joi, 29 iunie 2017

APOCALIPSA ESTE APROAPE ???


                                            29 Aprilie 2017,ora 6,43 dimineata!

                                             Dragii mei,

În aceasta dimineata ,aud glasuri multe care vorbeau intre ele,dar nu intelegeam ce spune.
La un moment dat aud glas care spune asa:

                    "Este uimitor de adevărat !
                 Pentru că, a murit sub puterea Apocalipsei !"

Dragii mei, din nefericire ,vom auzi de moartea unei persoane publice, sau DOAMNE  fereste a mai multor persoane.
Ce inseamna practic aceste cuvinte,este greu de tâlcuit.
Dar cu timpul vom afla impreună.
                               Cu dragoste,Maria.


P.S.
                                  Dragii mei,

În toamna voi lansa CARTEA -ADEVARUL DUHULUI SFANT volumul 2 : ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.
Trebuie ca sa aveti aceasta CARTE dragilor, deoarece, vă va fi leagan de căpătâi in orice clipă a vietii voastre, şi vă va arăta ADEVARUL adevarat a tot ceea ce inseamna DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,a tot ceea ce inseamna sa fii crestin .
CARTEA va fi pe intelesul tuturor,fara idei si expresii stiintifice.
Este scrisa de mine cu inima si cu sufletul, cu IUBIRE si cu DRAGOSTE INFINITA fata de DUMNEZEU si fata de MAICA DOMNULUI, precum si faţă de APROAPELE nostru.
Al treilea volum se va intitula: EXTRATERESTRII  EXISTĂ, care va fi lansat in acelasi timp cu ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM. 
Si aici veti gasi DOVEZI zdrobitoare de EXISTENTA a EXTRATERESTRILOR.
Prieteni dragi si iubitori de DUMNEZEU ,cine doreste ca sa doneze pentru CARTEA si CARTILE LUI DUMNEZEU, (nu le consider ale mele,deoarece toate le scriu sub indrumarea DUHULUI SFANT),o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

                             Cu dragoste si pretuire ,Maria.

25 de comentarii:

  1. Apocalipsa=iluminare către adevărul dur căci adevăratul Dumnezeu este Pământul.treaba cu muritu e tragica pt umanitate pt o perioada de câte mii de ani.eu când voi muri Dumnezeu Pământul va experimenta mesajul scris cu litere ci nu mesajul sculptat în relief cum a făcut-o până acum.pe tot cuprinsul Asiei se vor înălța munți a căror formă vor scrie(fiti mândri ,va fi în româneşte):DUMNEZEUL VOSTRU ESTE CONŞTIINȚA PĂMÂNTULUI.semnat puțin mai jos MADUS.si credeți-mă mai sunt doar 7 ani.atât am putut obține de la DUMNEZEU PÃMÂNTUL un armistițiu ca voi omenirea să vă întoarceți fața către El.puțini ve-ți supraviețui ridicării acestor munți.pt o vreme tehnologia nu va mai fi de folos.dar peste mii de ani când vă înălțati iar la cer ,sper sa ştiți să ciți adevărul în forma acestor munți.de data aceasta ați dat chics cu cititul mesajelor trimise de DUMNEZEU PĂMÂNTUL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tot zici Madus,fi mai explicit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut 2 viziuni rapide
    1 atât a mai ramas din România. ..si am văzut harta dar nu spun nimic sa vedem dacă este adevarat ca vezi totul...
    2 am fost intr o camera ca un fel fabrică instituție ceva cu o tehnologie avansată unde erau torturați pentru a semna numirrea unui lider iar o mama era constransa prin fiul ei sa cedeze sa semneze. Iar fiul parea ca avea memoria ștearsă ca nu si recunoștea mama...erau de originea chineza japoneza coreea rasa galbenă. Cineva a venit la ea si ia cerut sa semneze...a refuzat desi i chinuiai fiul il batuse in fața ei...in momentul in care a refuzat a luat o pe ea si a prins aparatul de care era legata de un alt aparat...dupa care copilul a cedat si a inteles ca era mams lui...si a plecat cu acei oameni. ..aici m am trezit...
    Stiu deja ce am văzut si stiu deja ca se va întâmpla asta peste 10 ani...vreau sa mi spuneți dumneavoastră ce viziune este asta si vreau sa mi arătați pe harta cat a mai rămas din România. ..
    Eu am fost singurul om care a vazut inaintea dumnevoastră intoarceeea iernii si acum spun aceslasi lucru am văzut ceva ca o prăbușire a norilor rapida cadeau nori negri pe pământ si au ajuns la streasina casei si dintr o data am vazut 2 trăsnete rapide chiar la mine in localitate de data asta spre sud iar tunetul sa auzit ca un foc de armă grea...s a întâmplat la inceputul lunii iunie aceasta viziune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta e perioada cand oamenii vor fi fortati sa semneze pt. un singur condocator al lumii care va fi anticristul.Cei care nu vor voi sa semneze pt. acest diavol vor fi chinuiti si omorati.

      Ștergere
  4. Mai Madus, daca tu crezi ca stii atat de multe despre Pamant,ia descrie-ne si noua cum arata interiorul lui!
    Cum s-a format,cati ani terestrii are,cate civilizatii locuiesc pe el si in interiorul sau,si unde sunt amplasate.Cum se formeaza vulcanii,care-i cauza cutremurelor,mecanismul de incalzire si racire al planetei si multe altele,fiindca aceasta planeta pe cat este de frumoasa cam tot atat de complexa este.

    Tare mi-ar placea sa stiu mai multe,deoarece la prima vedere pare ca tu stii! Spune-ne si noua!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT D,toate aceste aspecte fizice le cunoşti....in rest e mult de povestit....dar uite o prescurtare.
      Dumnezeul Universului a creat tot universul (planete ,astre.....)si tot creând a împărtit din constiinta lui unora dintre ele.si fiecare dintre acestea au creat la randul lor dupa chipul si asemanarea lor.noi tre sa ne limitam numai la constiinta planetei noastre.puțini oameni au reusit sa ajunga la ea.Creatorul Universului a impartit din constiinta lui unor planete mult prea distantate intre ele tocmai pt a nu intra in contact pt ca risca sa se distruga reciproc.exact ca si civilizatiile umane (razboaie).
      Acolo jos este o lumină magnifică.nu poti ajunge decât dacă sti sa îți faci conştiința (sufletul)sa devină o extensie a trupului (in timpul vietii).toate vietuitoarele sunt conectate la ea ca si puful de păpădie la centrul ei.sunt mici "proiecte" prin care planeta experimenteaza redându-le mai apoi în relief.daca omenirea nu invată sa comunice cu constiinta planetei in pace si armonie riscă sa rămână din ei numai un chip sculptat pe suprafata ei.

      Ștergere
    2. Printre revelatiile Papei Ioan Paul al II-lea se regaseste si aceea ca "Dumnezeu ar putea sa fie femeie", adica, asa cum se spune pe alte blog-uri si prin alte "cercuri esoterice" : "Mama Cosmica Universala, Ocrotitoarea tuturor planetelor din acest Univers)".

      Ștergere
    3. Ce spune un crez.Dumnezeu este de barbat. Iisus este asemenea Tatalui. Adam asemenea Creatorului" sa facem Om asemenea noua"(Barbat).numai cititi prostii.sa stiti ca papa ioan al ll-lea a dat bani si dreptul sa se deschida o fabrica de arme ca sa se "elimine"celelante religi si sa ramana cea Catolica.

      Ștergere
  5. Este aproape da.Am vazut demult ca ceva s-a schimbat.Din 2012 am inceput sa vad niste schimbari apoi cand a inceput fuga refugiatilor au inceput sa se inmulteasca atentatele accidentele vremea este data peste cap ,si numai cate semne se arata plus ca in ultima vreme doamna Maria primeste viziuni cutremuratoare.Scrie si in biblie ca asa va fi ca pe timpul Lui Noe,mancau, beau se insurau si se maritau si nu au stiut nimic pana cand a venit potopul si ia luat.Asa va fi si la venirea domnului pe neasteptate se vor intampla aceste lucruri.Rabdarea lui Dumnezeu a luat sfarsit si el va rasplati fiecaruia dupa faptele Lui.Trebuie sa curete pamantul de aceasta rautate .Noi acum traim apocalipsa cu tot felul de tragedii ca sa ne trezeasca spiritual sa ne indreptam.Isus a spus daca nu va veti pocai Toti veti pieri la fel.Acum cata vreme ne-a Mai ramas sa ne schimbam si sa scoatem ura din inimile noastre pentru ca ziua de Maine nu e a noastra.Fiti binecuvantati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Zici ca planetele sunt seminte in a black hole, :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Deja suntem in apocalipsă. Câte s-a intamplat in ultima vreme din 2012 pâna in ziua de azi. Cutremure tot mai sede, inundatii,atacuri teroriste,canucule cod rosu, meteorit cazut in rusia furtuni mari, tornade, multe fenomene ne explicabile amenintari de razboi, vijelii si altele ce s-a intamplat pe pamant si ce urmeaza să fie. Apocalipsa nu vine de-o data ci treptat si o sa urmeze si mai rau de atat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deja suntem in apocalipsă. Câte s-a intamplat in ultima vreme din 2012 pâna in ziua de azi. Cutremure tot mai sede, inundatii,atacuri teroriste,canucule cod rosu, meteorit cazut in rusia furtuni mari, tornade, multe fenomene ne explicabile amenintari de razboi, vijelii si altele ce s-a intamplat pe pamant si ce urmeaza să fie. Apocalipsa nu vine de-o data ci treptat si o sa urmeze si mai rau de atat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Apocalipsa pe care o tot venerati voi este imaginara, "Sunt toate intr-o ordine fireasca,Se frange tot ce se cuvine frant....."
    Si mai este o vorba pe care o intelegeti cum vreti "Apocalipsa mea este aici si acum "

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai dreptate ,sintem deja in Apocalipsa,comparati din punct de vedere climatic ultimii 25 de ani cu cei 25 dinainte si o sa devina clar aproape tuturor care au ceva ratiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ai dreptate si apocalipsa nu incetineste ce avanseaza cât mai mult si asta este dat de la Duhul cel sfant pentru pacatele care le-am facut

      Ștergere
  11. Cuvantul "apocalipsa" vine din greaca si inseamna revelatie/dezvaluire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 30 iunie 2017,18:58 Noi vorbim de "apocalipsa" in limba romana. Nu greaca.

      Ștergere
    2. Apocalipsa este dezvarluirea sfarsitului si judecata sufletelor si nea dat-o IISUS prin ioan ca sa ne spuna ce va urma si sa ne pocaim( caim) pt.pacatele noastre.si a ne indrepta.dar noi NU INTELEGEM SENSUL APOCALIPTIC CA POCAINTA CI SFARSITUL LUMII a Vieti pe pamant.SI NU INCEPUTUL NOI VIETI.PILDA fiului ratacitor este ceel mai corect Expemplu.Asa este DUMNEZEU si noi fii ratacitii.

      Ștergere
  12. corect 30 iunie 18.58--asa cum a fost acum 2 mii de ani asa va fi si venirea lui Iisus Hristos Domnul--IN SCRIPTURA SCRIE CLAR --ASA CUM A PLECAT ASA VA SI VENI--TOCMAI ASTA-I REVELATIA--ca sa nu spun ca unii oameni vor avea daruri mai mari decat ezoteristii si vise premonitorii--noi sa ne rugam sa scurteze DUMNEZEU timpul pt ca vedeti ce catastrofe si necazuri avem toti --pace tie

    RăspundețiȘtergere
  13. exact 18,58 si arata viitorul in care deja am intrat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Auzi!!Dumnezeu este femeie,Dumnezeu este barbat!!!Oare va veni si pentru voi vremea sa intelegeti conceptul Dumnezeu???

    Dumnezeu ESTE TOT CEEA CE ESTE,este Energie Masculina si Energie Feminina.

    Doamne,Doamne!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. MADUS se pare ca este din secta BISERICA ULTIMULUI PAMANT --o imbinare intre crestinism budism si samanism--cel care a pus bazele a fost un politist rus care s-a retras in TAIGA cu familia --de 20 ani are adepti carora le-a luat bunurile--legile lui sunt ff aspre -hrana fara carne si peste, obedienta, bunurile sunt confiscate ,munca obligatorie si nasteri de copii--acesta acum se numeste Vissarion--si locuieste separat in PALATUL SOARELUI--toti traiesc cu gandul ca este ultima zi pe pamant MARE ITI ESTE GRADINA DOAMNE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.00 apreciez că îți dai cu părerea despre mine ,dar esti departe de adevar în ceea ce mă priveste.pt mine apocalipsa nu inseamnă ultima zi,ci dincontra un nou inceput.este ziua in care oamenilor l-i se v-a dărui un alt PĂMÂNT.Si nu unul din nu stiu ce unghere ale universului ,ci PĂMÂNTUL CA ŞI CREATOR AL VOSTRU.ADICĂ V-I SE V-A DĂRUI DUMNEZEU PĂMÂNTUL.v-a fi ziua când Iisus Cristos v-a veni iar si vă v-a descoperi conştiinţa planetei.păcat căci o să o facă cu pedeapsă...

      Ștergere
  16. MADUS ESTI LEGAT DE TERESTRU-SI NU DE DUMNEZEU IN DUH--PE CARE-L SCRII CRISTOS SI NU HRISTOS CA IN ORTODOXIE--nu esti crestin--aberezi --oricum venirea DOMNULUI A DOUA OARA va fi cu dureri--dece? pentru ca oamenii nu s-au trezit ,sunt legati de pamamt=cele lumesti= materie SI CRED CA ESTI PE DRUM PARALEL CU CRESTINISMUL---pace tie --cred c-ai observat ce raspunuri primesti de la mai multe persoane--nu de bine!

    RăspundețiȘtergere