joi, 8 octombrie 2020

SFARSIT DE MILENIU !!!

                                              8 Octombrie 2020,ora 4,50 !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori, aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa:

             "Sub dormitorul celor rupte,editorul meu povesteste etapele sfarsitului de Mileniu!"

După care,glasul nu mai spune nimic.

Dragii mei,stiu ca aceste cuvinte sunt cu talc.Nu toti le putem talcui,dar,toti putem ca sa ne unim in Rugaciune si sa imploram pe Bunul Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ca sa ne ierte pacatele noastre si sa ne arate calea spre mantuirea sufletului !

                             Cu dragoste,Maria.

P.S

Sa nu uitam nici de acest articol:

CANDELA SE VA STINGE ,ÎN VREMEA VEACULUI NOSTRU !


10 sept. 2013 - Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă aceste CUVINTE, precum că, SFANTA CANDELĂ se va stinge în veacul acesta.

                          29  Octombrie  2006, zori de zi !

Eram  trează, dar mai stăteam în pat, ţinând ochii închişi, când brusc, aud glas care spune cu tristeţe aşa ;


                    "CANDELA  SE  VA STINGE ,  ÎN VREMEA VEACULUI  NOSTRU  !

                      OMENIREA  NU  VA  MAI  DURA !

(la care un alt glas, întreabă tare curios ):


                   CAM  PESTE  DOUĂZECI  DE  ANI  ? "


Dar răspunsul nu a mai venit.

                           Imagini pentru CANDELA
Dragii mei, nu ştiu eu  a tălmăci aceste cuvinte de la DUMNEZEU, dar ceea ce ştiu, este a le scrie exact aşa cum le-am primit de SUS, din CERUL SFÂNT. Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă  aceste CUVINTE, precum că,  SFANTA  CANDELĂ  se va stinge în veacul acesta.
 Sa fim buni şi milostivi fraţilor, să fim răbdători şi iubitori de aproapele, să mergem la SFÂNTA  BISERICĂ şi să ne bucurăm sufletul, să-l hranim cu LUMINA  CANDELEI  LUI  HRISTOS, cu LUMINA  ÎNVIERII  SALE.
DUMNEZEU  este BUN, dar este şi DREPT ! Numai EL ştie când se va stinge CANDELA OMENIRII şi în ce fel se va stinge. Eu nu fac decât să scriu, să citez CUVÂNT cu CUVÂNT, exact aşa cum L-am primit de la DUMNEZEU.
Şi iarăşi aud glas peste doar câteva minute, care ne cheamă la închinare, citez :

                "VENIŢI  LA  ÎMPĂRATUL  HRISTOS !

                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ÎMPĂRATULUI !
                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ÎMPĂRATULUI  HRISTOS !
                 VENIŢI  SĂ  NE  ÎNCHINĂM  ŞI  DOUĂZECI  DE  MILIOANE  DE  ROMÂNI , VOR  AJUNGE  LA  LOCURILE  LOR  "!

Dragii mei, veniţi cu toţii ca să ne închinăm MÂNTUITORULUI şi MAICII DOMNULUI, şi astfel,veţi găsi alinare sufletului şi vindecare trupului, precum şi nădejde mare în PREA  SFÂNTA  TREIME, pentru mântuirea sufletului nostru. Nădejde mare, în PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU, care ne acoperă cu MILA SA, şi cu SFINTELE-I RUGĂCIUNI.

                        Cu dragoste şi cu preţuire, Maria

16 comentarii:

  1. Apusul istoriei! Intrați și adcultați ce nu ați mai ascultat poate niciodată:
    https://youtu.be/ZIWekdHGH-

    https://youtu.be/wwfOh_gn9rQ

    https://youtu.be/e0F8Y5zl-uA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne mai indemna sa ascultam spolologheala sectanți lor!

      Ștergere
    2. Eu sunt crestin ortodoxa si am vizionat primele două episoade. Ma pregătesc sa il vizionez pe al treilea. Pastorul care predică e baptist iar la origine este evreu. Are explicații foarte pertinente cu privire la întâmplările, pildele și profetiile din biblie folosindu-se de cultura, tradițiile poporului evreu pe care noi nu le cunoastem. Să nu uităm că aproape întreaga biblie face referire la poporul evreu si foarte puțin la neamuri. Este interesant de vizionat. Am înțelege multe lucruri si profetiile pentru vremurile pe care le trăim.

      Ștergere
  2. 'Dormitoru'-Somnul ratiunii naste monstrii Apocalipsei in care deja am intrat din lipsa de moralitate a celor ce conduc omenirea-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa de nepasatori sint si oamenii,de nu am mai vazut asa ceva....pai sa se fii facut cu oamenii in anii 90'asa ceva...sigur ca reactionau ferm...sint ca niste caii cu obloane:nu vad numai in fata,inainte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă va referiți la România cine sa mai iasa in strada?
    Suntem condusi de procurori și judecători.
    Au reușit să ne tina departe de Sf.Parascheva de la Iași,a ajuns să fie păzită de forțele de ordine,sa nu vina de cât cei di Iași.
    Ni sa îngrădit libertatea,ne lovește unde doare mai tare in Sf.biserica.
    Nu-i nimic cu cât lovesc mai tare cu atât SUFERINTA noastră ajunge la Dumnezeu și plânsul nostru si Dumnezeu nu ne lasă.
    O sa primească toți cu vârf și îndesat tot ce merită.
    Satana urla de necaz,urla ca nu poate sa faca nimic cu cei care se roagă nu sunt ai lui.
    Cu lacrimi va spun ca tare ma doare sufletul pentru oamenii care ia întors din cale ma uitam.
    Stie ca aici este mântuirea si tăria la Dumnezeu.
    Doamne!!Nu zăbovi si VINO DOAMNE.
    O zi binecuvântată tuturor românilor.
    BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ni s-a furat Pastele, acum sarbatoarea Prea Sfintei Cuvioase Parascheva...
    Dar Dumnezeu vede TOT si nu doarme!
    Cum noi ii respectam pe straini si credinta/religia lor, si ei trebuie sa ne respecte pe noi si sarbatorile noastre crestine! Ma refer la acel arafat... noi il primim in tara, ii dam o paine de mancat, poporul ii asigura bunastarea si acum ne iau si sarbatorile din aceasta tara ortodoxa in care traiesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. 08.14 du-te draga si te covideaza daca vrei, ce tot urli aici pe blog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tu,de ce urli? Numai tu ai voie sa crezi in ceva?

      Ștergere
  7. Armenia crestina acuza implicarea militiilor islamiste din Siria si a armatei Turciei de partea Azerbaijanului islamist.
    Deci Razboiul e un atac islamist contra crestinismului si ca rezultat al bogatiei petroliere dezvoltate de islamisti in ultimii 20 de ani.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. abia in 2033 se implinesc 2000 de ani de la INALTAREA DOMNULUI-de fapt timpul la DUMNEZEU NU EXISTA asadar nu stie nimeni ,nici ingerii cand va fi cu adevarat sfarsit de mileniu-timpul este pentru lume sa se poata incadra in activitatile zilnice

    RăspundețiȘtergere
  9. 22.07 Nu ne-au furat numai Pastele si sarbatoarea Sfinta Paraschieva,acum citeva luni ne-au 'furat' din fata Salii Unirii din Alba Iulia la ordin primit de sus din fruntea statului ,statuile Marilor Romani care au facut Unirea din 1918.
    E un atac generalizat asupra statului romanilor si valorilor sale nationale pentru ca apoi sa poata imprastia mai usor turma-poporul de catre evreii care conduc la comanda premierilor din Israel care spunea ca vor cumpara ''Intreaga Romanie''.
    Asa ceva nu a putut nici Soliman Magnificul cind otomanii erau la extindere maxima din Asia,Balcani Africa de Nord pina in Peninsula Iberica.
    Dar atunci s-au lovit de de Stefan cel Mare numit de Papa 'primul rege Dac' si' Atlet al lui Hristos' si de convingerea puternica Crestinina a poporului pe care evreii ce conduc vor sa ni le stearga pentru a ne Diviza mai usor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. 22.07 Nu ne-au furat numai Pastele si sarbatoarea Sfinta Paraschieva,acum citeva luni ne-au 'furat' din fata Salii Unirii din Alba Iulia la ordin primit de sus din fruntea statului ,statuile Marilor Romani care au facut Unirea din 1918.
    E un atac generalizat asupra statului romanilor si valorilor sale nationale pentru ca apoi sa poata imprastia mai usor turma-poporul de catre evreii care conduc la comanda premierilor din Israel care spunea ca vor cumpara ''Intreaga Romanie''.
    Asa ceva nu a putut nici Soliman Magnificul cind otomanii erau la extindere maxima din Asia,Balcani Africa de Nord pina in Peninsula Iberica.
    Dar atunci s-au lovit de de Stefan cel Mare numit de Papa 'primul rege Dac' si' Atlet al lui Hristos' si de convingerea puternica Crestinina a poporului, pe care evreii ce conduc vor sa ni le stearga pentru a ne Diviza mai usor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Despre Stefan cel Mare votat de romani pe locul intii la merite in Istoria Romanilor un film documentar englezesc spun printre altele ca ii placeau femeile si ca a avut mai multi copii din flori decit actualul premier Boris al Marii Britanii si ca era var cu Vlad Tepes -Dracula care s-a clasat doar pe locul 11.-craciun

    RăspundețiȘtergere