luni, 26 iunie 2017

UN PETROLIER A EXPLODAT , SI - AU ARS DE VII PESTE 150 DE OAMENI !

                                                          Dragii mei,


Scriam în 27 Martie 2017, un articol cu titlul:

Din păcate,ceea ce scriam in luna MARTIE 2017, s-a  adeverit Duminica 25 Iunie 2017.
Peste 150 de morti, si alte zeci de oameni raniti.
Acestia s-au apropiat de Cisterna rasturnata, ca sa adune PETROLUL care curgea din cisterna.
Va multumesc tuturor celor care-mi aduceti si DOVADA  adeveririi a ceea ce scriu.
Iata linkul cu articolul:

Dumnezeu există - Mărturii.: UN PETROLIER !!! UN ALT ATENTAT ???

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/.../un-petrolier-un-alt-atentat.ht...

Translate this page
Mar 28, 2017 - UN PETROLIER !!! UN ALT ATENTAT ??? 27 Martie 2017,ora 15,39 ! Dragii mei, În aceasta după amiază în timp ce scriam aici pe Blog, aud un ...

Iata si linkul cu Tragedia ,dar si articolul mai detalilat:

Nou bilant al incendiului din Pakistan: 148 de morti. Victimele adunau ...

stirileprotv.ro/.../123-de-morti-si-100-de-raniti-in-pakistan-in-incen...

Translate this page
7 hours ago - Nou bilant al incendiului din Pakistan: 148 de morti. Victimele adunau petrol deversat din cisterna cu tigarile aprinse VIDEO. incendiu Pakistan.

Nou bilant al incendiului din Pakistan: 148 de morti. Victimele adunau petrol deversat din cisterna cu tigarile aprinse VIDEO

incendiu Pakistan

Un camion cisterna care transporta petrol a luat foc duminica, in centrul Pakistanului, si a ucis cel putin 148 de persoane. Alte 100 de persoane au fost ranite, potrivit unui oficial local, relateaza AFP
UPDATE 13:00 Bilantul incendiului camionului cisterna cu petrol care s-a rastunat duminica in Pakistan, a ajuns la 148 de morti, iar zeci de raniti se afla in stare critica, a anuntat un reprezentant al serviciilor de interventie, relateaza The Associated Press.
Noul bilant a fost confirmat de un reprezentant al serviciilor de salvare din zona, doctorul Mohammad Baqar. Un bilant anterior anunta 123 de morti si cel putin 100 de raniti. Cel putin 50 de persoane au fost grav ranite.
Unele dintre persoanele cel mai grav ranite au fost evacuate cu elicoptere apartinand armatei la Multan, la aproximativ 100 de kilometri departare. Intre morti se afla barbati, femei si copii. Dezastrul a avut loc dupa ce sute de locuitori dintr-un sat s-au adunat la locul unde s-a rasturnat camionul pentru a lua combustibil care se scurgea din el.
O scanteie provenind de la numeroasele vehicule si motociclete adunate la fata locului ar fi aprins combustibilul. Multe cadavre au fost atat de arse incat urmeaza sa fie identificate cu ajutorul testelor ADN. Salvatorii ridicau de la locul dramei cadavrele arse si care nu mai puteau sa fie identificate, a anuntat doctorul Rizwan Naseer, directorului serviciilor de salvare din provincia Punjab. El a avetizat ca bilantul ar putea sa creasca.
incendiu Pakistan
Primul bilant al incendiului: 123 morti, 100 de raniti
"Cel putin 123 de persoane au fost ucise, iar peste 100 ranite intr-un incendiu care a izbucnit dupa ce un camion cisterna s-a rasturnat, iar victimele s-au precipitat sa ia petrolul care s-a varsat pe drum", a declarat pentru televiziunea publica un reprezentant al autoritatilor locale, Rana Mohammad Saleem Afzal.

                                       Image result for lumanare
incendiu Pakistan
Incidentul socant s-a inregistrat pe un drum national, langa Ahmedpur Sharqia, in provincia Bahawalpur.
Membri ai echipelor de salvatori spun ca cisterna cu petrol s-a rasturnat din cauza vitezei, iar oamenii care locuiesc in zona s-au dus sa recupereze combustibilul deversat. Cand in zona erau deja cateva sute de persoane, s-a produs o explozie puternica, urmata de un incendiu urias, relateaza Daily Pakistan.
Aceleasi surse au declarat ca mai multe persoane care adunau petrolul deversat aveau tigarile aprinse, aceasta fiind cauza probabila a dezastrului.

Iata si articolul meu mai detailat:

                                                  27 Martie 2017,ora 15,39 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta după amiază în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune doar doar două cuvinte:

                    "Un Petrolier !
Clipă în care dragilor, văd înspre Sud -Est o strada sub un Cer de noapte, pe care circula o masina mare cu o cisterna alba si foarte lunga, pe care scria ceva la partea de jos de pe partea soferului .
Acestea erau cu aproximatie , cuvintele scrise pe partea stanga jos -spate:
                               
                 "Cand _ and !"

Un astfel de petrolier mergea pe o strada,pe timp de noapte.
Dragii mei, ce se va întampla cu acest petrolier cred că nu este greu de ghicit.
Probabil că Teroristii il vor folosi la producerea vreunui ATENTAT in care vor muri multi oameni nevinovati.
Iar daca ar fi sa privim si la partea fireasca a lucrurilor, atunci am putea spune ca, este posibil sa se produca vreun accident cu acest petrolier.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului,ca nu cumva sa se intample vreo nenorocire, si sa moara oameni nevinovati.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT

8 comentarii:

  1. Eu nu inteleg ,de ce sunteti asa dornici ,sa vedeti toate stirile negative din lume?Mereu s-au intamplat pe pamant accidente ,mereu a fost cutremure,dar chiar nu puteti dormi,daca nu stiti toate nenorocirile din lume?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu! Vrem sa stim cate inundatii, cutremure si alte nenorociri de acest gen se vor peetrecere.
      E haios. Si apoi, e mai bine atunci cand vezi ca moare capra vecinului. Nu te mai simti singur in atata nenorociri.


      Glumesc! Se pare ca lucrurile frumoase/bune nu sunt primite cu atat etuziasm de catre cei care asteapta numai nenorociri. Nu este suficient pentru ei. Asa isi impun "autoritatea". In alta ordine de idei, ne place sa ne plangem de mila, sa ne vaicarim din orice . Asa suntem mai " credibili" . Asa credem ca Dumnezeu se uita la noi ( cu un ochi) si doar, doar i se face mila de noi poporul ales.

      Ștergere
  2. Problema e ca nu au fost asa multe ca acuma.Nu vrem sa vedem toate nenorocirile dar necazurile au inceput sa se Tina Una dupa alta si daca doamna Maria primeste avertizari de la Dumnezeu este pentru ca noi sa luam seama sa ne indreptam.Nu o spun din rautate anonim 8:12 .Sa Sti ca noi acum traim vremea de pe urma si se vor intampla multe lucruri care vor schimba intreaga lume.Multi oameni au observat aceasta schimbare.Nu vrem sa se intample numai rau dar ce putem face ,putem noi sa oprim toate necazurile?Biblia se va implini cuvant cu cuvant.E adevarat ca inainte nu se aratau atatea la televizor si ca erau si atunci necazuri dar acum nu mai este de gluma .Sunt foarte multe semne care ne arata ca traim apocalipsa.Sa ai o zi Buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. De fiecare data spuneti,d-na Maria ,ca va rugati sa nu se intample......acele nenorociri,dar oare rugaciunea nu are valoare.....sau preferati sa spuneti ca s-a adeverit inca o nenorocire ,sau poate ca nu va rugati din toata inima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:52, Dumnezeu stie pe cine sa asculte ! Multe rugaciuni, dar putine sunt ascultate.
      La cate se petrec in lume in ziua de azi este normal sa fie previziuni adeverite.

      Te rog sa urmaresti urmatoarea: in cateva zile se va petrece un cutremur. Pariu ca am dreptate ?!

      Ștergere
  4. pe timpul raposatului nu se dadeau la stiri nenorocirile toate--am mai zis--FRICA ESTE DUSMANUL NR 1 PENTRU OM--toti stim din diverse surse chiar autorizate de nenorocirile care se vor intampla pe pamant--la ce ne foloseste sa intarim stirile--AVERTIZATI AM FOST SI SUNTEM --asta nu ne face mai puternici---poate un pic mai credinciosi doar atat

    RăspundețiȘtergere
  5. 08:12, tu nu intelegi ca asa le primeste? Nu Maria le cauta. Ea doar spune ce a primit ca informatie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multi au murit pentru ca nu au ascultat atentionearea sa stea departe de cisterna aceea. Din cauza saraciei am mers bietii sa ia petrol. S-au expus si au sarit in aer odata cu explozia cisternei.

    RăspundețiȘtergere