miercuri, 28 iunie 2017

O MASINA VA LUA FOC , PE O STRADA LA RASARIT !

                             Noapte de 27 - 28 Iunie 2017,ora 1,45 !

                                      Dragii mei,

Tot asta noapte si tot in timp ce scriam pe Blog,vad inspre Rasarit un Cer de ziuă, iar pe o strada ardea cu o mare intensitate ,cred eu, o masina.
Pe partea cu iarba verde era o văcută la păscut,iar la nici 2 metri de vacută vedeam un nor imens de mult fum negru, si flacari foarte inalte,asa ca la o explozie a unei masini.


Image result for MASINA IN FLACARI,

Dragii mei, vom auzi din păcate de o masina care a luat foc pe un drum de ţară.
Spun aceasta pentru ca, pe marginea soselei la tara exista iarba verde, iar animalele pasc in liniste ,priponite fiind.
Sa nadajduim dragilor,  ca nu vor fi si pierderi de vieti omenesti.
                                     Cu dragoste,Maria.


P.S.
                                  Dragii mei,

În toamna voi lansa CARTEA -ADEVARUL DUHULUI SFANT volumul 2 : ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.
Trebuie ca sa aveti aceasta CARTE dragilor, deoarece, vă va fi leagan de căpătâi in orice clipă a vietii voastre, şi vă va arăta ADEVARUL adevarat a tot ceea ce inseamna DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,a tot ceea ce inseamna sa fii crestin .
CARTEA va fi pe intelesul tuturor,fara idei si expresii stiintifice.
Este scrisa de mine cu inima si cu sufletul, cu IUBIRE si cu DRAGOSTE INFINITA fata de DUMNEZEU si fata de MAICA DOMNULUI, precum si faţă de APROAPELE nostru.
Al treilea volum se va intitula: EXTRATERESTRII  EXISTĂ, care va fi lansat in acelasi timp cu ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM. 
Si aici veti gasi DOVEZI zdrobitoare de EXISTENTA a EXTRATERESTRILOR.
Prieteni dragi si iubitori de DUMNEZEU ,cine doreste ca sa doneze pentru CARTEA si CARTILE LUI DUMNEZEU, (nu le consider ale mele,deoarece toate le scriu sub indrumarea DUHULUI SFANT),o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

                             Cu dragoste si pretuire ,Maria.
       



17 comentarii:

  1. Aaaa,această previziune o consider un vizionar-metaforică.maşina=tehnologie.vaca si pajiştea verde=natura=creația DUMNEZEULUI PĂMÂNT.o consider de bun augur această previziune,deoarece natura va învinge tehnologia.cum?cred că DUMNEZEU PĂMÂNTUL va abate atât de multe orgii asupra oamenilor încât nu vor face fațã nici cu tehnologia lor.
    Dar până la aceste orgii vă prezint în poza de la avatar o minunată sculptură a DUMNEZEULUI PĂMÂNT.aceasta este un cap de bivol (cã veni vorba de văcuță) creat de DUMNEZEU PĂMÂNTUL pe teritoriul statelor unite.şi anume statele utah si colorado.este un fragment dintr-o sculptura mult mai complexă,pe care voi omenirea nu ați avut bunăvoința să-i acordați nici o atenție.deci:statele utah+colorado=formă de relief muntos un cap de bivol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. madus, cum reusesti?

      Ștergere
    2. Chiar dacă spun nu o să crezi.dacă vrei să vezi mai multe poți pe google earth cu zoom ìn sau zoom out.poti alege orice zonă a planetei la întâmplare pt că DUMNEZEU PĂMÂNTUL a proiectat pe chipul său toate creaturile care viețuiesc aici.tre să dai diar zoom-ul corect pt că dacă e prea mult sau prea puțin se pierde imaginea si nu se mai vede corect

      Ștergere
  2. Sursa google earth.bineînteles vedere din satelit.cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acestea sunt darele de chemtrails . Pentru cine doreste sa vada, un video incredibil .

    http://www.oggi.it/video/attualita/2017/06/27/le-scie-chimiche-si-formano-cosi-guarda-il-video-che-rilancia-i-complottisti/

    RăspundețiȘtergere
  4. Au început sa se întâmple prea multe, trebuiau sa se întâmple de anul trecut deja; dar bunul Dumnezeu ne-a fost amânat un an, dar din păcate nu am vrut sa ne schimbăm;nici urma de schimbare la omenire. Acum vom vedea ce mai urmează.

    RăspundețiȘtergere
  5. ​Plenul Senatului a adoptat marti doua proiecte de lege privind Legea educatiei cu revendicari importante pentru cei de la UDMR, principala prevedere fiind ca examenele de evaluare nationala si de bacalaureat sa fie diferentiate, cu subiecte pe baza programei din manualele in limbile minoritatilor. Cele doua proiecte au primit dimineata raport la comisia de invatamant si apoi au itnrat suplimentar pe ordinea de zi a plenului. Miercuri, Liviu Dragnea si Mihai Tudose au avut o intalnire cu conducerea UDMR, dupa ce si-au stabilit membrii guvernului, pentru a ii convinge sa dea un vot pentru noul cabinet. Kelemen Hunor a salutat votul din Senat pe aceste proiecte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai au vandut interesul national ungurilor ! Ce parere aveti doamna Maria , este corect ?! Eu nu o sa ii mai votez pe acesti farisei din PSD ...!
    Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta fariseii in alta parte.

      Ștergere
    2. Anonim29 iunie 2017, 18:45, inca nu te-ai lecuit de PSD si de torpilele cu care submineaza economia si implicit, tara? Ca sunt incompetenti si iresponsabili chiar nu te deranjeaza? Oare ce trebuie sa se mai intample ca sa te trezesti? Pana si cei de la Antena 3 s-au trezit!

      Ștergere
    3. An 21:47, serios??? Hai nu mai spune! Or fi mai competenti PNL-istii + PD-listii, in opinia ta, ma faci sa rid. Ia arunca o privire in urma si mai vorbim. Lasa PSD-ul in pace, caci este singurul partid caruia ii pasa de romani. Aaa ca deranjeaza corporatiile? Foarte bine! Si romanul trebuie sa traiasca nu doar ele caci nu au ajuns idolii natiunii aceste corporatii incat toata lumea sa se inchine strainilor.

      Ștergere
    4. Anonim30 iunie 2017, 10:36, fara aceste corporatii, desi in unele este sclavie curata, probabil ca mult mai multi tineri ar fi fost in somaj sau ar fi plecat din tara cat despre afirmatia ta ca psd e singurul partid caruia ii pasa de romani, eu cred ca tu, ori vezi alt film, ori traiesti intr-un univers paralel. Nici in Dumnezeu nu crezi asa cum crezi in psd. Sa-ti fie clar, mai psd-istule, NICIUNUI PARTID NU-I PASA DE ROMANI SAU DE TARA! Nu stiu de ce, daca nu sustin prostiile si iresponsabilitatile incompetentilor de la psd, inseamna in mintea ta ingusta ca sunt cu pnl sau nu stiu ce alt partid. GRESIT!!! Toti sunt o apa si un pamant, noroc de asa alegatori masochisti ca tine care ii voteaza crezand ca pot tine loc de Dumnezeu.Mi-e scarba de specimene ca Dragnea si toata turma de incompetenti lingatori pe care ii promoveaza ca ministri. Isi bate joc de tara!!!

      Ștergere
    5. NU intelegi nimic 15:39. Daca aceste corporatii nu ar fi fost, firmele romanesti ar fi existat, nu erau "papate" de acesti mamuti straini care pe cale indirecta au tot presat cum sa fie si ce sa fie. Tinerii ar fi avut un loc de munca in aceste companii romanesti iar profitul nu mai lua calea strainatatii, ca sa intelegi. NU mai vrem ca Romania sa traiasca din mila strainilor, intelege odata si nici din imprumuturi de la FMI. Daca ai in vedere PSD-ul iti vei schimba parerea in bine, nu te mai oftica atat acum. Da, PSD-ul nu sustine corporatiile si foarte bine. NOI avem intaietate, NU strainii pentru ca Romania nu-i a strainilor, NU trebuie sa fie a lor niciodata. NU sunt strainii stapanii nostri, ne-am saturat de interesele straine care sugruma aceasta tara.

      Ștergere
  7. http://www.romaniatv.net/mobi/panica-la-londra-o-masina-a-intrat-in-oamenii-aflati-intr-o-cafenea-de-langa-sta-ia-king-s-cross_363872.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Inca 3 ani pana la venirea lui Christ. Se reantoarce pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aceasta previziune s-a întîmplat astăzi dar a avut loc pe A2 nu pe un drum de tara.Oricum astea sunt nici detalii care nu au nicio importanta.Important e ca masina a luat foc din nefericire.DS

    RăspundețiȘtergere
  10. O mașină a luat foc pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Constanța. Potrivit primelor informații, focul ar fi izbucnit în urma unei defecțiuni la instalația de aer condiționat a autoturismului.

    RăspundețiȘtergere