marți, 6 iunie 2017

TRENURI DE RĂZBOI ???


                                                            5 Iunie 2017,ora 6,22 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care se intreaba asa:

                            "Ce Trenuri s-au judecat,într-o luptă de judecată?

Dar un alt glas intervine foarte prompt si raspunde tot cu o intrebare:
             
De RAZBOI?

             Trenuri de Război ?

Prieteni dragi,oare ce vrea sa insemne aceste cuvinte?
Vedeti voi cât de cu tâlc ne sunt graite?
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI, ca sa fim păziti si ocrotiti in fiecare clipă a vietii noastre.
Razboiul să stea departe de noi,iar PACEA LUMII sa domneasca! 
                              Cu dragoste,Maria.

P.S.
                                             Dragii mei,

              Adevarul Duhului  Sfant

Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Cine nu are inca primul volum,il poate comanda aici ,la doar 28 lei exemplarul.

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

35 de comentarii:

  1. Au venit deja trenuri în tara,cu tancuri,sa se antreneze aici la noi,astăzi arata la știri, numai bine nu văd lucrurile astea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dna maria trnuri de razboi are chiar rusia si alea sunt nucleare samsom gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  3. n-a aparut mesajul meu---INTREB ESTE CORECT SA SPUNETI--CE TRENURI S-AU JUDECAT INTR-O LUPTA DE JUDECATA ? CE LIMBA VORBESTE DUHUL CU CARE COMUNICATI D-NA MARIA ?CE GRAMATICA ESTE ACEASTA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:26, un om, cu cat intelege mai mult, cu atat pune mai putine intrebari! restu-i carcoteala.

      Ștergere
  4. Sint trenurile cu tancuri si armament greu ce vin sa se antreneze la Cincu-Brasov.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si uite asa intram intr-un razboi al nu stiu cui, ca al nostru nu este in niciun caz.
      Este lipsa de patriotism sa iti pui tara si pamantul ei la dispozitie , este o amenintare la adresa celor 10 milioane care am mai ramas . Macar sa ne dam seama sa fugim la timp. Jocurile sunt facute , zarurile aruncate , oameni buni .

      Ștergere
    2. Unde sa fugim Anonim6 iunie 2017, 19:43?

      Ștergere
    3. Hmm...Anonim 19:43! Este o ciudatenie acordarea acelui important premiu pentru presedintele Romaniei cu ocazia aceasta de-a vizita America! Ceva nu-i in ordine! In niciun caz nu era cazul de-a se intampla asa ceva!
      S-auzim de bine, desi Maria Ghiorghiu in multe cazuri a interpretat corect informatiile din inaltul cerului si s-ar putea ca lucrurile sa capete o intorsatura, gen : "Vine trenu'ncarcat... din alta parte !

      Ștergere
    4. Minți bolnave sunteți. Cum adică sa fugi sau cum adică sa accepți ca zarurile sunt aruncate??? Dacă Ștefan cel Mare făcea asta voi nu erați acu și nu aveați nici tara și ni copchii. Capete tolomace fără creier.de asta România a ajuns în halul asta.majoritatea gândesc asa. Dar de ce nu va gândiți să-i alungați pe americani ( care v-au păcălit ca cică va apara) de pe teritoriul acestei tari căci nu e tara lor?????voi v-ați lăsat tara cotropita fără lupta!!!penibilului anonim 19.43.pazea ca cade!!!!vezi pe unde mergi că-ți rupi tocurile... Ptiu....ca e jale cu mentalitatea românească.

      Ștergere
    5. I-ați pupat în ..bip.. pe amerloci și europeni partenerii voștri strategici sa facă front de lupta în România. Acu căutați sa va ascundeți....penibil...vai de capul vostru. Nu ați meritat sa aveți țară. Păcat ca au murit atâția în război pt România și acum iote icisha românașii și-au oferit tara ofranda amerlocilor. Au murit în zadar în război strămoșii noștri. Ați lăsat tara sa fie guvernata de puslamale, hoți și mafioți în justiție și politica. Penibil

      Ștergere
    6. 2.20 + 2.30 lasa stramosii si lasa cetatenii , vina o poarta cei ce sug seva acestor romani . Nimeni nu stia ce o sa fie sub Iliescu, Constantinescu, Băsescu, si mutantul neamt. Cum nimeni nu va stii ce va fi aici peste 10 ani . Soarta e decisa , nu poti lupta singur cu coruptia, sistemul, aliantele politice, inflatia , lipsa locurilor de munca si minciunile lor de tipul ,,pielea ursului din padure ''.
      Cei care vor demnitate cauta sa nu se prostitueze profesional pentru gunoaiele ce ne conduc , cauta o lume in care le sunt recunoscute minimele drepturi si nu concurenta cu lipitorii de afise analfabeti ce ocupa posturi prin guvern . Crezi ca vreunul cu scaun la cap, care valoreaza ceva isi va varsa sangele pentru cei ce ne conduc ? Eroare.
      Lumea e mare , e loc pentru toti , dar daca am ceva in cap , nu ma bag sluga in razboiul nimanui . Nu poporul roman a decis prin vreun referendum bazele americane de pe teritoriu si nici moscheea , totul se face pe ascuns , prin ordonante , noi vedem la final . Stiai nu ca au fost oameni ce au protestat cu porci pe terenul pe care urmeaza sa fie construita mega moscheea ? Mai mult ce vrei sa fie facut , cine a concesionat terenul la turci pe 49 de ani , nu a fost omul de rand !

      Ștergere
    7. 15.40 felicitari, excelent punctat. Oare cine o fi concesionat acel teren ????!!! Se numesc tradatori de neam si tara . Ei au vandut padurile , terenurile agricole , fabricile , au fortat milioane de romani sa -si parasesca tara din lipsa unei minime decente de trai.

      Ștergere
    8. Interesant este ceea ce zici aci, Anonim 15:40!

      Pe la noi s-ar mai zice si asa: nu ma bag "sluga la darloaga" in razboiul nimanui."

      Oare cine-i interesat ca sa se-ntample toate acestea pe teritoriul Romaniei si ce vor, de fapt?!

      Ștergere
    9. Anonim 15.40. VINA O POARTA ROMANII ca se lasă supti. Rasa asta românească este cea mai nepăsătoare și delasatoare rasa posibila de pe glob. Ce zici? Sa ne plângem de mila ca ce? Ca nu am acționat si nu acționăm la timp si-i lăsăm pe toți sa facă ce vor cu noi??? Românașii nu au absolut nici o treaba. Nu le pasa. Pe ei ii interesează măriri salariale, pe ei nu-i interesează mafia din justiție, nu-i interesează ca nu mai poți dezvolta o afacere în tara ca vine anaf cu tot cu mascați și te falimentează, ca nu mai ai dreptul de a vorbi la telefon liber fără sa nu știe și alții ce ai tu de spus, ca se taie pădurile românești pt a alimenta industria de mobila a planetei,ca toate fabricile se distrug, ca toți banii țării sunt indopati în procurori, SRI,interceptari filaje, ca s-au distrus toate fabricile care doar fabricile și agricultura poate face economia sa crească baaaa nu procurorii sau pușcăriile sau anaf.astia nu aduc decât PAGUBĂ, SĂRĂCIE, MAFIE.dar românașii ei nu au treaba. Ei cer măriri de salarii iar DNA DIICOT și parchete sa înflorească și sa risipeasca pe miliarde de euro. Jenant.penibil.

      Ștergere
    10. Și dacă tot se știa ca terenul a fost concesionat la turci pe 49 de ani de ce romanii nu au zis și nu zic nimic. Ca nu-i interesează. De asta și fac ăștia ce vor ca știu ca oricum nu-i interesează pe romani. Nu au ei treaba. La noi în România sa avem showuri sa avem mici bere curve showbiz .nu ne interesează pe noi .facă borș în România atâta vreme cât bere curge și micul sfârâie. Nu-i asa???? Proasta și dăunătoare mentalitatea romaneasca

      Ștergere
    11. 23.28 Elitele au parasit Romania , tara nu mai are puncte de reper d.p.d.v. intelectual , de asta si categoria ramasa face ceea ce face , dupa ultimii neuroni . Noi nu avem oameni politici ca raposatul Ratiu, Coposu , noi avem puscariasi delapidari restabiliti dupa ,,cantonament'' la celula de lux . Traim cea mai proasta perioada istorica cand orice loc de munca e dat nu dupa studii , ci dupa contributia la Partid .Ani de zile am blamat partidul comunist , l-am blamat de l-a gasit zapaceala , macar era unul singur si nici pe jumatate nu a facut ce fac astia . Ceausescu mic copil , acum zeci de partide sunt, slugoi cat duiumul , milionari facuti peste noapte , analfabeti , tute botoxate ca secretari generali , amante prin posturi cheie . Cu cine sa faci treaba ??? Cine mai poate face ordine aici ? Pai , ia sa vedem :

      (Concluzie) : doar o dictatura sau o asimilare de catre alte popoare va duce la schimbarea mentalitatii si la o alta factura umana pe acest teritoriu . Pentru ca altfel , generational , se preda stafeta : fura tac-su , fura si fi-su , si tot asa , perpetuum mobile .

      Ștergere
    12. 23.24 + 23.28

      Completez si continui sa va arat ca poporul roman a facut ceva , a protestat ducand porci pe terenul unde se doreste ridicata moscheea .
      Patriarhul s-a aratat indignat , concluzia o trageti voi , cei care sunteti cu siguranta plecati si postati pe site pentru ca nu stiti ce este aici .

      Patriarhia Română susţine că gestul celor care au adus mai mulţi porci vopsiţi în culorile tricolorului şi au îngropat două carcase congelate pe terenul din Capitală pe care va fi construită moscheea este regretabil şi denotă lipsă de toleranţă faţă de credinţa şi tradiţia unei comunităţi religioase.

      Citi restul aici :

      http://www.mediafax.ro/social/patriarhia-gestul-celor-care-au-adus-porci-pe-terenul-moscheii-este-regretabil-foto-video-14689512

      Iata cine a dat terenul si iata si cine a tinut isonul in continuare :

      http://www.mediafax.ro/social/ponta-despre-moscheea-de-la-bucuresti-pun-in-aplicare-o-intelegere-intre-statul-roman-si-statul-turc-14587468

      Daca acesta moschee se va ridica, aici vor fi lupte ca in Orient , detonari si beduini cata frunza si iarba prin toate statiile de metrou , iar ce vedem acum in Londra , la Paris , Bruxelles , maine vom asista pe viu la toate ororile unor nebuni care nu au ce pierde .

      Ștergere
    13. Un bucureştean a „spurcat” cu 7 porci terenul pe care se va construi marea moschee din Capitală: „Aduc şi un butoi cu slănină. Un porc l-am îngropat acolo“

      Terenul de lângă Romexpo pe care ar urmă să fie constuită cea mai mare moschee din Europa creştină a fost „spurcat“ de un bucureştean care a decis să aducă mai mulţi porci vii aici. În speranţa că cei care au gândit proiectul vor renunţa la ridicarea grandiosului lăcaş de cult, bucureşteanul a cumpărat şi un porc din supermarket pe care l-a îngropat în pământul pe care ar urma să se ridice moscheea.

      Cătălin Berenghi, patronul cafenelei Krishna Caffe, susţine că va lupta până la capăt pentru ca moscheea ce ar urma să fie construită pe un teren din Bucureşti să nu apară aici. Încercând să le distrugă proiectul celor care vor ca în Bucureşti să apară cea mai mare moschee din Europa creştină, patronul cafenelei susţine că a apelat la o metodă inedită, pe care a descoperit-o chiar pe reţelele sociale. „Aduc şi un butoi cu slănină de porc“ „Cutumele musulmane spun că dacă pământul pe care se doreşte ridicarea moscheii a fost spurcat cu porci sau cu rămăşiţe de porci nu mai este bun pentru asta. Eu m-am gândit să comand şapte purceluşi de lapte, i-am vopsit şi i-am lăsat să zburde pe acolo. Pe cinci i-am vopsit în roşu, galben şi albastru şi pe doi i-am vopsit în roz. Cei roz sunt consideraţi trădători de ţară. Apoi am cumpărat un porc gata tranşat de la supermarket şi l-am îngropat acolo“, povesteşte bărbatul.

      Acesta susţine că nu are de gând să se oprească aici pentru că ridicarea lăcaşului de cult în Bucureşti este „o ofensă adusă religiei românilor“. „Pe noi nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem sau nu. Se aduce o ofensă religiei. De ce să se facă la mine în ţară cea mai mare moschee?“, a mai spus bărbatul.

      Până în acest moment, bărbatul nu a primit nicio amendă întrucât susţine că totul a fost făcut în condiţii legale. De asemenea, acesta a precizat că în următoarele zile ar urma să înceapă nivelarea terenului pentru ridicarea lăcaşului de cult, atunci când are de gând să înceapă noi acţiuni pentru stoparea proiectului. „O să fac grătar acolo, o să arunc rămăşiţe de porc, o să comand un camion cu măruntaie de porc. Aduc şi un butoi cu slănină de porc. Dacă e nevoie mă lupt şi 30 de ani cu ei“, precizează bărbatul. Proteste pentru proteste Nu este prima oară când bucureşteanul protestează faţă de unele proiecte din oraş. Pentru a atrage atenţia celor care se ocupă cu întreţinerea şi refacerea străzilor din Bucureşti a plantat pe trotuar roşii, porumb şi mentă. În timpul altui protest, bărbatul a vopsit toate bordurile ciobite din faţa cafenelei sale.

      http://adevarul.ro/news/bucuresti/un-bucurestean-spurcat-7-porci-terenul-construi-marea-moschee-capitala-aduc-butoi-slanina-porc-l-am-ingrpat-acolo-1_55dc7fcaf5eaafab2ce7f397/index.html

      Ștergere
    14. Pt bine romanii nu ies dic casa dar pt rău ies ( protestele din februarie). Și "vedetele" fac card la rau: Delia, jojo,chirila. Vai de capu lor specimene sa se coboare asa jos sa iasă în strada pt o lege care era neconstituțională sau sa iasă în strada anti gratiere. Romanii sunt vinovați de tot Raul din aceasta tara căci nu acționează în direcția corecta. PS. Nu mai "stricati"saracii porci pt porcăriile astora în zadar ca nu merita. Trebuie mobilizare masiva în strada nu asa 100-200 persoane

      Ștergere
    15. 19:27, posibil sa fie chiar asa?!
      07:27, nici chiar asa, hai sa nu fim pesimisti!S-o fi concesionat pentru ca s-a oferit un pret bun pentru tara si popor!
      00:46, nu cred ca-i o solutie "mobilizare masiva in strada", cum zici!

      Ștergere
    16. 11. 26

      ,,S-o fi concesionat pentru ca s-a oferit un pret bun pentru tara si popor!'' .


      Deci poporul si tara merita sa fie vanduti la turci , sa ne fie bagata pe gat moscheea , altfel disparem de pe pamant . Oare romanii stiu cu cat au fost vanduti turcilor ? Se intoarce Brancoveanu in mormant , tradatorilor care ganditi asa !

      Ștergere
  5. Probabil se va aduce armament la greu in Europa cu aceste vagoane .
    Dar nu se poate lupta in niciun fel impotriva celor care se strecoara in gari, metrouri , magazine si se detoneaza sau ataca cu cutite .

    RăspundețiȘtergere
  6. Prieteni dragi ,in aceasta seara incepand cu ora 22,... voi fi prezenta prin SKIPE la TV ANTENA STARS - AGENTIA VIP !
    Veti afla multe noutati!
    Va astept cu drag ! Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pune-ti accentul pe teroristii care sunt in tara noastra , sa se ia masuri suplimentare, paza mai multa pe strazi , in malluri, in gari si aeroporturi . .

      Ștergere
    2. O, ce bine ! Am lasat cateva intrebari pe site-ul emisiunii; intrebari la cate astept raspuns de la dvs.( in timpul convorbirilor telefonice ).

      Ștergere
  7. Salariile nu mai cresc de la 1 iunie. Elena Cristian: „Guvernul se împrumută cu 8 milioane de lei pe oră” :

    Dana Grecu a vorbit, la emisiunea „La ordinea zilei”, despre anunțul Guvernului potrivit căruia bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul avansat până acum.

    De la 1 ianuarie 2018, creșterea va fi de doar 25%, urmând ca de la 1 martie 2018 să fie acordată diferența.

    Inițial, ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu a declarat că primele majorări se vor face de la 1 iulie 2017.

    „Ministerul Finanțelor a dat un comunicat care în aparență pare plin de cifre și prezenta planul de împrumuturi pentru luna iunie. Un plan de împrumuturi cu 40% mai mare decât luna mai și mult mai mare decât lunile anterioare.


    În concluzie, Guvernul se va împrumuta în luna iunie de 8 milioane de lei pe oră.
    Ceea ce înseamnă că acest împrumut este pentru finanțarea deficitului bugetar și pentru plata unor împrumuturi anterioare.
    Dacă un Guvern se împrumultă cu 8 milioane de lei pe oră, dacă un Guvern vine și spune că a încasat mai mult decât anul trecut, dar nu și-a făcut planul de încasări, este clar că nu sunt bani”, a precizat Elena Cristian.

    https://www.antena3.ro/politica/la-ordinea-zilei-salariile-nu-mai-cresc-de-la-1-iunie-elena-cristian-guvernul-se-imprumuta-cu-8-416920.html


    Din seria : minciunile PSD ies la suprafata si tot asa ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Se antreneaza ei pana va izbucni ceva urat de tot.De ce au venit la noi in tara sa se antreneze ,cu ce scop?E ciudat cred ca ni se ascunde anumite lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da,anonim 21.19,ai dreptate,promisiuni deșarte, eu unul nici nu credeam în acest lucru,nici nu va fii real niciodată! Doamna Maria spunea ceva,un articol cu inghetata, etc.se va adeveri tot-tot,și cu Timișoara, si cu revoluția ,deci absolut tot,în timp.Mai bine ar fii,sa nu se adeverească, dar vedeți toata lumea realitatea!

    RăspundețiȘtergere
  10. pt 6 iunie 19.33 sub ANONOMAT STA LA PANDA ALT CARCOTAS--CINE NU ARE CURIOZITATEA SA INTREBE STA IN LANCEZEALA SI-I TRECE VIATA FARA SA STIE CEVA=DEZINTERES--zice scriptura--CERCETEAZA DUHURILE

    RăspundețiȘtergere
  11. https://saccsiv.wordpress.com/2017/06/04/de-ce-teroristii-sunt-omorati-si-nu-capturati-cum-de-li-se-gasesc-mereu-actele-de-identitate/

    RăspundețiȘtergere
  12. Ca sa faci dintr-o tara camp de lupta , sa o aduci in stadiul de ruina si daramaturi, inseamna ca miza e mare ; la sirieni dupa 6 ani, razboiul continua , nu e pace, in Irak la fel, idem Afganistan .
    Acolo ei au vrut conductele de petrol si opiumul afganilor .

    De la noi ce vor ? Vor o tara in ruina sa o jefuiasca , razboaiele se fac pentru prada si jaf !

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai bine sa fugim sin tara decit sa traga astia cu tunurile un noi doamne dumnezeule si maicuta domnului aparane si ocrotessca de tot raul amn

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai bine sa fugim sin tara decit sa traga astia cu tunurile un noi doamne dumnezeule si maicuta domnului aparane si ocrotessca de tot raul amn

    RăspundețiȘtergere
  15. Fugim cu Mocanița,face UUuuu-cicici....pădure nu mai avem, asa ca ne ascundem după cioate, ca ratonul.

    RăspundețiȘtergere