miercuri, 1 august 2018

INUNDATII GRAVE SI PLOI TORENTIALE LA SUD ,SUD - VEST !

                                                    31 Iulie 2018,ora 23,50 !

                                             Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG, vad dragilor in faţa mea,in spatele meu, desi eram cu ochii pe monitor,vad pe strazi ape mari tulburi si involburate, in timp ce din Cer ploaia cadea ca de pe munte.



Imagini pentru INUNDATII IMAGINIImagini pentru INUNDATII IMAGINI.

Dragii mei, vom auzi din nou de grave INUNDATII, in timp ce vijeliile si ploile vor continua.
Sa nu ne indepartam cu Rugaciunea de Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, ci sa ne rugam cu inima si cu sufletul ca sa ne ocroteasca si sa ne ajute cu mila si cu iubirea SA de oameni.
                                       Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Azi au fost ploi mari in toata Oltenia cu inundarea strazilor de la Slatina pina la Slobozia.E clar ca se intimpla ceva anormal,unii pe la TV mentionau un nor anormal asupra Romaniei prin manipularea unei puteri straine a vremii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primele dispozitive de influențare a vremii(rachete antigrindină-are și România așa ceva-și rachete de provocare a ploii,emițătoare tesla de alungare a norilor)au fost testate în deșertul Nevada în 1957,apoi folosite(testate)pe scară largă în războiul din Vietnam(cauzând inundații catastrofale în perioada nemusonică-neploios)lucru recunoscut public și oficial în 2015,de către cei ce le-au provocat(de fapt s-au"lăudat"cu performanțele obținute).Mai apoi spre vremurile noastre au fost perfecționate,de către industria militară de război cu ajutorul rețelelor Haarp și sateliți,astfel încât,în prezent,s-a ajuns la o asemenea perfecțiune,încât se pot provoca episoade de vreme extremă pe teritorii f.restrânse(gen tornade)pe teritoriul inamic.Un ex.:tsunami-ul urias care a pătruns pe teritoriul Japoniei și a măturat totul și despre care se știe la nivel înalt că a fost o acțiune de intimidare a Japoniei(la fel ca și bomba de la Hiroșima)în urma eșuării "negocierilor"pentru determinarea retragerii Japoniei din Orientul mijlociu,unde înaintaseră f.mult prin cumpărarea terenurilor petrolifere(ca și China de altfel).Cum Japonia nu a vrut să cedeze resursele petroliere,au fost amenințati și apoi"bombardați"climatic cu un tsunami provocat mixt(aero spațial și cutremur în largul oceanului)f.bine calculat!Ce a urmat?Japonia și-a retras oamenii de afaceri din zona vizată de USA.E o nimica toată ca prin reteaua Haarp si de ex.antenele de telecomunicatii(amplificare)să se"țină"un nor staționar deasupra unei regiuni,chiar și un an.Tot asemănător(amplificator)acționează și așa numitele sculpturi și monumente moderniste făcute din metal și în formă de stâlp,obelisc(ex.țeapa înaltă cu cartof înfipt în vârf din Calea Victoriei din București).De aceea nu e bine ca așa zisele antene de telecomunicații(Orange,Vodafone,Digi etc)să fie acceptate în interiorul localitaților.Ptr.că sunt folosite(chiar fără știrea deținătorilor rețelelor de mobile)ptr amplificarea unor semnale pornite din rețelele HAARP,s-au "radiate"din sateliții artificiali(în prezent sunt peste 1000 de sateliți artificiali care sunt desemnați ca sateliți geoclimatici).Practic,în prezent,războiul geoclimatic este o parte a prerăzboiului 3 mondial,care a început prin acțiuni de"intimidare"pe principiul tatonării"care e mai tare".

      Ștergere
    2. 01:12 Dragii mei , nori anormali,sunt si deasupra restului europei, america ff multe orase sub ape (deasupra nori anormali) , india,asia, america de sus ,....TOT GLOBUL
      Apoi NOI daca nu cedam resursele noastre de la marea neagra : va fi vai de mama noastra,vom fi AMENINTATI si apoi BOMBARDATI CLIMATIC cu un tsunami ATENTIE CONSTANTENI.
      OAU ce puteri are ala cu coada imbarligata

      Ștergere
  2. De cand poate omul controla vremea! ?🤔

    RăspundețiȘtergere
  3. Meteorologii spun ca luna iulie a fost cea mai ploioasa din ultima jumatate de secol cu o medie de peste 113 litri pe metru patrat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Este doar inceputul, asa cum am mai avertizat in cateva randuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim 00:03 ai perfecta dreptate rețeaua Haarp din România este la Constanța construită pe vremea lui Basescu, tot ce se întâmplă anormal la noi , mă refer la cutremure, inundații ,tornade etc sunt în mare parte datorate acestei rețele de antene Haarp. Există pe internet o serie de articole despre aceast lucru . Rețelele Haarp sunt considerate ca cele mai moderne arme folosite în războiul climaterice și nu numai, prin undele emise pot influența starea de sănătate fizică și mentală a populației , de aici apariția atâtor boli și în special cancere de tot felul.

    RăspundețiȘtergere