miercuri, 21 iunie 2017

S - A ADEVERIT ATENTATUL DE LA BRUXELLES !


                                                  Dragii mei, 

Scriam in zorii zilei de 15 mai 2017,un articol cu titlul:

ATENTIE  LA  BRUXELLES !!!  CEVA  SE  VA ÎNTAMPLA  LA  BRUXELLES !
Iata dragilor si linkul cu articolul:

ATENTIE LA BRUXELLES !!! CEVA SE VA ÎNTAMPLA LA ...

https://plus.google.com/.../posts/iWejuGLuanu

Translate this page
May 15, 2017 - ATENTIE LA BRUXELLES !!! CEVA SE VA ÎNTAMPLA LA BRUXELLES !ATENTIE LA BRUXELLES !!! CEVA SE VA ÎNTAMPLA LA BRUXELLES !

Din păcate dragilor, ceea ce scriam s -a adeverit cu o zi in urmă.
Toate se adeveresc in timp dragilor, pentru ca asa este ornaduit de BUNUL  DUMNEZEU.
Iata:

Tentativă de atentat terorist la Bruxelles: Peste 40 de români, blocați ...

https://www.antena3.ro/.../tentativa-de-atentat-terorist-la-bruxelles-...

Translate this page
23 hours ago - Un număr de 42 de români au fost blocați într-un restaurant de la Bruxelles, după ce s-a auzit o bubuitură puternică.Deocamdată nu se știe ...

ATENTAT dejucat LA BRUXELLES! Atentatorul-kamikaze ... - Evz

evz.ro/bruxelles-explozie-romani-blocati.html

Translate this page
23 hours ago - Bruxelles este din nou sub teroare! Grand Place a fost locul care s-a cutremurat în urma unei explozii care este asociată cu un nou atentat ...

Iata si articolul mai detailat:

                    Noapte de 14 -15 Mai 2017,ora 4,,45 zori de zi !


                                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi, m-a trezit un glas de bărbat care spune cu fermitate aşa:

                                     " Bruxelles !
                        Din moment ce am ajuns la BRUXELLES .....!
                    Şi pe urmă revenim !"
                                 
                                                       

Image result for BRUXELLES IMAGINIImage result for BRUXELLES IMAGINI..

În aceasta clipă dragilor,vad un autobuz,un mijloc de transport in comun,unde pe un scaun langa geam,sta un barbat complet îmbracat in negru,si cu un fes negru tras pe cap si pe frunte,si care tine în mainile sale un Binoclu performant.
Bărbatul se ridica de pe scaun si priveste cu binoclul prin sticla geamului autobuzului ,al mijlocului de transport in comun.
Părea că nu era singur ,ci mai era cu cineva pe care nu-l vedeam.
Dragii mei,ceva si nu tocmai placut,se va intampla la BRUXELLES.
Unde anume si in ce fel, eu nu stiu a va spune.
Imi doresc din tot sufletul ca AUTORITATILE din BRUXELLES sa fie si mai vigilente decât până acum, inclusiv în masinile de transport in comun.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa apere BRUXELLUL si pe noi deopotriva.Amin !

Iata ce s -a intamplat la Bruxelles:

 Atentat la Bruxelles: Gara Centrala a fost evacuata dupa ce s-a auzit o explozie puternica. Nu sunt victime. Atentatorul a fost impuscat

de Ionut Baias     HotNews.ro
Marţi, 20 iunie 2017, 22:22 


Gara Centrala a fost evacuata
Gara Centrala a fost evacuata
Foto: Twitter

O explozie puternica s-a auzit marti seara in Gara Centrala si in Piata Mare din Bruxelles, informeaza Reuters. Politia belgiana a anuntat ulterior ca se confirma ipoteza unui atentat terorist, iar atentatorul, care "cara o centura cu explozibil", a fost impuscat de catre fortele militare ajunse imediat in zona. Potrivit unui martor, autorul a strigat "Allah Akbar" chiar inainte de explozie, care a avut un suflu puternic, potrivit politiei. "Militarii l-au neutralizat cu focuri de arma" catre ora locala 20.50 (21.50, ora Romaniei), a anuntat un purtator de cuvant al politiei belgiene, Peter De Waele.

42 de romani, care se aflau in Grand Place in acel moment in Piata Mare, au fost tinuti intr-un restaurant pentru o perioada scurta de timp, potrivit Antena 3. 

UPDATE

00:40 
Potrivit unui martor, autorul a strigat "Allah Akbar" chiar inainte de explozie, care a avut un suflu puternic, potrivit politiei. "Militarii l-au neutralizat cu focuri de arma" catre ora locala 20.50 (21.50, ora Romaniei), a anuntat un purtator de cuvant al politiei belgiene, Peter De Waele.
00:00 Politia belgiana vorbeste de un atentat terorist, potrivit Reuters.23:00 Nu se stie daca persoana mai era in viata sau nu cand a fost impuscata de fortele de ordine -politia
22:40:
 Posibilul atentator a fost impuscat in Gara Centrala de catre politia belgiana, potrivit Reuters.

Purtatorul de cuvant al politiei a declarat: "A fost un incident la Gara Centrala. A fost o explozie declansata de o persoana. Acea persoana a fost neutralizata de soldatii aflati in zona si eliminata. Nu stim daca era in viata sau decedata in momentu in care a fost impuscat. ln prezent, politia este in numar mare la gara si totul este sub control."

42 de romani, care se aflau in Grand Place in acel moment in Piata Mare, au fost tinuti intr-un restaurant pentru o perioada scurta de timp, potrivit Antena 3.

Initial, Reuters a transmis ca o explozie puternica s-a produs in Piata Mare din Bruxelles. Intre Piata Mare si Gara Centrala exista o distanta de circa 400 de metri
                                    


                       Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...


https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !

9 comentarii:

  1. Toate se implinesc in timp , mare dreptate aveti .

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu le orânduiește pe toate.Slavă Tie Doamne! Te iubesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum mai inainte am visat pe IISUS,SI MAICA DOMNULUI,inainte de a adormi am cerut Un semn sa vad de la Iisus si Maica Domnului.
    VISUL inceput Cu glasul feminin ce spune :trebuie sa"MORI" ca sa vezi, dupa care mam simtit intins pe burta cu mainile intinse si ochii inchisi si dupa care am simtit ca ma intoarce cineva sau ceva cu fata in sus atunci am deschis ochii si am vazut un colt de RAI ce era copaci,iarba,flori,Dar si copii mici de 7-12ani ce alergau de bucurie si cantau.am vazut un VANT CE SE INVARTEA CU FRUNZE ROSI si dintro data a aparut IISUS IN CARNE SI OASE IMBRACAT INTRO MANTIA GALBENA CU SCRIERE PE EA SI AM CITIT CATEVA CE ERA CHIAR LEGILE LASATE " SA IUBESTI ASEAMANUL CA PE TINE INSUTI DA MAI MULT DECAT TINE DAR NU MAI MULT DECAT DUMNEZEUL TAU" Atunci IISUS MIA SPUS SA NU MAI FAC CE ESTE URAT LUI CA NU LUI AI FAC RAU CI mie( stef),atunci amil intins mana dreapta sai sarut degetele de la picioare si el sia retras picioarele cu intelesul ca Nu sunt curat inca si am inceput a plange de suparat pe mine insumi ca eram murdar si nu curat si atunci IISUS MIA ARATAT PE MAICA LUI CE ERA INTRO MANTIA ALBA MERGAND CU CAPUL IN JOS SI RUGANDUSE SI IN URMA EI ERA COPIII CE CANTAU VESELI SI URMAU IN SIR CA UN RAU.ATUNCI MIA MAI ARATAT CUM SOARELE ERA LA APUS SI ERA COBORAT PANA MAI VEDEAI CAM UN DEGET DIN SOARE.....

    RăspundețiȘtergere
  4. .... Traducere: Mort este pentru cele lumesti.
    Soarele timpul ramas,
    Copiii este felul de a ne purta Ca si IISUS IN PILDA A SPUS ," DE Nu veti fi ca copii nu veti vedea imparatia cerurilor." copii mici sunt fara de pacat ca ingeri ce nu stiu ce este rau,Ei cea ce fac este din nestire,si NESTIREA NU ESTE PACAT, DAR PACATUL CEL REPETI CU STIRE 1,2,3,4 ori acela Nu se mai IARTA.FRATI TOTII SUNTEM FRATI CU IISUS EL FIND CEL MARE SI AJUTATOR SI INDRUMATOR CELOR MICI( Oameni)

    RăspundețiȘtergere
  5. Atentat in SUA -Michigam asupra unui politist al unui musulman canadian cu un cutit

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria nici un comentariu nu mai este de folos decat atat TOATE CATE LE VEDETI DE LA BUNUL DUMNEZEU SE ADEVERESC BUNUL DUMNEZEU SA NE APERE DE TOT CEI RAU SI SA NE MILUIASCA PE TOTI. VA IMBRATISEZ CU MULT DRAG.

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga ICA !Te pup cu drag ! Am nevoie de mai multe DETALII.
    Lasa-mi te rog pe fb in privat. ADRESA mea:Maria Ghiorghiu Facebook, am ca poza de profil, poza cu sacou rosu. Sau poti sa-mi lasi pe maill :
    mariatecuci61@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. IKa SCUMPA MEA,iata si adresa corecta a FACEBOOK din pagina mea>
    https://www.facebook.com/ghiorghiumaria/
    Astept cu mare drag DETALII. Te pup si te imbratisez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere