zeci de cereri de concediu-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce se razbuna,ca au primit in plus doua salarii minime la leafa pentru a se preface ca lupta ?

      Ștergere
    2. Medicii au deviat stiinta spre profit. Vedeti scandalul Banicioiu,ce bani se fura prin cirdasia politicienilor cu medicii.

      Ștergere
  13. A ți avut un mesaj în care vă apărea cifra 3 (dacă îmi amintesc bine ),cred că este vorba de alegerile din America (3 noembrie)

    RăspundețiȘtergere
  14. În ziua de 23 Octombrie 2020 la ora 13:13:35 (ora locală a României) s-a produs în MUNTENIA, BRAILA un cutremur cu magnitudinea ml 2.9, la adâncimea de 14km.

    RăspundețiȘtergere
  15. 10,36 Foarte exact diagnostic pus de vizionarul Petrache Lupu pe care l-au redus la tacere securistii.
    Cineva spunea de Iohannis sa nu se mai creada Otto cel Mare.
    Eu as mai adauga Otto cel mare si Prost fara nici o viziune.
    Cred ca mai ai si alte citate ,scrie-le pe comentarii,mersi.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. curios la asa pret de ce nu se vand cartile!

    RăspundețiȘtergere
  17. de ce nu se vand cartile la asa pret? ati omis mesajul

    RăspundețiȘtergere
  18. Se vand CARTILE! Acesta este al doilea tiraj!

    RăspundețiȘtergere