vineri, 17 august 2018

ULTIMATUM, 4 !!! IISUS HRISTOS NE AVERTIZEAZA ,ÎNSPAIMANTAT EL ÎNSUŞI DE CEEA CE URMEAZA !


                                          17 August 2018,ora 8,50 !

                                       Dragii mei, 

Astazi dimineata treaza fiind la aceasta ora,mai stateam in pat cu ochii deschisi fiind.
Vedeam cu ochii deschisi, o lumina alba stralucitoare mare cat palma unui adult. Lumina se misca pe loc , pulsa incontinuu.
Si pentru ca sa vad mai bine ce era cu acea lumina, inchid ochii si astfel vad ca sub plafonul camerei mele este CHIAR Duhul Cel Prea Sfant sub Chip de Porumbel alb.
DUHUL SFANT dadea din Aripile Sale,moment in care, aud un glas extrem de rugator care-mi graieste asa:

                  "Maria ,te rugam ,avem nevoie de Rugaciunile tale, pentru ceea ce va veni în lume."
Fireste ca imediat  asa cu ochii inchisi cum priveam la DUHUL CEL PREA SFANT de deasupra patului meu, asa precum ar fi sub plafon,am inceput sa ma rog cu glasul sufletului meu, asa:

             "Doamne Dumnezeule Tatal Ceresc ,Atoatetiitor si Atoatefacator,IISUSE HRISTOASE Mantuitorul nostru al tuturor si Duhule Prea Sfinte ,Te rog, Te implor ...(şi nu am mai apucat sa zic ceva,deoarece ceva uimitor se petrecea ).
Vad SFANTA ICOANA din camera mea, cu IISUS HRISTOS , Icoana ce are o vechime de circa 200 ani, in care MANTUITORUL face un efort imens,Îşi desprinde Mâna Sa dreapta,o intinde spre în faţă,adica ,înspre mine,in timp ce CHIPUL LUI IISUS inviaza si El, ochii-I sunt mari si uimiti,iar gura MANTUITORULUI ramasese intredeschisa de uimire,de inspaimantare,de ceea ce vedea ca vine dinspre Apus peste Poporul Său iubit,ăeste omenire.              

Imagini pentru IISUS.
Cu aproximatie,asa arata IISUS HRISTOS la CHIP si la Trup,ca in Iconita de mai sus.
IISUS HRISTOS fratilor, întinde toate degetele de la MANA SA dreapta,ca atunci cand sunt amortite, apoi,inchide inauntrul palmei Sale degetul mare,si-mi arata in mod  expres cele patru degete ale SALE, care au ramas deschise si intinse spre mine.
Imagini pentru ICOANE VECHI  CU IISUS.

Asa uimit si cu Chipul transfigurat de spaima , de durere pentru Poporul Sau, IISUS HRISTOS cu privirea uimita ,cu ochii mari in orbite priveste inspre Apus,dar Mana Sa dreapta cu cele 4 degete o intinde spre mine, si-mi arata ca au mai ramas doar 4  !
Ce inseamna acest 4 dragilor, ca va fi 4 zile, 4 ore sau 4 sapt,etc, nu va fi bine deloc pentru omenire.
Daca INSUSI FIUL LUI DUMNEZEU ,IISUS HRISTOS S-a cutremurat,S-a inspaimantat de ziceai ca-I ies ochii din orbite,si-mi intinde MANA SA cu semnul 4,cu acele 4 degete,inseamna ca DUMNEZEU si-a pierdut rabdarea cu noi FIII SĂI, si ca L-am supărat,L-am maniat foarte.
DUMNEZEU ingaduie Raului sa se instaleze peste Omenire,si-i va pierde pe cei care L-au hulit,pe cei care si-au batjocorit si asuprit Aproapele si pe fratele său.
In doar cateva secunde,circa 5 -7 secunde,totul dispare,iar eu raman cu lacrimi pe obraji, cu lacrimi in inima si-n suflet,si ma rog necontenit pentru intreaga OMENIRE,pentru ca BUNUL DUMNEZEU sa nu ne lase din MANA SA cea ATOTPUTERNICA si ATOTTIITOARE, si sa ne mai dea inca o sansa,ca sa ne putem intoarce la El cu capul plecat,cu inima infranta si smerita,cu sufletul plin de umilinta.
Asa trebuie sa facem cu totii,pentru linistea sufletului nostru,pentru iertarea pacatelor noastre,si nu in ultimul rand ,pentru mantuirea sufletului nostru. Amin.
                                        Cu dragoste,Maria.


P.S.
    Prieteni dragi,

La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://1.bp.blogspot.com/-hygcXuHRA-w/V7oIhxgiXoI/AAAAAAAAAEQ/J-58X6g3fskjoLAy8-aH65tX4fJIVgyOgCLcB/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

109 comentarii:

  1. LA CIT DE RAI SINT UNII OAMENI NU MA MIR CA DUMNEZEU SA INCEAPA APOCALIPSA.MACAR IN ULTIMUL CEAS INAINTE DE A DOUA VENIRE A LUI IISUS FITI MAI BUN CU SEMENII VOSTRI,CERETI-VA IERTARE CUI A-TI GRESIT.RUGAMINTEA MEA E SA MAI TRECETI SI PE LA SFINTA BISERICA SA VA MAI IMPARTASITI,SEARA SA SUNETI RUGACIUNI CA DUMNEZEU VA VA IERTA.DUMNEZEU VREA CA NOI OAMENII SAFIM BUNI UNII CU ALTII,SA IERTAM GRESELILE ALTORA ASA CUM DOMNUL IISUS NE-A IERTAT PE NOI PACATOSII INAINTE DE A MURI PE CRUCE.NU-L MAI HULITI PE DUMNEZEU CA SE VA MANIA PE VOI,ORICUM E FOARTE MANIAT PE CEI CARE FAC ATACURI MARSAVE IMPOTRIVA DOAMNEI MARIA GHIORGHIU SI LUI MONICA MERYAH,FIE CA BUNUL DUMNEZEU SA VA LUMINEZE MINTEA SA VA INDREPTE SPRE CALEA CEA BUNA,SI HAI SA FIM MAI BUNI UNII CU ALTII SI SA NE RUGAM CATRE IISUS HRISTOS SA NE IERTE PACATELE SI SA VINA MAI REPEDE PE PAMINT SA NE MANTUIASCA DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scrieti va rog cu litere mici...multumesc

      Ștergere
    2. EU SCRIU CU LITERE MARI,CA MAI SINT UNII ORBI CARE NU VAD CE SCRIU EU,CA SA POATA INTELEGE

      Ștergere
    3. 14:41 Nu mai jigniti d-le Apis Paraschiv Adrian,,ne-am saturat de jignirile si amenintarile d-voastra.
      Va promit solemn ca o sa va gasiti nasul si nu o sa stiti pe unde sa scoateti camasa cand "veti da cu subsemnatul" la politie. Deja s-a umplut borcanul

      Ștergere
    4. si ce spuneti la politie,asa ca sa mai rad si eu de pacalici ca dumneavoastra?hai ca esti dus cu capu,mai lasati amenintarile cu politia,nu ma sperii eu.chiar va rog sa va duceti la politie,acuma nu stiu ce o sa scrieti in plingere sau declaratie,dar stiu sigur ca veti ajunge un pic pe la spital,hai lasa povestile astea de adormit copii,politia are alte treburi,nu are timp sa va asculte prostiile dumneavoastra

      Ștergere
    5. anonim 21.26,da glumet poti fi,esti exact ca un copil mic,te spun la politie,spune si la mama politiei,dute la ministerul de interne si la igpr,sa nu uiti sa te faci de ras pe la politie

      Ștergere
    6. anonim 21.28,la cit de jignit am fost eu si nu am amenintat ca ma duc la politie si ca fac,ca dreg,inainte sa te duci la politie,mai intai treci pe la un cabinet medical sa-ti faci control la cap ca ai probleme mari,si ia tratament ca aberezi mai nene

      Ștergere
    7. gata,mi-am pierdut rabdarea cu voi,de acum inainte cine ma mai jigneste fara motiv,am sa fac pe dracu in patru sa va aflu adresele voastre si am sa va intentez proces,ca vad ca cu vorba buna nu merge,vom discuta la tribunal,va voi cere daune morale,valabil si pentru anonimii 21.26 si 14.41,am dovezi si probe la comentariile scrise de voi la adresa mea,sa va vad eu pe voi pe unde va veti scoate voi camasa,nu va puneti cu mine ca va ardeti,asa ca stati cumintei la locurile voastre si nu ma mai amenintati si jigniti ca tot ce spuneti voi folosi impotriva voastra.MARE ATENTIE de acum inainte,stati la locurile voastre si vedeti-va de propria voastra persoana,nu imi mai purtati mie de grija

      Ștergere
    8. APIS PARASCHIV23 august 2018, 13:42
      gata,mi-am pierdut rabdarea cu voi,de acum inainte cine ma mai jigneste fara motiv,am sa fac pe dracu in patru sa va aflu adresele voastre si am sa va intentez proces,ca vad ca cu vorba buna nu merge,vom discuta la tribunal,va voi cere daune morale,valabil si pentru
      APIS PARASCHIV21 august 2018, 22:51
      am impresia ca suferi de tulburari psihice,ce visezi noaptea ziua scrii aici pe blog,hai dute si cinta in alta parte

      Ștergere
    9. APIS PARASCHIV23 august 2018, 13:42
      gata,mi-am pierdut rabdarea cu voi
      am sa va intentez proces,
      ca vad ca cu vorba buna nu merge,
      vom discuta la tribunal,
      va voi cere daune morale
      am dovezi si probe la comentariile scrise de voi

      APIS PARASCHIV17 august 2018, 13:07
      IMI PARE RAU PENTRU EI.
      EU MA VOI RUGA PT MANTUIREA VOASTRA.
      ASTA E ULTIMUL AVERTISMENT,NU VOR MAI FI SI ALTE AVERTISMENTE DIN PARTEA MEA,
      DUMNEZEU VA VA DA DUPA FAPTELE VOASTRE

      Ștergere
    10. APIS PARASCHIV23 august 2018, 13:42
      am dovezi si probe la comentariile scrise de voi la adresa mea
      APIS PARASCHIV19 august 2018, 00:17
      comentariu la adresa mea care oricum nu prea ma intereseaza parerea ta despre mine

      Ștergere
    11. APIS PARASCHIV23 august 2018, 13:42
      am sa va intentez proces,ca vad ca cu vorba buna nu merge,vom discuta la tribunal,va voi cere daune morale,valabil si pentru

      APIS PARASCHIV20 august 2018, 14:46
      eu am impresia ca voi care tot ne atacati nu sinteti zdraveni la cap,va lipsesc doage cam multe

      Ștergere
  2. ASTA E ULTIMUL MESAJ DE LA MINE PT CEI CARE SCRIU URAT IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU,MARIA GHIORGHIU,MONICA MERYAH SI IMPOTRIVA MEA.RUGAMINTEA MEA E SA TERMINATI CU ACESTE MESAJE JIGNITOARE IMPOTRIVA NOASTRA,CINE ARE OCHI SA CITEASCA SI URECHI SA AUDA E BINE PT EI,CINE NU VREA SA INTELEAGA IMI PARE RAU PENTRU EI.EU MA VOI RUGA PT MANTUIREA VOASTRA.ASTA E ULTIMUL AVERTISMENT,NU VOR MAI FI SI ALTE AVERTISMENTE DIN PARTEA MEA,DUMNEZEU VA VA DA DUPA FAPTELE VOASTRE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ar fi sa nu mai scri cu litere mari,acest fapt iti da de gol personalitatea ta,nu e ceva pozitiv!

      Ștergere
    2. nimeni nu scrie urat impotriva lui Dumnezeu.
      Tu si cu duduia monica monopolizati blogul Mariei.
      Voi sunteti trimisii lui Dumnezeu, Voi amenintati,voi dati sfaturi voi i-ati luat vorbele domnului,Voi vreti sa dominati,si cand nu reusiti :AMENINTATI.
      Eu cred ca sunteti FALSI ptr ca va razboiti verbal cand cineva va confrunta sau parere diferita (v-am urmarit in toate postarile voastre). numai amenintari din partea voastra
      Profeti mincinosi(asa scrie in biblie ca sunteti.

      Ștergere
    3. anonim 22.59,crezi ce vrei dar tare mi-e teama ca ai sa ajungi sa plingi si sa ceri iertre lui DUMNEZEU dar o sa fie prea tirziu pt tine,mai gindeste inainte de a mai face comentariu la adresa mea care oricum nu prea ma intereseaza parerea ta despre mine

      Ștergere
    4. Si eu cred ca esti un nesimțit an 22:59 nu poți sa ai o părere despre cineva fara sa cunosti o persoana in realitate.Vino sa ma cunosti personal si apoi poți spune ce vrei despre persoana mea.Sa-ti fie rusine.Si da ,vom deveni ca niste umbre pentru voi o sa va avertizam ori de cate ori va dori Dumnezeu sa stiti ce nenorociri va asteapta si ce distrugeri vine peste lume si care va va fi soarta si poate doar asa vom opri rautatile voastre.Si nu (amenintari)dupa cum va duce pe unii capul.Si ce vrei sa vorbim aici pe blog doar despre politica si Dragnea?Tu ai impresia ca te aflii pe un blog de conversații politice si sa vorbesti ca pe maidan cum iti vine tie la gura si la adresa altor persoane sau esti pe un blog spiritual pe probleme spirituale ce au legatura cu Dumnezeu ? Hotaraste-te unde esti.pe forum in nici un caz..vezi ca sunt alte bloguri de injurat si cuvinte vulgare pe tema Dragnea si Viorica.Puteti sa-i injurati cat vreti acolo departe de blogul asta al Duhului Sfânt. Profeți falsi e doar in cerebelul tau cand ai sa discerni adevarul atunci va fi prima ta zi cand vei deschide biblia.Cu siguranta nu ai citit-o si daca ai deschis-o o singura data in viata ta ai inteles-o gresit..Crede-ma ca nici nu stii ce vorbesti,ai sa cunosti pe Dumnezeu cu adevarat cine este..Ti se va revela si tie.
      monica meryah

      Ștergere
    5. Profeti mincinosi sau nu, cu ce drept iti permiti sa le judeci aici? E blogul ei, e libera sa il administreze, sa spuna ce vrea. Nu iti convine, nu partajezi aceleasi idei...atunci nu mai intra, nu mai citi. Insa cu siguranta revenind iti alimentezi ura, tristetea si tot ce e urat in viata ta... Nimeni nu e responsabil de ceea ce simti si ceea ce traiesti... Dumnezeu cu tine! Aline

      Ștergere
    6. 22:59, tot ce ai scris este adevarat! Bravoooo!
      👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    7. Monica,las-o mai moale cu atata evlavie si nu te mai ridica asa de mult,uitandu-te spre noi de asa sus! Isus indruma cu vorbe blande si chiar daca “ameninta“,era Isus,...pe cand tu esti numai un spirit incarnat ca si noi! Dac-ai fi ceea ce te crezi,n-ai avea asa un “ton“ pentru ca ai avea intelepciune.Pricepi?

      Ștergere
    8. 03:38 Vai de capul tau Aline,esti in aceeasi oala cu paraschiv si monica .Parca sunteti veniti de pe alta planeta cu biciul sa dati in noi. Daca blogul d-nei Maria se inchide ,unde va mai scuipati amenintatile,minciunile,fanteziile.

      Ștergere
    9. MATEI 24
      4.Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.
      5.Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.

      Ștergere
    10. MATEI 24
      11.Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
      12.Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.

      Ștergere
    11. MATEI 24
      24.Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.

      Ștergere
    12. CRUCEA =semnul Fiului Omului
      30.Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.
      MATEI 24
      PS toate neamurile PAMINTULUI vor PLINGE

      Ștergere
    13. MATEI 24
      Cerul şi pământul VOR TRECE ...
      35.Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

      Ștergere
  3. Mai sunt 4 saptamani pana la ziua crucii, 14 septembrie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandule, ai timp sa-ti alegi graul pentru coliva ... :)))

      Ștergere
    2. Nu-mi place coliva...
      De fapt e o prajitura din vechime!

      Ștergere

    3. Coliva a fost introdusa in practica Bisericii dupa minunea Sfantului Teodor Tiron, savarsita la 50 de ani dupa moartea sfantului, in vremea imparatului Iulian Apostatul (361-363), care dorind sa-i batjocoreasca, (să-i infrupteze) pe crestini, a dat ordin guvernatorului orasului Constantinopol sa stropeasca toate proviziile din pietele de alimente cu sangele jertfit idolilor, in prima saptamana a Postului Mare. Sfantul Teodor, aparandu-i in vis Arhiepiscopului Eudoxie al Constantinopolului (360-370), i-a poruncit acestuia sa-i anunte pe crestini sa nu cumpere nimeni nimic din piata, ci mai degraba sa manance grau fiert cu miere (coliva).

      Coliva este o expresie materiala a credintei noastre in nemurire si inviere, fiind facuta din boabe de grau, pe care Domnul insusi le-a infatisat ca simboluri ale invierii trupurilor: dupa cum bobul de grau, ca sa incolteasca si sa aduca roada, trebuie sa fie ingropat mai intai in pamant si sa putrezeasca, tot asa si trupul omenesc mai intai se ingroapa si putrezeste, pentru ca sa invieze apoi intru nestricaciune (Ioan 12, 24 si I Corinteni 15, 36). Dulciurile si ingredientele care intra in compozitia colivei reprezinta virtutile sfintilor sau ale raposatilor pomeniti, ori dulceata vietii celei vesnice pe care nadajduim ca a dobandit-o mortul.

      Tot Coliva mai are o semnificaţie profundă si tainică: Boabele de grâu, care sunt adunate laolaltă, simbolizează Biserica lui Hristos şi pe membrii ei, cei vii şi adormiţi, care se găsesc împreună în rugăciune.

      Leganarea colivei cu mainile este pe de-o parte expresia legaturii reale cu cei adormiti, iar pe de alta parte, un semn al invierii, asemanator celui din Sfanta Liturghie, cand preotii leagana sfantul aer deasupra Darurilor la citirea Crezului pana la momentul cand se zic cuvintele “Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi”, inchipuind cutremurul care a avut loc cu ocazia mortii si invierii lui Iisus Hristos (Matei 27, 51).
      De aceea, la sfârşitul parastasului, cand preotul binecuvintează coliva, creştinii se apropie, apucă cu mânile de marginile farfuriei şi o leagănă în semn de oferire către Dumnezeu.

      Ștergere
  4. Doamna Maria Iisus va veni fix in a doua zi cand se va termina razboiul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mereu mi l-am imaginat pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos,ca in acel film în care avea ochii albastri ! Asa e imaginea lui în mintea si sufletul meu ! Pot fi si 4 luni,probabil cine stie ! Nu trebuie sa ne temem,ce e scris oricum se va întâmpla!

    RăspundețiȘtergere
  6. Auziti însuși Iisus era îngrozit de ce venea. Vine prăpădul și dezastrul! Foarte bine să vină! Sper că nu vă e frică de moarte ,,vitejilor,, ?

    RăspundețiȘtergere
  7. 4 saptamini pica de inaltarea sintei cruci iar 4 luni in decembrie pe 18 de sf Daniel Sihastru probabil cind va fi si rasmelita

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria, de ce nu-mi postezi mesajele ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim17 august 2018, 15:12
      Invata sa scrii civilizat mai intai,apoi ,mai invata sa-i respecti pe cei care citessc acest Blog, si toti Semenii. Pe acest Blog, nu sunt permise cuvintele triviale,jignirile,amenintarile,blestemele si toate mizeriile lumii fara niciun Dumnezeu.Invatati sa va comportati civilizat,sa stiti sa purati un dialog fie si numai prin scris, si sa va iubiti Aproapele ca pe voi insiva,iar eu vă voi publica Comentariile.

      Ștergere
    2. 15.31 esti o mincinoasa ordinara. Au fost si mesaje fara jigniri si tot nu le-ai postat. In conditiile astea am tot dreptul sa te fac mincinoasa pentru ca faptele te tradeaza. Tot ce stergi tu se poate afla cu o aplicatie specializata. Asa ca lasa minciunile.

      Ștergere
    3. Doamna Maria eu cred in Dumnezeu si Isus Hristos dar nu cred ca el se va mania pe noi asa cum dumneavoastra preziceti, nu avem nici o vina din pacate e Satana care guverneaza acest pamant si noi suntem victimele lui cine a citit Biblia nu are nimic de temut si incat despre sfarsitu lumi apocalipsa nimeni nu stie nici Isus Hristos si nici ingeri din cer doar Tatal nostru Iehova,iar voi fratilor fiti mai intelepti si mai iubitori cu alti si mai in special rugativa-ti la Dumnezeu nu la icoane sau statue fiindca voi va rugati la sculpture facute de noi umani nu de Dumnezeu.

      Ștergere
    4. N-am scris eu asemenea mizerii ... Ma confunzi cu ultrasii lui Negoita

      Ștergere
    5. 15.12 Nu sunt mesajele tale importante , ci ale Mariei , ea are de spus , nu tu care ceri doar socoteala .

      Ștergere
    6. 16.14 Noi nu ne închinăm la icoane, ci la persoana din icoană. Tu când săruti o poză a copilașului tău, tu săruti hârtia sau de fapt pe copil? Sunt și icoane care nu sunt făcute de mână omenească, cum ar fi "Maica Domnului Prodromita" (Înaintemergătoarea).

      Ștergere
    7. An15.40 ce frumos vorbesti se vede ca esti de la rezist...

      Ștergere
    8. 16:14
      cati de la Biserica voastra Adventista Maranata sunteti aici pe blog( sunteti bineveniti) . Aveti idei putin diferite( va respectam) De multe ori comentati icoana si crucea din biserica ortodoxa pe care noi le sarutam.
      NOI va respectam cu toate binecuvatarile voastre frumoase,insa normal este sa fie reciproc respectul.

      16:14 Tu ai scris ca Tu crezi in Dumnezeu si Iisus, astfel o crestina buna cum esti DE CE TREBUIE SA JUDECI pe fratii tai ortodocsii care saruta crucea si icoanele?? Vezi,,hai sa fim buni cu totii si sa ne iubim neconditioat.

      Ștergere
    9. Prima sa judecati aiurea si farà rost deschide-ti biblia si acolo veti gasi adevaratul cuvant al Domnului si tot odata deschideti-va si inima nu doar mintea fi-ti in echilibru, si nu jigniti ca Isus Hristos nu judeca si nu jignea pe nimeni iubea persoanele simple si umile, iar voi mai aveti de invatat ce inseamna sa fii umil si sa ti iubesti aproapele.

      Ștergere
    10. Anonim22 august 2018, 03:25
      Prima sa judecati aiurea si farà rost deschide-ti biblia si acolo veti gasi adevaratul cuvant al Domnului si tot odata deschideti-va si inima nu doar mintea fi-ti in echilibru, si nu jigniti ca Isus Hristos nu judeca si nu jignea pe nimeni iubea persoanele simple si umile, iar voi mai aveti de invatat ce inseamna sa fii umil si sa ti iubesti aproapele.

      raspuns :
      serios ??? ai gindfit-o mult ??? ia sa vedem JIGNIRILE LUI IISUS HRISTOS :
      1.ORBIRE
      26.Fariseule orb! Curăţă întâi partea dinăuntru a paharului şi a blidului, ca să fie curată şi cea din afară.

      2 MORMINTE , OASE DE MORTI , NECURATENIE
      2.Că semănaţi cu mormintele cele văruite, care pe din afară se arată frumoase, înăuntru însă sunt pline de oase de morţi şi de toată necurăţia.(matei 23 )

      3 FATARNICIE SI FARADELEGE
      înăuntru însă sunteţi plini de făţărnicie şi de fărădelege.(matei 23 )

      4 UCIGASII PROROCILOR
      părtaşi cu ei la vărsarea sângelui proorocilor.9matei 23)

      5.SERPI , PUI DE VIPERE
      33.Şerpi, pui de vipere, cum veţi scăpa de osânda gheenei?matei 23

      continui ??? deci ANTIHRISTILOR lasati vrajelile satanice de '' bunatate '' , ''pace '' , '' iubire '' CA SUNTETI LUPI in piei de oaie si SUFLETUL OMULUI il vreti pt satana , sectarilor ce sunteti AI LUI LUCIFER INSUSI CA SCRIS ESTE :
      44.Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.(ioan 8)

      PS : INAPOIA , SATANA cu toti profetii mincinosi ai tai ....

      Ștergere
    11. Anonim 22 agust 2018,09:37
      Satana esti chiar tu uitate in ce hal vorbesti si jignesti farà sa cunosti pe nimeni aici fiecare isi da cu parerea farà sa condamne pe nimeni,ai grija sa nu te otraveti de veninul tau insu-ti, iar cat despre biblie documenteazate mai bine Isus cand nomina falsi profeti nu se referea la noi oameni de rand, noi oameni de rand ne lasam usor de transportat in loc sa gandim logic cu mintea si cu inima ceea ce inseamna binele si raul, si inca ceva Iehova Tatal nostru nu tolereaza persoane limitate El vrea ca persoanele sa fie libere si sa aleaga asa cum la inceput lu Adam si Eva le-a dat liberu arbitru sa aleaga,nu i-a limitat, si te rog frumos pe mine nu ma jignest, io sunt constienta ca nu suntem perfecti si in special nu as vrea sa ma aplec la nivelul tau.

      Ștergere
    12. Tulai,o revenit Crestin Ortodox,deja zboara pene si fulgi pe aici...

      Ștergere
    13. Anonim22 august 2018, 16:32
      Anonim 22 agust 2018,09:37
      Satana esti chiar tu uitate in ce hal vorbesti si jignesti farà sa cunosti pe nimeni aici fiecare isi da cu parerea farà sa condamne pe nimeni,ai grija sa nu te otraveti de veninul tau insu-ti, iar cat despre biblie documenteazate mai bine Isus cand nomina falsi profeti nu se referea la noi oameni de rand, noi oameni de rand ne lasam usor de transportat in loc sa gandim logic cu mintea si cu inima ceea ce inseamna binele si raul, si inca ceva Iehova Tatal nostru nu tolereaza persoane limitate El vrea ca persoanele sa fie libere si sa aleaga asa cum la inceput lu Adam si Eva le-a dat liberu arbitru sa aleaga,nu i-a limitat, si te rog frumos pe mine nu ma jignest, io sunt constienta ca nu suntem perfecti si in special nu as vrea sa ma aplec la nivelul tau.

      raspuns :
      serios , ?? ha ha ha
      AI GINDIT-O DELOC , NU ??? HA HA HA
      NIMENI NU ISI DA CU PAREREA ca e scris IISUS HRISTOS" EU SUNT CALEA , ADEVARUL SI VIATA '' ... orice alta '' parere '' ESTE MINCIUNA SI TATAL MINCIUNII , DIAVOLUL de care tu si restul scrieti cu '' profetii falsi nu se refera la oameni de rand ''STIU , ci la oamenii POSEDATI DE DUHUL LUI ANTIHRIST adica MORTII VII ca vorbesc despre Dumnezeul DIN CAPUL LOR IMAGININDU-SI-L si interpreteaza din NESTIINTA LOR si diavolul ii prinde foarte usor cu ''sa gandim logic cu mintea si cu inima ceea ce inseamna binele si raul, si inca ceva Iehova Tatal nostru nu tolereaza persoane limitate'' ... binele si raul ESTE POMUL MORTII si tatal lui ESTE SATANA si el tolereaza LIMITAREA PERSOANELOR prin capcana ANTIHRISTULUI CE VREA SA FIE '' yod he vau he = eu sunt cel ce sunt ''CA SCRIS ESTE :
      2 corinteni
      13.Pentru că unii ca aceştia sunt apostoli mincinoşi, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos.
      14.Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii.
      ... ai priceput o posedato , da ??? ha ha ha ...persoane libere sunt adam si eva ??? TU JIGNESTI BUNUL SIMT AL LOGICII elermentare si daca continui cu '' biblia SECtELOR '' SI '' YEHOVISTA '' sunt aici sa te desfintez ca scris este :
      "Voi aveti de tata pe diavolul; si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru. El de la inceput a fost ucigas; si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii" (Ioan 8:44)

      capisci da ?? INconstiento ( replica la asta''io sunt constienta'') .... ha ha ha
      iar la replica asta a ta ''in special nu as vrea sa ma aplec la nivelul tau.'' daca nu taci si INVETI INAINTE o sa raspund aplecindu-te la nivelul tau si de acolo iti raspund .... ha ha ha ... nu te chinui sa pricepi , dar nu mai da '' pareri despre adevar '' CA SUNT MINCIUNI TOATE ... ORI STII , ORI NU STII ... E SIMPLU ....
      alte nelamuriri ???
      ps evele nu mai au sort de izbinda aici si nicaieri , deci asta cu si te citez''ceea ce inseamna binele si raul,''este din CADEREA FEMEII CARE A ASCULTAT DE SARPE si TOT EA RASPUNDE PENTRU TINE , OARBO
      ''.......Iar femeia a zis: "Şarpele m-a amăgit şi eu am mâncat".

      mai studiaza Sfinta scriptura ca in tine este INTUNERIC ... dur adevar stiu dar ard tot ce e diavolesc ...
      alte nelamuriri ??? ha ha ha

      Ștergere
    14. Anonim22 august 2018, 16:45
      Tulai,o revenit Crestin Ortodox,deja zboara pene si fulgi pe aici...

      2 Ioan
      9.Oricine se abate şi nu rămâne în învăţătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învăţătura Lui, acela are şi pe Tatăl şi pe Fiul.
      10.Dacă cineva vine la voi şi nu aduce învăţătura aceasta, să nu-l primiţi în casă şi să nu-i ziceţi: Bun venit!
      11.Căci cel ce-i zice: Bun venit! se face părtaş la faptele lui cele rele.

      Ștergere
    15. Ahahahah in capu tau este intuneric satanistule,vai de capu tau si de ideile tale e clar ce personalitate ai de fapt te ai descris singur mai zis.🤦‍♀️

      Ștergere
    16. Anonim22 august 2018, 21:03
      Ahahahah in capu tau este intuneric satanistule,vai de capu tau si de ideile tale e clar ce personalitate ai de fapt te ai descris singur mai zis.🤦‍♀️

      raspuns :
      serios ??? ha ha ha
      INAPOIA MEA SATANA cu sectele tale MINCINOASE prin evele mincinoase ca scris este :
      MATEI 4
      9.Şi I-a zis Lui: Acestea toate Ţi le voi da Ţie, dacă vei cădea înaintea mea şi Te vei închina mie.
      10.Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini şi Lui singur să-I slujeşti".
      11.Atunci L-a lăsat diavolul şi iată îngerii, venind la El, Îi slujeau.
      ASADAR mai studiaza CA GURA MARE hulitoare , EVO nu ma sperie deloc .... ha ha ha
      ps se vor elimina prin interzicere toate sectele din Romania cind va veni timpul .... asadar pina atunci , daca ai fost ortodoxa ai posibilitatea sa te intorci , sau daca nu SA TE FACI ORTODOXA prin botezul ortodox , sau sa pleci din tara ca aici nu vei mai putea sta in sectarismele satanice ...

      Ștergere
    17. Crestin Ortodox, poate ca esti prea incrancenat.Poate ca tu vrei sa trezesti niste constiinte,in ceasul al 12-lea,poate ca tu vrei sa scuturi praful de pe ochii nostri,dar oamenii opun rezistenta si se revolta din cauza duritatii si intransigentei de care dai dovada.Din cauza asta se pierde tocmai mesajul celor transmise de tine,lumea se supara pe tine si se pierde esenta celor spuse de tine.Tu stii ca oamenii prefera sa ii minti frumos,mai mult decat sa expui un adevar nemilos,pentru ca oamenii au nevoie de o speranta,mai mult decat de o sentinta. Nu toti sunt puternici,nu toata lumea poate face un pas in spate pentru a "privi" realitatea. Cauta sa fii mai bland in exprimare,nu toti oamenii pot fi ca pietrele,ca stancile...P.S.Totusi,de ce esti atat de patimas,de ce arzi ca o flacara ? De ce ?...Cine esti ?

      Ștergere
    18. 23 agust 2018: 19 50 El in felul cum vorbesti crede ca impresioneaza pe careva,si aparte ca nu are nici un sens ceea ce zic eu si ceea ce mi raspunde dumnealui, pe Isus si Domnul Dumnezeu nu mil imaginez si nul vad asa cum il esprima el se vede ca e bolnav mintal altfel nu mi explic, Dumnezeu e iubire asta ne invata biblia dar si justitie, iar tu cretinule esti prea inchis la minte ca sa intelegi, deci hai sictir vicleanule care incerci sa speli creieri la lume. Dumnezeule Doamne deschidei mintea te rog!!!

      Ștergere
    19. 23 august 2018 19 50 Ahhh iti zic eu cine este ca e calar, e servitoru lu dracu nu e mare greutate sa intelegi persoanele rele si care ii apertin lui stan se da de gol fapt cum se esprima

      Ștergere
    20. Anonim24 august 2018, 00:43
      23 agust 2018: 19 50 El in felul cum vorbesti crede ca impresioneaza pe careva,si aparte ca nu are nici un sens ceea ce zic eu si ceea ce mi raspunde dumnealui, pe Isus si Domnul Dumnezeu nu mil imaginez si nul vad asa cum il esprima el se vede ca e bolnav mintal altfel nu mi explic, Dumnezeu e iubire asta ne invata biblia dar si justitie, iar tu cretinule esti prea inchis la minte ca sa intelegi, deci hai sictir vicleanule care incerci sa speli creieri la lume. Dumnezeule Doamne deschidei mintea te rog!!!

      raspuns :
      serios ??? ai gindit-o mult ?? ha ha ha
      ia si invata , oarbo si Sfinta scriptura citire :
      aluatul fariseilor si saducheilor adica SECTELE DE AZI si pastorii lor din care faci parte sunt aici
      6.Iar Iisus le-a zis: Luaţi aminte şi feriţi-vă de aluatul fariseilor şi al saducheilor.
      7.Iar ei cugetau în sinea lor, zicând: Aceasta, pentru că n-am luat pâine.
      8.Dar Iisus, cunoscându-le gândul, a zis: Ce cugetaţi în voi înşivă, puţin credincioşilor, că n-aţi luat pâine?
      9.Tot nu înţelegeţi, nici nu vă aduceţi aminte de cele cinci pâini, la cei cinci mii de oameni, şi câte coşuri aţi luat?
      10.Nici de cele şapte pâini, la cei patru mii de oameni, şi câte coşuri aţi luat?
      11.Cum nu înţelegeţi că nu despre pâini v-am zis? Ci feriţi-vă de aluatul fariseilor şi al saducheilor.
      12.Atunci au înţeles că nu le-a spus să se ferească de aluatul pâinii, ci de învăţătura fariseilor şi a saducheilor.
      iar tu ascultind de ei te faci una din cele cinci fecioare fara minte care sunt de aici :
      Sfinta scriptura citire
      3.Căci cele fără minte, luând candelele, n-au luat cu sine untdelemn.
      8.Şi cele fără minte au zis către cele înţelepte: Daţi-ne din untdelemnul vostru, că se sting candelele noastre.
      10.Deci plecând ele ca să cumpere, a venit mirele şi cele ce erau gata au intrat cu el la nuntă şi uşa s-a închis.

      si mirele '' iubitor '' si DREPT le spune NU VA CUNOSC PE VOI .... vezi oarbo fara candela adevarata si untelemnul ADEVARAT din dreapta credinta = ortodoxa ??? ASTA ITI VA RASPUNDE IISUS HRISTOS DIN IMPARATIA CERURILOR

      11.Iar mai pe urmă, au sosit şi celelalte fecioare, zicând: Doamne, Doamne, deschide-ne nouă.
      12.Iar el, răspunzând, a zis: Adevărat zic vouă: Nu vă cunosc pe voi.

      nu te cunosc eu , NU TE CUNOASTE NICI IISUS HRISTOS AL DREPTEI CREDINTE = ORTODOXA ca scris este :
      efeseni 4
      ''5.Este un Domn, o credinţă, un botez,'' Si asta e dreapta credinta = ORTODOXA ca scris este :
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe: Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      VEZI FEMEIE FARA MINTE , care asculti de farisei si saduchei ( pastorii sectelor ) ca vei fi NECUNOSCUTA DE CATRE IISUS HRISTOS CA NU AI CREDINTA ADEVARATA adica UNTDELEMNUL si candela ta NU SE APRINDE de ''Lumina Lumii'' , si E aprinsa in lumina satanica .... VEZI , OARBO = ROABO ??? ARD DEMONII DIN TINE ....

      alte nelamuriri ??? ha ha ha

      Ștergere
    21. Anonim24 august 2018, 00:47
      23 august 2018 19 50 Ahhh iti zic eu cine este ca e calar, e servitoru lu dracu nu e mare greutate sa intelegi persoanele rele si care ii apertin lui stan se da de gol fapt cum se esprima

      RASPUNS :

      ha ha ha
      Glosolalie satanica ... desigur ca ARDE TOT in tine si sa numaram DUHURILE RELE
      primul duh din tine :.Ahhh iti zic eu cine este ca e calar
      al doilea duh din tine : e servitoru lu dracu...
      al treilea duh din tine :nu e mare greutate sa intelegi persoanele rele( aici ai legiune in subordinea lui '' mare greutate '' )
      al patrulea duh din tine zis stan :care ii apertin lui stan
      si la final concluzia duhurilor din tine SE DAU DE GOL ca ardddd totttt ... ha ha ha si desigur am asta ca scris este :
      Inca dintru inceput, Mantuitorul Iisus Hristos a alungat demonii. "Venind, propovaduia in sinagogile lor, in toata Galileea, alungand pe demoni" (Marcu 1, 39)

      asadar SI in SINAGOGI ALUNGA DEMONII ...
      ALTE NELAMURIRI ????




      inapoia mea satana

      Ștergere
    22. Anonim23 august 2018, 19:50
      Crestin Ortodox, poate ca esti prea incrancenat.Poate ca tu vrei sa trezesti niste constiinte,in ceasul al 12-lea,poate ca tu vrei sa scuturi praful de pe ochii nostri,dar oamenii opun rezistenta si se revolta din cauza duritatii si intransigentei de care dai dovada.

      Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns în capul unghiului. De la Domnul s-a făcut aceasta şi este minunată în ochii noştri!… Oricine va cădea peste piatra aceasta se va sfărâma, iar peste care va cădea ea, îl va zdrobi. (Mt. 21:42; Lc. 20:18)

      Din cauza asta se pierde tocmai mesajul celor transmise de tine,lumea se supara pe tine si se pierde esenta celor spuse de tine.Tu stii ca oamenii prefera sa ii minti frumos,mai mult decat sa expui un adevar nemilos,pentru ca oamenii au nevoie de o speranta,mai mult decat de o sentinta.

      32.Iată vine ceasul, şi a şi venit, ca să vă risipiţi fiecare la ale sale şi pe Mine să Mă lăsaţi singur. Dar nu sunt singur, pentru că Tatăl este cu Mine.
      33.Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveţi. În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea.


      Nu toti sunt puternici,nu toata lumea poate face un pas in spate pentru a "privi" realitatea. Cauta sa fii mai bland in exprimare,nu toti oamenii pot fi ca pietrele,ca stancile...

      ''pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.
      19.Şi îţi voi da cheile împărăţiei cerurilor şi orice vei lega pe pământ va fi legat şi în ceruri, şi orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat şi în ceruri.

      P.S.Totusi,de ce esti atat de patimas,de ce arzi ca o flacara ? De ce ?...Cine esti ?

      luca 24
      25.Şi El a zis către ei: O, nepricepuţilor şi zăbavnici cu inima ca să credeţi toate câte au spus proorocii!
      26.Nu trebuia oare, ca Hristos să pătimească acestea şi să intre în slava Sa?
      27.Şi începând de la Moise şi de la toţi proorocii, le-a tâlcuit lor, din toate Scripturile cele despre El.
      28.Şi s-au apropiat de satul unde se duceau, iar El se făcea că merge mai departe.
      29.Dar ei Îl rugau stăruitor, zicând: Rămâi cu noi că este spre seară şi s-a plecat ziua. Şi a intrat să rămână cu ei.
      30.Şi, când a stat împreună cu ei la masă, luând El pâinea, a binecuvântat şi, frângând, le-a dat lor.
      31.Şi s-au deschis ochii lor şi L-au cunoscut; şi El s-a făcut nevăzut de ei.
      32.Şi au zis unul către altul: Oare, nu ardea în noi inima noastră, când ne vorbea pe cale şi când ne tâlcuia Scripturile?



      Ștergere
    23. Anonim23 august 2018, 19:50
      Crestin Ortodox, poate ca esti prea incrancenat.Poate ca tu vrei sa trezesti niste constiinte,in ceasul al 12-lea,poate ca tu vrei sa scuturi praful de pe ochii nostri,dar oamenii opun rezistenta si se revolta din cauza duritatii si intransigentei de care dai dovada.

      Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns în capul unghiului. De la Domnul s-a făcut aceasta şi este minunată în ochii noştri!… Oricine va cădea peste piatra aceasta se va sfărâma, iar peste care va cădea ea, îl va zdrobi. (Mt. 21:42; Lc. 20:18)

      Din cauza asta se pierde tocmai mesajul celor transmise de tine,lumea se supara pe tine si se pierde esenta celor spuse de tine.Tu stii ca oamenii prefera sa ii minti frumos,mai mult decat sa expui un adevar nemilos,pentru ca oamenii au nevoie de o speranta,mai mult decat de o sentinta.

      32.Iată vine ceasul, şi a şi venit, ca să vă risipiţi fiecare la ale sale şi pe Mine să Mă lăsaţi singur. Dar nu sunt singur, pentru că Tatăl este cu Mine.
      33.Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveţi. În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea.


      Nu toti sunt puternici,nu toata lumea poate face un pas in spate pentru a "privi" realitatea. Cauta sa fii mai bland in exprimare,nu toti oamenii pot fi ca pietrele,ca stancile...

      ''pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.
      19.Şi îţi voi da cheile împărăţiei cerurilor şi orice vei lega pe pământ va fi legat şi în ceruri, şi orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat şi în ceruri.

      P.S.Totusi,de ce esti atat de patimas,de ce arzi ca o flacara ? De ce ?...Cine esti ?

      luca 24
      25.Şi El a zis către ei: O, nepricepuţilor şi zăbavnici cu inima ca să credeţi toate câte au spus proorocii!
      26.Nu trebuia oare, ca Hristos să pătimească acestea şi să intre în slava Sa?
      27.Şi începând de la Moise şi de la toţi proorocii, le-a tâlcuit lor, din toate Scripturile cele despre El.
      28.Şi s-au apropiat de satul unde se duceau, iar El se făcea că merge mai departe.
      29.Dar ei Îl rugau stăruitor, zicând: Rămâi cu noi că este spre seară şi s-a plecat ziua. Şi a intrat să rămână cu ei.
      30.Şi, când a stat împreună cu ei la masă, luând El pâinea, a binecuvântat şi, frângând, le-a dat lor.
      31.Şi s-au deschis ochii lor şi L-au cunoscut; şi El s-a făcut nevăzut de ei.
      32.Şi au zis unul către altul: Oare, nu ardea în noi inima noastră, când ne vorbea pe cale şi când ne tâlcuia Scripturile?



      Ștergere
    24. Anonim23 august 2018, 19:50
      Crestin Ortodox, poate ca esti prea incrancenat.Poate ca tu vrei sa trezesti niste constiinte,in ceasul al 12-lea,poate ca tu vrei sa scuturi praful de pe ochii nostri,dar oamenii opun rezistenta si se revolta din cauza duritatii si intransigentei de care dai dovada.

      Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns în capul unghiului. De la Domnul s-a făcut aceasta şi este minunată în ochii noştri!… Oricine va cădea peste piatra aceasta se va sfărâma, iar peste care va cădea ea, îl va zdrobi. (Mt. 21:42; Lc. 20:18)

      Din cauza asta se pierde tocmai mesajul celor transmise de tine,lumea se supara pe tine si se pierde esenta celor spuse de tine.Tu stii ca oamenii prefera sa ii minti frumos,mai mult decat sa expui un adevar nemilos,pentru ca oamenii au nevoie de o speranta,mai mult decat de o sentinta.

      32.Iată vine ceasul, şi a şi venit, ca să vă risipiţi fiecare la ale sale şi pe Mine să Mă lăsaţi singur. Dar nu sunt singur, pentru că Tatăl este cu Mine.
      33.Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveţi. În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea.


      Nu toti sunt puternici,nu toata lumea poate face un pas in spate pentru a "privi" realitatea. Cauta sa fii mai bland in exprimare,nu toti oamenii pot fi ca pietrele,ca stancile...

      ''pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.
      19.Şi îţi voi da cheile împărăţiei cerurilor şi orice vei lega pe pământ va fi legat şi în ceruri, şi orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat şi în ceruri.

      P.S.Totusi,de ce esti atat de patimas,de ce arzi ca o flacara ? De ce ?...Cine esti ?

      luca 24
      25.Şi El a zis către ei: O, nepricepuţilor şi zăbavnici cu inima ca să credeţi toate câte au spus proorocii!
      26.Nu trebuia oare, ca Hristos să pătimească acestea şi să intre în slava Sa?
      27.Şi începând de la Moise şi de la toţi proorocii, le-a tâlcuit lor, din toate Scripturile cele despre El.
      28.Şi s-au apropiat de satul unde se duceau, iar El se făcea că merge mai departe.
      29.Dar ei Îl rugau stăruitor, zicând: Rămâi cu noi că este spre seară şi s-a plecat ziua. Şi a intrat să rămână cu ei.
      30.Şi, când a stat împreună cu ei la masă, luând El pâinea, a binecuvântat şi, frângând, le-a dat lor.
      31.Şi s-au deschis ochii lor şi L-au cunoscut; şi El s-a făcut nevăzut de ei.
      32.Şi au zis unul către altul: Oare, nu ardea în noi inima noastră, când ne vorbea pe cale şi când ne tâlcuia Scripturile?



      Ștergere
    25. Anonim23 august 2018, 19:50
      ''se revolta din cauza duritatii''

      duritatii =puritatii (d=p citit la 180 de grade )
      matei 7
      14.Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află.

      poarta STRIMTA
      calea INGUSTA
      PUTINI o afla

      asta e Viata Vesnica (V V) = Eu sunt CALEA , ADEVARUL , si VIATA = IISUS HRISTOS . ( satana a facut w SI AI www= 666 = internet = net din interior = plasa din interior ).vei vedea ce va urma dupa scrisul asta ... ha ha ha , dar am deja replica pregatita ....cu rabdare ...
      ioan 14
      6.Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.

      poarta de sus = PRIN mine = IISUS Hristos ESTE si POARTA... SI '' POARTA '' SA NU SPUNA '' NU VA CUNOSC PE VOI '' - CELE 5 FECIOARE FARA MINTE

      Ștergere

    26. Anonim24 august 2018, 00:43

      https://www.youtube.com/watch?v=FtPRt87F1UM

      Ștergere
    27. Ahahahah da esti dement rau, tie adevarul despre Isus Hristos si Yehova nu prea iti face bine iti da tormente rau,vai de capu tau cel prost tu sigur ai sa intri in imparatia domnule dupa vorbele si faptele tale, off viliacule care habar nu ai ce e cuvantul lui Dumnezeu esti foarte departe departe de el

      Ștergere

    28. Anonim24 august 2018, 19:56
      Ahahahah da esti dement rau, tie adevarul despre Isus Hristos si Yehova nu prea iti face bine iti da tormente rau,vai de capu tau cel prost tu sigur ai sa intri in imparatia domnule dupa vorbele si faptele tale, off viliacule care habar nu ai ce e cuvantul lui Dumnezeu esti foarte departe departe de el

      Raspuns
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha ha
      ia si mai studiaza , oarbo ca NU AI NICI O LEGATURA CU DUMNEZEU ADEVARAT al dreptei credinte = ortodoxia
      1 corinteni 3
      19.Căci înţelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu, pentru că scris este: "El prinde pe cei înţelepţi în viclenia lor".
      20.Şi iarăşi: "Domnul cunoaşte gândurile înţelepţilor, că sunt deşarte".

      desi ai ochi , NU VEZI , desi ai urechi , NU AUZI ....
      ai priceput , sectaro -satanica al DUHULUI LUMII care NU ARE NIMIC DIN SFINTA TREIME SI IISUS HRISTOS DIN IMPARATIA CERURILOR ca scris este :
      29.Răspunzând, Iisus le-a zis: Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.

      OARBO , Cuvintul lui Dumnezeu ESTE IISUS HRISTOS CA SCRIS ESTE :
      IOAN 1
      1.La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.
      2.Acesta era întru început la Dumnezeu.
      3.Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.

      CAPISCI ??? deci RETINE : CUVINTUL S-A FACUT TRUP deci TRUPUL e cuvintul , vezi ,DA ??? HA HA HA
      ioan 1
      14.Şi Cuvântul S-a făcut trup şi S-a sălăşluit între noi şi am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr.

      deci NU IMI VORBI DE CUVINTUL LUI DUMNEZEU ca NU IL STII , CA NU IL CUNOSTI in SECTELE TALE MINCINOASE SATANICE ... ard toti demonii din tine , si sectele le voi arde ... toate la timpul lor ... ha ha ha ...


      Ștergere
    29. An.19.56.,da,Crestin Ortodox e sarcastic in exprimare,dar cu siguranta nu are "cap prost".Si cred ca are o cunoastere intinsa,dar e o enigma si pentru mine de ce scrie asa.Incerc sa caut ( sunt insa cam departe de a intelege ) ceea ce vrea sa spuna.Dar,repet,pentru mine acest om e o enigma...

      Ștergere
    30. Anonim 25 august 2018,13:13,Io nu inteleg ce ai asa de amuzant la orisice fraza de te hahaiesti, pe mine in special nu ma impresionezi, si inca ceva daca Yehova si Isus ar fi pus in practica imaginatia ta care o ai tu despre Ei de mult te lua dracu pe tine ,si pe toate specimenile ca tine, doar Ei stiu ce inseamna rabdare,nu tu cu veninul tau care vrei sa otravesti lumea, si mai ales tu nu ai nici o legatura cu Dumnezeu daca ai fi o persoana cu un suflet bun ai da alt fel de exemplu la lume despre purtare cuvantu lui Domnu si farà sa jignesti aproapele tau, dar tu esti un viclean si o secta arunci cu noroi pe alti crezand ca in fata lui Dumnezeu ai facut doar fapte buna.... of of mai bine numai continui pentru ca deaja m am aplecat la nivelul tau si sa jignesc persoane mie nu mi place dar tu faci tot posibilul,si inca ceva pentru cunostinta ta Dumnezeu are un nume si se chiama Yehova cand auzi preotul zicand in biserica ,,alleluia" va sa zica: Lauda tie Yehova si cu asta am incheiat nici cuvintele nu merita consumate pentru specimene ca tine.

      Ștergere
    31. Anonim26 august 2018, 00:33
      Anonim 25 august 2018,13:13,Io nu inteleg ce ai asa de amuzant la orisice fraza de te hahaiesti, pe mine in special nu ma impresionezi, si inca ceva daca Yehova si Isus ar fi pus in practica imaginatia ta care o ai tu despre Ei de mult te lua dracu pe tine ,si pe toate specimenile ca tine, doar Ei stiu ce inseamna rabdare,nu tu cu veninul tau care vrei sa otravesti lumea, si mai ales tu nu ai nici o legatura cu Dumnezeu daca ai fi o persoana cu un suflet bun ai da alt fel de exemplu la lume despre purtare cuvantu lui Domnu si farà sa jignesti aproapele tau,

      Serios ??? ai gindit-o deloc ?? ha ha ha
      jignire spui ??? aproapele SE JIGNESTE singur si ca sa te lamuresc iau cuvintul JIGNIRE si el e format din
      jig s. v. arsură, usturime.
      ni = noi = Sfinta treime
      re = foc sau lumina
      jignire = SFINTA TREIME ARDE cu cu foc ca sa lumineze ( asta simti tu cind scriu eu ) Sfinta scriptura e plina de jiniri = arderi cu foc ca sa lumineze ... asta e jignirea mea

      JIGNIREA TA este ASTA :
      jig1 (jâg) s.n. (reg.) Materie gălbuie și ceroasă care se află în lâna oilor; usuc.
      jig n. Mold. 1. jeg;
      NI = noi ( satana , diavolul , si corbul )
      re = lumina lumii asteia = INTUNERICUL SATANEI

      jignire = jegul lumii asteia in satana , antihristului corbului CARE INVATA MINCIUNILE pe care tu le asculti si propovaduiesti cu asta si te citez"tu cu veninul tau care vrei sa otravesti lumea,''caci apropELE E DEJA JEGNIT de duhul lumii asteia a carui tata este ANTIHRISTUL si eu IL ARDDDD ... e simplu ... tu te confunzi cu INVATATURILE SATANEI si EU ARD acestea si TE JIGNESC ( TE CURAT DE PROPRIILE JEGURI SATANICE si ramai goala SI ASTA DERANJEAZA MULT FORTELE INTUNERICULUI si atunci te FOLOSESTE din nou cu ''tu esti un viclean si o secta arunci cu noroi pe alti crezand ca in fata lui Dumnezeu ai facut doar fapte buna.... of of mai bine numai continui pentru ca deaja m am aplecat la nivelul tau ''


      te citez '' Dumnezeu are un nume si se chiama Yehova cand auzi preotul zicand in biserica ,,alleluia" va sa zica: Lauda tie Yehova si cu asta am incheiat nici cuvintele nu merita consumate pentru specimene ca tine.''

      SERIOS ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      numele lui Dumnezeu este YOD HE VAU HE si stai linistita ca nu il stii , ca nu stii ce inseamna si NU LUA NUMELE DOMNULUI IN DESERT CA SCRIS ESTE : DEUTERONOMUL 5
      11.Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deşert, că nu va lăsa Domnul Dumnezeul tău nepedepsit pe cel ce ia numele Lui în deşert.

      DECI PEDEAPSA e JEGNIREA ta , ca ard diavolii din tine , sectaro ... pe toti ca sunt legiune ... ha ha ha

      DUMNEZEU , YOD HE VAU HE = EU SUNT CEL CE SUNT =NU SE LASA BATJOCORIT ... asadar abtine-te diavole sau arzi de nu te vezi .... ai inteles , oarbo ??? ha ha ha

      ps . ramine ce am spus ORTODOXIA este singura adevarata si toate sectele satanice si religiile pagine vor disparea din romania IMPREUNA CU ADEPTII LOR daca acstia nu devin ortodocsi practicanti ...
      alte nelamuriri ?

      Ștergere
    32. Anonim26 august 2018, 00:33
      Anonim 25 august 2018,13:13,Io nu inteleg ce ai asa de amuzant la orisice fraza de te hahaiesti, pe mine in special nu ma impresionezi, si inca ceva daca Yehova si Isus ar fi pus in practica imaginatia ta care o ai tu despre Ei de mult te lua dracu pe tine ,si pe toate specimenile ca tine, doar Ei stiu ce inseamna rabdare,nu tu cu veninul tau care vrei sa otravesti lumea, si mai ales tu nu ai nici o legatura cu Dumnezeu daca ai fi o persoana cu un suflet bun ai da alt fel de exemplu la lume despre purtare cuvantu lui Domnu si farà sa jignesti aproapele tau,

      Serios ??? ai gindit-o deloc ?? ha ha ha
      jignire spui ??? aproapele SE JIGNESTE singur si ca sa te lamuresc iau cuvintul JIGNIRE si el e format din
      jig s. v. arsură, usturime.
      ni = noi = Sfinta treime
      re = foc sau lumina
      jignire = SFINTA TREIME ARDE cu cu foc ca sa lumineze ( asta simti tu cind scriu eu ) Sfinta scriptura e plina de jiniri = arderi cu foc ca sa lumineze ... asta e jignirea mea

      JIGNIREA TA este ASTA :
      jig1 (jâg) s.n. (reg.) Materie gălbuie și ceroasă care se află în lâna oilor; usuc.
      jig n. Mold. 1. jeg;
      NI = noi ( satana , diavolul , si corbul )
      re = lumina lumii asteia = INTUNERICUL SATANEI

      jignire = jegul lumii asteia in satana , antihristului corbului CARE INVATA MINCIUNILE pe care tu le asculti si propovaduiesti cu asta si te citez"tu cu veninul tau care vrei sa otravesti lumea,''caci apropELE E DEJA JEGNIT de duhul lumii asteia a carui tata este ANTIHRISTUL si eu IL ARDDDD ... e simplu ... tu te confunzi cu INVATATURILE SATANEI si EU ARD acestea si TE JIGNESC ( TE CURAT DE PROPRIILE JEGURI SATANICE si ramai goala SI ASTA DERANJEAZA MULT FORTELE INTUNERICULUI si atunci te FOLOSESTE din nou cu ''tu esti un viclean si o secta arunci cu noroi pe alti crezand ca in fata lui Dumnezeu ai facut doar fapte buna.... of of mai bine numai continui pentru ca deaja m am aplecat la nivelul tau ''


      te citez '' Dumnezeu are un nume si se chiama Yehova cand auzi preotul zicand in biserica ,,alleluia" va sa zica: Lauda tie Yehova si cu asta am incheiat nici cuvintele nu merita consumate pentru specimene ca tine.''

      SERIOS ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      numele lui Dumnezeu este YOD HE VAU HE si stai linistita ca nu il stii , ca nu stii ce inseamna si NU LUA NUMELE DOMNULUI IN DESERT CA SCRIS ESTE : DEUTERONOMUL 5
      11.Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deşert, că nu va lăsa Domnul Dumnezeul tău nepedepsit pe cel ce ia numele Lui în deşert.

      DECI PEDEAPSA e JEGNIREA ta , ca ard diavolii din tine , sectaro ... pe toti ca sunt legiune ... ha ha ha

      DUMNEZEU , YOD HE VAU HE = EU SUNT CEL CE SUNT =NU SE LASA BATJOCORIT ... asadar abtine-te diavole sau arzi de nu te vezi .... ai inteles , oarbo ??? ha ha ha

      ps . ramine ce am spus ORTODOXIA este singura adevarata si toate sectele satanice si religiile pagine vor disparea din romania IMPREUNA CU ADEPTII LOR daca acstia nu devin ortodocsi practicanti ...
      alte nelamuriri ?

      Ștergere

    33. Anonim25 august 2018, 17:24
      De la Wikipedia, enciclopedia liberă
      Nebunul întru Hristos este, în primul rând, un tip de ascet ortodox, caracterizat printr-un comportament radical[1] anume: acesta simulează uneori nebunia pentru a încerca să reziste la ceea ce în optica anumitor creștin-ortodocși reprezintă tentațiile lumești[2], sau pentru a-și putea permite să emită profeții[3] și să critice dintr-o perspectivă morală - precum profeții biblici făceau - mai-marii zilei, fie ei persoane importante din ierarhia politică și aristocratică a țării lor, fie persoane importante din ierarhia bisericească a propriei lui credințe[4]; nebunul întru Hristos mai poate fi și o persoană handicapată intelectual și/sau fizic care prezintă în opinia celorlalți, prin simplitatea și pioșenia lui, niște virtuți de ordin spiritual.[5][6]

      Din acele comportamente reținute de istorie ca făcând parte din această tradiție religioasă extremă a nebuniei întru Hristos face parte, de exemplu, manifestarea acelui călugăr ortodox de la Muntele Athos care cândva păștea iarbă[7], sau elementele de biografie a sfântului Vasile Blajinul, care din adolescență chiar umbla dezbrăcat, zvârlea cu pietre în biserici, a orbit un grup de fete care rîdeau de el și a asasinat un hoț care pusese la cale să-i fure haina de blană.[8] Nebunul întru Hristos putea fi și un sărac cu duhul, un individ tarat intelectual, sau un handicapat fizic, cum a fost cazul cu un pitic surdo-mut și retardat mintal care considerat nebun întru Hristos fiind, a fost luat de soț de către o aristocrată rusă pe la începutul secolului al XX-lea. [9] Fenomenul "nebuniei întru Hristos" este considerat de unii autori occidentali drept o bună ilustrare a abisului în care a decăzut Rusia înainte de 1917, sub influența anti-intelectualismului tipic tradiției ortodoxe, și al înăbușirii disidenței politice de către autocrația țaristă.[1

      Ștergere
    34. Anonim26 august 2018, 00:33
      Yehova si Isus= Ei stiu ce inseamna rabdare... exact
      yehova = imaginatia ta
      isus = magar
      deci imaginatia magareasca stiu ce inseamna rabdare ??? ha ha ha ha ha ha .... si martorii imaginatiei magaresti se numesc martorii lui isus yehova ... ha ha ha

      INAPOIA MEA SATANA ca e scris
      10.Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini şi Lui singur să-I slujeşti".
      domnul dumnezeu este YOD HE VAU HE
      fiul lui Dumnezeu este IIsus

      ai inteles anatemo ??? ha ha ha
      alte nelamuriri ???

      Ștergere
    35. Anonim25 august 2018, 17:24
      An.19.56.,da,Crestin Ortodox e sarcastic in exprimare,dar cu siguranta nu are "cap prost".Si cred ca are o cunoastere intinsa,dar e o enigma si pentru mine de ce scrie asa.Incerc sa caut ( sunt insa cam departe de a intelege ) ceea ce vrea sa spuna.Dar,repet,pentru mine acest om e o enigma...

      raspuns :
      25.Şi El a zis către ei: O, nepricepuţilor şi zăbavnici cu inima ca să credeţi toate câte au spus proorocii!

      27.Şi începând de la Moise şi de la toţi proorocii, le-a tâlcuit lor, din toate Scripturile cele despre El.

      Ștergere
    36. Antihristule ia si citesti ca poate inca esti in timp sa iti revii, pe mine poti sa ma jignesti cat vrei pentru ca asa cum zice Isus ,,multi o sa va urasca si persecuteaza cand o sa vorbiti in numele meu: Dar Eu vă spun: Ferice de voi când oamenii vă insultă, vă persecută şi spun tot felul de lucruri rele, (minţind)[c] împotriva voastră, din pricina Mea! să nu vă împotriviţi celui ce vă face rău, aceluia care te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt. «Să-l iubeşti pe semenul tău şi să-l urăşti pe duşmanul tău». Dar Eu vă spun: iubiţi-vă duşmanii şi rugaţi-vă pentru cei ce vă persecută, ca să fiţi astfel fii ai Tatălui vostru, Care este în ceruri! OK?? Si acum te lamuresc si cu trinitatea (treime) icoanele, crucea si tot ce e idolatrie:
      1. În Ioan 1:1 se spune: „La început era Cuvântul şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu”. Într-un alt verset din acelaşi capitol, apostolul Ioan arată cu claritate că Isus este „Cuvântul” (Ioan 1:14). Întrucât Cuvântul este numit Dumnezeu, unii au ajuns la concluzia că atât Fiul, cât şi Tatăl sunt ipostaze ale aceluiaşi Dumnezeu. Iată câteva exemple: [Cuvântul] era divin” (A New Translation of the Bible), „Cuvântul era un dumnezeu” (The New Testament in an Improved Version), „Cuvântul era cu Dumnezeu şi era de aceeaşi natură cu el” (The Translator’s New Testament). Potrivit acestor redări, Cuvântul nu este Dumnezeu. * Datorită poziţiei sale înalte printre creaturile lui Iehova, Cuvântul este numit „un dumnezeu”. Termenul „dumnezeu”, scris cu literă mică, este folosit aici cu sensul de „puternic” Atunci cum poţi şti ce a vrut să spună Ioan? De ex. în capit. 1, versetul 18: „Niciun om nu l-a văzut vreodată pe [Atotputernicul] Dumnezeu”. Însă oamenii l-au văzut pe Isus, Fiul lui Dumnezeu, aşa cum reiese din cuvintele lui Ioan: „Cuvântul [Isus] a devenit trup şi a locuit printre noi (şi noi am privit slava Lui)”Cum ar putea Fiul să fie însuşi Dumnezeu? Ioan mai spune despre Cuvânt că era „cu Dumnezeu”. Însă cum poate fi cineva cu o persoană şi totodată să fie acea persoană? în Ioan 17:3, Isus face o distincţie clară între el şi Tatăl său ceresc. El îl numeşte pe Tatăl său „singurul Dumnezeu adevărat”. În încheierea evangheliei sale, Ioan conchide: „Acestea au fost scrise pentru ca voi să credeţi că Isus este Cristosul, Fiul lui Dumnezeu” (Ioan 20:31). Observă că Isus este numit Fiul lui Dumnezeu, nu Dumnezeu.Analizează, de ex ce a scris Matei. El a citat cuvintele lui Isus referitoare la sfârşitul acestui sistem: „Ziua şi ora aceea nimeni nu le ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl” (Matei 24:36). Cum confirmă aceste cuvinte că Isus nu este Dumnezeul Atotputernic?
      Isus spune că Tatăl ştie mai multe lucruri decât Fiul. Însă, dacă Isus ar fi Dumnezeul Atotputernic, ar şti şi el tot ce ştie Tatăl. Aşadar, Fiul şi Tatăl nu pot fi egali. Totuşi, unii ar putea spune: „Isus a avut o natură umană şi una divină. Aici el vorbeşte ca om”. Dar, chiar dacă aşa ar sta lucrurile, ce putem spune despre spiritul sfânt? Dacă şi el este Dumnezeu, de ce nu a spus Isus că şi spiritul ştie ce ştie Tatăl? OKK??

      Ștergere
    37. 2. CRUCEA este venerată de milioane de oameni. un „principal simbol al creştinismului”. Însă creştinii adevăraţi nu folosesc crucea în închinare.Un motiv important este acela că Isus Cristos nu a murit pe cruce. Termenul grecesc tradus de obicei prin „cruce” este staurós. Sensul principal al acestui cuvânt este „par sau stâlp vertical” biblia ne arată: „[Staurós] nu se referă niciodată la două bucăţi de lemn aşezate una peste cealaltă într-un anumit unghi .
      În mai multe pasaje, scriitorii Bibliei au folosit alt cuvânt
      Într-o lucrare se explică de ce era folosit un singur stâlp pentru execuţii: „În locurile alese pentru execuţiile publice nu erau întotdeauna copaci. De aceea, se înfigea în pământ un simplu par. Pe acest par, proscrişii erau fie legaţi, fie ţintuiţi cu mâinile deasupra capului.
      Un motiv important este acela că Isus Cristos nu a murit pe cruce. Termenul grecesc tradus de obicei prin „cruce” este staurós. Sensul principal al acestui cuvânt este „par sau stâlp vertical”. The Companion Bible arată: „[Staurós] nu se referă niciodată la două bucăţi de lemn aşezate una peste cealaltă într-un anumit unghi . . . Textul grecesc [al Noului Testament] nu sugerează în niciun fel că ar fi vorba despre două bucăţi de lemn”.
      În mai multe pasaje, scriitorii Bibliei au folosit alt cuvânt grecesc, şi anume xýlon, pentru a se referi la instrumentul pe care a fost executat Isus (Faptele 5:30; 1 Acest cuvânt înseamnă pur şi simplu „lemn” sau „par, ciomag ori copac”.
      Într-o lucrare se explică de ce era folosit De aceea, se înfigea în pământ un simplu par. Pe acest par, proscrişii erau fie legaţi, fie ţintuiţi cu mâinile deasupra capului şi, uneori, le erau legate sau ţintuite şi picioarele"
      Totuşi, cea mai convingătoare dovadă este cea din Cuvântul lui Dumnezeu. Apostolul Pavel a spus: „Hristos ne-a răscumpărat din blestemul legii, făcându-Se blestem pentru noi – fiindcă este scris: «blestemat e oricine este atârnat pe lemn [sau stâlp]»” (Galateni 3:13,Pavel citează aici Deuteronomul 21:22, 23, care, în ebraică, se referă la un stâlp, nu la o cruce. Având în vedere că omul executat în acest mod devenea un „blestem”, ar fi nepotrivit pentru creştini să-şi împodobească locuinţa cu imagini ale lui Cristos pe cruce.
      Nu există nicio dovadă că în primii 300 de ani după moartea lui Cristos, cei care spuneau că sunt creştini ar fi folosit crucea în închinare. Însă, în secolul al IV-lea, împăratul păgân Constantin s-a convertit la creştinismul apostat şi a introdus crucea ca simbol al creştinătăţii. Indiferent care au fost intenţiile lui Constantin, crucea nu avea nicio legătură cu Isus Cristos. De fapt, ea este de origine păgână. Iată ce se spune în New Catholic Encyclopedia: „Crucea poate fi întâlnită atât în culturile precreştine, cât şi în cele necreştine”. Şi alte lucrări de referinţă asociază crucea cu ritualuri sexuale păgâne şi cu adorarea naturii.
      Atunci de ce a fost adoptat acest simbol păgân? După cât se pare, pentru a-i atrage pe păgâni la aşa-zisul creştinism. Dar Biblia condamnă în mod clar închinarea la un simbol păgân (2 Corinteni 6:14-18). În plus, Scripturile interzic toate formele de idolatrie (Exodul 20:4, 5; 1 Corinteni 10:14). Prin urmare, creştinii adevăraţi au motive întemeiate să nu folosească crucea în închinare. *
      (2 Corinteni 6:14-18).14
      Nu vă înjugaţi la un jug inegal cu cei necredincioşi.a Căci ce legătură are dreptatea cu nelegiuirea?b Sau ce părtăşie are lumina cu întunericul?c 15 Apoi ce armonie este între Cristos şi Belial?d Sau ce parte are cel credincios cu cel necredincios? 16 Şi ce acord este între templul lui Dumnezeu şi idoli? Căci noi suntem templu Dumnezeului celui viu, aşa cum a zis Dumnezeu: „Eu voi locui în mijlocul lor,si voi umbla în mijlocul lor şi voi fi Dumnezeul lor, iar ei vor fi poporul meu“. 17 „De aceea, ieşiţi din mijlocul lor şi separaţi-vă, zice Iehova, şi nu mai atingeţi ce este necurat“, „şi vă voi primi“.k 18 „Eu vă voi fi tată,l iar voi îmi veţi fi fii şi fiice, zice Iehova cel Atotputernic.“ CLAR ???

      Ștergere
    38. 3 (Exodul 20:4, 5; Să nu-ți faci chip cioplit sau imaginea vreunui lucru care este sus în ceruri sau jos pe pământ sau în apele de sub pământ.a 5 Să nu te pleci înaintea lor și să nu te lași convins să le slujești,b fiindcă eu, Iehova, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu care pretinde devoțiune exclusivă*,care aduce pedeapsa pentru nelegiuirea taților asupra fiilor, asupra celei de-a treia generații și asupra celei de-a patra generații a celor ce mă urăsc.
      Corinteni (10:14). Deci, iubiții mei frați, fugiți de idolatrie!
      SI CAT DEDPRE RUGACIUNIE : 5 Atunci când vă rugaţi, să nu fiţi ca ipocriţii, căci lor le place să se roage stând în picioare în sinagogi şi la colţurile străzilor, ca să fie văzuţi de oameni. Adevărat vă spun că şi-au primit răsplata! 6 Ci tu, când te rogi, intră în camera ta, încuie uşa după tine şi roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, iar Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti. 7 Când vă rugaţi, să nu bolborosiţi aceleaşi cuvinte, cum fac neamurile[a] care cred că, dacă spun multe cuvinte, vor fi ascultaţi. 8 Voi să nu fiţi ca ei, pentru că Tatăl vostru ştie de ce anume aveţi nevoie mai înainte ca voi să-I cereţi. 9 Iată deci cum trebuie să vă rugaţi.
      DECI TI-E CLAR EU IN ACEASTEA CUVINTE CRED CACI ACESTA ESTE CUVANTUL DOMNULUI, FALSULE SI SPALATOR DE CREIERI IN MINE NU ARZI NIMIC DIN CONTRA TE LAS SA TE ALIMENTEZI IN FLACARA TA, SI ITI MAI REPET INCA O DATA DESCHIDE-TI INIMA SI MINTEA SI DOCUMENTEAZATE BINE PRIMA SA ARUNCI CUVINTE CAZUALE CA SA TE AFLI SI TU IN VORBA PE BLOGUL LU MARIA.

      Ștergere
    39. Anonim28 august 2018, 01:48
      OK??

      raspuns :
      serios ??? ai gindit-o mult ??? ha ha ha ... ard toti demonii din tine , femeie fara cap
      si TOT IISUS CU DOI DE I ca ala spus de tine ISUS ESTE ANTIHRISTUL= MAGAR SI TAP a spus in MATEI 24 :

      4.Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.
      5.Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.( CAZUL SECTELOR SI PASTORILOR antihristi de care asculti OARBO si continui

      11.Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.( cazul din nou AL DEMONIZATILOR SECTARI ca tine )

      continui
      24.Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.

      ASADAR cei alesi DIN ORTODOXIA nu pot fi amagiti , oarbo SI CONTINUI ... ha ha ha CA VRAJELILE SATANICE si scriere multa SECTARA nu ma impresioneaza

      CRUCEA SE VA ARATA PE CER , SECTARO SI PRAF SI PULBERE VEI FI CA SCRIS ESTE:
      30.Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.

      SEMNUL FIUL OMULUI E CRUCEA SI FIUL LUI DUMNEZEU , IISUS HRISTOS ca este SCRIS DEMONIZATO : arddd tot ce misca in tine ca sunt legiuni , dar nu ma sperii .... ha ha ha
      1 CORINTENI
      17. Căci Hristos nu m-a trimis ca să botez, ci să binevestesc, dar nu cu înţelepciunea cuvântului, ca să nu rămână zadarnică crucea lui Hristos.
      18.Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu
      CRUCEA E PUTEREA LUI DUMNEZEU , VEZI ??? HA HA HA

      DUMNEZEU INSUSI SCRIE SI SPUNE AICI CA IN FIUL LUI , A BINEVOIT SA IL ASCULTAM , VEZI OARBO ??? HA HA HA
      16.Iar botezându-se Iisus, când ieşea din apă, îndată cerurile s-au deschis şi Duhul lui Dumnezeu s-a văzut pogorându-se ca un porumbel şi venind peste El.
      17.Şi iată glas din ceruri zicând: "Acesta este Fiul Meu cel iubit întru Care am binevoit"

      SFINTA TREIME OARBO este LA BOTEZUL ORTODOX , deci nu ai botezul esti POSEDATA , evo fara minte
      deci baga la cap DIN SFINTA SCRIPTURA ca NU O STII , CA DE CUNOSCUT NICI O SANSA ... HA HA HA
      Dumnezeu tatal certifica FIUL SAU in CARE A BINEVOIT ... NU IN TINE , NU IN SECTELE DIAVOLESTI care AU ISUS MAGARUL ca pastor .HA HA HA .. ADICA TAPUL IN VECHIUL TESTAMENT care este DIAVOLUL LA CARE TU TE INCHINI , CACI MINCIUNILE TALE SE VAD SI LE ARDDD .... HA HA HA

















      Si acum te lamuresc si cu trinitatea (treime) icoanele, crucea si tot ce e idolatrie:
      1. În Ioan 1:1 se spune: „La început era Cuvântul şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu”. Într-un alt verset din acelaşi capitol, apostolul Ioan arată cu claritate că Isus este „Cuvântul” (Ioan 1:14). Întrucât Cuvântul este numit Dumnezeu, unii au ajuns la concluzia că atât Fiul, cât şi Tatăl sunt ipostaze ale aceluiaşi Dumnezeu. Iată câteva exemple: [Cuvântul] era divin” (A New Translation of the Bible), „Cuvântul era un dumnezeu” (The New Testament in an Improved Version), „Cuvântul era cu Dumnezeu şi era de aceeaşi natură cu el” (The Translator’s New Testament). Potrivit acestor redări, Cuvântul nu este Dumnezeu. * Datorită poziţiei sale înalte printre creaturile lui Iehova, Cuvântul este numit „un dumnezeu”. Termenul „dumnezeu”, scris cu literă mică, este folosit aici cu sensul de „puternic” Atunci cum poţi şti ce a vrut să spună Ioan? De ex. în capit. 1, versetul 18: „Niciun om nu l-a văzut vreodată pe [Atotputernicul] Dumnezeu”. Însă oamenii l-au văzut pe Isus, Fiul lui Dumnezeu, aşa cum reiese din cuvintele lui Ioan: „Cuvântul [Isus] a devenit trup şi a locuit printre noi (şi noi am privit slava Lui)”Cum ar putea Fiul să fie însuşi Dumnezeu? Ioan mai spune despre Cuvânt că era „cu Dumnezeu”. Însă cum poate fi cineva cu o persoană şi totodată să fie acea persoană?

      raspuns :
      Ai gindit-o mult ??? ha ha ha ha

      Ștergere
    40. Anonim28 august 2018, 01:52
      . Cum confirmă aceste cuvinte că Isus nu este Dumnezeul Atotputernic?

      RASPUNS :
      AI GINDIT-O DELOC ??/ ha ha ha
      simplu ca buna ziua si asta e intrebare de cresa
      Dumnezeu IISUS FIUL OMULUI confirma DUMNEZEU fiul LUI DUMNEZEU ... ESTE SI OM SI DUMNEZEU ca EL ESTE INAINTE DE FACEREA OMULUI ca altfel OMUL NU AR PUTEA FI CREAT '' dupa chipul si asemanarea noastra '' ... iudeii erau sectarii de azi ... nimic nou sub soare ... ha ha ha
      vezi oarbo ?? pasaj clar ca buna dimineata... ceva mai greu ai ??? ha ha ha ... nu de alta dar folosesc citeva secunde sa ma gindesc si citeva minute sa scriu ... ha ha ha ...
      SFINTA SCRIPURA CITIRE
      33.I-au răspuns iudeii: Nu pentru lucru bun aruncăm cu pietre asupra Ta, ci pentru hulă şi pentru că Tu, om fiind, Te faci pe Tine Dumnezeu.
      34.Iisus le-a răspuns: Nu e scris în Legea voastră că "Eu am zis: dumnezei sunteţi?"
      35.Dacă i-a numit dumnezei pe aceia către care a fost cuvântul lui Dumnezeu - şi Scriptura nu poate să fie desfiinţată -
      36.Despre Cel pe care Tatăl L-a sfinţit şi L-a trimis în lume, voi ziceţi: Tu huleşti, căci am spus: Fiul lui Dumnezeu sunt?
      37.Dacă nu fac lucrările Tatălui Meu, să nu credeţi în Mine.
      38.Iar dacă le fac, chiar dacă nu credeţi în Mine, credeţi în aceste lucrări, ca să ştiţi şi să cunoaşteţi că Tatăl este în Mine şi Eu în Tatăl.

      tatal este IN MINE , eu SUNT IN TATAL SI eu cu tatal una suntem DE AICI , antihristo , posedata de legiuni de demoni ... ard tot ... ha ha ha
      6. Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.
      7. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut.
      8. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns.
      9. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl?
      10. Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui.
      11. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea.
      12. Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu şi mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl.
      13.Şi orice veţi cere întru numele Meu, aceea voi face, ca să fie slăvit Tatăl întru Fiul.

      vezi pe Tatal ??? oarbo si cum slaveste Tatal pe fiul IN EL daca Dumnezeu tatal si Dumnezeu fiul NU SUNT UNA ?? DUMNEZEU TATAL NU POATE SLAVI DUMNEZEIESTE ( VEZI OARBO ) DACA FIUL DUMNEZEU NU ESTE EL ... caci NU E DUMNEZEU CA SE LIMITEAZA in slava ... NU TE CHINUI SA PRICEPI , ca esti surda la minte ... ha ha ha

      alte nelamuriri ??? ha ha ha

      Ștergere
    41. Anonim28 august 2018, 01:52
      . Cum confirmă aceste cuvinte că Isus nu este Dumnezeul Atotputernic?

      RASPUNS :
      AI GINDIT-O DELOC ??/ ha ha ha
      simplu ca buna ziua si asta e intrebare de cresa
      Dumnezeu IISUS FIUL OMULUI confirma DUMNEZEU fiul LUI DUMNEZEU ... ESTE SI OM SI DUMNEZEU ca EL ESTE INAINTE DE FACEREA OMULUI ca altfel OMUL NU AR PUTEA FI CREAT '' dupa chipul si asemanarea noastra( SFINTA TREIME ) '' ... iudeii erau sectarii de azi ... nimic nou sub soare ... ha ha ha
      vezi oarbo ?? pasaj clar ca buna dimineata... ceva mai greu ai ??? ha ha ha ... nu de alta dar folosesc citeva secunde sa ma gindesc si citeva minute sa scriu ... ha ha ha ...
      SFINTA SCRIPURA CITIRE
      33.I-au răspuns iudeii: Nu pentru lucru bun aruncăm cu pietre asupra Ta, ci pentru hulă şi pentru că Tu, om fiind, Te faci pe Tine Dumnezeu.
      34.Iisus le-a răspuns: Nu e scris în Legea voastră că "Eu am zis: dumnezei sunteţi?"
      35.Dacă i-a numit dumnezei pe aceia către care a fost cuvântul lui Dumnezeu - şi Scriptura nu poate să fie desfiinţată -
      36.Despre Cel pe care Tatăl L-a sfinţit şi L-a trimis în lume, voi ziceţi: Tu huleşti, căci am spus: Fiul lui Dumnezeu sunt?
      37.Dacă nu fac lucrările Tatălui Meu, să nu credeţi în Mine.
      38.Iar dacă le fac, chiar dacă nu credeţi în Mine, credeţi în aceste lucrări, ca să ştiţi şi să cunoaşteţi că Tatăl este în Mine şi Eu în Tatăl.

      tatal este IN MINE , eu SUNT IN TATAL SI eu cu tatal una suntem DE AICI , antihristo , posedata de legiuni de demoni ... ard tot ... ha ha ha
      IOAN 14
      6.Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.
      7.Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut.
      8.Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns.
      9.Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl?
      10.Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui.
      11.Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea.
      12.Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu şi mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl.
      13.Şi orice veţi cere întru numele Meu, aceea voi face, ca să fie slăvit Tatăl întru Fiul.

      vezi pe Tatal ??? oarbo si cum slaveste Tatal pe fiul IN EL daca Dumnezeu tatal si Dumnezeu fiul NU SUNT UNA ?? DUMNEZEU TATAL NU POATE SLAVI DUMNEZEIESTE ( VEZI OARBO ) DACA FIUL DUMNEZEU NU ESTE EL ... caci NU E DUMNEZEU CA SE LIMITEAZA in slava ... NU TE CHINUI SA PRICEPI , ca esti surda la minte ... ha ha ha

      alte nelamuriri ??? ha ha ha

      Ștergere
    42. Totuşi, cea mai convingătoare dovadă este cea din Cuvântul lui Dumnezeu. Apostolul Pavel a spus: „Hristos ne-a răscumpărat din blestemul legii, făcându-Se blestem pentru noi – fiindcă este scris: «blestemat e oricine este atârnat pe lemn [sau stâlp]»” (Galateni 3:13,Pavel citează aici Deuteronomul 21:22, 23, care, în ebraică, se referă la un stâlp, nu la o cruce.

      RASPUNS :
      SERIOS ? AI GINDIT-O MULT ??? HA HA HA
      si TOT PAVEL spune asta :
      17.Căci Hristos nu m-a trimis ca să botez, ci să binevestesc, dar nu cu înţelepciunea cuvântului, ca să nu rămână zadarnică crucea lui Hristos.
      18.Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu.

      deci lemnul ( stilp ) ESTE BINECUVINTAT DE SANGELE SI TRUPUL LUI HRISTOS de asta CRUCEA DEVINE SEMNUL SI ARMA IMPOTRIVA demonizatilor sectarii ... vezi oarbo ??? IISUS HRISTOS A DAT PUTEREA lui dumnezeu , PRIN RASTIGNIREA CRUCII LEMNULUI IN EL ca PACATUL LUMII ( stilpul ESTE POMUL CUNOSTINTEI BINELUI SI RAULUI DE CARE A FOST RASTIGNITA EVA POSEDATA DE SATANA = adica blestemul LEGII ( LEGE = ESTE VERBUL A LEGA ) TAINA DEZVALUITA ORTODOXA = dreapta credinta PE CARE SECTELE TALE NU O STIU CA nu au har IN PROPOVADUIRE )
      deci retine
      stilpul = POMUL cunostintei binelui si raului = pomul BLESTEMAT = pomul MORTII = pomul LEGII care nu mantuieste , PE CARE IISUS HRISTOS a fost RASTIGNIT SI CRUCEA LUI = POMUL VIETII a devenit CURATATOARE DE STILPUL BLESTEMAT ... asadar oarbo SEMNUL = CRUCEA = POMUL VIETII rupe legaturile STILPULUI = POMULUI BLESTEMAT AL CUNOSTINTEI BINELUI SI RAULUI ... ACOLO pe pomul BNELUI SI RAULUI este INFRINT DIAVOLUL cu crucea lui hristos POMUL VIETII ... nu te chinui sa pricepi dar poti retine ...
      ROMANI 6
      3.Au nu ştiţi că toţi câţi în Hristos Iisus ne-am botezat, întru moartea Lui ne-am botezat?
      4.Deci ne-am îngropat cu El, în moarte, prin botez, pentru ca, precum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, aşa să umblăm şi noi întru înnoirea vieţii;
      5.Căci dacă am fost altoiţi pe El prin asemănarea morţii Lui, atunci vom fi părtaşi şi ai învierii Lui,
      6.Cunoscând aceasta, că omul nostru cel vechi a fost răstignit împreună cu El, ca să se nimicească trupul păcatului, pentru a nu mai fi robi ai păcatului.
      alte vrajeli demonico satanice mai ai ??? ard tot ... ha ha ha

      Ștergere
    43. Anonim28 august 2018, 01:54
      3 (Exodul 20:4, 5;

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      AVRAAM :SFINTA TREIME LA MANVRI
      MOISE :RUGUL CARE ARDEA SI NU SE MISTUIA
      am văzut pe Domnul stând pe un scaun înalt şi măreţ şi poalele hainelor Lui umpleau templul.
      2.Serafimi stăteau înaintea Lui, fiecare având câte şase aripi: cu două îşi acopereau feţele, cu două picioarele, iar cu două zburau
      3.Şi strigau unul către altul, zicând: "Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul Savaot, plin este tot pământul de slava Lui!"
      IEREMIA : IEZECHIEL etc etc etc
      TOTI PROFETII L-AU VAZUT SI DESCRIS PE DUMNEZEU , erau idolatri ?? ha ha ha ... SECTARO , LASA VRAJELILE SATANICE CA ARD TOT
      continui :DUMNEZEU INSUSI SPUNE DE ICOANA LUI DIN VECHIUL TESTAMENT
      1.După aceea Beţaleel a făcut chivotul din lemn de salcâm, lung de doi coţi şi jumătate, larg de un cot şi jumătate şi înalt tot de un cot şi jumătate;
      2. L-a îmbrăcat cu aur curat pe dinăuntru şi pe din afară, iar împrejur i-a făcut o cunună de aur.
      3. A turnat pentru el patru inele de aur, pentru cele patru colţuri de jos ale lui: două inele pe o latură şi două inele pe cealaltă latură.
      4. A făcut două pârghii de lemn de salcâm, le-a îmbrăcat cu aur,
      5. Şi le-a vârât prin inelele de pe laturile chivotului, ca să poarte chivotul cu ele.
      6. A făcut apoi capacul chivotului de aur curat: lung de doi coţi şi jumătate şi lat de un cot şi jumătate.
      7. A făcut de asemenea doi heruvimi de aur, lucraţi din ciocan, pentru cele două capete ale capacului,
      8. Şi i-a aşezat unul la un capăt şi altul la celălalt capăt al capacului. Heruvimii aceştia erau făcuţi ca ieşind din capac la cele două capete ale lui.
      continui

      Ștergere
    44. 9. Cei doi heruvimi îşi întindeau aripile unul spre altul, umbrind capacul, iar feţele lor erau îndreptate una către alta, privind spre capac.
      10. A făcut apoi masa din lemn de salcâm, lungă de doi coţi, lată de un cot şi înaltă de un cot şi jumătate.
      11. A îmbrăcat-o cu aur curat şi împrejur i-a făcut o cunună de aur.
      12. I-a făcut de asemenea un pervaz împrejur înalt de o palmă, iar împrejurul pervazului a făcut cunună împletită de aur.
      13. A turnat pentru ea patru inele de aur şi a prins aceste inele în cele patru colţuri de la cele patru picioare ale ei.
      14. Inelele erau prinse de pervaz şi prin ele se petreceau două pârghii pentru purtat masa.
      15. Pârghiile de purtat masa le-a făcut din lemn de salcâm şi le-a îmbrăcat cu aur.
      16. A făcut vase trebuitoare pentru masă: talere, cădelniţe, linguri şi cupe pentru turnat, toate de aur curat.
      17. După aceea a făcut un sfeşnic de aur curat şi sfeşnicul acesta l-a lucrat din ciocan. Fusul lui, braţele lui, cupele lui, nodurile lui şi florile lui erau toate dintr-o bucată.
      18. Din laturile lui ieşeau şase braţe: trei braţe ale sfeşnicului ieşeau dintr-o latură a lui şi trei braţe ale sfeşnicului ieşeau din cealaltă latură a lui;
      19. Un braţ avea trei cupe în forma florii de migdal, cu nodurile şi florile lor; alt braţ avea trei cupe tot în forma florii de migdal, cu nodurile şi florile lor; aşa aveau toate cele şase braţe, care ieşeau din laturile sfeşnicului.
      20.Iar pe fusul sfeşnicului erau patru cupe în forma florii de migdal, cu nodurile şi florile lor.
      21. Cele şase braţe, care ieşeau din el, aveau: un nod sub primele două braţe, un nod sub alte două braţe şi un nod sub ultimele două braţe.
      22.Nodurile şi ramurile de pe ele erau una cu fusul. Sfeşnicul întreg era lucrat din ciocan, dintr-o singură bucată de aur curat.
      23.Apoi i-a făcut şapte candele, mucări şi tăviţe de aur curat.
      24.Dintr-un talant de aur curat au făcut sfeşnicul cu toate cele necesare lui.
      25.A făcut apoi jertfelnicul tămâierii, din lemn de salcâm, lung de un cot, lat de un cot, adică pătrat şi înalt de doi coţi; coarnele lui erau din el;
      26.Şi l-a îmbrăcat cu aur curat pe deasupra, pe laturile lui de jur împrejur şi pe coarnele lui, iar împrejur i-a făcut cunună de aur.
      27.Sub pervazul lui, la două din colţurile lui, a prins două inele de aur, şi le-a prins de o parte şi de alta a lui, ca să se petreacă prin ele pârghiile de purtat.
      28.Pârghiile le-au făcut din lemn de salcâm şi le-au îmbrăcat cu aur.
      29.A făcut de asemenea mir pentru sfânta ungere şi tămâie mirositoare, curate şi cu iscusinţă alcătuite de pregătitorii de aromate.

      ERA SI DUMNEZEU IDOLATRU CU EL INSUSI ??? HA HA HA ... MAI VREI EXEMPLE DE ICOANE DIN VECHIUL TESTAMENT ??? '' SA FACEM OM DUPA CHIUPUL SI ASEMANAREA NOASTRA '' ESTE PRIMA ICOANA FACUTA DE INSUSI DUMNEZEU cind A LUAT TARINA DIN PAMINT SI L-A FACUT PE OM ( SCULPTURA CE MAI ,in detaliu , cu culori , cu tot ce vrei tu DIN LUT , ARGILA , HUMUS , APA ) vezi oarbo ?? ha ha ha ha

      Ștergere
    45. Anonim28 august 2018, 01:54
      De fapt, ea este de origine păgână. Iată ce se spune în New Catholic Encyclopedia: „Crucea poate fi întâlnită atât în culturile precreştine, cât şi în cele necreştine”. Şi alte lucrări de referinţă asociază crucea cu ritualuri sexuale păgâne şi cu adorarea naturii.

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ?ha ha ha

      HAI SA REZOLV si PROSTIA SATANICA asta ... '' crucea pagina'' este PIRAMIDA EGIPTEANA care vazuta de sus are 4 colturi , dar NU E CRUCE ... SATANA JOACA CU FRAIERII ORBII cum vrea dar nu tine la ortodoxie ...
      vezi egiptenii = pagini = piramida = crucea pagina = satana
      Ai priceput , da ??? ha ha ha

      ps dictionarul facut de orbii= robii pacatului E MORT pentru cei care stiu ADEVARUL , CALEA SI VIATA ...
      alte vrajeli si scrieri satanice ca exemple mai ai ca ard tot ... ha ha ha

      Ștergere
    46. Atunci de ce a fost adoptat acest simbol păgân? După cât se pare, pentru a-i atrage pe păgâni la aşa-zisul creştinism. Dar Biblia condamnă în mod clar închinarea la un simbol păgân (2 Corinteni 6:14-18)

      RASPUNS :
      SERIOS ? ai cercetat mult si deloc , nu ???
      SFINTA SCRIPTURA CITIRE care condamna prostia CA SCRIS ESTE :
      18.Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu.
      19.Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".
      20.Unde este înţeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înţelepciunea lumii acesteia?

      PS cind ti-am spus fecioara fara minte cu aluatul saducheilor si fariseilor , oarba si roaba tatalui minciuni prin secte FARA BOTEZUL ADEVARATEI CREDINTE nu am facuto degeaba ca acum arati DEMONE TOTUL ardeeeee arde ardeee CRUCEA LUI HRISTOS ...
      si continui ca sa retii
      piramida = crucea satanei vazuta de sus . tronul pe care sta satana
      CRUCEA LUI HRISTOS = POMUL VIETII , AL INVIERII si vietii vesnice
      crucea rastignirii lui hristos este POMUL MORTII AL BINELUI SI RAULUI CARE A ADUS PACATUL IN LUME SI IISUS HRISTOS FIIND FARA DE PACAT DAR LUIIND PACATELE LUMII COPACULUI MORTII a fost RASTIGNIT PE LEMNUL CRUCII ( POMUL = STILP FARA CRENGI sau cruce = pom cu crengi ) SI L=A BINECUVINTAT CU SANGELE SI TRUPUL SAU , pomul mortii= CRUCEA DEVENIND DISTRUGEREA SATANEI ... ai npriceput da ??? ha ha ha
      nu orice forma de cruce e si cruce ... ha ha ha . inapoia mea
      satana ca ard toate legiunile ...

      Ștergere
    47. Atunci de ce a fost adoptat acest simbol păgân? După cât se pare, pentru a-i atrage pe păgâni la aşa-zisul creştinism. Dar Biblia condamnă în mod clar închinarea la un simbol păgân (2 Corinteni 6:14-18)

      RASPUNS :
      SERIOS ? ai cercetat mult si deloc , nu ??? ha ha ha oarbo
      SFINTA SCRIPTURA CITIRE care condamna prostia CA SCRIS ESTE :

      CORINTENI 1
      18.Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu.
      19.Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".
      20.Unde este înţeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înţelepciunea lumii acesteia?

      PS cind ti-am spus fecioara fara minte cu aluatul saducheilor si fariseilor , oarba si roaba tatalui minciuni prin secte FARA BOTEZUL ADEVARATEI CREDINTE nu am facuto degeaba ca acum arati DEMONE TOTUL ardeeeee arde ardeee CRUCEA LUI HRISTOS ...
      si continui ca sa retii
      piramida = crucea satanei vazuta de sus . tronul pe care sta satana
      CRUCEA LUI HRISTOS = POMUL VIETII , AL INVIERII si vietii vesnice
      crucea rastignirii lui hristos este POMUL MORTII AL BINELUI SI RAULUI CARE A ADUS PACATUL IN LUME SI IISUS HRISTOS FIIND FARA DE PACAT DAR LUIIND PACATELE LUMII COPACULUI MORTII a fost RASTIGNIT PE LEMNUL CRUCII ( POMUL = STILP FARA CRENGI sau cruce = pom cu crengi ) SI L=A BINECUVINTAT CU SANGELE SI TRUPUL SAU , pomul mortii= CRUCEA DEVENIND DISTRUGEREA SATANEI ... ai npriceput da ??? ha ha ha
      nu orice forma de cruce e si cruce ... ha ha ha . inapoia mea
      satana ca ard toate legiunile ...

      Ștergere
    48. Anonim28 august 2018, 01:54

      DECI TI-E CLAR EU IN ACEASTEA CUVINTE CRED CACI ACESTA ESTE CUVANTUL DOMNULUI, FALSULE SI SPALATOR DE CREIERI IN MINE NU ARZI NIMIC DIN CONTRA TE LAS SA TE ALIMENTEZI IN FLACARA TA, SI ITI MAI REPET INCA O DATA DESCHIDE-TI INIMA SI MINTEA SI DOCUMENTEAZATE BINE PRIMA SA ARUNCI CUVINTE CAZUALE CA SA TE AFLI SI TU IN VORBA PE BLOGUL LU MARIA.


      RASPUNS :
      ha ha ha ha ha ha
      deci cu ce am scris mai sus ITI E CLAR CA CITESTI SI NU PRICEPI OARBO , sectara , antihristo ca scris este :
      matei 22
      29.Răspunzând, Iisus le-a zis: Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.

      AI BAGAT LA CAP , DA ?? ha ha ha

      Ștergere
    49. Anonim28 august 2018, 01:54

      Corinteni (10:14). Deci, iubiții mei frați, fugiți de idolatrie!

      raspuns
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha , ia si VEZI oarbo ca si cu textul in fata NU PRICEPI deci SFINTA SCRIPTURA CITIRE
      CONLUZIILE INAINTE
      1 corinteni 10
      1. (VERSETUL 2)BOTEZUL IN VECHIUL TESTAMENT OBLIGATORIU PENTRU MIC SI MARE
      2. ICOANA = PIATRA DUHOVNICEASCA = IISUS HRISTOS versetul
      3.INCHINATORI LA IDOLI versetul 7

      vezi oarbo ?
      ortodoxia cu botezul si icoana lui hristos SUNT IN PRIMELE VERSETE si idolii tai sunt ultimii .... ha ha ha ... deci antihristo nu mai rupe din context ca ard vrajeliule demono-satanice din tine

      1.Căci nu voiesc, fraţilor, ca voi să nu ştiţi că părinţii noştri au fost toţi sub nor şi că toţi au trecut prin mare.
      2.Şi toţi, întru Moise, au fost botezaţi în nor şi în mare.
      3.Şi toţi au mâncat aceeaşi mâncare duhovnicească;
      4Şi toţi, aceeaşi băutură duhovnicească au băut, pentru că beau din piatra duhovnicească ce îi urma. Iar piatra era Hristos.
      5.Dar cei mai mulţi dintre ei nu au plăcut lui Dumnezeu, căci au căzut în pustie.
      6.Şi acestea s-au făcut pilde pentru noi, ca să nu poftim la cele rele, cum au poftit aceia;
      7.Nici închinători la idoli să nu vă faceţi, ca unii dintre ei, precum este scris: "A şezut poporul să mănânce şi să bea şi s-au sculat la joc";

      AI PRICEPUT , DA ? icoana este PIATRA DUHOVNICEASCA = IISUS HRISTOS ( ALTA DATA ITI DEZVALUI CUM PIATRA DEVINE CRUCE - ASTA CIND TE BOTEZI ORTODOX , vezi MOISE CUM A FOST BOTEZAT , DA ??? HA HA HA )SI IDOLII invataturilor satanice din duhul acestei lumi LA CARE TE INCHINI TU CU PASTORII SECTARI sunt morti in pustie ca au jucat si baut cu evele lor pacatoase ... iadul e plin de secte si pastorii lor ... esti deja acolo , fiind adepta sectelor mincinoase satanice Si inchinatoare A TATALUI MINCIUNI .... ha ha ha .... ard demonii de nu te vezi ... ha ha ha

      PS lasa Scriptura CA NU E DE TINE ... ha ha ha

      Ștergere
    50. Anonim28 august 2018, 01:54
      DECI TI-E CLAR EU IN ACEASTEA CUVINTE CRED CACI ACESTA ESTE CUVANTUL DOMNULUI,

      raspuns :
      ai gindit-o mult ?? ha ha ha
      cuvintul in care crezi tu ca LITERA LEGII este MORT SI BLESTEMAT SI NU MANTUIESTE ... deci moarta vie care esti , DUMNEZEUL ESTE viu , nu mort ca tine , femeie fara cap sau mai bine zis femeie cu cap de sarpe .... ha ha ha ... evo , NASTE-TE DIN NOU PRIN BOTEZUL ORTODOX sau moartea te duce EXACT IN IADUL in care esti , dar mai in adinc ... fecioara din cele 5 fara minte ce esti .... ha ha ha
      ard tot demonii din tine
      capisci , da ???
      ha ha ha ha ha

      Ștergere
    51. 37.Dacă nu fac lucrările Tatălui Meu, să nu credeţi în Mine.
      38.Iar dacă le fac, chiar dacă nu credeţi în Mine, credeţi în aceste lucrări, ca să ştiţi şi să cunoaşteţi că Tatăl este în Mine şi Eu în Tatăl.
      6.Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.
      7.Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut.
      8.Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns.
      9.Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl?
      10.Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui.
      11.Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea.
      12.Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu şi mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl.
      13.Şi orice veţi cere întru numele Meu, aceea voi face, ca să fie slăvit Tatăl întru Fiul.

      ZAU CA ESTI PRAF CU TOT CU STUDIILE TALE PAI OM FARA CREIER E SI NORMAL CA ISUS ESTE UN DUMNEZEU A VENIT SA FACA VOIA TATALUI DECI E FIRESC, ISUS SE EXPRIMA EXACT CUM ESTE TATAL E CREATIA PERFECTA A TATALUI SI EL A FOST TRIMIS IN NUMELUI LUI,PENTRU VOIA LUI, Ioan 20:17
      17 Isus i-a zis: „Nu te mai prinde de mine! Fiindcă n-am urcat încă la Tatăl. Ci du-te la frații meia și spune-le: «Eu urc la Tatăl meu și Tatăl vostru, la Dumnezeul meu și Dumnezeul vostru»“.Ioan 14:28
      28 Ați auzit că v-am zis: Plec și mă voi întoarce la voi. Dacă m-ați iubi, v-ați bucura că mă duc la Tatăl, pentru că Tatăl este mai marea decât mine. Ioan 14:28
      Ați auzit că v-am zis: Plec și mă voi întoarce la voi. Dacă m-ați iubi, v-ați bucura că mă duc la Tatăl, pentru că Tatăl este mai marea decât mine. AI INTELES NERODULE SI FUNDAMENTALISTLE, Col. 2:8 – Luati seama ca nimeni sa nu va fure cu filozofia si cu o amagire desarta, dupa datina oamenilor, dupa invataturile incepatoare ale lumii, si nu dupa Hristos.

      Întorcându-Se către ucenici, Hristos a zis: „Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva. Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: ‘Eu sunt Hristosul!’ Şi vor înşela pe mulţi”. Mulţi hristoşi mincinoşi se vor arăta, pretinzând că fac minuni şi declarând că a sosit timpul eliberării naţiunii iudeilor. Aceştia vor rătăci pe mulţi. SI PE CEI CE PREZIC SI
      AU VEDENI SI CEI CARE FAC ASA ZISELE MINUNE ACESTIA NU-S FALSI PROFETI CUM II DENUMESTI ? DEGEABA ESTI DOCUMENTAT TU DACA NU INTELEGI INTERPRETAREA CUVINTELOR AHH,SI PENTRU CUNOSTINTA TA EU NU SUNT MARTORUL LU YEHOVA AHAHAHAH

      Ștergere
  9. 15.31 sper ca Domnul Iisus sa te rasplateasca pentru faptul ca ii implici Numele in minciunile tale. Odata si odata o sa platesti pentru toate manipularile astea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cinci nave de luptă ale aviației canadiene se vor afla, într-o misiune de patru luni, în România.
    Forțele aeriene ale Canadei vor expedia în România 135 de militari și cinci avioane de vânătoare Hornet CF-18 pentru patrularea spațiului aerian al țării în perioada septembrie-decembrie 2018, în cadrul unui program al NATO, se anunță într-un comunicat al ministrului Apărării al Canadei.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
  11. DRAGILOR acum in cusul zilei de azi gasiem un avertisment al FBI in legatura cu un viitor atac cibernetc asupra ATM dar nu mai dau de el e posibil sa fie in legatura cu cele 4 zile , e posibil as aiba deja vreo 3 zile nu sint sigur , daca ar fi fost postat de 3 zile atunci cam ar urma sa se adevereasca.sincer Dunezeu cu mila restul Inseamna marea anarhie. Deci e posibil ca multi sa o cam ia pe aratura si toate previziunile Doamei Maria sa se adevereasca.

    RăspundețiȘtergere
  12. In Romania vine o dictatura foarte crunta asta este mania lui Dumnezeu pentru ca ati luat zi de zi în batjocura cuvântul dar va fi greu de scapat ce vine.Revoluția bate la usa cu razboiul civil..mania lui va fi foarte mare veti plânge in pumni batjocoritorilor..din cauza voastră o tara intreaga va suferi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este adevărul.

      Ștergere
    2. Exact
      Steaua in 6 colturi SI NU E A LUI DAVID .Antihristul are si el steaua 6. 6. 6
      Duhul antihristului = corbul(6)
      Fiul antihristului = Lucifer(6)
      Tatal antihristului = Satana(6)

      Ștergere
  13. e posibil cam in 4 zile sa se adevereasca pe21 https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/fbi-vor-fi-atacate-bancomate-din-intreaga-lume-981845

    RăspundețiȘtergere
  14. https://mariaghiorghiu.blogspot.com/search?q=4&updated-max=2018-08-11T23:54:00%2B03:00&max-results=20&start=28&by-date=false

    RăspundețiȘtergere
  15. Pare numărătoare inversă. Până acum câteva zile tot apărea acel 5, acum 4... dacă urmează 3, e clar.
    Să ne rugăm pentru toţi românii, şi nu numai! Să ne rugăm cel mai mult pentru cei care ne supără, indiferent cine sunt aceia, politicieni, instituţii, ONG-uri, dacă o vom face Dumnezeu le va deschide ochii şi vom face ce este drept. Dacă nu ne rugăm pentru ei aceştia vor rătăci în continuare şi vor face rău şi altora. Trebuie să trecem peste divergenţe şi să ne unim în rugăciune pentru ţara noastră!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata dreptate ai an.18.09! Dar oamenii nu pricep asta!

      Ștergere
  16. 4 săptămâni mai sunt pana pe 10 septembrie cand vor fi noi proteste uriase in Bucuresti si in toate tarile au anunțat in seara asta #rezistentii

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria nu stați cu mâinile în sân și întrebați-l pe Iisus ce reprezintă cele patru degete arătate 4zile, 4 săptămâni că să știm și noi. ! Acest mesaj are legătură cu cel din 11 August ,, încă mai e luni înaintea Dreptății,,.

    RăspundețiȘtergere
  18. S-ar putea sa fie 4 decenii,si-n cazul asta cred ca nu mai suntem multi pe aici!Ceea ce e foarte bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Marioara surioara,io ma ínchin ín. Numele. Tatalui,al. Fiului . Lui,al. Sfantului. Duh si a. Sfintei. Fecioare. Maria. Amin,,ca asa ínteleg io . Crucea,din patru si parintele . Mihail . Roman,io íi spun . Mihail romanul o tine tot pe a lui,ca fara de. Sfanta. Fecioara. Pai bine. Sfinte. Parinte,. Íngere al. Domnului. Íisus. Hristos pe. Pamant.,pai nu o stat sub . Sfanta. Cruce . Mama . Lui plangand? Nu o lesinat de atata durere de 14 ori? Siapai,cum sa nu o pomesc,parinte? Esti eretic! Apai,lasa-ma parinte sa fiu eretic,sidoxa am platit-o si de . Sfanta. Ímpartasanie m-ai lipsat,manc grau parinte si-mi da iara. Sfanta. Ímpartasanie. Sfantutu. Parinte. Arsenie. Boca ín vis! Si iar mi-o dat-o! Sa nu ne pierdem . Credinta,. Nadejdea,. Dragostea fata de . Sfanta. Treime ,din care face parte,vrem,nu vrem si . Maica. Domnului,pentru ca asa cun o vint. Mama din. Fiul,asa o vint si. Fiul din. Mama! Astea ís tare greu de priceput,macar íncercati! Tu,sigur le íntalegi,. Marioara. Multumesc frumos...

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai copií,voi sa nu íntalegeti cumva gresit,. Sfanta. Ímpartasanie íi tare buna,ma,da íi mai altfel de tanut minte atunci cand o primesti ín corp de lumina,nici nu sa poate descrie ín cuvinte! Ma,io o íntaleg pe. Marioara cum nu ó íntalegeti voi ínca,va mai trabuie numa o tara de. Iubire ín plus,ma copii ai. Tatalui. Ceresc. Am gresit,va rog sa ma iertati,va multamesc si va iubesc,ma frumosilor ce sunteti. Pa,pa,tai,tai..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am impresia ca voi care tot ne atacati,pe doamna maria ghiorghiu,pe monica meryah si pe mine nu sinteti zdraveni la cap,va lipsesc doage cam multe,DUMNEZEU va va da o pedeapsa de nu o sa o puteti duce,asa ca e timpul sa va potoliti

      Ștergere
    2. 14:46 no...dute in padure si plimba ursul ca esti rau plecat cu sorcova.
      Noi incercam sa te igoram ,dar tu o cauti cu lumanarea, esti ca in bancul ala cu alifie

      Ștergere
    3. anonim 21.46,ai dreptate,o caut cu lumanarea,mantuirea ta o caut cu lumanarea si nu o gasesc,si sa-ti mai luminez un pic mintea ta intunecata,asta caut eu cu lumanarea

      Ștergere
  21. Domnia se termina pe 21 decembrie 2018 cu 4 zile inainte de data de 25

    RăspundețiȘtergere