luni, 26 iunie 2017

NOI NU NE VINDEM ŢARA !!! NOI SUNTEM CRESTINI !


                                                  25  Iunie 2017,ora 17,45 !

                                           Dragii mei, 

Astazi după  amiaza,in timp ce scriam aici pe BLOG, aud multe glasuri ca la un mare PROTEST .
La un moment dat, aud clar un glas care strigă asa:

                     "Noi nu ne vindem ŢARA ! 
                    Noi suntem crestini !"

Dragii mei, cu adevarat noi nu ne vom vinde ŢARA niciodata!
Dar daca vom vedea că altii vor s-o faca,fireste ca vom lua atitudine.
Noi suntem si vom rămâne intotdeauna CRESTINI.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA  DOMNULUI,Amin !
                                          Cu dragoste,Maria.

51 de comentarii:

  1. Suntem crestini ,dar inainte de toate suntem psd-isti si tinem cu oamenii de bine ! Daca domnul Dragnea ne spune sa dam Ardealul , noi il dam !
    Partidul inainte de toate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18% din populatie voteaza cu PSD-ul
      jumatate vii, jumatate din cealalta lume.

      Ștergere
    2. Am o veste extrem de proasta.din cauza ignorantei romanilor tara este vanduta de mult. Si ink ceva o tara nu poate supravietui si sub nici o forma nu poate prospera numai cu puscarii si bani investiti in Dna diicot interceptari sri filaje. Asa ca asteptati voi prosperitatea si libertatea mult si bine

      Ștergere
    3. 02:06 & 08:38 si 08:42, fara insinuari. Eu stiu ca vreti sa stricati imaginea PSD-ului, dar nu veti avea castig in aceasta actiune de doi bani pe care o faceti.

      Ștergere
    4. Gresit spus ci TREBUIE INVERS CRESTINI PANA LA MOARTE CA SI IISUS A RAMAS SI SA JERFIT PENTRU A NE ARATA CALEA ADEVARUL SI VIATA.CATI DIN NOI VOR RENUNTA LA VIATA PENTRU ADEVARATA CREDINTA???

      Ștergere
    5. Gresit spus ci TREBUIE INVERS CRESTINI PANA LA MOARTE CA SI IISUS A RAMAS SI SA JERFIT PENTRU A NE ARATA CALEA ADEVARUL SI VIATA.CATI DIN NOI VOR RENUNTA LA VIATA PENTRU ADEVARATA CREDINTA???

      Ștergere
    6. Stef, niciunul ! Adevarata credinta se cunoaste greu. O data ce ai gustat din fructul interzis ( lucruri lumesti), greu renunti.

      Stii ca sunt pustnici de care nu stie nimeni? Traiesc complet izolati pentru adevarata credinta.

      Ștergere
    7. 22.06 ,nu sunt izolațideloc pt că îl au cu ei pe DUMNEZEU PĂMÂNTUL.

      Ștergere
  2. Dar cu titeiul si terenul?VRomanul vinde si pe mama lui pentru 3 arginti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincera sa fiu nu vad legatura intre a vinde tara si a fi crestin. In primul rand tara e trei sferturi vanduta in al doilea rand daca te bazezi pe credinta nu are legatura cu religia. La noi important este sa se bata la biserici si manastiri pe moaste, pomana , si aghiazma. Unde e credinta? Unde sunt iubirea, iertarea si invataturile Mantuitorului? Nu, nu sunt pocaita, cred doar in Sf. Treime cu toata puterea inimii mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,da,da,de trei ori da!Asa este!Respect pentru comentariul dvs.Mihaiela Opris.

      Ștergere
    2. Asa este,rusinos,nu exista respect fata de cel de alaturi,mai bine le.ar fi daca ar sta acasa si s.ar ruga in liniste!

      Ștergere
    3. Mihaela, sunt unii care cred ca iaurtul este ciorba. Nu ii poti convinge ca nu este asa. Aceasta categorie de oameni trebuie lasati in " plata Domnului".

      Ștergere
  4. Daca ati auzit acel mesaj poate vor iesi oamenii in strada sa strige acele cuvinte .Ma gandesc la alte proteste.Ceva II va nemultumi pe oameni .

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria poate da Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa auda si cei care ne conduc astazi. Asa este trebuie sa fim mandri de ce avem si sa pazim cu sfintenie acest Pamant binecuvantat. Va imbratisez cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:20, nu stiu de ce, dar mereu ai atitudine modesta, smerita , supusa. Crezi ca Dumnezeu te iubeste mai mult ? Cum a trecut viata ta? Ce ti-a oferit viata? Pleci impacata?

      Ștergere
  6. Cres-tin,cred ca arata stadiul de cresa spirituala a Tin-ului nostru.
    Religia nu este credinta.Religia este un sistem de reguli si doctrine care ti se impune, pentru ca cei interesati se folosesc de el ca tu sa crezi in ceva ce trebuie creat prin credinta ta.Nimic nu se creaza fara CREDINTA, aceasta este puterea cu care sunt inzestrati oamenii.
    Ei stiu asta,tu nu mai stii aceasta, si ca atare creezi in necunostinta.Tu ai creat aceasta lume cu instrumentele tale cu vointa ta care nu-ti mai apartine.Ai creat lucrurile pe care "ei"le-au dorit,nu le pasa de tine,caci te considea fiinta inferioara,sclavul lor,prostul care nu are constiinta.TREZESETE-TE OMULE,ESTI MAI MULT DECAT VEZI IN OGLINDA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Oare multiubitul conducator Dragnea , este asa de credincios ? Daca a semnat acordul cu UDMR pt. autonomie si placute bilingve ,inclusiv la Bucuresti, nu este asa de cinstit pe cat vrea sa para...
    O sa-si dea ordonanta 13 ,din nou , ca sa scape dar va fi vai de romani.
    Fiecare dintre voi o sa fiti afectati de ordonanta 13: seful de post din sat , va face ce doreste ,deoarece nu v-a mai putea fi acuzat de abuz in serviciu ,din cauza pragului valoric.
    La fel primarul ,judecatorul etc...
    Sa fii PSD-ist nu inseamna sa il sustii obligatoriu pe Dragnea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa ,pai atunci când vă uitati în oglindă ,puteți printr-un exercițiu simplu de imaginație,să eliminați capul şi piciorele.după care ridicati mâinile,priviți cu atentie trupul.eee ala vă trage în joooos.oamenii erau perfecti daca aveau doar cap si picioare.

      Ștergere
    2. Acum puteti sa il iubiti pe noul premier Tudose! L-ati tradat pe Ponta ,mai tarziu pe Grindeanu. Intodeauna ii iubiti pe cei care sunt la putere si ii uitati pe cei care nu mai conduc. De fapt, va vedeti de interesul momentului.E corect ?!
      Dragnea va distruge PSD ul si tara , este mult prea egoist...iar Tudose nu este nici tanar nici frumos ,nici destept, este o unealta.

      Ștergere
    3. Maduse,esti zeeen :))

      Ștergere
  8. Doamna Maria sunt dezamagit ca va vopsiti si celelante IMPORTANT ESTE FRUMUSETEA INTERIOARA NU CEA FALSA,EXTERIOARA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stef ce crezi daca nu ne-am îngriji si fizic ne-am speria unii de alții ce zici? Esti de acord?

      Ștergere
    2. Stef ai un suflet frumos îmi place la nebunie de tine.Fii onorat caci nu stii de ce.

      Ștergere
    3. Stef, ma mir ca n-ai spus ca esti dezamagit ca dna Maria se spala, ca foloseste sapunul, samponul,peria de par si asa mai departe. Ce e rau in a te ingriji? Tie iti face placere cand vezi pe strada femei neigrijite pe care le poti confunda foarte usor cu un barbat pentru ca nu mai au nimic feminin? Ce e rau in a fi femeie si a lasa sa se vada acest lucru? Cu ce impiedica folosirea cosmeticelor o femeie sa aiba si un suflet frumos? Daca tu crezi ca cele care nu se ingrijesc sunt mai credicioase te inseli amarnic.Dna Maria, foarte bine faceti ca va ingrijiti. Stef, frumusetea exterioara nu intra in contradictie cu cea interioara, nu se anuleaza una pe alta, au loc amandoua.Hai sa nu fim ipocriti.

      Ștergere
    4. Trebuie sa iti ingrijesti trupul si sa nu te legi de amanunte ,risti sa iti faci "chip cioplit" .Asa au aparut schismele in Biserica Crestina.
      Trebuie sa il iubesti pe Domnul in felul tau, respectand canonul.

      Ștergere
    5. Stefule te-am mai intrebat dar nu ai raspuns, tu esti pocait? Asculta-ma bine ca ii cunoasc pe astia de la secte prea-bine. Pe din-afara fara vopsele, fara machiaj, fara cercei iar pe din-nauntru au niste balauri ca te sperii, fereasca Dumnezeu... dar ei se tin ca sunt sfintii, ei si numai ei. Ei bine nu sunt. Nu tot fa caz cu vopsitul, machiajul si cerceii caci nu asta conteaza. Mantuirea o au doar iluminatii. Sectarii mai au cale lunga de parcurs precum si altii, nu tot pune accent pe tampenii.

      Ștergere
    6. PĂMÂNT=PĂ+MÂNT=MÂNTUIT=PĂMÂNTUIT.a şters oculta două litere şi gata ați dat altă conotație sensului original.asta numai pt a îl rătăci pe DUMNEZEU PĂMÂNTUL....

      Ștergere
    7. Una e sate îngrijești,alta e sa te cacioresti,adică vopsești cioara și zici că.i papagal,cam așa s.ar traduce.

      Ștergere
  9. Vin vremuri de aur !

    http://www.comisarul.ro/articol/petre-daea-tot-mai-multi-romani-sunt-dependenti-de_893946.html

    Petre Daea trage un semnal de alarmă: Tot mai mulți români sunt dependenți de mâncare! Pe timpul lui Ceaușescu nu era așa! Conform reputatului „om de stiinta” Petre Daea, un fenomen ingrijorator a luat amploare in ultimii ani in Romania! Tot mai multi adulti dar si copii, recunosc ca sunt dependenti de mancare.

    „Dependenta incepe de la varste tot mai fragede iar accesul la alimente se poate face tot mai usor, un minor putand cumpara in ziua de azi foarte lejer o paine sau chiar un jambon.

    Asa ceva era de neimaginat acum 30 de ani cand painea se dadea doar pe cartela, in ratii bine stabilite de oamenii de stiinta, iar carnea o vedeam doar in filmele americane.

    Din pacate, ce vedeam atunci in filme, a devenit azi realitate!



    A devenit ceva obisnuit sa vezi pe strada tineri de 15-16 ani cum musca nestingheriti dintr-o shaorma, fara pic de rusine ca ar putea fi recunoscuti de cineva.

    Pai stiti unde poate duce acest consum de alimente? Poate duce la o criza agricola fara precedent, fiind afectate stocurile de cereale din depozite si silozuri. Noi le umplem in fiecare an, dar dependentii de mancare le consuma in anul urmator, ca in balada mesterului Manole.

    Cred ca guvernul ar trebui sa se implice mai serios in aceasta problema si sa ii dezvete incet, incet, pe romani de acest obicei daunator, mancarea!”

    A declarat Petre Daea, autointitulat specialist ovin si savant de renume mondial, relatează ponturifierbinti.com.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai acest domn care s_a autointitulat specialist bovin si savant :)sa nu mai manance,ca e o rusine!

      Ștergere
    2. Am ras cu lacrimi , asta nu e sanatos la cap .

      17.40


      Ce dor imi era de cozile la ulei si la ratii alimentare . Pe cand intreruperea curentului si intoarcerea la sfanta lumanare cu idiotii astia ? O sa inceapa arestarile pentru supraponderali !!😄Ha, ha !

      Declaratia cu Manole e tare : ei umfla silozurile si noi mancam ca nesimtitii. Ha, ha ! Vai de tara asta cu senilii astia .

      Ștergere
  10. Noi nu ne vindem tara, o dam de gratis .

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa ne îndreptăm cărările timp totusi nu mai e ,unul din mesajul ce l-am primit de curand spunea asa glasul divin "Dumnezeu va mai da pace si liniste pana la sfarsitul anului in Romania " totusi asta e adevarul si l-as corela si cu mesajele dnei Maria legat de Transilvania Ardeal.Ceva se va intampla si nu e de bine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu prea e de făcut nimic în acest sens, de fapt am văzut la televizor ca este ceva campanie în aceasta direcție, cu obezitatea, dar greu de depășit situația. Lumea mănâncă deja mult;și din cauza stressului zilnic, am urmărit un reportaj cu aceasta,ce provoacă stressul din zilele noastre în creierul uman.Din păcate trebuie sa va spun,ca am dat și eu intr-un diabet, nu grav,tip 2,cu pastile și de fapt nimeni nu era din familie bolnav, nici bunici, dar eu am deja o vârstă, aproape de 50,și dacă am grija,pot trăi așa mult și bine, dar medicul mi-a spus,ca din păcate sint copii de trei ani,cu injecții deja,stare avansata!Sa știți ca mult înseamnă și lumea ăsta în care trăim, deocamdată este mâncare destulă, se și arunca mult,dar dacă Doamne ferește vin vremuri grele; atunci nu o sa avem de ce ne nici îmbolnăvi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.16 Ai citit bine ce declara alienatul ? Orice popor are oameni cu probleme de greutate , dar ce declara imbecilul e grav . Citeste mai bine . Se intoarce comunismul, tovarasi .

      Ștergere
  13. oamenii abea au ce sa mananca si ceea ce mananca este toxic , acesta este adevarul si apar unii care ii preseaza si pshiic cum ca mananca mult ! ia amintitiva ca pe vremuri mancam de 5 ori pe zi si acuma de cate ori mancam ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mâncai pe naiba de cinci ori pe zi,poate de cinci ori în 2/3 zile

      Ștergere
  14. In 1924 PCR-ul a fost trecut in ilegalitate (de catre PNL) deoarece milita pentru întoarcerea Basarabiei la URSS.
    Asta pentru cine se asteapta la patriotism din partea comunistilor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim 22-19 Dumnezeu chiar ma iubeste. Este greu de povestit si sunt foarte multe de spus si nici nu stiu daca ai intelege. Dumnezeu si Maicuta Domnului a avut mare grija de mine. Umilinta mea este catre Dumnezeu pe el nu vreau s-al supar. Iar daca supar pe cineva pe el il suparam. Lucrez cu oamenii si ma bucur cand pot s'ai ajut asta ma bucura mult. Mofest sa fii nu este un lucru rau.Dumnezeu a fost umilit si chinuit de si a facut minuni tot la-u rastignit. Sa fii umil si plecat la toti este o virtute nu crezi? Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru raspuns ! Este pentru prima data cand simt ca ai scris un mesaj din inima.
      Toate cele bune si multa sanatate !

      Ștergere
    2. Felicitari , d-na Masinca . Frumoasa si nobila lectie .

      Ștergere
  16. Editorial. IMPOSTORII

    Este o vorbă, atribuită atîtora, încît prefer să o dau „folclorică”: nu mi-e rușine că sînt român, mi-e rușine că alții sînt români.

    Cum să nu-ți fie rușine cînd se întîmplă toate astea? O gașcă de impostori a luat în arendă țara și face din ea marfă de troc și cîrpă de șters pe jos.
    Ce înseamnă impostor? Zice DEX-ul: „Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. s
    Persoană care, prin minciuni și prefăcătorie, își arogă o falsă identitate (și competență), vrând să pară ceea ce nu este; farsor”.
    Nu este în această definiție de dicționar descrierea actualei (și mai vechii) politici valahe?

    Un partid (un om de fapt) care dărîmă propriul guvern, numai pentru că prim ministrul nu s-a supus ordinelor e un partid de impostori.
    V-a revoltat reclama cu piticul care sare de pe Turnul Chindiei?
    Dar nu ne e rușine că ambele partide care conduc țara sînt și cele mai multe cu parlamentari penali?

    Nu e român de care să ne fie rușine un tip cu mustață, capabil să vîndă toată țara, numai să scape de pușcărie și care acumulează pe zi ce trece o putere discreționară?

    Nu e român de rușine președintele CCR, care interzice pur și simplu libertatea de opinie a judecătorilor Înaltei Curți?

    Nu sînt românce verzi doamnele Olguța, Firea, Udrea, Carmen Dan, Sevil Shhaideh?

    Nu e de rușine acest guvern care astăzi își dă demisia și, după cîteva zile, revine ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat?

    Nu ni se zbîrlește părul pe picioare de rușine cînd îi auzim vorbind pe domnii Daea sau Tăriceanu, sau cînd vedem că relațiile noastre europene sînt coordonate de culta doamnă Birchal, zisă Rebreanu?

    Nu ar trebui să ne îngropăm de rușine în nisipul din deșerturile din sud cînd îl vedem pe ambasadorul la Londra, Mihalache?

    Nu ne e rușine de umilirea bietului doctor Leon Dănăilă, incapabil să știe pentru ce a votat?

    Nu este mai mare rușinea de reapariția în viața publică a celui mai plagiator dintre prim miniștrii Europei de totdeauna?
    Nu ne e rușine de românul Kulcsar Terza Jozsef care cere ca în 2018 în România „să fie anul doliului”? (nimic penal aici? – întreb și eu).

    Nu ne rușine de românii super-inteligenți Pampuccian (care și-a bătut joc de un parlament vag școlarizat, vorbind despre teoria jocurilor și alte extravaganțe, pentru a justifica „interesul grupului său parlamentar”?; numai că în chestie era interesul public al românilor, despre care domnia sa n-a suflat un cuvințel) sau Vosganian, scriitor multilateral, care, la fel, nu suflă o vorbuliță despre interesul de a scăpa țara de banda de penali?


    RăspundețiȘtergere
  17. 2.
    Un tînăr pensionar (mult mai tînăr decât mine, care nu am evadat încă din Sistem) mă întreabă: dom’ profesor, ne măresc ăștia punctul de pensie de la 1 iulie?

    I-am explicat că prăbușirea leului și scumpirea energiei deja au anulat această fantomatică „mărire”, dar mi-a fost tare rușine de politicienii impostori și de naivitatea maselor care îi votează plebiscitar, indiferent de ce s-ar întîmpla.

    Povestea mi-a întărit o părere mai veche: aceea că, oricîte mînării moral-juridice ar face PSD-ul, nu va pierde din votul popular (chiar cred în sondajul din această săptămînă care arată că nu i-au scăzut procentele de încredere), sensibil doar la faptul că acesta este „partidul care ne dă?”, decît atunci cînd prăbușirea economică va fi totală și îi va afecta direct și grav pe susținătorii săi necondiționați. Din păcate, va trebui să plătim greu pentru asta. Toți.

    A mai crede și acum în competența și buna credință a PSD e mai mult decît naivitate, nu se poate să nu-ți fie rușine că Iliescu și Năstase și Severin ne dau lecții de democrație, că Ghiță nu poate fi adus în țară, că mineriadele nu au vinovați, că impostorii conduc, în urma unei contra-selecții foarte atent dirijate de 28 de ani, toate domeniile țării.

    Cînd dai drumul la televizor te îneacă rușinea că oamenii ăia îți sînt compatrioți.

    După aproape orice contact cu o autoritate administrativă te copleșește rușinea.

    Cînd compari subiectele de bacalaureat date în alte țări cu cele de la noi, ți se face rușine că ești profesor.

    Dar vezi că dna. Andronescu încă mai dă verdicte în ceea ce privește școala românească și îți imaginezi un Kogaion al rușinii.

    Nu poți ieși din rușine după o zi în traficul din București, după o zi într-o poiană de munte unde te năboiesc gunoaiele, după ce vezi cifrele de consum cultural (Islanda: 300.000 locuitori, 40 milioane euro cifră de afaceri în industria cărții; România, 20.000.000 locuitori, cifră de afaceri vreo 70 milioane. Să îngheți de rușine!).

    De unde provine această generalizată impostură?

    Din decembrie 1989, din ianuarie și iunie 1990, din ianuarie și februarie 2017.

    Ce au în comun aceste date (și alte cîteva)?

    Unii au fost în stradă, alții – impostorii – au cîștigat! Simplu.

    Așa am ajuns toți argați pe moșia lui Dragnea. Nu sînt și oameni de mîndrie? - mă vor întreba optimiștii „mîndri că sînt români”?
    Ba, sigur că sînt! Numai că nu ei decid! Ci impostorii…


    Christian CRĂCIUN

    Publicat de ziarul Oglinda de azi

    RăspundețiȘtergere
  18. pai un recidivist nu poate sa fie premier .dar paradoxal poate da jos . si pe desupra pot sa solidarizeze si sa gratieze cu cei care jefuiesc si distrug tara asta si neamul nostru !

    RăspundețiȘtergere