joi, 22 iunie 2017

SUCEAVA SI TELEORMAN !!!


                                                 22 IUNIE 2017,ora 7,23 dimineata !

                                                 Dragii mei,

Astazi dimineata dragilor,treaza fiind aud un glas care spune ceva despre doua orase mari si judeţe in acelasi timp, din Romania.
Glasul spunea asa:

                   " SUCEAVA  si TELEORMAN a adăpostat...!"(si nu am mai inteles celelalte cuvinte).

                     Image result for harta romaniei..

As dori ca sa intaresc cuvantul auzit si grait de acel glas,si anume:
              "adăpostat " si nu cum am vrea noi ca sa credem, si anume: adăpostit.
După mine,cred ca intelesul e cam acelasi.
Imi pare rau că nu am inteles si celelalte cuvinte vreo 5 -6 la numar, care au urmat după "adăpostat".
Cert este dragilor, ca vom auzi de SUCEAVA si TELEORMAN că vor iesi cu ceva in evidenta. Si cred ca vor iesi in evidenta cam in acelasi timp.
Sa nadajduim ca va fi ceva de bine.
                                      Cu dragoste,Maria.
P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ...


https://plus.google.com/.../posts/EDkpmvpXtCn

Translate this page
2 days ago - CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU ! CONT DONATII , PENTRU ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !

23 de comentarii:

  1. Prostia este mare în România. De asta au inflorit toți mafiotii din 89 incoace. Numai mafioți în toate instituțiile statului iar populația nu are nici o treaba. Doar mici, bere, vacante, show-biz ( de proasta calitate, ca în afara de promovarea prostitutiei la tv romanesc nu ai ce vedea). Cam asta este cu România. Ar trebui sa nu ne mai plângem. La urma urmei avem ce meritam

    RăspundețiȘtergere
  2. Inseamna rebel razvratire probabil va fi legat de politica

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa speram si sa avem încredere ca nu va fi ceva de rău,... Doamne ajuta 😇

    RăspundețiȘtergere
  4. Au apostat-adapostit. refugiu pentru siguranta,pentru cineva din zona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22iun 21:11 eu cred că este vorba de inundații in aceste două zone sau alunecări de teren.DS

      Ștergere
  5. APOCALIPSA părintelui Cleopa: Oamenii vor căuta moartea, şi moartea nu va veni. Tabloul E ÎNFRICOŞĂTOR


    Părintele Ilie Cleopa, cunoscut predicator al Moldovei, era unul dintre monahii căutaţi de credincioşi pentru sfaturile sale duhovniceşti. "Mânca-v-ar Raiul!", le ura părintele de la Sihăstria celor care-l căutau la mănăstire, dar avea grijă să-i atenţioneze mereu să se pregătească în credinţă pentru venirea sfârşitului lumii.

    În interpretarea pe care o dă Apocalipsei, părintele Cleopa spune că timp de cinci luni lumea va fi cutremurată de Armaghedon, războiul în care vor fi angrenate toate popoarele de pe Pământ. În acest conflict se va face uz de bombe nucleare ("bomba cu neutroni"), dar numai oamenii vor avea de suferit.

    În pregătirea cataclismului mondial, Ilie Cleopa vine cu argumentul arsenalului nuclear aflat în dotarea mai multor state în acele vremuri.

    "Citeam în ziarul Scânteia: numai rachetele de pe un singur submarin atomic pot să distrugă Europa, să o facă un câmp radioactiv. Nu o să mai existe oraşe, sau munţi sau păduri... Toate-s pregătite pentru Ziua Mâniei cea mare a lui Dumnezeu care va veni să ardă Pământul va fi de jăratec", avertizează Ilie Cleopa.

    Acesta prezintă un tablou înfricoşător cu oamenii afectaţi de suflul deflagraţiei nucleare ale căror oase se vor topi, dar nu vor muri, ci vor trăi precum târâtoarele.

    "Vor căuta oamenii moartea, şi moartea nu va veni. Bombele cu neutroni sunt bombe apocaliptice. Bucureştiul va fi un morman de cristal, de răşină. Unde-a fost pădure ai să vezi smoală, nimic nu se mai alege din lumea asta", susţine părintele duhovnic .

    Pe larg , aici :

    http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/apocalipsa-parintelui-cleopa-oamenii-vor-cauta-moartea-moartea-nu-veni-cele-patru-pricini-veni-sfarsitul-lumii-1_553b7389cfbe376e358a2e1b/index.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Duhovnicul mai spune că nimeni nu ştie când va fi sfârşitul lumii, aceasta fiind „o mare taină a lui Dumnezeu”.

    Cu toate acestea, evenimentul va fi precedat de „semne între oameni, pe pămant şi în univers, care vor prevesti apropierea venirii Lui Hristos.
    După aceste semne vom cunoaşte cât de aproape este venirea Domnului la judecată”.
    „Nu va fi distrusă lumea materială, pământul şi întreg universul, ci numai se va reînnoi, se va curăţi, după care «va fi cer nou şi pământ nou»( Apocalipsa 21, 1).
    Este păcat să credem că Dumnezeu va distruge definitiv zidirea Lui pe care a făcut-o cu mâinile Sale şi a zis «că este bună foarte». Sfinţii Părinţi au hotărat şi ei că «cine va zice că la sfârşitul lumii va fi distrus desăvârşit pământul şi universul - care este zidirea lui Dumnezeu - să fie anatema»”, mai arată Ilie Cleopa în Convorbirea a opta.
    Apocalipsa părintelui Cleopa. Enoh şi Ilie, Atihrist şi cele 1.260 de zile
    Detalii despre Apocalipsă sunt prezentate atât în lucrarea „Ne vorbeşte Părintele Cleopa” (Editura Episcopiei Romanului 1995-2000), cât şi într-o serie de înregistrări (audio şi video) intitulate „Despre vremurile de pe urmă”, realizate în urma dialogurilor cu duhovnicul ale pelerinilor veniţi la mănăstirea Sihăstria.
    Arhimandritul spune că cea de-a doua venire a Lui Dumnezeu pe Pământ (prima fiind cea prin fiul său, Iisus), va fi prevestită de proorocii Enoh şi Ilie.
    „Cei doi măslini şi potire ale Domnului”, cum le spune părintele Cleopa, au ca misiune să cheme oamenii să se pocăiască, iar ei vor încerca să facă acest lucru timp de 1.260 de zile.

    RăspundețiȘtergere
  7. „La venirea întâi, când a venit pentru mântuirea noastră, Dumnezeu l-a avut pe Ioan înaintemergător. La venirea a doua îl are pe Ilie, că Ilie va veni înainte de Antihrist care va împărăţi. Ilie nu vine singur, ci cu Enoh”, spune părintele Cleopa într-o înregistrare din anii ‘80.
    În acelaşi timp cu misiunea celor doi prooroci, lumea va fi amăgită de un fals Mesia, Antihristul (potrivnicul sau duşmanul lui Hristos). „Enoh şi Ilie o să-l înfrunte pe Antihrist în faţă.
    Dumnezeu va da seceta şi o să fie mare foamete şi greutate pe faţa Pământului. Se va mânia Dumnezeu şi va încuia cerul să nu mai plouă trei ani şi şase luni.

    1260 de zile va fi împărăţia lui Antihrist, şi atâtea năluciri, minuni şi semne mari va să facă Antihrist, el şi toţi care vor crede în el vor lua din duhul lui Antihrist a căreia venire este în toată puterea Satanei”, mai spune Ilie Cleopa.

    Apocalipsa părintelui Cleopa.
    „Toate-s pregătite pentru Ziua Mâniei cea mare a lui Dumnezeu” În interpretarea pe care o dă Apocalipsei, părintele Cleopa spune că timp de cinci luni lumea va fi cutremurată de Armaghedon, războiul în care vor fi angrenate toate popoarele de pe Pământ.
    În acest conflict se va face uz de bombe nucleare („bomba cu neutroni”), dar numai oamenii vor avea de suferit.
    În pregătirea cataclismului mondial, Ilie Cleopa vine cu argumentul arsenalului nuclear aflat în dotarea mai multor state în acele vremuri.
    „Citeam în ziarul Scânteia: numai rachetele de pe un singur submarin atomic pot să distrugă Europa, să o facă un câmp radioactiv.
    Nu o să mai existe oraşe, sau munţi sau păduri... Toate-s pregătite pentru Ziua Mâniei cea mare a lui Dumnezeu care va veni să ardă Pământul va fi de jăratec”, avertizează Ilie Cleopa.
    Acesta prezintă un tablou înfricoşător cu oamenii afectaţi de suflul deflagraţiei nucleare ale căror oase se vor topi, dar nu vor muri, ci vor trăi precum târâtoarele. „Vor căuta oamenii moartea, şi moartea nu va veni. Bombele cu neutroni sunt bombe apocaliptice.
    Bucureştiul va fi un morman de cristal, de răşină. Unde-a fost pădure ai să vezi smoală, nimic nu se mai alege din lumea asta”, susţine părintele duhovnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce va mai place sa bagati spaima in oameni. Care mai de care cu prorociri de groaza. V ati gandit sa postati si o incurajare, o vorba buna, un indemn la schimbarea gandirii, vorbirii, caci schimbarea vine din interior. Nu faceti decat sa agravati situatia, Rau ganditi, rau primiti. Incetati odata cu raspandirea groazei, ce semanati aia culegeti. Cine crede cu adevarat in Sf. Treime nu are de ce sa se teama.

      Ștergere
    2. Mihaela, ei nu stiu altceva decat nenorociri. Si atunci se mira de ce "le merge asa de bine". Atat incultura si negativism nu am crezut ca poate exista in tara asta. Ei singuri cu mentalitatea lor isi fac destinul in viata.

      Ștergere
    3. Amin,este pt postarea anonim 21:34,21:39,21:41.Dumnezeu sa ne intareasca in credinta si sa ne binecuvanteze.

      Ștergere
  8. Dragnea este in sigurana la adapost ! si vre un tovas de a lui din suceava .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea sa fie vorba de buncare deja construite pentru adapost(anti-atomic,cataclismic etc)???

      Ștergere
  9. Va rog sa vedeti ce inseamna rachetele antigrindina si cum lasa ele pe cer o dara alba . Darele pe care le vedeti sunt lansate de aceste rachete :


    Rafale cu rachete antigrindina in Iasi si Prahova

    https://www.youtube.com/watch?v=PMUsE-_ysXI

    Casa lovita de o racheta antigrindina

    https://www.youtube.com/watch?v=DvwsqWvhlq0


    PUNCTE DE LANSARE A RACHETELOR ANTIGRINDINA

    https://www.youtube.com/watch?v=VIYzj1mxQg8

    RăspundețiȘtergere
  10. AU FOST LANSATE 218 RACHETE ANTIGRINDINĂ!

    În perioada 15 aprilie – 21 iunie 2017 au fost lansate 218 rachete antigrindină!
    Dintre acestea, 117 au fost lansate de Unitatea de combatere a căderilor de grindină Prahova, 86 de rachete de UCCG Vrancea și, înainte de 8 iunie, un număr de 15 rachete antigrindină au fost lansate de UCCG Iași, anunță Ministerul Agriculturii, într-un comunicat transmis AGROINFO.

    Ca urmare a instabilității atmosferice înregistrate în zonele arondate Unităților de combatere a căderilor de grindină (UCCG) din Muntenia și Moldova și a punctelor de lansare din cadrul Sistemului național antigrindină și de creștere a precipitațiilor (SNACP), au fost lansate rafale de rachete, astfel:

    UPCCG Prahova a intervenit cu succes, în data de 21 iunie, cu 15 rachete antigrindină (RAG), lansate din punctele Câmpina, Pietroasele, Viperești și Ceptura.
    Tot în data de 21 iunie, din punctul Bizighești, din cadrul UCCG Vrancea, s-a intervenit cu 3 rachete antigrindină pentru a combate fenomenele meteorologice periculoase din zonă.

    Reglementarea activității de intervenții active în atmosferă a fost realizată prin Legea nr.173/2008 privind intervențiile active în atmosferă și prin hotărâri ale Guvernului pentru aprobarea normelor de aplicare a legii, a structurii instituționale responsabile și a programului de dezvoltare a SNACP până în 2024, prin etape anuale.

    Managementul Sistemului revine Autorității pentru Administrarea SNACP structură de specialitate din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

    Scopul Sistemului național antigrindină și de creștere a precipitațiilor (SNACP) este de a asigura protecția culturilor agricole cu înaltă valoare economică (vii, livezi, sere, etc) precum și a comunităților rurale din zonele de intervenție, față de fenomenele meteorologice periculoase asociate schimbărilor climatice.

    RăspundețiȘtergere
  11. Poftiți la România - 20% din România nu ne mai aparține. Am vândut-o străinilor!

    https://www.youtube.com/watch?v=V3bvU_RdItI

    RăspundețiȘtergere
  12. Politicienii nu se tem de sfirsitul lumii,nici de prorociri nu stiu,ei isi traiesc viata din plin,in fiecare zi,habar n-au de sfiintii parinti,nici nu cred ca ii intereseaza de asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  13. chiar credeti ca au lasat rachete sa aibe grija de agricultura ? daca cineva nu are grija in lucrurile care se vad pot face ei bine in lucrurile care nu se vad ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria incerc si nu vreau sa gresesc poate este vorba de refugiati? Doamne ajuta sa fie ceva dr bine ca de rele!!! Cu drag doamna Maria. Lucrez cu oamenii si inteleg foarte bine firea omeneasca. Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti. Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bai nea asta cu rachetele antigrindina ,darele albe si lungi ale unor avioane, sunt pline de "otrăvuri " pe cerul SENIN ,auzishi .?

    RăspundețiȘtergere
  16. La Suceava azi, 24 iunie, de Sanzaiene, e hramul si sarbatoarea orasului. Se face slujba mare la Manastirea Sf. Ioan si se iese cu moastele sfantului pe strada. In fiecare an vin pelerini din intreaga tara.

    RăspundețiȘtergere