joi, 29 iunie 2017

RAZBOIUL ! DĂ ÎNCOACE RĂZBOIUL !


                                         25-26  Aprilie 2017,ora 1,34 noaptea  !

                                        Dragii mei, 

În aceasta noapte, în IERUSALIM fiind intr-o camera de hotel,aud un glas de bărbat care spune asa:

                    "Războiul !
                 Războiul!
                Dă încoace Războiul !"

Clipă în care, văd cum vin dinspre Apus spre Răsărit ,multe Tancuri si multe Avioane de luptă în zbor.

Image result for tancuriImage result for tancuri..
Image result for avioane de luptaImage result for avioane de lupta..

Dragii mei,  m-au cutremurat la propriu imaginile cu atâtea tancuri si avioane de razboi.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului,ca sa ne daruiasca sanatate si mantuire, si nu in ultimul rând PACE in Lume, Pace în Romania si PACE in inima si-n sufletul nostru ,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.


P.S.
                                  Dragii mei,

În toamna voi lansa CARTEA -ADEVARUL DUHULUI SFANT volumul 2 : ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.
Trebuie ca sa aveti aceasta CARTE dragilor, deoarece, vă va fi leagan de căpătâi in orice clipă a vietii voastre, şi vă va arăta ADEVARUL adevarat a tot ceea ce inseamna DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,a tot ceea ce inseamna sa fii crestin .
CARTEA va fi pe intelesul tuturor,fara idei si expresii stiintifice.
Este scrisa de mine cu inima si cu sufletul, cu IUBIRE si cu DRAGOSTE INFINITA fata de DUMNEZEU si fata de MAICA DOMNULUI, precum si faţă de APROAPELE nostru.
Al treilea volum se va intitula: EXTRATERESTRII  EXISTĂ, care va fi lansat in acelasi timp cu ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM. 
Si aici veti gasi DOVEZI zdrobitoare de EXISTENTA a EXTRATERESTRILOR.
Prieteni dragi si iubitori de DUMNEZEU ,cine doreste ca sa doneze pentru CARTEA si CARTILE LUI DUMNEZEU, (nu le consider ale mele,deoarece toate le scriu sub indrumarea DUHULUI SFANT),o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

                             Cu dragoste si pretuire ,Maria.

     


29 de comentarii:

  1. Siria, Turcia , USA . Putin ? Cati dirijori de orchestra sunt ?
    Bietii oameni mor pe capete acolo scuturi umane , s-au salvat cei care au fugit .

    RăspundețiȘtergere
  2. Chipul Mântuitorului a plâns câteva zile într-o biserică din regiunea Corint

    https://www.aparatorul.md/chipul-mantuitorului-a-plans-cateva-zile-intr-o-biserica-din-regiunea-corint/

    RăspundețiȘtergere
  3. Rușine și americanilor. Se prefac că intervin. Sunt vinovați moral pentru dedringolada din Orientul Mijlociu.
    Rușine specială pentru iepurii de turci. Dacă le spun porci de turci, sunt cenzurat.
    Stau și se uită cum sunt masacrați oameni la trei sute de metri de armata aia a lor cu care se laudă atât, doar ca să obțină din intervenție maximul beneficiu posibil. Uite pe cine se baza NATO în caz de război!
    Nu Turciei în UE., afară din NATO!

    RăspundețiȘtergere
  4. Guvernul desființează Pilonul II de pensii. Unde vor ajunge banii românilor . Asta e Romania , banii tai, sunt / devin banii lor .


    Guvernul va desființa Pilonul II de pensii, potrivit noului program de guvernare al PSD, anunță ministrul desemnat la Finanțe, Ionuț Mișa.

    Despre contribuțiile la sistemul de pensii a vorbit și ministrul desemnat Lia Olguța Vasilescu, care a anunțat că persoanele cu activități independente vor putea alege unde să plătească acea contribuție pentru pensie, pentru pilonul I sau III.

    „Suma acumulată până în prezent la Pilonul II de pensii va reveni fiecărui contribuabil și va fi la dispoziția lui să opteze dacă o va direcționa spre privat sau spre sistemul public”, a anunțat ministrul desemnat Ionuț Mișa.

    Ionuț Mișa a afirmat că suma care ar reveni unei persoane, dacă ar trebui să primească pensie în baza Pilonului II, ar fi una infimă, de aproximativ 25 de lei pe lună.

    Potrivit acestuia, suma acumulată până în prezent ca stagiu de cotizare va reveni fiecărui contribuabil "şi va fi la dispoziţia lui să opteze dacă o direcţionează către privat".

    "Companiile care administrează Pilonul II de pensii încasează comisioane de management şi administrare.

    Sumele sunt foarte consistente. Erodează, într-un fel sau altul... Există certificate de trezorerie care au un randament bun şi aceste piloane plasează banii de exemplu în certificate de trezorerie obţinând o dobândă mai bună şi diferenţa o păstrează, deci nu în toate situaţiile este un randament mai bun", a mai arătat ministrul desemnat.

    El a precizat că intenţionează finalizarea unui proiect în acest sens până la finalul anului. Potrivit acestuia, la nivelul Pilonului II de pensii sunt acumulate în prezent 40 miliarde lei.

    "Din analiza pe care am făcut-o împreună cu colegii, pensia pe care a primi-o astăzi un contributor la Pilonul II de pensii ar fi undeva la 25 de lei pe lună", a spus Mişa.

    El a precizat că beneficiile pentru cel care contribuie la Pilonul II de pensii nu sunt foarte mari.

    "Luăm în calcul de a da posibilitatea fiecărui contribuabil să opteze către Pilonul III de pensii, către cel privat, sau să meargă către Pilonul I. Este alegerea contribuabililor", a mai arătat ministrul propus al Finanţelor.



    Cotizația la sistemul de pensii de stat nu va mai fi obligatorie

    Partidul Social Democrat vine cu o noutate absolută în noul program de guvernare.
    Angajaţii nu vor mai fi obligaţi să achite contribuţiile pentru pensii la sistemul de stat.
    Aceştia vor putea să plătească sumele aferente doar către fondurile private, potrivit documentului oficial care a ajuns la Parlament.

    În programul de guvernare nu se precizează şi de unde vor putea fi achitate pensiile deja în plată.



    RăspundețiȘtergere
  5. SCANDAL IMENS în coaliție. ING a avut dreptate: Pilonul II de pensii, desființat

    Vladimir Neagu / 29 iun 2017 / 14:44








    Modificările făcute la programul de guvernare generează primul scandal uriaș în coaliție. Deși la ora 15:00 este programat votul în plenul reunit, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este într-o ședință tensionată în biroul lui Liviu Dragnea.

    Potrivit ultimelor informații, Pilonul II de pensii va fi desființat.

    NN Pensii, parte a ING, anunța în aprilie că acest pilon ar putea fi afectat de decizii politice și-și asigura clienții că va face toate demersurile pentru dreptul la proprietate asupra banilor deja virați către acest pilon.

    Informarea ING a atras o amendă uriașă de la ASF, de 750.000 de lei. Atunci zvonurile au fost negate. Acum sunt nuanțate.

    Pilonul II de pensii, desființat. ”Naționalizare democratică”

    Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, a anunțat că-n noul program de guvernare este prevăzută desființarea Pilonului II de pensii.
    Contribuțiile vor putea merge la Pilonul I sau Pilonul III.
    Cum Pilonul III nu este garantat, este evident că cei mai mulți români vor merge către Pilonul I, ceea ce este un fel de ”naționalizare democratică”, după cum a spus Elena Cristian de la Antena 3.

    ”Suma acumulată până în prezent la Pilonul II de pensii va reveni fiecărui contribuabil și va fi la dispoziția lui să opteze dacă o va direcționa spre privat sau spre sistemul public”, a anunțat ministrul desemnat Ionuț Mișa.


    El a mai spus că ”La nivelul Pilonului II de pensii astăzi sunt acumulate 40 miliarde lei. Din analiza pe care am făcut-o împreună cu colegii, pensia pe care a primi-o astăzi un contributor la Pilonul II de pensii ar fi undeva la 25 de lei pe lună”

    De această măsură, dar și de altele, ALDE nu a știut, ceea ce a provocat mari tensiuni în coaliție chiar înainte ca Guvernul să fie votat.

    Măsură de acoperire a deficitului bugetar

    Radu Crăciun, CEO BCR Pensii, şi unul dintre cei mai cunoscuţi economişti români, trăgea un semnat de alarmă guvernanților să nu se atingă de Pilonul II de pensii.

    El anticipa încă din martie această măsură și afirma că ar putea fi pusă în discuţie ca un mijloc de acoperire a deficitului bugetar.


    Ce este Pilonul II – Pensia privată obligatorie







    Dacă te-ai născut după anul 1990, și ai un contract de muncă, ești deja participant la pensia privată obligatorie, fie că știi, fie că nu!

    Pensia privată obligatorie (sau Pilonul II), a fost introdusă în anul 2008, în mod obligatoriu pentru toate persoanele angajate care aveau la acel moment până în 35 de ani, și în mod opțional pentru persoanele care aveau la momentul respectiv între 35 și 45 de ani.

    A existat la momentul respectiv o perioadă de patru luni, timp în care fiecare angajat putea să opteze pentru un fond de pensii private obligatorii.
    Angajații care aveau până în 35 de ani, și care la sfârșitul acestor 4 luni nu optaseră pentru un anumit fond de pensii private obligatorii, au fost distribuiți în mod aleatoriu, la unul dintre cele 18 fonduri de pensii obligatorii, existente la acel moment.
    Între timp, unele dintre aceste fonduri au fuzionat, sau au fost absorbite de alte fonduri, așa încât, în prezent, funcționează 7 fonduri de pensii private obligatorii.

    Contribuția la Pilonul II reprezintă un procent din contribuția individuală la asigurările sociale (CAS).
    Acest procent a fost inițial de 2%, și a crescut cu 0,5% în fiecare an, urmând să fie plafonat la 6% din CAS.
    În anul 2015, acest procent este de 5%.

    În prezent, 6,24 milioane de români au contribuții la pensia privată obligatorie – Pilon II, având acumulați până în prezent în medie câte 3 475 de lei.

    Contribuția medie la pensia privată obligatorie este în prezent de aproximativ 106 RON, ceea ce într-un interval de 20-30 de ani, la un randament mediu anual de 5% înseamnă un activ acumulat de 53 000 – 116 000 de lei.

    Deci dacă ai o speranță de viață de 20 de ani după pensionare, înseamnă că pensia privată obligatorie îți asigură un venit suplimentar lunar la pensie de 220 – 480 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atata ne mai trebuie nu e destul ca tara asta e furata acum ne paste si razboiul.Doamne pazeste aceasta tara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ii dau aluia care cere razboiul de tesut a lu mama mare!
    E bun asa?
    Scuze Maria, poti sa-l intrebi daca primeste si fara spata ca nu stiu pe unde este!
    Mai si glumim ca si astia din noul guvern cu taxele si impozitele Romaniei!
    Sa fiti iubiti si fara frica, nu ma numesc...Mitica!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne fereasca dumnezeu si maicuta domnului de rasboi asta ne mai trebue amin

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa ne fereasca dumnezeu si maicuta domnului de rasboi asta ne mai trebue amin

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.ganduridinierusalim.com/un-mason-cutremura-lumea-cei-care-s-au-autointitulat-iluminatii-fac-presiuni-pentru-a-institui-o-asa-zisa-religie-unica-a-lumii/

    RăspundețiȘtergere
  11. Vă vin cam multe mesaje intr-adevar cutremurătoare cu razboi,în ultimul timp, o fii pe aproape.

    RăspundețiȘtergere
  12. Moartea domnului Lăzărescu - 2005- film bazat pe un fapt real .

    https://www.youtube.com/watch?v=3Gzd6bv_imI


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  13. Bazat pe un caz real, scenariul scris de Cristi Puiu și Răzvan Rădulescu prezintă povestea unui pensionar (Ioan Fiscuteanu) care are ghinionul de a se îmbolnăvi în seara unui mare accident rutier, ceea ce duce la plimbarea sa între mai multe spitale, fără să primească îngrijiri medicale la timp.

    Este inspirat din cazul real al unui pacient din Dolj, Florin Nica, care în 2001 a fost refuzat de trei ori la internare și care a murit.
    Filmul a fost clasificat ca tragicomedie și comedie neagră, fiind promovat în Statele Unite ale Americii drept comedie.

    A fost premiat multiplu, cea mai importantă distincție fiind Premiul „Un certain Regard” la Festivalul de la Cannes (2006).


    Într-o seară, la București, bătrânul domn Dante Remus Lăzărescu, de 62 de ani, care locuiește singur într-un apartament de bloc, împreună cu pisicile sale, nu se simte bine.

    Sună la ambulanță, acuzând dureri de cap și vomitare. În timp ce la televizor este deschis un talk show, sună din nou la salvare, pentru a preciza că a fost operat de ulcer și că ar trebui să fie consultat de un specialist.

    Așezându-se pe pat, vomită iarăși, găsind puterea să își spele cămașa și să se îmbrace pentru când va trebui să plece la spital.

    În timp ce așteaptă ambulanța, o sună pe sora sa Eva, care locuiește în Târgu Mureș.
    Vorbind întâi cu cumnatul său, îi dă asigurări că i-a trimis o sumă de bani pe care trebuia să i-o returneze.

    Apoi o cere pe sora sa la telefon, cu care are o discuție în contradictoriu, pentru motivul că Bianca, fiica lui Lăzărescu, ar suna-o pe ea mai des.
    Când îi spune că nu se simte bine din cauza ulcerului, Eva îi reproșează băutul, bărbatul închizându-i în cele din urmă telefonul în nas.

    Pentru că ambulanța tot nu a venit, merge la vecinii săi, Mihaela și Sandu Sterian, ca să ceară un Distonocalm. Aceștia, ocupați cu treburi casnice (fac peltea), îl acuză că bea, însă bărbatul, așezat pe treptele din fața ușii, le spune că a vomitat de patru ori. Ei se oferă să îi dea în schimb un Diclofenac. Sandu îi dă două pilule și îl sfătuiește să facă o baie, iar când domnul Lăzărescu aproape se prăbușește, îl duce până la el acasă.

    În apartamentul domnului Lăzărescu, Mihaela aduce un medicament și apă. Sandu rămâne lângă patul domnului Lăzărescu, reproșându-i mizeria din casă și ținerea pisicilor. După ce îi dau medicamentul, bărbatul vomită cu „vinișoare”, femeia spălând pe jos.

    Între timp, cu Mihaela, care este într-un continuu du-te-vino, apare și un vecin Gelu, care îi returnează lui Sandu o sculă. Ea pleacă să o ducă în apartamentul lor și să pună pelteaua pregătită în borcane.

    Sandu și Gelu se prind într-o discuție, între timp domnul Lăzărescu se duce la baie. Nu îl iau în seamă când strigă după ajutor și, când în scurt timp vine și o asistentă, Mioara Avram, de la salvare, îl găsesc căzut în duș.

    Dus în cameră de Sandu și femeia de la salvare (căci Gelu plecase odată cu sosirea ei), îi este luată tensiunea și este consultat. În timp ce i-a pus un termometru la subțioară, asistenta se duce în bucătărie cu Mihaela ca să fumeze o țigară, spunându-i că crede că bolnavul are o tumoare de colon și că va trebui probabil internat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asistenta o roagă ca unul dintre soți să-l însoțească pe domnul Lăzărescu pentru înlesnirea internării, însă aceasta se arată reticentă, pretextând că șotul ei ar fi gelos și, când e întrebat acesta dacă ar merge, devine nervoasă, impunându-i soțului să nu meargă, pentru că nu ar avea cu ce să se întoarcă în cazul internării și ea nu vrea să rămână singură sâmbăta seara.

    Eva este sunată înainte de plecarea la spital, hotărând să vină cu primul tren. Medicii de la primul spital, (Sfântul Spiridon), îi reproșează asistentei că nu l-a dus la Fundeni.

    Cei doi medici, unul în vârstă și unul tânăr, îl ceartă pe Lăzărescu că bea, cel în vârstă îl umilește, angajându-se într-o tiradă de reproșuri, cum că oamenii ca Lăzărescu umplu spitalele și își bat copiii și soțiile, țipând, amenințându-l și numindu-l în cele din urmă „porc”.

    La un moment dat, sunt aduse victimele critice unui accident grav de la Săftica. Bolnavul este trimis la Floreasca sau la Universitar, doctorul presupunând că are o ciroză la ficat.

    Pe drum, el vomită din nou. Doctorița de la următorul spital (Spitalul Universitar) crede că problema este tot ficatul, până când ia în seamă durerea de cap.
    Observă că mâna dreaptă este slăbită și îl cheamă pe doctorul Dragoș Popescu, de la neurologie.

    Acesta îl consultă și în acest punct pacientul deja nu mai vorbește clar, situație care se agravează apoi gradual. Toate reflexele îi sunt slăbite pe partea dreaptă. Este nevoie de o tomografie, însă aparatul este ocupat pentru următoarele trei ore.

    Deși se gândesc să îl ducă la Spitalul Filaret, doctorul vorbește cu cineva de la unitatea de tomograf, ca să îi facă totuși tomografia domnului Lăzărescu.

    La tomograf, asistenta Mariana (Monica Bârlădeanu) este o cunoscută a asistentei de ambulanță, fiind în consecință amabilă cu domnul Lăzărescu, care se scapă pe el.

    Doctorul este însă un tânăr impertinent, cu un spirit al umorului debordând de cinism și sarcasm, tutuindu-l pe pacient. Descoperă neoplasme la ficat și un hematom cranian.

    În prezența pacientului o îndeamnă pe asistenta Mioara Avram să-l ducă la un alt spital, ca să fie „operat repede și salvat, ca să poată dup-aia să moară acasă de cancer”.

    Ajunsă cu pacientul la al treilea spital (Filaret), asistenta este sfidată în sala de gardă de către o doctoriță impertinentă. Își face apariția și un doctor Mirică.

    Confruntați cu impaciența asistentei de salvare, care insistă ca medicii să îl opereze pe domnul Lăzărescu, după ce îl plimbase deja de ore întregi între spitale, ei insistă să îl consulte pe pacient, care deja nu mai poate vorbi aproape deloc.

    Deși nu mai are capacitatea de a semna, doctorii de la Filaret refuză să-l opereze, întrucât nu au semnătură pacientului.

    Este dus la Bagdasar, unde doctorița este surprinsă că nu a fost operat la spitalul precedent, îndoindu-se că situația s-ar fi putut înrăutăți pe drum.

    Ea îl declară inconștient și în ultima scenă, Dante Remus Lăzărescu este pregătit pentru operație, finalul rămânând deschis.

    RăspundețiȘtergere
  15. Critică

    Majoritatea recenziilor străine au fost elogioase.

    Criticul Peter Bradshaw al ziarului The Guardian a scris despre film că este magnific, găsind asemănări cu stilul documentar al lui Frederick Wiseman și cu literatura lui Samuel Beckett.

    El situează „brilianța filmului” în „șocanta și nemiloasa transmitere a adevărului că pentru cei mai mulți dintre noi, moartea nu este un moment singular, ci un proces gradual și insidios al deteriorării.” (engleză „stunning and unforgiving transmission of the great truth that for most of us, death is not a single, flatline moment, but a gradual, insidious process of deterioration”).

    Criticul Roger Ebert remarcă o asemănare cu filmele fraților Dardenne, scriind că „filmul nu este lipsit de mărinimie, ci este faptic și nu întreprinde nimic să intensifice drama” (engleză „The movie is not heartless but it is matter-of-fact, and makes no attempt to heighten the drama”).

    Ruthe Stein, cronicară de film la San Francisco Chronicle, remarcă faptul că dacă filmul și-ar fi propus doar să critice sistemul medical de stat - aspect consemnat de mulți recenzenți - nu ar fi ajuns mai departe de Bulgaria, însă creația „explorează o temă universală, cum boala poate să răpească individualitatea unui om”.

    RăspundețiȘtergere
  16. Multa sanatate Presedintelui nostru!
    Un Presedinte care este alaturi de popor.
    Dumnezeu ne binecuvanteaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are,are plavanul destula sanatete,e alaturi de popor din interes,campanie electorala mascata pt.2019,vom vedea...

      Ștergere
  17. Doliu national,un camion cu militari s-a rasturnat intr-o rapa in jud.Arges,tot pe la Madus pe acolo.Dumnezeu sa-i ierte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu cred asa ceva, daca era o prevedea doamna maria

      Ștergere
    2. Păi de măi Silvia dacă am redus drastic aria rugăciunilor mele.Argeşul nu mai este binecuvântat în totalitate ci doar aria care cuprinde cerul de deasupra mea...

      Ștergere
    3. Da Silvia așa este s-ar putea în urma acestui accident să se declare zi de doliu național conform acelei previziuni. Din păcate acest accident s-a soldat pînă acum cu 3 morți,2 sunt incancerați și restul au fost transportați la cele mai apropiate spitale,deoarece au afecțiuni cranio-cerebrale.In acest moment au întrerupt descarcerarea pentru că mașina riscă să se prăbușească intr-o rîpă foarte adîncă.Din păcate unul dintre cei încarcerați a fost scos decedat,iar cel de al doilea are șanse minime de supraviețuire.DS

      Ștergere
    4. Ha,ha,ha m-ai facut sa rad Madus,te-ai facut cam rau-egoist,extinde aria te rog pana la Sibiu,multam fain!

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. madus de ce ai restrans suprafata ??? acum esti vinovata pt moartea la militarii aia

      Ștergere
    7. Silvia,nenorocirea din Argeş se încadrează mai bine la previziunea:DOLIU!!!NE ADÂNCIM ÎN MOCIRLĂ!trei candele cu trei icoane=3 morți.probabil si la baza râpei era un pârâu cu mocirlă.strigătele zgomotoase=soldații din spatele camionului.se potriveste mai bine.la cea cu doliu național eu m-am rugat ca DUMNEZEU PĂMÂNTUL să o anuleze.poate de aceea au fost si mai putine victime...

      Ștergere
    8. Asa e Madus,ai dreptate!Dumnezeu sa-i ierte.

      Ștergere
  18. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/01/diavolul-si-preotii.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
  19. e cam aproape https://veghepatriei.wordpress.com/2017/06/29/sunteti-pregatiti-a-inceput-cel-de-al-treilea-razboi-mondial-turcia-invadeaza-siria-mutari-masive-de-trupe-din-partea-rusiei-nato-sunt-in-pom-nu-pot-interveni

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu se desfinteaza pilonul II de pensi decit pentru liberii profesionisti.

    RăspundețiȘtergere