miercuri, 14 iunie 2017

TERORISTII VOR DA FOC UNUI TEMPLU , ŞI VOR PRODUCE SI ALTE ATENTATE !


                                           14  Iunie 2017,ora 1,34 !

                                       Dragii mei, 

Tot astazi la prânz  si tot in timp ce scriam pe Blog,aud două glasuri distincte intre ele, doua glasuri de bărbat care purtau un dialog codat.
Citez :
                         "Şi legumele?

Iar raspunsul  a venit de la un alt glas,care spune cu satisfactie asa:
                       
                              Ard de vii ,încă !

Ard si-n Templu?
                  Da! Ard si-n Templu !"
                 

                         Image result for TERORISTI.

Dragii mei, m-am cutremurat la propriu la auzul acestor cuvinte.
Teroristii nu au granite ! Teroristii nu au niciun DUMNEZEU!
Sunt doar niste oameni bolnavi ,dornici de a vedea sangele curgand si de a călca pe cadavre,chiar cu pretul vietii lor.
Acesti indivizi ,acesti criminali nu ar trebui sa fie prezenti printre oamenii de buna credinta, ci ar trebui prinsi, si sa nu mai iese de la racoare toata viata lor.
Sa nadajduim dragii mei, că AUTORITATILE  oricarui STAT,vor fi cu ochii într-o mie de parti ,iar TERORISTII vor fi învinsi cu propriile lor arme.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI ,ca sa fie pace si liniste in Romania si -n orice TARA civilizata si pasnica. 
                                          Cu dragoste,Maria.

P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

22 de comentarii:

  1. asta e metoda cea mai simpla de a actiona a cancerului islamist,pina aici a fost ,nu v-om mai fi siguri nici in casa cind dormim,v-a fi ca o epidemie de...FOC

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta se dorește..... Dispariția europenilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca un paradox, Romania este aparata de catre Ungaria, asa ca o sa fie bine si n-o sa avem teroristi, de niciun fel.
      Stiti ca este ace vorba : "Tot raul inspre bine ..."

      Ștergere
    2. Exact asta se dorește anonim 14 iun 20:01,DISTRUGEREA EUROPEI.După cum se observă, teroriștii au trecut la alt nivel,mai nou intră cu mașina în mulțime,înjunghie lumea pe stradă sau pun explozibil unor clădiri pe care le aruncă în aer sau le incendiază.Scopul lor e să împrăștie teroarea peste tot și să lase în urmă cît mai multe victime.Europa nu o să mai fie niciodată la fel,iar romănii care sunt în străinătate vor avea mult de suferit și de îndurat.Ei nu vor înțelege nici în ultimul ceas că banii cîștigați acolo nu le vor aduce fericirea și mai degrabă moartea.Oare de ce credeți că spunea Părintele Arsenie că mulți vor dori să se întoarcă acasă,dar nu vor mai putea.Eu nu îndemn pe nimeni să facă într-un fel sau altul,dar cuvintele părintelui Arsenie sunt de luat în seamă mai ales pentru cei care cred în previziunile lui. Pînă acum tot ce a spus Părintele Arsenie s-a adeverit,așa cum s-au adeverit și previziunile D-nei Maria,chiar dacă unii erau sceptici la început.DS

      Ștergere
  3. Si totusi, cine i-a infiintat, in ce scop, cine le dicteaza sa ucida oameni nevinovati si cine-i sustine, in continuare, desi au o atitudine de nepermis?! De ce este tat ura fata de crestini?! Ce nu se doreste a se afla?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Merkel va castiga alegerile si va chema si mai multi musulmani.
    Bineinteles ca atacurile vor fi mai dese.
    Deja sunt mai dese.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim 14 iun 22:05 dacă Merkel are de gind sa mai aducă musulmani sa trimita avioane speciale sa-i îmbarce pe toți și să-i debarce numai în Germania,nu sa-i lase să bîntuie prin toată Europa după bunul lor plac cu tot felul de bărci improvizate,unde își pot pierde viața.DS

    RăspundețiȘtergere
  6. Merkel nu va cistiga alegerile aveti sa vedeti

    RăspundețiȘtergere
  7. Merkel nu va cistiga alegerile aveti sa vedeti

    RăspundețiȘtergere
  8. A inceput persecutia crestinilor.Sa stiti ca toate atacurile de pana acum au legatura cu profetiile biblice.Si fereasca Dumnezeu de ce va Mai urma .Acesti teroristi nu il au pe Dumnezeu.Dumnezeul lor este antihristul care Si-a pus amprenta in aceasta lume si nu se vor opri aici.Mi-a fost groaza cand am vazut pe internet ca o Gramada de tari sunt amenintate de teroristi.Am vazut o inregistrare cu vreo 60 de steaguri care reprezinta 60 de tari care sunt amenintate de teroristi in care se include si Romania.Multa vreme nu Mai este si va incepe prigoana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevarat persecuția crestinilor a inceput deja. Timpul rămas este foarte scurt pana la venirea lui Iisus Hristos.

      Ștergere
  9. Era un anonim pe blog care mai posta:această previziune nu se va adeveri.hai ca postez eu:MULȚUMESC DUMNEZEULE PĂMÂNT CĂCI PENTRU SLAVA TA ACEASTĂ PREVIZIUNE NU SE VA ADEVERI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus inca NU AI INVATAT CA DUMNEZEU STA IN CER?? SI IISUS SA RIDICAT LA CER! TREZESTETE MAI BINE SPUI MAMA PAMANT CA DIN PAMANT SUNTEM FACUTI SI CORPUL TOT IN PAMANT SE DUCE SCRIS ESTE SI IN BIBLIE IN GENEZAAA!!

      Ștergere
    2. Unii o mai numesc mama Gaia pământul pe care trebuie sa o ocrotim dar nicidecum Tata cum o numeste Madus. Pamantul este mama sfanta ce ne hraneste pe toti, mai Madus dar nici atata lucru nu stii?

      Ștergere
    3. 00.59 unde vezi ca o numesc Tata?o numesc DUMNEZEU PĂMÂNTUL.DUMNEZEU ÎNSEAMNA CREATOR NU TATA.iar DUMNEZEU PĂMÂNTUL NU DOAR VA HRĂNESTE EL VA CREAT.Gaia care sti tu este doar suprafata (scoarta terestra )care va hraneste.Dumnezeu Pãmântul e constiinta .constiinta care e in centru si a fost atat de destept ca a pus iadul intre El si voi ca altfel il devorati din epoca de piatră.aveti mare grijă ca voi tindeți sa il transformati cyborg si asa ceva nu vă permite.sunteti in razboi cu DUMNEZEU PĄMÂNTUL.

      Ștergere
  10. cand USA SI RUSIA nu vor mai trimite armament in tarile arabe acestea din urma se vor linisti--dar e slaba speranta--armele vechi trebuie folosite nuuu?!-care-i interesul? sa se imputineze omenirea--atunci cine va mai munci pt cei putini si bogati!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vedeti, de cind Anglia a iesit din europee, cineva .... o ataca mareu, deci eu cred ca asa zisi teroristi , in spatele lor cred ca sint masonii, pt ca vad ca europeele se destrama si masonii si mari afaceristi ai lumii pierd, statele ca cel Anglia incepe sa se conduca singur fara sa il conduca altii dinafara, si la cineva nui convine, caci dor in europee pot ca sa aiba slugoi la dispozitia lor, deci si tara noastra ar trebui sa se conduca singura nu sa fie condusa si impartita de cei deafara, pentru ca ei iti da lO euro si iti ia 100 euro, iar cei care au facut diferite afaceri din bani europei cred ca intro zi o sa li se ceara de 100 de ori mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iohanis pleaca sa dea raportul mamei Merkal peste o saptamina despre ce a discutat in SUA,dupa parerea mea relatia SUA-Germania e atit de rece incit are nevoie de un intermediar ca Iohanis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suge la 3 oi neamtu . Daca nu-l viziteaza si pe Putin , nu are ambitie .

      Ștergere
  13. Asta o fi templul de care spuneati ?

    Un nou atentat terorist zguduie lumea în această seară

    O moschee a minorităţii şiite din Kabul a fost ţinta unui atentat, joi seara, a anunţat ministerul de interne afgan.

    Un purtător de cuvânt al ministerului, citat de Reuters, a precizat că poliţia a fost trimisă la faţa locului şi că atacul pare a fi sinucigaş. Primul bilanţ este de trei morţi.

    Incidentul a avut loc într-un moment în care toate moscheile erau pline de credincioşi, pentru serviciile de Ramadan, luna sfântă din calendarul islamic.

    Moscheea Al Zahra a şiiţilor - rit musulman minoritar în Kabul - a mai fost ţinta unor atentate cu bombe. Unul dintre acestea s-a soldat în noiembrie anul trecut cu peste 30 de morţi, reaminteşte Reuters. Atentatul respectiv a fost revendicat de Statul Islamic, la fel ca şi cel împotriva unei manifestaţii şiite, în iulie 2016, când au fost ucişi mai mult de 80 de oameni .



    https://www.antena3.ro/externe/atentat-la-o-moschee-din-kabul-418607.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Atac teroristla Paris un restaurant romanesc incendiat cu benzina ,12 clienti arsi din care 3 romani in stare grava

    RăspundețiȘtergere