miercuri, 28 iunie 2017

ROMÂNIA ! UN RUCSAC ROŞU CU BLEUMAREN , EXTREM DE SUSPECT !

                                           25 Aprilie 2017,ora 6,34 dimineata !


                                              Dragii mei, 

In aceasta dimineata devreme,în 25 Aprilie 2017eram la IERUSALIM.
Ma trezeste un glas, care spune ceva despre ROMANIA.
Glasul spunea asa:

                    " E posibil orice în România noastra!
                 Sau pur si simplu ,te vei pierde în România zilelor noastre! "

În aceasta clipă dragilor, vad două mâini ,mai precis o siluetă  care ia Rucsacul se retrage intr-un loc intunecos si-l goleste acolo.
Rucsacul părea a fi destul de greu, atunci cand cele două mâini l-a ridicat de jos si a inceput a-l goli.
După ce l-a golit intr-un loc intunecos, Rucsacul a fost lasat jos pe pămant,la orizontala.
Dragii mei,vom auzi si la noi in ROMANIA zilelor noastre (din nefericire) despre acele ATENTATE TERORISTE despe care am tot scris pâna acum, si care, din fericire pâna acum a fost bine, căci nu au avut loc.
Dar asa cum spuneam si-n alte articole, ROMÂNIA este de mult timp în vizorul teroristilor.
Trebuie sa avem mare grija dragilor si sa evitam a iesi prin locurile aglomerate,acolo unde este foarte posibil, ca un ATENTAT terorist sa aiba loc..
                                            Cu dragoste,Maria.


P.S.


                                  Dragii mei,

În toamna voi lansa CARTEA -ADEVARUL DUHULUI SFANT volumul 2 : ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.
Trebuie ca sa aveti aceasta CARTE dragilor, deoarece, vă va fi leagan de căpătâi in orice clipă a vietii voastre, şi vă va arăta ADEVARUL adevarat a tot ceea ce inseamna DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,a tot ceea ce inseamna sa fii crestin .
CARTEA va fi pe intelesul tuturor,fara idei si expresii stiintifice.
Este scrisa de mine cu inima si cu sufletul, cu IUBIRE si cu DRAGOSTE INFINITA fata de DUMNEZEU si fata de MAICA DOMNULUI, precum si faţă de APROAPELE nostru.
Al treilea volum se va intitula: EXTRATERESTRII  EXISTĂ, care va fi lansat in acelasi timp cu ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM. 
Si aici veti gasi DOVEZI zdrobitoare de EXISTENTA a EXTRATERESTRILOR.
Prieteni dragi si iubitori de DUMNEZEU ,cine doreste ca sa doneze pentru CARTEA si CARTILE LUI DUMNEZEU, (nu le consider ale mele,deoarece toate le scriu sub indrumarea DUHULUI SFANT),o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

                             Cu dragoste si pretuire ,Maria.

             

12 comentarii:

  1. Eu m-as teme mai repede de 'conservele' rusesti ramase pe care le pot activa in interior, ca o coloana a 5-a,nu ar fi prima data.

    RăspundețiȘtergere
  2. CE era in rucsacul rosu? Erau materials pentru pregatirea unui atentat?Fereasca Dumnezeu de ceva rau.Vad ca tot ce spuneti se implineste chiar si Mai repede decat ne asteptam asa cum s-a intamplat la balotesti cu acel incendiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste doua culori ma duce cu gîndul la Clubul FCSB si e posibil in timpul unui meci un terorist să se dea ca e suporter al acestei echipe si sa pătrundă in incinta stadionului pentru a face un atentat.DS

      Ștergere
  3. Pericolul mare in Romania vine din interior unde Dragnea CUMANUL pune la guvernare numai oameni slabi intentionat pentru ca spera ca in citeva luni sa-si rezolve problemele cu justitia,dar a esuat cu ordonanta 13,pentru a lua el insusi functia de prim ministru.Din cauza asta la si dat jos pe Grindeanu care era un pericol pentru el intrucit crestea in sondaje si incepuse sa fie independent.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acazut guvernul Grindeanu,urmeaza ' Grindeanu II' cu aceiasi ma
    joritari ministri dar fara Grindeanu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma intereseaza Grindeanu.

      Ștergere
    2. Anonim29 iunie 2017, 18:46, sa inteleg ca te intereseaza Dragnea?

      Ștergere
    3. Nu-i treaba ta, Anonim29 iunie 2017, 21:54.

      Ștergere
  5. Poate este vorba de romanul- simpatizant ISIS care a fost prins pe cand punea la cale un act de terorism la o unitate militara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 29 iun 17:41 întradevăr acest individ este în atenția SRI încă din 2015 cînd si-a exprimat intenția de a merge în Siria și de a se alătura grupării teroriste DAESH(ISIS).El se numește Ionuț Cătălin Bălan și este din Pitești,Jud Argeș este căsătorit și are un copil.În tot acest timp el a încercat să mai convingă și alte persoane să se radicalizeze și să i se alăture pentru că pusese ochii pe un obiectiv militar în vederea unui atac terorist.Acesta și-a luat numele Ibrahim și era foarte activ în mediu on-line,unde posta imagini cu sigla grupății teroriste Isis.El avea mai multe conturi unde posta imagini cu atacuri și execuții săvîrșite de ISIS prin decapitare și împușcare.Să ne ferească Dumnezeu de asemenea individ cu creierul spălat,care vrea să facă rău fraților români.DS

    RăspundețiȘtergere
  7. Noul premier spune ca aceiasi ministrii care in vechiul guvern au fost o Frina ,in noul guvern vor devenii Acceleratie.Dar eu as spune la Guvern NOU ,tot NOI,sau ;la vremuri noi cu aceiasi boi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cumanul Dragnea ,e un om 'periculos' dupa cum il caracteriza Ponta,care a inceput sa fie tot mai combativ.Dragnea vrea doar oameni slabi,marionete usor de manipulat,carora sa le poata lua locul dupa ce-si rezolva problemele cu justitia prin legi in parlament.Dar cu Grindeanu si ordonanta 13 nu i-a tinut.

    RăspundețiȘtergere