miercuri, 14 iunie 2017

MINUNEA DIN SFANTUL ALTAR ! IISUS HRISTOS ÎN CAMERA MEA !

xx
                                                     
                              11 Iunie 2017,ora 6,13 dimineata !

                                Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,ma trezeste o lumina puternica ca de soare si astfel vad dragilor inspre Rasarit,un SFANT ALTAR  cu Usile Sfinte larg deschise.
Aici în SFANTUL ALTAR nu era nimeni, ci doar o Lumina aurie stralucitoare care venea in mod tainic prin acoperisul SFINTEI BISERICI.



                     Image result for sfantul altar..

În SFANTUL  ALTAR după SFANTA MASĂ nu exista ca intotdeauna SFANTA CRUCE cu IISUS HRISTOS rastignit pe ea.
Era doar SFANTA MASĂ si atât!
Dragii mei, LUMINA aurie ce venea prin acoperisul BISERICII se directioneaza in spatele SFINTEI MESE si vad cum de jos ,ca din Pămant de după MASA SFANTA se ridica O SFANTA CRUCE rupta ca din Soare.
Bucatica cu bucatica s-a ridicat SFANTA CRUCE ,până când era incă de 1 metru înalta mai sus decat SFANTA MASĂ.

                 Image result for SFANTA CRUCE.

În clipa urmatoare dragilor, nu mai vad SFANTUL ALTAR ci sunt din nou in camera mea, si vad deasupra patului meu intr-o lumina alba si stralucitoare ,pe INSUSI IISUS HRISTOS care-mi zâmbeste bland si iubitor si care arăta exact asa:


                          Related image..

Mântuitorul nostru Bun si drag, avea SFANTA EVANGHELIE a SA în mâna stanga, iar cu dreapta Sa ma binecuvânta pe mine roaba Sa.
Am simtit iubirea si dragostea divina, si-mi doream ca aceste clipe sa nu se mai termine niciodata.
Dragilor, asa cum simtim razele soarelui ca ne incalzesc atunci cand ne este frig, mai puternic simteam eu ocrotirea si iubirea Lui IISUS HRISTOS ,care mi-a dat multa putere sufleteasca si trupeasca.
MANTUITORUL mi-a transmis fara cuvinte ,ca sa merg mai departe cu toate înscrisurile mele de la DUHUL SFANT, si m-a invaluit cu IUBIREA SA , daruindu-mi multa putere sufleteasca,multa intarire in Credinţă.
Acum ma simt mult mai puternica ca oricand,datorita faptului că, IISUS HRISTOS a coborat din CERUL SĂU si -a intarit al SĂU CUVANT intru mine roaba SA.
Dragii mei, sa ne rugam cu totii la IISUS HRISTOS si MAICA DOMNULUI ca sa ne indrepteze pe CALEA ADEVARULUI SĂU ,si sa ne apere de tot răul si de tot necazul ,AMIN.
                                     Cu dragoste,Maria.

P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

13 comentarii:

  1. Foarte frumos , d-na Maria , cred ca asta va da puteri sa continuati ceea ce va este scris sa faceti . Nu luati in seama nimic, lasati carcotasii si mergeti ca trenul accelerat pe drumul pe care-l stiti.
    Particularitatile mesajelor dvs. vin ciudat in limba romana pentru ca de fapt ele va sunt traduse din toate limbile ca sa poata fi intelese . Primiti mesaje de peste tot, vedeti din toata lumea , Rusia, Germania, America , incredibil . Nu stie Trump , ca v-ar lua la Casa Alba !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Anonim 20:39!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. Ce sublim doamna Maria. Doamne Ajuta la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria si la mine a venit Hristos in camera. Eram.la ora de meditatie. Camera era in semiintuneric.. Brusc s.a luminat .. A trebuit sa duc mana la ochi ptr.ca lumina ma deranja. Am sitit caldura in tot corpul. Ma deranja spatele. A trecut durerea brusc. Asa bine ma simteam... Ceasca de ceai era calda chiar daca ceaiul se racise demult.. Ce bineeee a fost.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iisus se arata la TOTI CE CRED SI NU CELOR CE NU CRED DAR VA VENI DA ADUCA CREDINTA PIERDUTA SI TARIE CELOR CE VOR CREDE.Si eu i-am visat chipul fetei dar mam intristat ca era trist si mia spus sa spun TUTUROR CA A VENIT VREMEA SEPARARI NEGINEI DE GRAU.DUTE SI SPUNELE CA VREMEA POCAINTEI A VENIT,si mia aratat un apus de soare.soarele era cam cu 2 degete pana a atinge orizontul.mia mai aratat o casa din lemn mare ce era in paragina de ase prabusi si din perete a iesit chipul lui IISUS CU OCHI INCHISI SI SUPARAT,DEZAMAGIT,gata sa planga.Avea parul lung unpic ondulat cu musteata si barba Unite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da se apropie clipa cand nu veti mai venera intunericul cosmosului si nici soarele ci pe Dumnezeu Pământul.dar pt asta El nu poate aduce decat pedepsa mai intâi pt ai simti puterea.invatati sa umblati din nou desculti.vibrati cu Dumnezeu Pământul caci altfel va mănâncă gaia.

      Ștergere
    2. Ești de "coma"Madus,de multe ori m-am întrebat cine te-a dus,ha,ha,ha...

      Ștergere
    3. Mai sunteți multi cărora video s-a arătat Iisus Hristos,întreb și eu așa!

      Ștergere
    4. Stef am preluat mesajul.Tu si dna Maria ati primit acelasi mesaj in aceeasi perioada de la Iisus cu cernerea.Mersi frumos.

      Ștergere
    5. Ma bucur ca pot sa va impart cu voi trairile ce leam avut.IISUS CAND A INVIAT nu sa aratat celor necredinciosi(fariseilor)ci celor cu credinta.
      ATUNCI ESTE SI CUM A SPUS"FERICITI CEI CE CRED SI NU VAD,CA ACEIA VOR VEDEA.Gandeste ca DACA IISUS se arata celor necredinciosi decadea din cauza MANDRIEI.AM Inviat precum e scris si am spus.Ce veti face acum? Iisus lea aratat ca exista inviere la totii cati a inviat Dar au AVUT CREDINTA.Au avut dreptul de a crede sau nu.Credinta ta si rugaciunea catre TATAL si Fiul face minunea.Dar credinta fara rugaciune si fapte este ca o pasare cu o singura aripa ce NU POATE ZBURA.DUMNEZEU SA TE LUMINEZE SI SA NE IERTE TUTUROR PACATELE.AMIN

      Ștergere
  5. Doamne IISUSE HRISTOASE,Dumnezeul meu sfant,nu ma lasa singur Sfinte IISUSE,nu ma abandona Doamne IISUSE,ramai langa mine Doamne IISUSE,caci mare este puterea Ta!Ma rog Tie Doamne IISUSE HRISTOASE ,iarta-ma Doamne IISUSE,iarta-ma,mantuieste-ma si lumineaza-ma pe mine,pacatosul!

    RăspundețiȘtergere