joi, 15 iunie 2017

DOLIU ! ROMÂNIA VA FI ÎN DOLIU NATIONAL !


                                      15  Iunie 2017,ora 7,13 dimineata !

                                          Dragii mei, 

Astazi dimineata,treaza fiind ,mai stateam puţin in pat dar cu ochii inchisi.
Si asa cum vedem fulgerul pe Cer, am vazut inspre Sud -Est un cablu precum cele electrice întinse in aer, deasupra unor blocuri nu prea inalte ,blocuri de locuinte ce erau inconjurate de vegetatie, de copaci inalti.
Pe acest cablu de deasupra blocurilor erau arborate in bernă ,cel puţin 4 steaguri ,dar posibil si cinci .
Daca la inceput am vazut STEAGUL ROMANIEI in berna ,arborat foarte clar în culorile de  rosu ,galben si albastru, in clipa urmatoare, aceste culori s-au invaluit intr-o ceaţă densa.
Iar la final ,vedeam Steagurile in berna ,numai că ,nu se mai distingeau culorile din pricina ceţei albe si dense care le învaluise.


                Image result for steagul romaniei in bernaImage result for steagul romaniei in bernaImage result for steagul romaniei in bernaImage result for steagul romaniei in berna..

Prieteni dragi, din nefericire ceva rău se va întampla in ROMÂNIA zilelor noastre, iar AUTORITATILE ROMÂNE vor fi nevoite ca sa coboare Steagul ROMÂNIEI SFINTE in bernă !
Sa ne rugam dragilor, ca nu cumva ceea ce va provoca arborarea Steagului Romaniei in bernă ,sa fie vreo  TRAGEDIE de mari proportii.
Nici nu vreau sa ma gandesc, la o posibilă TRAGEDIE de mare amploare.
Dragii mei , sa dam dovada de multa bunatate,de multa milă si dragoste faţă de cel necajit si oropsit, sa dam dovada de intarire in CREDINŢĂ si de IUBIRE faţă de BUNUL DUMNEZEU si faţă de MĂICUTA DOMNULUI.
Daca ne vom controla in gesturi si-n vorbire, DUMNEZEU ne va mai da o Şansă uriasă ,ca sa ne indreptam si sa nu suferim trupeste sau sufleteste. 
Numai de noi depinde dragilor, cât si cum vom suferi si din ce motive vom suferi în aceasta viaţă grabnic trecatoare.

                                   Cu dragoste, Maria.

P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

126 de comentarii:

  1. MULȚUMESC DUMNEZEULE PĂMÂNT CĂCI PT SLAVA TA ACEASTĂ PREVIZIUNE NU SE VA ÎNDEPLINI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta previziune nu se va indeplini. Amin !

      Ștergere
    2. Păi nu tre să se întâmple în România, ci are legătură cu români din afara țării prinsi intr-o nenorocire.
      Vezi cazul celor două românce arse la Paris intr-un restaurant cu specific românesc si care se luptă să trăiască.
      Nu e de glumă!

      Ștergere
  2. Dome dumnezeule si maicuta domnului aparane si ocroteste
    Romania si poporul de peste hotare de rau amin

    RăspundețiȘtergere
  3. Se vede foarte clar ca România are 2 tabere: javrele care au distrus țară din 89 incoace( din care actual fac parte Iohanis,mai nou se pare ca și Grindeanu) prin toate instituțiile posibile ANAF, JUSTIȚIE, DIICOT,DNA,SRI

    și o tabăra care vrea sa scape de acești mizerabili( sa speram ca va scăpa cat de repede de ei redând acestui popor libertatea și prosperitatea de care are nevoie).

    Ideea e ca romanii nu ar trebui sa rămână doar spectatori și mai important sa nu se acționeze iarăși doar din partea sistemului mafiot asa cum s-a întâmplat la începutul anului cu acele proteste ridicole#. Oricum nu miroase a bine,urgia a fost profetita de mult de sfinții părinți.

    Asa ca Doamne ajuta sa scăpăm cat de repede de aceste lepre ale sistemului care au ruinat România și Doamne ajuta sa scăpăm cat de repede de criminalii poporului roman care au distrus țara și au înrobit romanii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai am citit ca Germania îl lauda pe Grindeanu ca nu demisionează. Concluzia: Grindeanu un trădător si asta al sistemului mafiot. Cine îl susține pe Grindeanu în continuare: Iohanis și Ponta, niște tradatori și ăștia cu 10 fetze, slugoi ai justitiei și sistemului mafiot. Jos cu toți mafiotii ăștia. La puscarie cu ei și eliberati toți romanii care au fost victime ai acestei mafii care a acaparat România din 89.

      Ștergere
    2. Nu mă-nebuni nea Nelu !
      Ce spui nene da Adrian Năstase ce a făcut ?
      Dar Drac Nea cu ce crezi că se ocupă ?
      Tăranul din Țiliorman se teme că o să-i ia locul Grindeanul și nu mai pupă la Cotroceni .
      Nu a vrut grindeanul și Tudorel de la justiție să pună prag la abuzul în serviciu și de asta este tare supărat.
      V-a promis praful de pe tobă și acum o întorc ca Ploiești.

      Ștergere
    3. Anonim 15 iun 16:32 Păi nu a pus nimeni prag la abuzul în serviciu,că Koveși a sărit să ancheteze guvernul la vremea aceea,dar cine sapă groapa altuia cade singur în ea.Așa că să o vedem acum pe Koveși cînd va fi și ea anchetată pentru abuzul în serviciu ce o să mai spună?După înregistrările din această seară,ministrul Tudorel Toader s-a sesizat din oficiu și îi va face o plîngere penală la prima oră.DS

      Ștergere
    4. Anonim 15 iun 11:31 indiferent cine o să vină la putere va proceda la fel pentru că țara nu e condusă de clasa politică. Ei nu sunt decît niște păpușari,la comanda serviciilor,nu știu de ce unii nu au realizat pînă acum lucrul acesta.DS

      Ștergere
  4. Se vede clar ce hram poarta și Ponta. Un trădător care vrea doar bunăstarea sistemului. A aburit oamenii cu niște mici măriri la salarii ca el sa facă "afaceri" cu sistemul mafiot intru bunăstarea sa.niste mafioți. În special justiția din aceasta tara.numai și numai justiția a înfundat aceasta tara și a sărăcit-o întrucât a luptat întotdeauna în defavoarea romanilor. Jos mafiotii ăștia. Ne-am saturat în acești 27 de ani de acești mafioți.

    RăspundețiȘtergere
  5. Masoni vor sa fie un singur STAT MONDIAL usor usor Toate tarile se unesc. Comunitatea Europeana..Nato.UNESCO.Asia,America.
    MASONI VOR FACE CA COM.EUROPEANA SA SCADA ECONOMIC CA $=€ SI INTRODUCEREA MONEZI UNIVERSALA ( FONIX) DUPA CARE CIPUL electronic ca scuza vor folosi virus ce ei lau creat pentru a Reduce umanitatea si vor spune ca bani sunt purtatori de virus.ati vazut DOAMNA MARIA O VIZIUNE CU BANI FARA SA SE ATINGA NIMENI.ASA SE VA INTAMPLA.ACEASTA ESTE SCUZA LOR DE A IMPUNE CIPUL CE SI ACESTA ESTE TOT CU VIRUS ELECTRONIC. CE IL POT ACTIVA Cu un singura apasare pe buton.si atunci MOARTEA VA FI DUBLA SI SUFLETESTE PT CEI CE AU PRIMIT SEMNUL FIAREI( CIPUL) si corporal.OF DOAMANA MARIA DACA DORITI SA CITITI SAITUL APOLOGETIC.RO SI CITITI SUPERMEMORANDUMUL.SI SA VEDETI Ca SA ADEVERIT PROFERIA CE A SPUS IISUS ca pana si cei alesi vor DECADEA. Acolo scrie si despre MUNTELE ATHOS cum vor retrage Avatonul,si MULTE ALTELE. Va rog din inima sa cititi supermemorandumul ca pe mine nu ma crede nimeni si eu spun dar cine sa asculte parca sunt surzi si orbi,OF VA ROG DOAMNA MARIA SA cititi.Multumesc.cu mult respect si dragoste stef.suntem niste oi ratacite ce TATAL NE ajuta sa gasim drumul si sa chemam si semeni ce Doresc sa ne urmeze.ca si IISUS A SPUS CINE DORESTE SA-MI urmeze NU A IMPUS.CINE CAUTA SALVAREA SI MANTUIREA URMEAZA CALEA LUI IISUS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa va unească Dumnezeu Pământul.o sa fiti toți PĂMÂNTENI.pacat ca nu poate sa o faca decat cu pedepsa dezastrelor "naturale".Iisus Cristos a fost PĂMÂNTEAN.

      Ștergere
    2. Mare dreptate aveti d-le Stef,dar putini sunt cei treziti spiritual s-au care se trezesc!Cand or sa te oblige sa-ti bagi cip, il vor baga si cei alesi, de frica!Atata timp cat d-na Maria trimite mesaje cu extraterestrii si ca Biblia nu e terminata asa cum spune si inaintemergatorul antihristului Papa Francisc,nu are cum sa trimita mesaje despre oculta mondiala! https://extranews.ro/discurs-socant-al-papei-care-se-raspandeste-in-lumea-intreaga-vaticanul-anunta-noua-religie-mondiala-exista-o-inselaciune-mare-ce-vine-pe-pamant/

      Ștergere
    3. Biblia e sfânta si e scrisă de Dumnezeu.

      Ștergere
  6. De ce credeți că va fi vorba de doliu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atentate teroriste.Aveti grija cei din bucuresti.

      Ștergere
    2. Pentru ca, STEAGURILE erau coborâte in bernă,adica,cu faţa spre Pămant asa cum se procedeaza cand este DOLIU intr-o TARA.

      Ștergere
    3. Regele, Mihai

      cred ca demult nu este în viata!Poate sa fie președintele? !

      Ștergere
    4. Doamna, Maria exista un mesaj cu aceasta informație scris de Dvs!

      Ștergere
    5. Si daca este vorba despre tine 19:07???

      Ștergere
    6. 21;28, tu esti cea care te-ai pretins ca fiind "Mimi"!
      Acum spui ca steagurile in berna sunt pt. dna Ghiorghiu !!

      Ai o obsesie compulsiva, nefericito.

      Ștergere
    7. Doamne cata rautate e aici.Sa doresti raul la cineva e prea de tot .Dumnezeu ce zice va aproba?

      Ștergere
    8. 21:51 exagerezi si denaturezi.

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Anonim 15 iun 12:15 si eu m-am gîndit ca ar putea sa fie vorba de Regele Mihai, dar acum cîteva zile am vorbit cu Prințul Duda si Principesa Margareta si erau foarte veseli si zîmbitori.Chiar i-am transmis regelui Mihai multa sanatate prin intermediul lor si mi-au multumit.DS

      Ștergere
    2. Și em vorbit cu moștenitorii. Nu au vesti bune. Peste trei săptămâni le întorc vizita. Dumnezeu sa-l tina sănătos pe Regele Mihai.

      Ștergere
    3. Și em vorbit cu moștenitorii. Nu au vesti bune. Peste trei săptămâni le întorc vizita. Dumnezeu sa-l tina sănătos pe Regele Mihai.

      DE, verifica culoarea trenurilor din accedentul din Italia.
      Nu au culoare albastra. Mă bazez pe vigilenta ta.

      Ștergere
    4. DS, ai verificat ?

      Ștergere
    5. DS,nu uita că Duda e actor de profesie,aceasta pereche joaca teatru,sunt alterat interese și sunt sigur că tu ști exact,nu mă îndoiesc de inteligenta ta draga DS!Ex regele Mihai e la rece.

      Ștergere
    6. DS, tu esti comunista infocata, nu mai poti tu de regele Mihai! Tot timpul te lauzi cu cunostintele tale sus puse. Mai lasa-ne cu aiurelile astea!

      Ștergere
    7. Anonim 18 iun 12:36 nu ți-a cerut nimeni părerea si te bagi în vorbă la fiecare postare a mea.Chiar nu ai altă treabă, decît să cataloghezi oamenii?DS

      Ștergere
    8. 00:21, incearca sa ramai in limitele normalului. Risti sa faci POC. Vrei sa ne parasesti?

      Ștergere
  8. România nu are nevoie de stabilitate atâta timp cât stabilitatea consta în pact cu sistemul mafiot ceea ce se întâmplă de 27 de ani. Nu mai mințiți cu porcăria asta de stabilitate. Adică sa avem stabilitate indiferent dacă lăsăm sistemul mafiot în continuare să-și facă treaba inrobind populația??? (Asta ca le e frica ca le cad lor funcțiile și fotoliile). Duceți-vă baaaa de aici cu stabilitatea voastră.!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare a fi blocuri de unitati militare

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa nu ne lase Dumnezeu din bratul Lui.Vai ce vremuri traim ,Mai mult rau decat bine.Sa stiti ca diavolul loveste cu Mai mare furie si putere stiind ca Mai are Putina vreme vrea cu orice pret sa distruga lumea chiar si prin tot felul de tragedii de proportii.Are mare putere sa faca acest lucru.Post si rugaciune sa se departeze toate duhurile care fac lucrarea celui rau.Peste tot este pericol si nu Mai esti in siguranta.Doar cu Dumnezeu putem birui .Este o lupta foarte mare intre bine si rau.Noi suntem foarte pretiosi inaintea Lui Dumnezeu si de aceea cel rau cauta sa vaneze suflete racneste ca un leu si cauta pe care sa inghita.Dumnezeu sa fie cu noi si familiile noastre si sa fie scutul nostru in aceste vremuri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oare cat mai rabda romanii, majoritatea a ajuns sclava minoritatii de hoti care ne fraieresc cu nerusinare si sunt in stare de crima pentru a-si pastra pozitiile.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa nu fie revolutia cea mare, din Romania?


    RăspundețiȘtergere
  13. Aveti sa vedeti ca bine nu va fi la noi asa ca vom ajunge la profetile lui parintele arsene boca doamne dumnezeule si maicuta domnului aparane si ocrotestene Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai lasat-o putin pe 'romina' si ai dat-o pe 'arsene'(?), dar la cobit tot nu renunti: "aveti sa vedeti ca bine nu va fi la noi". Doar la atat se reduce gandirea ta, alte propozitii nu poti sa mai legi?

      O sa fie bine in Romania si toate previziunile negative nu se vor indeplini !

      Ștergere
  14. Oare ce se intampla?! Cum de nu-si da demisia premierul Grindeanu?! Este ciudat si nu cred ca-i o decizie inteleapta de-a nu demisiona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar prin acest gest absurd se poate dovedi cine sunt cei care chipurile vor bunăstarea românilor!
      Aveți puțintică răbdare!

      Ștergere
  15. Bine ca Dragnea e un ingeras, cinstit si plin de intentii bune! Dupa ce scapa de Grindeanu, o sa curga numai lapte si miere pentru toti fraierii care inca mai cred asta!Ma intreb, ce trebuie sa se mai intample ca sa va convingeti de fatarnicia celor doi penali, Dragnea si Tariceanu, niste personaje de-a dreptul sinistre????? Tot pe dos priviti lucrurile! Nici Dumnezeu nu va poate lua ceata de pe ochi, unora dintre voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14/10 dupa tine o fi Iohannis&Co puritatea, nu?

      Ștergere
    2. Am zis eu asa ceva, anonim 20.08??? Tu esti dintre cei cu ceata pe ochi, se pare!

      Ștergere
    3. Hahaha, bine zis anonim 14:10, cum sa mearga lucrurile bine aici cand lumea se lasa manipulata, nu au cunostinte in domeniu. Arunca cu vorbe fara sa judece. A mers tara bine cu Ponta de aia l au si matrasit, acum e randul lui Grindeanu. De fapt aceasta tara isi merita soarta, traim in bezna PROSTIEI. Probabil ca vom fi zguduiti de ceva ca sa ne trezim, A ramas singura solutie.

      Ștergere
    4. Iohannis a zis mereu ce se va întâmpla. I-a descris cu mare acuratețe pe cei care sunt certați cu legea si care vor să facă legi pentru ca să îsi scape pielea. Li se înfundă!
      Românii demontează ambițiile a doi asa zisi veghetori la binele națiunii. Dacă au curaj să iasă la vot si să facă curățenie.
      Acum bunăstarea noastră stă în mâna a 60 de oameni care tremură de frica tatucului!

      Ștergere
    5. Si Iohannis are probleme cu legea, stim prea-bine.

      Ștergere
    6. Anonim 17 iun 22:29 toti au probleme cu legea în Romănia.Eu nu cred că există un politician curat în vreun partid,dar nici nu trag speranță că se va naște unul.Blestemul dat pe această țară este pe viață și el datează din 25 dec 1989.DS

      Ștergere
    7. 22:29, voi inventati "probleme", pentru a avea subiect de barfa; pentru a va varsa rautatea; pentru a va ascunde de problemele voastre. Bai, voi face umbra pamantului degeaba! Sunteti consumatori; de produs nu produceti nimic.

      Ștergere
    8. 21:45, nu te ambala, caci ala este adevarul, Iohannis are probleme cu legea. A pierdut un proces care a evidentiat faptul ca nu a respectat legea. Ce tot ai? Ti-e ciuda? Nu-ti fie, accepta adevarul.

      Ștergere
  16. Doamna Maria ma cutremura acest mesaj al dv. Dumnezeu sa ne aiba in paza. Doamna Maria oare ce se va intampla cu acest guvern? O sa fie mai bine s-au vai mama noastra? Ce ne puteti spune doamna Maria? Tara noastra parca nu este lasata s-a mearga mai departe sub nici o forma suntem trasi numai in jos. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  17. numele corect al site-ului este apologeticum.ro

    RăspundețiȘtergere
  18. Ati avut dreptate ca urmează guvernul GVL.Acesta era Grindeanu-Victor-Liviu. Asta este codificarea mesajului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GVL = surpriza.
      nici prin cap nu.ți trece...despre cine este vorba.

      Ștergere
    2. Care Liviu? Caci nu este vorba de Dragnea.Se vede "din avion" ca cei doi nu mai sunt prieteni. Grindeanu a tradat, este mana in mana cu grupul de la Cluj, despre care nu am o parere buna.

      Ștergere
    3. Anonim 15 iun 19:15 dacă ai mai multă inspirație despre acest guvern GVL,spune tu despre cine este vorba să vedem dacă vei avea dreptate.DS

      Ștergere
  19. Grindeanu se mentine la putere si trece in tabara lui KIWI care are suportul lui Trump. Lucrurile se complica si va iesi urat

    RăspundețiȘtergere
  20. Suntem deja in doliu, criza politica, batalia este in toi.

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.ganduridinierusalim.com/infiorator-atunci-patriarhul-va-exclama-acesta-este-antihristul-pentru-care-patriarhul-va-fi-omorat-profetii-despre-antihrist/

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria credeti ca exista sirene?

    RăspundețiȘtergere
  23. Teodor Maries spunea in seara asta la Tv ca luptele politice din anul acesta marcheaza ruperea Romaniei de oamenii Moscovei,si ar putea culmina prin alegeri anticipate

    RăspundețiȘtergere
  24. D-na Maria,

    Sa fie vorba de cutremur cumva ? Cineva spunea ca e posibil un cutremur in luna iunie .

    Tineti-ne la curent si rugati-va pentru tot poporul roman din tara si din diaspora .

    RăspundețiȘtergere
  25. O fată de 17 ani, din comuna Vînători, a suferit 69 de operații din cauza infecțiilor căpătate în spital


    http://www.tolo.ro/2017/06/15/ana-maria-strat-fata-de-22-de-ani-care-a-suferit-69-de-operatii-din-cauza-infectiilor-nosocomiale/

    RăspundețiȘtergere
  26. Buzoianul cu penisul amputat cere daune de jumătate de milion de euro spitalului din Buzău



    Buzoianul care a rămas fără bărbăţie în urma unei intervenţii medicale este la un pas să i se facă dreptate.

    După doi ani de procese, magistraţii au decis că este victima unui malpraxis.

    Acum Maroleanu cere prin avocata sa spitalului judeţean Buzău daune de 500.000 de euro.

    La stabilirea daunei, avocata bărbatului mutilat s-a folosit de un precedent judiciar şi anume cazul Ciomu.

    După ce instanţa judecătorească a dat verdict favorabil pacientului mutilat pe viaţă, avocat acestuia, Cristina Moiseanu, a solicitat spitalului şi medicilor acuzaţi de malpraxis să cadă la pace în privinţa despăgubirilor solicitate, însă aceştia nu au dat curs invitaţiei la conciliere, motivând că aşteaptă ca valoarea daunelor să fie stabilită în urma unui proces.

    Cazul de malpraxis se află pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău care au transformat cercetarea penală in rem într-o anchetă penală îndreptată împotriva a patru cadre medicale din Spitalul Judeţean Buzău.

    Suspecţii sunt cercetaţi pentru vătămare corporală. Totodată este aşteptat un rezultat din partea unei comisii de specialitate organizată la nivelul Institutului Naţional de Medicină Legală.

    În luna noiembrie a anului 2014 Costică Maroleanu, un buzoian în vârstă atunci de 54 de ani, a mers la spitalul judeţean prezentînd simptomele unei insuficienţe renale.

    Bărbatul a devenit victima unor manevre nereuşite în momentul montării unei sonde urinare.

    Interventia ratată a personalului medical s-a concretizat prin iritarea şi ulterior umflarea organului genital, buzoianul suferind dureri şi chinuri groaznice.

    Abia după multe zile de calvar bărbatul a fost văzut de un medic dar organul sexual era în cea mai mare parte, cangrenat.

    La două luni distanţă de la internare, a ajuns la Spitalul Militar Central „Carol Davila” din Bucureşti unde specialiştii i-au amputat penisul astfel încât cangrena să nu se generalizeze în tot corpul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15 iun 21:26 omul acesta are tot dreptul să ceară daune, dar să le plătească criminalii de doctori,care l-au măcelărit.Trebuie urgent dată legea pentru malpraxis,dar și legea pentru răspunderea magistraților pentru că nu mi se pare normal să plătească o țară întreagă pentru greșeala lor. Dacă nu se va da această lege,romanii vor plăti la infinit procesele care au cîstig de cauză la CEDO,iar aceste nulități de medici și magistrați își vor desfășura activitatea în același mod fără sa-i deranjeze nimeni.DS

      Ștergere
  27. Perlele de la Bac sunt nimic pe langa zicerile lui Petre Daea

    Petre Daea (PSD) ar putea colabora cu succes la site-ul Times New Roman, iar daca Mr Bean ar stii romaneste, s-ar inverzi de invidie auzind panseurile spumoase ale ministrului roman al Agriculturii.

    Aflat in vizita electorala, zilele trecute, la Botosani, Petre Daea a lovit din nou. Si de mai multe ori.

    In varsta de 67 de ani, Petre Daea are un doctorat in agronomie, obtinut in perioada 1982-1983 si a ocupat in lunga sa cariera politica si administrativa o gramada de functii.

    In ciuda declaratiilor nastrusnice care fac deliciul presei si a lipsei de rezultate in activitatea sa din ultimele luni, Petre Daea este unul dintre putinii ministri care au trecut cu bine de evaluarea facuta zilele acestea de conducerea PSD, sustin surse citate de agentiile de stiri.

    "Daca va conving ca nu e bine, ne ferim de rau" si "Eu pot sa traversez calea ferata, dar dupa ce trece trenul" au fost doar doua dintre faramele de intelepciune cu care i-a binecuvantat Petre Daea pe legumicultorii veniti sa il intampine la Botosani, inainte sa le dea sorturi marca PSD, relateaza Botoseneanul.ro.

    Ce perle a mai scos ministrul la Botosani:

    "Au stat in solarii cu foc, cu haine suplimentare peste ei, imbracandu-se suplimentar, imbracandu-se cu haine mai groase pe ei, cu mainile. Legumele nu se fac decat in genunchi"
    "Pe agricultori ii trezeste munca si ii culca oboseala"
    "Sunt un om mai mult in cizme decat in pantofi"
    "Mi-ati brodat intrarea cu produse pe care le faceti aici"
    "Sunt acasa si imi doresc sa dau raspunsurile acum sau mai tarziu"
    "Nu dau respectul, il port"
    "Eu nu sunt producator de vorbe, eu sunt producator de fapte"
    "Intr-un nod ingust nu poate sa intre toata apa din Prut si atunci vor ramane doar situatiile neclare"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că există om mai prost și mai nepriceput ca Petre Daea. De cîte ori deschide gura spune o prostie,nu se poate face agricultură cu un asemenea om,motiv pentru care îi recomand să meargă în Vatra Dornei și să o cunoască pe Maria Taran din Poiana Stampei,care îi dă clasă la agricultură.DS

      Ștergere
    2. https://www.youtube.com/watch?v=_YByKa6jl0k Cine are pămînt la țară și vrea să trăiască sănătos să i-a exemplu de la această femeie,care nu are facultate și doctorat în agricultură așa cum are Petre Daea și habar nu are.DS

      Ștergere
  28. Alte panseuri celebre marca Petre Daea:

    "Sunt 12 milioane de oi. Au trei kilograme oaia. O plapuma cat ar fi? Trei kilograme. Ar fi 12 milioane de plapumi in Romania pentru saracii astia", a facut socoteala Daea in februarie.

    "Domnule prim ministru, pentru mine ziua este exacta, sarcina de asemenea. Sper ca in 31 martie sa avem numai situatii neclare", a mai declarat el in martie, la sedinta de guvern.

    "O sa mergeti cu mine cand vreti ca sa va arat in intimitatea cunoasterii cum se poate determina o productie de grau vazand doar frunzele. Eu stiu unde se cauta spicul", s-a laudat ministrul in fata jurnalistilor, la finalul aceleiasi luni.

    "Oaia e o statuie vie. Langa oaie gasesti o frunza, dar langa frunza nu gasesti o oaie", a filosofat Petre Daea in luna mai, fiind de acord ca oaia poate fi brandul de tara al Romaniei.



    "Este jenant si revoltator sa iei un kilogram de carne de vaca cu 100 lei; poti sa cumperi o oaie sau o capra"
    "Eu cand cad din pom intai, ma uit daca am coaste rupte, pe urma ma scutur si abia pe urma incep sa zbier, nu zbier inainte"
    "Imi pare rau ca noaptea nu este zi, pentru ca as putea rezolva aproape tot in agricultura",

    a mai subliniat intr-un interviu acordat in urma cu o luna Agerpres.

    Cateva declaratii mentionate intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei in urma cu o saptamana:

    "Ciobanul e o farama de divinitate. Trebuie pastrat cu atata grija ca nici lacrima de roua sa nu-l atinga!"
    "As vrea sa fiu asa cum sunt, dar nu pot in acest moment! Ca langa mine, acum, este un jurnalist eminent"
    "Pe mine nu ma intereseaza cate picioare are porcul, nu ma intereseaza guitatul porcului. Pe mine ma intereseaza porcul la 110 kilograme, asa cum spune legea!"
    "Sa preiei cu dibacie conexiunea factoriala, dar mai cu seama sa detasezi cu putere de perceptie directiile de actiune"
    "Mie nu-mi suna mintea: 'ocupat'!"
    "Daca vreti, va iau cu mine pe teren, sa vedeti ce lume desteapta e in Romania! Da' sa stiti ca nici io nu stiu unde ajung!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fost CAP-ist, comunist, ce pretentii vreti de la DAEA? Asta doctoratul l-a facut intr-un an de zile ... 1982-1983 , va dati seama ce bubuie de desteptaciune si asta ? Alt dottore !
      Intre toti tinerii care absolva studiile , tocmai pe asta cu alzheimer l-au pus?

      Ștergere
    2. Tinerii care fac specializari si sacrificii in afara , cunoscatori de limbi straine nu mai au loc de mumiile de la Antipa . Un guvern tanar, necompromis , oameni de oameni destepti si fara tinichele penale are nevoie tara asta . Suntem satui de Tariceanu si restul recilatilor .

      Ștergere
    3. Vor să țină sechestrati PSD istii fără acces la informatii sau comunicare ca să treacă moțiunea!
      Noaptea minții!

      Ștergere
  29. Bravo, Grindeanu! Sa plece impostorul de Dragnea! Ne-a intors cu ani in urma doar pentru a-si salva pielea!Nu mai poate el de focul tarii, un penal periculos care arunca tara in haos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:35, indoctrinat pnl-ist si sorosist.

      Ștergere
    2. Anonim15 iunie 2017, 21:55, cu creierul mai sters ca tine nu cred ca exista cineva. Daca cineva nu e cu daddy dragnea, automat e in tabara cealalta, atat te duce pe tine creierul cat o nuca! Tu esti aia cu blestemele si cu sorosistii? Vezi ca e unul dupa colt, ai grija pe unde mergi!

      Ștergere
    3. Jenanta atitudinea premierului Grindeanu. Doamne fereste, cum sa avem asemenea reprezentanti in fruntea Guvernului Romaniei !

      Ștergere
    4. Anonim 23:14, ma faci sa zambesc, faci scenarii aiurea in mintea ta micuta. Abtine-te de la amenintari.

      Ștergere
    5. Acest individ grindeanu nu mi-a placut niciodata...nu se uita la om cand vorbeste se uita in alta parte. Ce om e asta fratilor???

      Ștergere
    6. Bravo, Grindeanu ! # rezist

      Ștergere
    7. 23:01, mai, iti place haosul? Tu nu vezi ce face acest Grindeanu? Faptul ca s-a dat pe mana lui Iohannis iti place, se vede... Ce-ti pasa tie de aceasta tara? Nu-ti pasa, este clar. Tie iti pasa de interesele Ocultei. Nu te-ai saturat sa slugaresti Oculta?

      Ștergere
    8. 13:55, imi pasa de tara cum iti pasa si tie.
      Parerile tale sunt doar ale tale. Nu inteleg de ce iti place sa faci " conversatie" doar de dragul de a te contra . Pana acum doua zile eram cu Drgnea pana in panzele albe. Au avut dreptate cei care au iesit in Victoriei in Februarie !!!
      Offf, si cat i-am condamnat !!!!
      Grindeanu va arata cum se face politica psd, cea adevarat. Nu putem fi la mana unui nabab de judet.
      Ai inteles, mai, tu asta cu Oculta ?! Fie la tine acolo !

      Ștergere
    9. 17:45, mai vedem ce este cu Grindeanu, zilele urmatoare. Nu cunosti multe.

      Ștergere
    10. Anonim17 iunie 2017, 13:55, vrei sa spui cs tu cand ai votat un specimen ca Dragnea ti-a pasat de tara? Ma faci sa rad cat esti de penibil cu oculta ta cu tot. L-ai votat pentru un banut in plus, care oricum iti va iesi pe nas cu varf si indesat la noile taxe si majorarile de preturi care vor urma automat. Asa a fost de fiecare data de la revolutie incoace, numai unii ca tine nu invata nimic din ce li se intampla. Unele personaje din jurul lui Dragnea si din guvern, sunt de-a dreptul, sinistre, dupa chipul si asemanarea lui.Cred ca le-a adus direct din caverne.

      Ștergere
    11. 01:20, te anunt ca râzi fara motiv (apropo de aceia care râd fara motiv...)Te inseli foarte tare. Iar legat de Oculta, stim bine cine-i si cu ce se ocupa. Daca tu esti ala cu #rezist, mare atentie la jocurile din culise, intr-o zi iti va parea rau intelegand tardiv de partea cui ai fost. Nu tot ce sclipeste este aur. Nu te lasa dus de val daca esti roman.

      Ștergere
  30. Scapam de dragnea ??? :) ))) de psd ??? Sau de toate partidele ;)

    RăspundețiȘtergere
  31. Dragnea un infractor care si-a daramat propriul guvern si a aruncat tara in aer pentru ca nu-l scapa de puscarie.Ii este frica de zebrele dar cand a furat de si-a facut imperiul,casa in Brazilia ,hotelul cu 9 etaje etc nu s-a gandit ? Trebuie sa plateasca si sa plece de la sefia p.s.d.ului pentru a salva partidul.Vinovat este el pentru ca guvernul a fost format de el nu de Grindeanu .Dragnea il exclude pe Grindeanu ca nu a intretinul relatii cu Rusia si nu a construit cele sase spitale cum prevedea programul de guvernare.Evaluarea ministrilor a fost facuta de Valcov pus de Dragnea ,Valcov un penal si un hot precu Dragnea trimis in judecata pentru ca i-a gasit tablouri si lingouri din aur in peretele casei si bani in cavourile din cimitir .Asa ca baronul de Teleorman are zilele numarate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu serios?! Eu nu țin cu Dragnea dar totuși ma întreb de dosarele procurorului Lazăr rezolvate cu nup? Sau ale lui Lascu? Toti sunt niște mafioți care trebuie băgați la puscarie ,mare majoritate din justiție si marea majoritate dintre politicieni la puscarie. Pușcăriile sunt pline acum cu nimicuri.sa fie eliberati toți hoții și băgați în locul lor infractorii menționați mai sus.acum pierd vremea cu formarea noului guvern.platiti absolut degeaba.mai bine i-ar fi tarii asteia fără nici un politician. Și fără justiția mafiota care a sărăcit populația.

      Ștergere
    2. Un hot pus sa faca evaluarea lui Grindeanu?Stati sa vedeti cand or sa fie evaluati ei de Dumnezeu ,acesti"hoti si talhari"! (Foarte curand)

      Ștergere
    3. Primul va fi Iohannis cu casele lui.

      Ștergere
    4. Dupa Revolutie, tu ai avut alte preocupari 17:52!
      Sa te ghiftuiesti fara restrictii.
      Altii au investit in bunurile svabilor si sasilor, care au plecat din tara !Le-au vandut aproape pe nimic. Nici nu ii interesa castigul, deoarece doreau sa plece cat mai repede din tara.

      Tu ai ramas tot la coada vacii!

      Ștergere
    5. 19:45, iti spun clar: din bani de meditatii nu puteai cumpara nici macar un apartament. Chestia cu svabii si sasii despre care ai scris este aiurea, nu au fost niciodata niste naivi. Stiu ce spun. Asa ca nu tot o da inainte, caci este aiurea. Omul nu are justificare pentru banii cu care a cumparat. Din meditatii, asa cum a spus, in nici un caz nu avea acum.

      Ștergere
    6. 20:48, acelasi lucru pot spune si eu despre tine: ceea ce ai scris este aiurea rau de tot!

      Eu am cumparat o casa - in oras- la 700 de marci ( era Marca la vremea respectiva). Iar la munte, am cumparat una la 550 de marci...

      Inca ceva, daca faceai o vizita in Jud. Sibiu ai fi vazut " celebrele case" , care iti stau pe cap. Pariez ca ai fi dezamagit.

      Ștergere
    7. 22:09, din meditatii la vremea aceea, nu se putea cumpara nici o casa. Omul asta ori ne-a crezut tampiti cand a facut afirmatia la TV ca le-a cumparat din bani de pe meditatii ori le-a obtinut altfel. Procesul pe care l-a avut a aratat cum a reusit sa-si insuseasca una dintre case.

      Ștergere
    8. Anonim17 iunie 2017, 17:52, iti doresc sa ai tu parte de casele lui Iohaniss, sa vezi si tu ce „mare” avere e asta. Ti-a bagat Antena 3 in cap o gogorita si ai inghitit-o fara sa o mesteci.

      Ștergere
    9. 23:38, te-ai uitat degeaba la TV. Nu ai inteles NIMIC. Antena 3 a vorbit pe limba ta; si asta cu un scop: sa te tina " legat" de ei pentru rating TV. Bravo lor, au reusit!

      p.s. ti-au aratat cum " se calca pe cadavre".

      Ștergere
    10. 01:22, procesul pe care l-a pierdut a demonstrat ca acea casa a fost insusita prin cai ilegale. Ce vrei mai mult? Realitatea este aceasta, nu alta.

      Ștergere
    11. 09:19, nici macar o sentinta de la Tribunal nu ti-a dat de gandit ca omul nu a procedat corect? In cazul acesta esti spalat la creier. Bravo!

      Ștergere
    12. 13:12,tu ai avut parte de un proces in tara asta? Sa vezi cum se fac pe banda sentintele... Martori falsi si alte specimene. Se simte faptul ca "scoala" a fost facuta pe genunchi! Azi, esti nevoit sa demonstrezi ca esti nevinovat, nu sa te aperi! Au fost situatii cand o persoana a vandut bunul cuiva dandu-se drept proprietar cu acte in regula. Proprietarul de drept i-au trebuit trei ani (!) sa de monstreze ca nu el a facut aceasta actiune si sa anuleze actele de vanzare-cumparare. Mori cu dreptatea in mana! Ai inteles ?!?!?!

      Ștergere
    13. In cazul de fata nici nu intra in discutie, cine si-ar permite??? Documentele nu au stat in "picioare", nu este vorba de martori. Asta este, nu o poti scoate alba daca-i altfel...

      Ștergere
    14. 22:21, asa am zis si eu: cine si-ar permite ?
      Ei uite ca si-au permis !!!
      Daca la nivelul aata s-au facut aatfel de lucruri, la noi muritorii de rand, e floare la ureche.
      Sa nu iti doresti sa ajungi in situatia asta. Te halesc astia cu fulgi cu tot!!!

      Ștergere
    15. Anonim 16 iun 17:45 ai pus degetul pe rană ai mare dreptate dosarele lui Lazăr și Lascu sau soldat cu NUP.Acum Coldea și Koveși fentează legea și nu se prezintă în fața comisiei preferînd să trimită scrisori in mod sfidător.Să nu mai vorbim de tupeul lui Koveși,care nu recunoaște că făcea presiuni asupra unor procurori să aresteze la comandă anumite persoane.Au fost date înregistrările cu ea pe toate posturile tv și tot nu recunoaște adevărul nici cu dovada pe masă.Pe această individă nu o puneam nici măcar gardiană la pușcărie că și acolo ar fi făcut abuz în serviciu.DS

      Ștergere
  32. doi SCORPIONI PERICULOSI-DRAGNEA SI BASESCU--isi ascund bine interesele--precum scorpionul sta sub pamant si asteapta victimele--de ce oare romanul este asa de slab de inger ?

    RăspundețiȘtergere
  33. Prin mesajul GVL am fost avertizati "de sus" de ordinea corecta a alegerii la conducere. Noi nu suntem corecti pt. ca suntem subiectivi dar divinitatea ne-a ajutat prin acest mesaj sa alegem corect. Dumnezeu stie inimile si faptele fiecaruia.Grindeanu nu poate fi acuzat ca a facut rau Romaniei dar vertcalitatea , inteligenta si nobletea lui a lovit in spiritul de "gasca" a fruntasilor de la PSD asemenea cu cei de la PNL etc..Toate aceste partide sunt ca niste secte unite pt. propriul lor lnteres de inbogatire.Au nedreptatit si au saracit poporul.Nu stiu de ce le mai luati apararea,de ce mai certati cand ar trebui sa va rugati lui Dumnezeu sa ne trimita un conducator credincios si drept iubitor de tara si neam. Pana acum au venit la conducere "hotii si talharii"parveniti pusi pe capatuiala imbogatiti necinstit fara scrupule fara caracter, fara Dumnezeu. Dar pedeapsa lor de la Dumnezeu se apropie.Nebunia si lacomia lor le vor fi dusmanii lor. Ei sunt slugile satanei(nascuti pe 4, 13, 22 etc numere malefice)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2:39 habar n-ai de numerologie . Adaptezi numerologia cum îți convine ție. Sunt genii născuți pe 4,13 sau 22. Arunci cu vorbe....

      Ștergere
  34. Cica regele e in frigider la Zurich,mort inaintea reginei,dar nu se hotarasc astia cand sa-l ingroape.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il scot acuma in vacanta de vara .

      Ștergere
    2. Margareta vrea sa fie si mostenitoarea rentei de la statul Roman,e vorba de muuuulte mii de euro lunar.Eu cred ca l.a pus la geam.ha.ha.ha

      Ștergere
    3. Margareta are dreptul , e mostenitoare , Duda e cel pripasit care tinteste pozitia.

      Ștergere
  35. Citat "in clipa urmatoare, aceste culori s-au invaluit intr-o ceaţă densa.
    Iar la final ,vedeam Steagurile in berna ,numai că ,nu se mai distingeau culorile din pricina ceţei albe si dense care le învaluise"

    Nu cred că este vorba de doliu național. Ar fi trebuit să apară și o bandă / panglică neagră. Apare o ceață albă densă!
    Mai degrabă conducători ce "aburesc" poporul.
    Cum s-ar spune, având în vedere cele întâmplate în politica zilei,s-a adeverit viziunea.

    Smile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca steagurile apartineau si altor tari, printre care si al nostru. Probabil ca vor fi mai multe natiuni implicate in acest eveniment nefericit.

      Ștergere
  36. Smile,mai sus intr.un coment am spus si eu ca nu cred ca.i vorba de doliu dar...ce sa mai contrazici,vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Smile!
      Se parre că nu este pentru prima dată... Aici! Citesc acum.

      Ștergere
  37. Romania, doliu national= COLECTIV 2017

    RăspundețiȘtergere
  38. Anonim 10.27 adevărat regele e mort!așteaptă

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonim 22.59 așa este cu Margareta...of!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. E tare ciudata graba asta a taberei lui Dragnea de a-si dobora propriul guvern! Se spune ca la mijloc este Fondul acela pe care voiau sa-l faca din bani transferati din trezoreria statului. Dragnea i-a ordonat lui Grindeanu sa transfere banii iar acesta ar fi refuzat. De aici conflictul si graba de a da jos guvernul. Vor sa aiba acces la banii tarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred 12:41. Este altceva, un inters ascuns care nu este din PSD, doar a infestat cativa din PSD iar Grindeanu este unul dintre ei. Sa speram ca se termina odata cu toata zapaceala asta. Iar Victor P. sa inteleaga faptul ca razbunarile, daca este animat de asa ceva, se intampla in alta parte nu pe spatele poporului roman si nici pe destinele unei tari.

      Ștergere
    2. 12.41 Asta uita ca Ceausescu a murit impuscat si ca nu stapaneste nimeni pe vecie . La banii tarii au oricum acces atata timp cat prin ministere si institutii si-au bagat amantele si neamurile , nasii si cumnatii . Despre ce vorbim ? Restul spagilor se stie cum vin , prin contracte cu statul , trucaje la licitatii . Daca s-ar lua toate caietele de sarcini din institutii si s-ar verifica din 2008 pana in prezent .... sute de mii de romani ar fi in puscarii . Dar si aici sunt mana in mana cu cei de la curtea de conturi si cu UCEVAP-ul , ANRMAP .

      Ștergere
    3. Observ că nici Ponta,nici Grindeanu nu vor să ne spună, care a fost adevăratul motiv care a dus la răcirea relației cu Dragnea.În timpul campaniei toți erau uniți și acum a intrat satana în mintea lor și au luat-o toți razna.Poate după moțiune cînd nu mai au ce pierde va ieși fiecare să spună care este adevărul,măcar să știm și noi.DS

      Ștergere
    4. DS, cine sa fie? Este un grup la Cluj care joaca anumite carti. I-am vazut pe vreo doi in propunerea de guvern a lui Grindeanu. De aceea nu am indoieli. Ale cui carti le joaca oare? Ale Romaniei sigur nu.

      Ștergere
  41. tirileprotv.ro/stiri/international/incendiile-de-padure-din-portugalia-au-facut-cel-putin-25-de-morti-victimele-incercau-sa-fuga-cu-masina-din-calea-flacarilor.ht

    Incendiile de padure din Portugalia au facut cel putin 62 de morti. Trei zile de doliu national

    RăspundețiȘtergere
  42. O SA MOARA REGELE MIHAI!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere