luni, 5 iunie 2017

UN GRUP DE SFINTI , LA PICIOARELE SFINTEI TREIMI !


 XX                                                       4  Iunie 2017,ora 7,07 !

                                              Dragii mei, 


                                   Image result for sfanta treime imagini.

În aceasta dimineata, treaza fiind vad cu ochii inchisi,vad CERUL LUI DUMNEZEU.
Vedeam TRONUL  PREA  SFINTEI  TREIMI, într-un Cer bleu senin ca de oglinda, in mijlocul unei Lumini albe si orbitor de stralucitoare.
Vedeam pe DUMNEZEU TATAL, pe DUMNEZEU FIUL si PREA  SFANTUL DUH care îmbrăcase cu LUMINA SA alba si orbitor de stralucitoare, totul deasupra si-n jurul TRONULUI LUI DUMNEZEU.
Intr-o clipită, apare in faţa TRONULUI  PREA SFINTEI TREIMI o silueta alba, o silueta a unui INGER al TRONULUI PREA SFINTEI TREIMI care aseaza ceva la picioarele SFINTEI TREIMI.
Aud GLASUL LUI DUMNEZEU care spune asa:

                   "Grupul  cel  mai sfant !
                  Un Grup de Sfinti,asezati la picioarele TRONULUI  PREA SFINTEI TREIMI!

În acest moment dragii mei, acel INGER in alb tinea in mainile sale, legati ca un balot alb, tinea cateva persoane, dar nu mai multe de trei.
SFINTII erau infasurati in lumina alba, exact ca un balot, toti trei la un loc, iar INGERUL i-a culcat la orizontal cu capul spre stanga, adică spre MANTUITORUL, si cu picioarele spre dreapta,adică, spre picioarele TATALUI CERESC.
Nu vedeam chipul lor, sau câţi erau in balotul de LUMINĂ,dar acest grup de Sfinti a fost asezat la PICIOARELE PREA SFINTEI TREIMI.
Dragii mei,eu stiu că in Cartile bisericesti se spune ca pe DUMNEZEU nu-l poate vedea nimeni.

TOTAL  GRESIT !!!

DUMNEZEU poate fi vazut de oamenii buni si credinciosi,de oamenii care au mila si dragoste fata de Aproapele Său.
DUMNEZEU se va descoperi celor care-L iubesc si-I slujesc trup si suflet ,inima si cuget.
Eu sunt sigura ca foarte multi oameni L-au vazut pe DUMNEZEU,dar le-a fost frică sa vorbeasca pentru a nu fi catalogati drept nebuni,sau pentru a nu contrazice scrierile bisericesti.
NU FRATILOR ! 
Sa nu va fie teama ca sa spuneti ADEVARUL  LUI DUMNEZEU si al MAICII  DOMNULUI.
Spuneti tuturor ceea ce ati vazut si ati auzit,chiar daca nu vor crede.  Este păcatul lor,al celor care nu cred si mai ales,al celor care arunca cu piatra,al celor care jignesc si judecă.
Marturisiti-L pe HRISTOS si pe PREA CURATA FECIOARA MARIA, si astfel, veti castiga un loc binemeritat in ÎMPĂRĂTIA CEREASCA.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,Amin!
                                             Cu dragoste,Maria.


P.S.
                                             Dragii mei,

Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


14 comentarii:

  1. Da doamna Maria cand contrazici Biserica , stim cui slujesti.
    Parintele Arsenie spunea asa , cine nu are Biserica de Mama, nu are nici pe Dumnezeu de Tata, daca tu spui ca se contrazic reciproc, cum va dainui "casnicia" lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:57, de ce nu vorbesti draga doar in numele tau si spui "stim", ca, de ex.,pe mine nu ma reprezinti?
      Astora cu bigotismu-n gat si cu tatismul in adresare, vi s-a mai spus: decat sa va agitati redundant, duceti-va pe alte bloguri, acolo unde va regasiti voi si standardul vostru de spiritualitate.

      Ștergere
    2. 17:17, stim!
      Ai inpresia ca e doar an.13:57? Sunt multi cei care stim. Deci a vorbit in numele tuturor celor care stim.

      Ce v-ati face fara noi pe acest blog? Nu veti mai avea cu cine sa va contrati. Finalul: acest blog va disparea asa cum a aparut ( la inceputuri gazda intra pe toate site-urile/blogurile si ne lansa invitatia pe acest blog).
      Ar trebui sa ne multumesti pentru ca suntem aici si dezbate pro sau contra. Shit

      Ștergere
    3. 22:26/Shit, cred ca datorita numelui tau esti atat de rafinata in exprimare.
      Eu chiar nu am pt. ce sa-ti multumesc, dar tu poti face acest lucru cu parintii care ti-ai insuflat o gandire aleasa...

      Ștergere
  2. Așa este ,d-na Maria .Dumnezeu mi s-a arătat în forma unei lumini incandescente ,care nu arde ca cea a razelor de soare ,iar când s-a apropiat simțeam în preajmă atât de multă liniște ,o dragoste infinită ,pe care din păcate nu pot să o descriu așa cum am perceput-o.Adevărat ,Dumnezeu este lumină și iubire ,așa simți dar e ceva ce depășește orice imaginție posibilă.Sunt fericită că am putut vedea ,conștientiza ca să pot transmite și celor din preajma mea ,că nu există moarte.Abia când te ridici cu duhul acolo sus simți ,de fapt ,cât ești de viu ,și care ți-e menirea.Cu drag ,Mirela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI dece nu ai spus asa domnisoara Mirela sau domna, eu ziceam asa , nu merita ochii mei pacatosi sa vada slava ta , Creatorul meu, sa vezi ce se intampla, si puteai sa faci o sfanta cruce :D

      Ștergere
    2. Daaa mai, 'agenta' 00:01, tu ziceai, tu faceai...in cateva secunde de viziune tu spuneai si poezii, puneai si toate intrebarile care-ti treceau prin cap, ce mai...

      Si da-i si ceart-o pe biata Mirela pt. greseala de a fi fost naiv de sincera. Daca erai tu in locul ei, puneai si de o conferinta de presa ! Asa, in somn.

      Ștergere
  3. Doamna Maria aveti multa dreptate cu cativa ani in urma sotul meu Dumnezeu s-al odihneasca acolo unde cerceteaza lumina fetei sale m-la zis; sa sti ca azi noapte Dumnezeu m-ia dat un deget si ma ridicat langa el pe un bulgare slb de nor si ma plimbat asa pe cer, ia aratat pe cineva din rude care era bolnav grav. Toata lumea se framanta iar sotul meu le spune nu mai bociti ca Dumnezeu a zis ca nu-l iau acum il mai las si asa a fost s-a facut bine si a mai trait 2-3ani nu mai retin . Asa ca pentru cei care nu cred e mare pacat. Doamna Maria va cred din tot sufletul si din toata inima ca si eu am trait multe minuni de la Bunul Dumnezeu. Nu cartesc pentru ca a luat la el sufletul sotului ,dar stiu ca la iubit pe Dumnezeu si Dumnezeu pe el. Este tare greu pentru mine dar e crucea mea si ma rog la Bunul Dumnezeu sa -ml dea putere s-a o duc. Cu dtag si multa pretuire doamna Maria si sanatate la toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Biserica ca sa tina credinciosi in locurile unde slujesc au bagat frica de DUMNEZEU CA PEDEPSITOR SAU RAZBUNATOR.Nu cu frica sa ne ducem la DUMNEZEU CI CU IUBIRE.EX.cand un parinte cheama fiul cu un ton de chemare IMPUNITOR( COMANDA) VINO INCOACE SAU....BATAIE SAU PEDEAPSA.fiul vine cu Frica. Tatal ce e cu glas IUBITOR ,Copilul vine cu dragoste si respect.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa va ajute dna Maria, va admir si va respect mult pentru indrumarile dvs.

    RăspundețiȘtergere
  6. pai D-NA MARIA zice ca PE SF TREIME A VAZUT-O IN CARNE SI OASE--iar anonim 5 iunie 14.39 l-a vazut pe DUMNEZEU ca o lumina--PE CINE SA CREDEM ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai anonim 00:08 nu a fost om pe pamant sa vada pe Dumnezeu , inafara de patriarhul Avram si Adam si Eva, care om poate sa ajunga la nivelul celor 3 , sa aiba caderea sa vada pe Dumnezeu, numai vorbiti aiurea.

      Ștergere
  7. Oameni buni credeți că îl veți putea vedea pe Dzeu eu l-am visat acum doi ani așa:prima dată am primit informația că e Dzeu nu i-am văzut chipul dar mă ținea de mana stingă si eu simțeam mana lui calda ca a unui copil de 10ani si mia zis asa:uitate înainte nu te uita înapoi.Iar peste două saptamini mia murit soră.

    RăspundețiȘtergere
  8. PE 4 IUNIE SE PRAZNUIESC CEI 4 MUCENICI DE LA MANASTIREA COCOSU DOBROGEA--SUNT SINGURII MUCENICI DESCOPERITI IN 1971 LA NICULIIEL--erau intregi cu oase ligamente si sange parfumat de acum 1700 ani-decanul facultatii de teologie Bucuresti i-a vazut si viata lui s-a schimbat definitiv--l-am vazut personal la tv vorbind pace voua

    RăspundețiȘtergere