miercuri, 7 iunie 2017

ŞI NU NE LĂSA PE NOI , IUBITORULE DE OAMENI !


                                                      7 Iunie 2017,ora 14,23 !

                                           Dragii mei, 

Astazi la prânz, în timp ce scriam aici pe Blog, aud mai multe glasuri rugatoare care pur si simplu implorau pe MÂNTUITORUL nostru bun si drag,asa:

               "Şi nu ne părăsi pe noi, Doamne Iisuse Hristoase!
             Nu ne lăsa pe noi, Iubitorule de oameni!"
                                         

Image result for IISUS..

Şi auzeam dragii mei,multe glasuri tânguindu-se,multe glasuri care plângeau si se rugau fierbinte la IISUS HRISTOS BUNUL si SCUMPUL nostru MANTUITOR.

Image result for IISUS..

Şi vedeam Prieteni dragi,desi eram cu ochii pe monitor, vedeam deasupra mea in Cerul noptii albastre,un Nor alb si stralucitor iar in mijlocul Norului alb statea IISUS HRISTOS in vesminte rosii-albastre, avand in Mâna Sa stanga SFANTA  EVANGHELIE CEREASCA.

Asa:
Image result for iisus hristos ortodox

  Fratilor, sa ne rugam si noi DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, cu inima si cu sufletul, cu lacrimi fierbinţi de căinţă si de pocăinţă, ca sa nu ne părăseasca, nici  sa ne lase din Mâna Sa cea atotputernică si ocrotitoare, ci sa ne arate Calea cea dreapta bineplacută Lui ,si care ne va aduce mântuirea sufletului nostru.
Sa ne rugam si Maicii Pururea Prea Curatei Fecioara MARIA, ca sa nu ne părăseasca ci sa duca Rugaciunea noastra la Prea Scump si Prea Sfant Fiul Său si Mântuitorul nostru,si sa ne ierte păcatele noastre cele de voie si cele fara de voie, cele cu stiinta si cu nestiinta,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.  

P.S.
                                             Dragii mei,

              Adevarul Duhului  Sfant

Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Cine nu are inca primul volum,il poate comanda aici ,la doar 28 lei exemplarul.

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

               
                 

18 comentarii:

  1. Îmi doresc ca acele voci sa fie ale noastre, ale păcătoșilor... Și ca Isus ne aude și ne iartă pe noi păcătoșii și nevrednicii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Marturia monahiei Hatune despre ATROCITATILE ANTICRESTINE ale musulmanilor din Orientul Apropiat


    Desi este sezonul “pacii pe Pamant”, maica Hatune Dogan simte un fior specific razboiului. Fiorul o strabate cu fiecare noua atrocitate comisa impotriva minoritatilor crestine si Yazidi din Siria si Irak. Il simte in bisericile arse in Egipt si in masacrarea copiilor nevinovati din Pakistan.

    Din acest motiv, in vizita de anii trecuti din Minnesota, aceasta le-a adresat un avertisment americanilor in fata catorva grupari bisericesti.

    Climatul politic actual ii aminteste de anul 1915 si tara ei natala, Turcia, unde familia sa a resimtit cruzimea califatului otoman, care a masacrat 3 milioane de crestini si i-a transformat pe ceilalti in cetateni de mana a doua, cu statut de sclavi.

    ISIS nu reprezinta nicio noutate, afirma aceasta, este doar renasterea partii intunecate a islamului.

    “ISIS nu este fanatic. ISIS nu este mai ingrozitor. ISIS este alcatuit din credinciosi musulmani adevarati care urmeaza Coranului si lui Mohammed”, a declarat fondatoarea Fundatiei Maica Hatune cu sediul in Warburg, Germania, organizatie mondiala de ajutorare ce a fost decorata de catre guvernul german pentru dedicarea aratata pazirii drepturilor omului.

    “Altii se declara musulmani. Afirma ca ei cred in Coran, dar nu il respecta”, a mai zis aceasta.

    Crestinii armeni au reprezentat circa jumatate din cei 3 milioane de crestini care si-au pierdut viata in Turcia, insa cealalta jumatate erau de diferite confesiuni – ortodocsi greci, ortodocsi sirieni si protestanti. Toti au simtit cizma jihadului pe tampla lor.

    Maica Hatune a facut o escala si in Atlanta, pe drumul de intoarcere in Germania. Era imbracata in vestmantul monahal traditional si purta un crucifix de lemn simplu la gat, avand cu ea copia tocita a Coranului, ce i-a devenit insotitor constant ori de cate ori merge sa vorbeasca despre situatia din Orientul Mijlociu.

    Ea crede ca crestinii din Occident ar trebui sa invete ce e scris in cartea sfanta a Islamului. Daca ar face aceasta, ar constientiza ca Statul Islamic (ISIS) nu face nimic din ce nu a mai fost facut deja in trecut de catre musulmanii cucernici cand cucereau popoare de “infideli”.

    Unde sunt toti crestinii?

    Maica Hatune aminteste faptul ca 96% din populatia Orientului Mijlociu la sfarsitul secolului al saptelea era crestina. Acum, aceasta a scazut la 6 procente.
    Turcia era la un moment dat aproape in intregime crestina, iar acum crestinii mai reprezinta doar 0,03 procente din populatia ei.
    Irak avea 1 milion de crestini sub conducerea lui Saddam Hussein, iar acum mai sunt doar cateva mii .

    “Unde sunt acesti crestini? Unde sunt acesti oameni? Intrebati-va”, afirma neinfricata calugarita, a carei limba materna este aramaica.

    Familia ei a locuit initial in Turcia ca evrei, dar ulterior intregul sat s-a convertit la crestinism. Nascuta in 1970 ca fiica mijlocie dintre 10 copii, maica Hatune a invatat 13 limbi, dar niciuna nu o face mai mandra decat aramaica. “Aceasta este limba lui Iisus“, a declarat pentru WND.

    RăspundețiȘtergere
  3. II.

    Fundatia Maica Hatune lucreaza in 35 de tari, avand ca motto versetele din Matei 25:34-40 – hranirea, imbracarea, adapostirea si tratarea medicala a saracilor si persecutatilor lumii.
    Din 2005, aceasta face calatorii regulate in Orientul Mijlociu, iar ISIS prezinta o noua provocare: incercarea de a salva copiii ramasi orfani din ghearele sale.

    Maica Hatune s-a intors la manastirea sa din Germania pentru doar cateva zile inainte de a face o noua calatorie in Orientul Mijlociu .
    A fost alaturi de ei in luna noiembrie, cand a vizitat taberele de refugiati din Irak, Iordania, Liban si Turcia. A fost furisata si in Siria pentru a se intalni cu crestinii de acolo.

    “Au nevoie de sprijinul nostru. Fara suportul nostru, ei nu pot continua”, a declarat maica intr-o filmare ce o arata alaturi de niste refugiati Yazidi. “Traiesc precum animalele. Flamanzi. Fara mancare. Insalubru. Nimeni nu ar trebui sa traiasca asa.”

    E un angajament cu care este prea familiarizata. Intrebarea “Ce s-a intamplat cu toti crestinii?” este pur retorica si complet personala. Familia ei a supravietuit genocidului din Turcia anului 1915, tara din care parintii au fugit in 1985.

    Matusa ei Sara a supravietuit persecutiei din Zaz, un mic sat din sud-estul Turciei, in 1915.

    “Avea doar 18 ani si era foarte frumoasa. Unul dintre barbatii musulmani a vazut-o si a zis: ‘E frumoasa. Imi apartine’“, povesteste maica Hatune.
    Sara avea 4 frati, o mama si un tata, cativa verisori, unchi si matusi care locuiau in sat.
    “In total 12. In octombrie 1915 i-au ucis in fata ei.” Crima a fost savarsita de jihadisti, atat turci, cat si kurzi, cu aprobarea armatei turce.

    “A fost planuit.” In total, 365 de enoriasi ai bisericii familiei sale, Sf. Dumitru, au fost ucisi – adica aproape jumatate din populatia satului.“Mai intai i-au impuscat. Mai mult de jumatate erau inca vii, asa ca i-au ars de vii in biserica”. Strabunica maicii avea 2 copii si a fost fortata in 1921 sa-si implore stapanii musulmani s-o lase sa-si pastreze un copil si sa-l educe crestin.

    Astazi este exact aceeasi situatie sub ISIS in Irak si Siria.

    “Pe cele mai frumoase le iau de sotii si le obliga sa devina musulmance”, spune maica.

    Celelalte sunt fortate sa se convertesca sau sunt ucise. Multe au fost macelarite in fata parintilor. Are o filmare furata din Irak cu trei baieti tineri, de 5 sau 6 ani, torturati psihologic de ucigasul lor.

    “Spuneti-mi pe cine sa tai primul”, spune barbatul in araba. Are un cutit lung de macelar pe masa de langa el. “Vino si pune-ti capul aici”, spune acesta, in tipetele de teroare ale copiilor. Acestia fac un pas in spate, insa camera de mici dimensiuni nu le lasa niciun loc de scapare.
    Cand niciunul dintre baieti nu vrea sa fie primul care sa-si puna gatul, barbatul striga: “Veniti toti. Veniti toti!” Il prinde pe unul dintre ei, cel in camasa alba.
    Baiatul tipa si ceilalti doi plang. “Esti cu ISIS?“, tipa barbatul catre copil. “Esti cu ISIS?”
    “Nu!”, raspunde baiatul printre lacrimi. Toti trei sunt decapitati. Maica afirma ca a primit filmarea de la o ruda a copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. III.
    Intr-o alta filmare, din 2013, trei preoti crestini sunt trimisi pe un camp cu mainile legate. Un musulman il tranteste pe unul din preoti la pamant si ii taie capul in timp ce alti cateva sute striga: “Allahu Akbar! Allahu Akbar! Allahu Akbar!”


    Bazandu-se pe trecutul familiei sale, maica Hatune tocmai a terminat de scris a 13-a carte, “Cred in actiune”, scrisa pentru comemorarea celei de 100-a aniversare a genocidului crestinilor din Turcia. In aceasta carte, ea compara viata lui Iisus cu cea a lui Muhammad, profetul Islamului.

    “Nu inventez nimic. Scriu doar fapte. Muhammad a venit si a adus ucideri, decapitari, pedofilie. S-a culcat cu o fetita de 9 ani, cu care se casatorise cand aceasta avea doar 6 ani.
    Stim aceasta datorita marturiei ei din Hadith. In Yemenul de azi, unde se aplica legea Shariah, sunt obligati sa se casatoreasca cu fata inainte de prima menstruatie, cu varsta maxima de 13 ani, deoarece asa este scris.”

    Rasfoind Coranul, maica gaseste alt verset despre care spune ca ii conduce pe musulmani la uciderea crestinilor din Orientul Mijlociu.

    “In Coran este scris de 25 de ori sa ucizi crestinii deoarece suntem politeisti”, afirma aceasta, explicand ca musulmanii nu inteleg conceptul Sfintei Treimi. “Mai spune si sa nu-ti faci prieteni crestini.”

    Europa este pe cale sa devin urmatorul camp de lupta al Islamului, mai ales in Belgia si Franta, unde musulmanii reprezinta intre 6 si 10 procente din populatie. Tara adoptiva a maicii Hatune, Germania, este alcatuita din cel putin 4% musulmani si are peste 4000 de moschei.

    “O moschee nu este doar pentru rugaciune. Este pentru a te pregati sa ucizi necredinciosul si sa controlezi lumea”.

    In Coran exista 97 de versete impotriva necredinciosului.

    “Si exista versete impotriva crestinilor care spun ca Dumnezeu este Tatal, Fiul si Sfantul Duh, sa ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu.
    Ei trebuie decapitati, cu capul taiat de la gat; nu exista alta interpretare. Asta fac musulmanii.
    Musulmanii normali, care sunt intr-adevar musulmani, trebui sa urmeze aceasta regula”, declara maica. “Nu va exista pace pe pamant daca aceste versete din Coran nu sunt oprite.
    In Coran, Hadith si sunna putem gasi verbele “a taia”, “a ucide”, a “ataca” de 36800 de ori. Cum sa fie astfel pace pe pamant?”

    Coranul le mai da musulmanilor dreptul de a viola fetele si femeile tinute captive ca sclave (Sura 23:5-6).

    In orasele cucerite, ISIS a marcat casele crestinilor cu un simbol rosu al Nazarineanului. Acestea sunt apoi vizitate de militantii ISIS care aduc orori de nedescris asupra familiilor.

    Maica Hatune spune ca aceste fapte sunt justificate de Coran in Sura 5:33, unde putem citi:

    “Intr-adevar, pedeapsa pentru cei ce poarta razboi impotriva lui Allah si a Trimisului Sau si lupta pentru a corupe nu este alta, decat de a fi ucisi sau crucificati sau ca mainile si picioarele lor sa fie taiate din parti opuse sau sa fie exilati.”

    Apologetii Islamului din Occident afirma ca versetul este scos din context de catre “islamofobi”, insa maica Hatune este de alta parere.

    “Crestinii din Orientul Mijlociu ii stiu, le cunosc regulile”, afirma aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  5. IV.
    Astazi exista 57 de state care traiesc conform legii islamice.

    “Educatia nu le este permisa fetelor. Femeile sunt create doar pentru satisfacerea nevoilor sexuale ale barbatului. Daca este violata, femeia trebuie sa aduca 4 barbati martori. Bineinteles ca este imposibil, deci va fi ucisa cu pietre. Exista atatea femei si fete care mor ucise astfel…”

    Maica isi aminteste anii de scoala din Turcia. Chiar daca toti cei din satul ei erau crestini, niciun crestin nu ii era permisa o pozitie de autoritate sub legea islamica, deci toti profesorii erau musulmani. Daca elevii crestini erau prinsi mergand la biserica, profesorul ii batea, de obicei prin lovirea mainilor cu o bara metalica.

    Aceasta povesteste cum guvernul turc a confiscat toate armele crestinilor inainte de a porni un jihad violent impotriva lor. “Sat dupa sat au venit si au zis: ‘Daca nu ne dati armele, va vom baga in inchisoare 7 ani'”.

    La varsta de 14 ani, maica Hatune a parasit Turcia alaturi de parintii ei in 1985, gasind refugiu in Germania. A intrat intr-o manastire de acolo la 16 ani.

    “Eram o familie bogata. L-au amenintat pe tata ca il vor taia aici”,spune maica aratand catre o parte a urechii. “A fugit. A zis ca i-a ajuns – vom lasa totul si vom pleca.”

    Theodore Shoebat, fiu al fostului terorist palestinian convertit la crestinism Walid Shoebat, o descrie pe Maica Hatune intr-un articol din 30 decembrie 2013 ca pe Maica Tereza a zilelor noastre.

    “Dorinta maicii Hatune de a-i ajuta pe cei persecutati este atat de mare incat depaseste orice face altcineva astazi in Orientul Mijlociu. A vizitat 38 de tari si a lucrat cu Ministerul Caritatii si al Serviciilor Sociale din Zimbabwe, Turcia si India. Faptele ei bune primesc bineinteles furia vociferanta a jihadistilor, in cuvintele lui Dogan: ‘Am primit 18 amenintari cu moartea in 7 limbi'”.

    Un mesaj pentru America

    Maica a sosit in America cu scopul de a cauta donatii pentru minoritatile din Irak, Siria, Egipt si India. Majoritatea acestor minoritati sunt crestine, insa multe dintre cele din Irak si Siria apartin stravechii secte Yazidi. Intr-o filmare o putem vedea intr-o tabara de refugiati Yazidi inconjurata de familii care nu mai au nimic altceva decat hainele de pe ele.

    A venit in America cu o pledoarie pentru ajutor. Dar a venit si cu un mesaj pentru americani.

    “America isi invita propriii macelari la usa sa”, a declarat aceasta, facand referire la politica americana de a primi refugiati musulmani prin programul de refugiati al Natiunilor Unite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Y.
    WND a raportat pe 11 decembrie ca ONU a acordat case in orasele americane la 9000 de refugiati sirieni, in majoritate musulmani, iar SUA a aceptat aproape 2 milioane de refugiati din tarile musulmane incepand cu 1992.

    “Deja aveti o societate paralela in America”, a declarat maica. “In 50 de ani va vor ucide nepotii in fata voastra. Orientul Mijlociu este deja aici. Este aici. Nu este departe de aici. Este la usa voastra.”

    Acesta este un mesaj pe care multe biserici din Minnesota nu erau pregatite sa-l auda, a afirmat Debra Anderson, sefa a unei reprezentante locale a ACT! For America care a sponsorizat vizita monahiei.

    “Vroia sa faca ceva activ. Credea ca credinta fara fapte este moarta”, a mai spus Anderson. “Dar a fost greu sa convingem bisericile din Minnesota sa o invite sa vorbeasca. O parte a motivului a fost reprezentat de mesajul ei. Este foarte critica la adresa guvernelor musulmane.”

    O grupare bisericeasca care a invitat-o sa vorbeasca i-a oferit o primire “grozava”, povesteste Anderson. Au vizitat un ordin de calugarite catolice si “cinci sau sase dintre ele au iesit din sala inainte de finalul prezentarii”. “Unele dintre pozele din prezentare aratau suferintele la care erau supusi oamenii; cred ca au fost cutremurate. Nu stiu daca au mai fost vreodata atat de zguduite in felul de a gandi. Dar nu erau decat fapte. Le-am invitat sa ceara si parerea altor experti. Dar am avut si o calugarita care m-a intrerupt si mi-a zis: ‘Nu vreau sa o mai ascult’. A fost foarte greu sa o introduc in biserici.”

    Anderson a mai afirmat ca a trimis un anunt de conferinte catre circa 800 de oameni din lista ei de adrese de email ce reprezinta diverse denominatiuni crestine. Doar cativa au raspuns cu invitatii.

    Una dintre calugaritele din manastirea din Minnesota a intrerupt-o pe maica Hatune cu o ingrijorare clara. “Maica, ajunge”, a spus aceasta, exprimandu-si ingrijorarea cu privire la o eventuala reactie comunitara impotriva musulmanilor daca documentatia maicii ar fi ajuns sa fie larg raspandita.

    Insa desi unele au fost indepartate de povestile despre miile de fete violate si de imaginile crestinilor crucificati de catre ISIS si a musulmanilor care jucau fotbal cu capetele victimelor, altele au raspuns prin cererea de informatii suplimentare si oferindu-se sa se implice in ajutorarea celor persecutati.

    “Misiunea mea este de a-i ajuta pe cei suferinzi oriunde s-ar afla“, a afirmat maica Hatune. “Ei nu pot veni la mine, deci merg eu la ei. Donatiile merg in totalitate catre oamenii suferinzi. Suntem toti voluntari. Suntem in totalitate independenti. Nu avem un donator mare acum. As vrea [sa existe]. Avem 2 pesti si 5 paini, iar Dumnezeu le inmulteste.”

    Munca este efectuata de 5000 de voluntari, fara personal platit.

    Un neamt batran i-a lasat monahiei o mica bursa din care sa traiasca dupa ce el va muri. Isi plateste singura calatoriile, sau are cate un sponsor ca in cazul calatoriei in Minnesota.

    Acum planuieste sa se intoarca din nou in Orientul Mijlociu .

    Unul dintre cei care i-au auzit mesajul a intrebat-o daca se teme.

    “Oricui ii este frica”, a raspuns maica. “Insa sunt chemata sa arat solidaritate. Si asta se face nu prin vorbe, ci fapte, cu datorie. Iisus imi este garda de corp.”

    Cultura islamica este “ca un caine“, crede calugarita, in sensul ca trebuie confruntata. Daca exista vreun gol sau vreo slabiciune in cultura crestina, musulmanii o vor simti si vor continua sa marsaluiasca si sa intimideze cultura locala.

    “Nu poate sa-ti fie frica de cultura islamica”, spune aceasta. “Daca fugi, vor veni dupa tine precum un caine. Trebuie sa ramai pe pozitii. Nu spun sa lupti. Spun sa rezisti. Eu le spun: ‘Stop. Nu va vreau, eu am propriul meu Dumnezeu’. Ei vin aici cu gandul de a cuceri tara.
    Daca nu accepta modul de viata american, sa plece inapoi in tara lor. Guvernul trebuie sa inteleaga aceasta.”

    RăspundețiȘtergere
  7. La sfarsitul anului se va intampla nenorociri la Paris de aceea oamenii strigau cu disperare lui Iisus Hristos.Scena asta am visat dimineata.
    Si dvs ati scris la fel pe blog si eu vedeam oameni disperați care strigau Mântuitorului caci ceva se petrecuse vom vedea la sfarsitul anului.Sa fim cu ochii pe Franța.

    RăspundețiȘtergere
  8. Rugati-va lui Iisus sa va ajute impreuna cu Sinele vostru Inalt sa deschideti mintea ca sa poata elibera Sufletul din inchisoarea reincarnarilor.Asta este singura dorinta a lui Iisus de a ne vedea liberi.Pentru asta a venit pe Pamant.El nu poate trece peste dorinta de experimentare a Sinelui vostru si vointa Sufletului.Asa cum El este Fiinta Suverana asa suntem si noi.Noi suntem fratii nu supusii sai.
    Mai oameni buni, intelegeti odata, si intoarceti-va la CINE SUNTETI VOI,nu la cine vi s-a spus ca sunteti!
    Nu mai ingenuncheati in fata neputintei,ci ridicati-va in Maretia voastra fiindca asta sunteti!DUMNEZEU ESTE IN VOI. Priviti-va pe voi si-L priviti pe Dumnezeu.IL cautati de mii de ani fara sa stiti ca voi il contineti pe Dumnezeu si EL ne contine pe noi.

    Ceea ce se intampla acum in Univers este o sansa care se intampla la cateva sute de mii de ani daca nu milenii pentru ca noi sa puem evolua si pleca mai departe in calatoria Sufletului.Daca nu vom profita de energiile trimise de Dumnezeu pentru a ne Lumina si Inalta, odata cu planeta care este in Ascensiune catre locuri mai luminate, fiindca a stat mult-mult timp in intuneric.Cine nu se ridica odata cu planeta va pierde acest ciclu de evolutie si-l va astepta pe urmatorul.Este strict alegerea voastra,nimeni nu va va inalta de aici.Daca asteptati altceva veti astepta ciclul cosmic de peste cateva milenii in starea in care va gasiti acum,de necunoasterea a cine sunteti,de unde veniti.Va veti reincarna la nesfarsitin aceeasi stare de suferinta, fara sa stiti (ca si acum)ca
    ati mai facut-o pana cand Sufletul vostru se va trezi si se va Inalta la Tatal.Dumnezeu ne da dar nu ne pune in traista;stiti aceasta nu! Eii,asta-i intelesul.Cine vrea sa inteleaga acestea va merge mai departe cine nu.va merge pe planete care se afla inca in adormire,suferinte,razboaie si boli.Pe Pamant nu se vor intoarce deoarece planeta merge inapoi la Tatal,acolo unde i-a fost locul de ceatie, si poate chiar mai sus,de ce nu!S-a saturat si ea de Iadul in care a stagnat.

    Inc-odata spun, pentru a n... oara,voi alegeti daca vreti sa va intoarceti ACASA,sau va continuati calatoria tot in acest stadiu.Dumnezeu respecta si iubeste orice ati alege si va va fi aproape intotdeauna.El are vesnicia la dispozitie sa va astepte Acasa,de voi depinde ce alegeti.Orice alegere este indeplinita si respectata,asa cum a respectat alegerea celorlalti fii ai sau care au ales sa se deconecteze de la ENERGIA SA si sa bantuie prin Uniersuri cautand vesnicia,nestiind ca doar trebuie doar sa ceara reconectarea la SURSA IUBIRII.

    DECI CE ALEGETI? Sa stati ingenuncheati pupand pantofii intunericului,sau va ridicati si imbratisati Divinul?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai schimba placa, Didina , fa-ti secta personala , fa-ti blogul tau , aici plangi degeaba .

      Ștergere
    2. 8:26,tu si de sta Dumnezeu in fata ta tot nu ai crede :) .Iti lipseste cel mai de pret lucru ,acesta este motivul pentru care esti atât de scârbavnic . Te bati cu pumnii în piept ca urangutanul încercând sa demonstrezi ceva ce este fooarte departe de intelegerea ta .

      Ștergere
    3. Sunteti unii pe aici care aveti un limbaj atat de jignitor si de primitiv, va ofensati nejustificat si aruncati cu usurinta si lipsa de control orori de cuvinte , dar astfel dati prilej si ca sa va scoateti la iveala caracterul si nivelul limitat intelectual.
      De ex., cum ar putea un om de bun-simt sa foloseasca un asemenea cuvant, complet nepotrivit si nemotivat? Ce este “scarbavnic” in postarea lui 08:26 ? Tu stii ce inseamna, sau ai trait intr-un astfel de mediu si ai ramas cu sechele ? Daca vorbesti asa, nu esti demna de nicio atentie !
      SCÂRBÁVNIC adj. v. dezagreabil, dezgustător, displăcut, dizgrațios, grețos, greu, infam, infect, împuțit, josnic, mișel, mișelesc, mizerabil, mârșav, nedemn, nelegiuit, nemernic, neplăcut, nesuferit, netrebnic, puturos, rău, rău-mirositor, respingător, rușinos, scelerat, scârbos, ticălos, urât.

      Absolut rusinoasa intreaga ta postare!

      Ștergere
    4. 00.49 multumesc , ma revolta insistenta acestei D. Ultimele ei postari privesc publicizarea unei escroace, fosta adepta MISA, vindecatoare universala de toate bolile . Nu stiu de ce nu ii e rusine si de ce nu isi promoveaza ororile pe site-ul ei .

      Ștergere
    5. 21.44 Spune-i si lui D -- CA NU EXISTA REINCARNARI. -

      Ștergere
    6. 00:49,exista pe acest blog un scârbavnic care se poarta ca atare.Eu crezand ca postarea 8:26 îi apartine ....am comentat .Daca acea postare îi apartine imi sustin comentariu si spre a fi mai clar il fac si ipocrit ,obsedat si sopârlită .Dupa cum vezi numai cuvinte de "lauda "am la adresa lui.Nu te mai obosi sa cauti in dex ,cunosc semnificatia fiecarui cuvant.
      Soparlita- temen folosit in perioada comunista ,carateristica oamenilor pârâciosi.

      Ștergere
    7. 20,20 bine fac toti cei care ii scot la lumina pe toti escrocii .

      Ștergere
    8. 20:20, ai drepate !
      Exista un scârbavnic, aici pe blog, care mereu sta la pânda. Face observatii peste observatii. Un decepționat pe viața altora.

      Ștergere
  9. Tot ceea ce se intampla mi se pare oribil,de prost gust,primitiv,scarbos,in general.Si noi,care speram ca viitorul ne va aduce mai multa civilizatie,cultura,modernism.

    RăspundețiȘtergere
  10. ne trebuie constiinta curata pentru un viitor frumos -ne adancim singuri in mocirla asazisei bunastari cere este o iluzie-civilizatia te tine prins in corzi cu legi greu de digerat si strambe --noi oamenii simpli care muncim pe dreptate ar trebui sa fim uniti in cuget-daaar nu este tocmai asa

    RăspundețiȘtergere