vineri, 30 iunie 2017

POTOPUL LUI NOE ??? 200 LITRI PE METRUL PĂTRAT !


                                          29 Iunie 2017 ,ora 6,23 dimineata !

                                        Dragii mei,


Daca în anumite locuri SECETA  este cumplita, iata că vor fi si locuri in care ploaia va cadea in cascada,ca o rupere de nori.
Astazi dimineata m-a trezit un glas care spunea asa:

            "Ploi ! 
          200,4 litri pe metrul pătrat !"

Prieteni dragi,daca nu ne vom schimba si de nu vom chema in ajutor pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI, vom avea parte numai de suferinte,numai de CATACLISME .
Trebuie sa ne rugam zilnic si-n orice clipă,pentru mantuirea sufletului nostru,pentru sanatatea trupeasca,dar mai ales pentru sanatatea sufleteasca.
Am mai scris si mai scriu: SECETA  va fi extinsa pe ani de zile, iata:
               

SECETA !!! DUMNEZEU ÎNCHIDE CERUL ! NE ASTEAPTĂ ANI ...

https://plus.google.com/.../posts/bcrnWYpaRYu

Translate this page
Jun 16, 2017 - DUMNEZEU ÎNCHIDE CERUL ! NE ASTEAPTĂ ANI CUMPLITI DE SECETĂ ! SECETA !!! DUMNEZEU ÎNCHIDE CERUL ! NE ASTEAPTĂ ANI CUMPLITI DE ...


Pe de altă parte,vom avea parte si de adevarate TAIFUNURI,care vor distruge tot si toate.

CHEIA este la noi ! Putem sa ne bucuram de liniste si pace, prin RUGACIUNE curata,prin dragoste si prin fapte bune.
Prin milă si bunatate fata de Aproapele nostru aflat la chin si suferinta.
Sunt unii cititori care-mi scriu atâtea Comentarii pline de venin si de o rautate cumplita. 
Fireste ca nu voi publica niciodata astfel de COMENTARII, dar din nefericire,ei nu stiu că toate cele câte doresc Apropelui lor,se vor intoarce la ei si la cei dragi lor.
Mi-i milă de sufletul lor si ma rog pentru ei.
Nu in mine lovesc astfel de oameni,ci in DUHUL CEL PREA SFANT care graieste prin mine roaba Sa.
Cine seamănă rautate si venin,va culege insutit la fel, atat pentru ei,dar mai ales pentru cei dragi lor.
DUMNEZEU asa rasplateste pe cei care îi cearta, pentru ca nu cumva sa se piarda sufletul lor.
Fratilor,daca nu va place ceea ce gasiti pe acest BLOG, fiti civilizati si respectati pe cei care sunt educati si au cei 7 ani de acasa.
Ganditi-va ca RAUTATEA pe care o semanati ,vă aduce suferinta pe termen lung,atât voua cât si celor dragi voua.
Si-atunci,la ce bun sa fiti răi si cu jignirile pe varful limbii in fiecare secunda?
Sa ne rugam dragilor,la BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA  DOMNULUI sa fie cu noi cu toti,si sa ne apere de tot necazul si de toata suferinta,Amin!
                                          Cu dragoste,Maria.
P.S.
 Dragii mei,

În toamna voi lansa CARTEA -ADEVARUL DUHULUI SFANT volumul 2 : ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.
Trebuie ca sa aveti aceasta CARTE dragilor, deoarece, vă va fi leagan de căpătâi in orice clipă a vietii voastre, şi vă va arăta ADEVARUL adevarat a tot ceea ce inseamna DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,a tot ceea ce inseamna sa fii crestin .
CARTEA va fi pe intelesul tuturor,fara idei si expresii stiintifice.
Este scrisa de mine cu inima si cu sufletul, cu IUBIRE si cu DRAGOSTE INFINITA fata de DUMNEZEU si fata de MAICA DOMNULUI, precum si faţă de APROAPELE nostru.
Al treilea volum se va intitula: EXTRATERESTRII  EXISTĂ, care va fi lansat in acelasi timp cu ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM. 
Si aici veti gasi DOVEZI zdrobitoare de EXISTENTA a EXTRATERESTRILOR.
Prieteni dragi si iubitori de DUMNEZEU ,cine doreste ca sa doneze pentru CARTEA si CARTILE LUI DUMNEZEU, (nu le consider ale mele,deoarece toate le scriu sub indrumarea DUHULUI SFANT),o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


                             Cu dragoste si pretuire ,Maria.
20 de comentarii:

 1. N-aveti grija dna Maria are Dumnezeu biciul pregatit pentru ei sa le dea o mare invatatura de minte,asa cum isi pedepseste un tata fii ca sunt neascultatori. Lasa-tii sa isi manifeste rautatile caci asa isi hranesc ei egoul.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ireversibil....totul e ireversibil

  RăspundețiȘtergere
 3. Schimbarile climatice accelerate de hotarirea eronata a boului de Trump vor modifica forma circulara a curentilor Jet de la 10-15 mii metri inaltime ,care vor face meandre asemanatoare unor riuri aeriene care vor aduce cantitati enorme de apa in unele locuri, in care acest lucru nu se intimpla de obicei.,DAR alte locuri vor suferi de secete si vor deveni noi deserturi tot di cauza modificarii acestor meandre.Va fi foamete si din cauza pierderii cimpiilor joase care vor fi acoperite de nivelul oceanic in crestere.Pamintul si agricultura vor deveni cel mai sigur plasament cu conditia sa nu fie in cimpii joase.-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Plasament bun?VAX,banii vor dispare cat de curand si vor fi inlocuiti cu cip-uri...

   Ștergere
 4. Doamna Maria nu pot sa ma abtin sa nu plang pentru ca toate cate le vedeti si auziti se adeveresc mai repede in ultimul timp. Va rog sa ma credeti ca eu personal am devenit imuna rautatile unor oameni nici nu vad nici nu aud. Plange sufletul in mine. Va rog din tot sufletul pe cititori acestui blog al doamnei Maria sa ne rugam noi zilnic, daca zicem Tatal Nostru acasa la servici e foarte bine. Doamna Maria cu toata dragostea si pretuirea.

  RăspundețiȘtergere
 5. Germania legalizează căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Devine posibilă şi adopţia de copii. Merkel a votat împotrivă

   Angela Merkel s-a împăcat cu ideea casătăriilor între persoane de acelaşi sex şi adopţia de copii de către cupluri homosexuale
  Previous
  Next
   6 0 Google +0


  Majoritatea din Parlamentul german a votat pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, după numai câteva zile după de cancelarul Angela Merkel a încetat să se opună acestei iniţiative.

  Această reformă le va da persoanelor de acelaşi sex drepturi depline exact aşa cum le au membrii unei familii tradiţionale, noile măsuri incluzând şi dreptul de a adopta copii de către astfel de cupluri. Până acum, cuplurile de acelaşi sex erau limitate numai la căsătorie, nu şi la adopţia de copii, potrivit bbc.com.

  În campania din 2013, Angela Merkel exprima păreri contra căsătoriilor între persoane de acelaşi sex invocând motivul "bunei creşteri a copiilor". Dar ulterior, în data de 26 iunie, aceeaşi Merkel şoca presa germană anunţând, cu ocazia unui eveniment găzduit de publicaţia "Brigitte", că ar fi analizat mai îndeaproape situaţia şi că luase hotărârea să asigure un "vot liber" privind această chestiune. Totuşi, Merkel a votat cu un "cartonaş roşu", acest lucru însemnând un vot "împotrivă".

  În afară de Germania, care a cedat în final în favoarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, o serie de state europene recunoaşte aceste drepturi, precum şi cel al adopţiilor de copii din familii tradiţionale de către familii homosexuale.

  Între ţările europene care au legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex se numără Norvegia, Suedia, Danemarca - fără Insulele Feroe - Finlanda, Islanda, Olanda, Belgia, Spania; portugalia, Luxemburg, Franţa, Marea Britanie - fără Irlanda de Nord şi Jersey, precum şi Republica Irlanda.

  http://www.romaniatv.net/mobi/parlamentul-germaniei-legalizeaza-casatoriile-intre-persoane-de-acelasi-sex-si-adoptia-copiilor-din-familii-traditionale_364108.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cancelarul Merkel, votand impotriva, ne spune ca a inteles ceea ce se-ntampla pe planeta Pamant si a constientizat, cam cum sta treaba. O felicit! Deocamdata, pozitia hotarata a Cancelarului Germaniei o mai au doar Presedintele Trump si Presedintele Putin, din zicerea unor ziaristi si oameni din "Media" si este foarte bine asa. Doamne ajuta!

   Ștergere
 6. 16,35 Da, tocmai de aceia plasamentul in pamint e cel mai bun cu atit mai mult pentru Romania care este cumparata de straini,pas cu pas,bucata cu bucata, la preturi de nimic,Iar romanii care au pamint ar trebui sa nu-l mai vinda pentru ca o sa-l regrete si ei si tara care ar putea ajunge din aceasta cauza la mezatul strainilor si chiar la dezmembrare,multi cauta terenuri arabile ,mai ales arabii care vin si la gramada cu atacurile teroriste-craciun

  RăspundețiȘtergere
 7. 16,35 Da, tocmai de aceia plasamentul in pamint e cel mai bun cu atit mai mult pentru Romania care este cumparata de straini,pas cu pas,bucata cu bucata, la preturi de nimic,Iar romanii care au pamint ar trebui sa nu-l mai vinda pentru ca o sa-l regrete si ei si tara care ar putea ajunge din aceasta cauza la mezatul strainilor si chiar la dezmembrare,multi cauta terenuri arabile ,mai ales arabii care vin si la gramada cu atacurile teroriste-craciun

  RăspundețiȘtergere
 8. vai de noi vedeti ce temperaturi s-au inregistrat in IRAN --54 GRADE LA UMBRA PENTRU ACEASTA LUNA--eu am spus de mult intr-un mesaj ca problema umanitatii va fi APA--apoi AERUL VICIAT--

  RăspundețiȘtergere
 9. Da Silvia, dar arabilor le plac mult gramezile de oameni,tocmai a fost arestat un roman care planuia cu ei atentate si le-a dat informatii despre unitatile militare din Romania-craciun

  RăspundețiȘtergere
 10. Daca se dovedeste ca acest Pomohaci e PEDOFIL, INSEAMNA ca suntem spalati foarte corect pe CREIERI si in America sunt psihopati pedofili mai rai...nu zic...dar sa joci la mai multe capete, sa faci pe SFantul cand ai antecedente grave si sa fie sustinut si acoperit DAAAAAAAAAAAAAAAAA E STRIGATOR LA CER.....SUNTEM CU TOTII PSIHOPATI DACA IL ACOPERIM DE DRAGUL BANILOR

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna seara

   Sa ne intrebam pe noi,daca noi suntem fara pacate inaintea lui Dumnezeu,nu sa mergem la televiziuni,si sa aruncam cu vorbe grele,despre aproapele nostru,dar noi suntem mai pacatosi decat preotii,sau alte persoane.Dumnezeu scoate adevarul la suprafata,si face curatenie in toate Biseticile si Manastirile din Romania,pentru ca urmeaza sa vina minunile,si tara sa fie curata.Sunt foarte multe probleme in religia ortodoxa,care sunt ascunse,dar acum totul va iesi la suprafata,ca avem pteoti cu har,si preoti cu dar.Cei cu har il slujesc pe Dumnezeu,duc o viata in saracie in munti,altii chiar si in Biserici si Manastiri.Iar alti preoti au luxuri si chiat 3-5 firme.Sunt foarte multi tineri care au terminat Teologia,si lucreaza in fabrici,ca nu au avut de unde sa de-a cateva mii de euro pentru un post de preot,este strigator la cer,ce se petrece in ziua de azi.Stiu preot care a facut Manastire,sa chinuit singur,si cand a fost gata la mutat in alt judet,ca cei de sus au judecat gresit,dupa sfatul celor care nu merg la Biserica,si nu au facut o fapta buna de cand se stiu,dar toti sunt judecatori in ziua de azi,sa nu ajungi in gura lor.Toti vom raspunde inaintea lui Dumnezeu,dupa faptele noastre.
   Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat

   Ștergere
  2. Pomohaci, scandal. Maticiuc, mesaj exploziv despre preot Scutaru Cristina / 30 iun 2017 / 14:19
   Salveaza PDF Print Comentarii

   Codin Maticiuc l-a criticat vehement pe Cristian Pomohaci după scandalul în care este implicat.

   "Da, poti sa te culci cu puștoaice de 15 ani. E legal, nu e corupere de minori. Stiu, dau refresh legii lunar. Cu asta ma ocup. Trebuie doar acceptul lor da' asta nu se pune ca-ti trebuie si cu cele de 40 de ani, altfel e viol. Sau sex surpriza cum se spune in Moldova.

   (...)

   Ok, so, 15, 16, 17 e legal dar NU si cand esti preot, pomohaciule. Unde sa mai pun ca erau baieti si tu față bisericeasca?!? Ma intreb daca si spatele iti e tot bisericesc. Preot, profesor de liceu șamd ai alte responsabilități. Mușcatul de perna cu tineri pe care i-ai corupt să-ți sufle-n ceafa nefiind una dintre ele.

   De asemenea întârzie o poziție mai ferma a BOR. Dovezile sunt destul de clare, cel putin cele video de exoricizare si "deschis de carte". Plm, pe mine mama ma cearta si acum cu deschisul de carti dar in cu totul alt sens.

   Revenind la pomohaciul nostru. Gay? Pentru mine esti Ok, dar NU ca preot, moșule. Rămâi cântăreț-călușar si poti sa ieși din dulap îmbrăcat ca Madonna cu sutien înțepător. Ma consider foarte tolerant dar nu si in ceea ce privește biserica si ai săi reprezentanți care trebuie sa ramana stâlpi ai moralității intr-o societate delicios de decadenta.

   Fix de asta avea nevoie Biserica Ortodoxa Romană dupa "miscarile sublime de PR" de la Colectiv, clopotul poleit cu chip danielic si mall-ul pe care-l construiesc de zor. Fix de un pomohaci d'asta mai era nevoie ca sa alunge si ultimii tineri din calea religiei.
   In încheiere as vrea s-o citez pe o clasica in viața, Floricica dansatoarea: "Sa va fie rusine! Huoooooooo!!" ", a fost mesajul lui Codin Maticiuc.


   https://www.dcnews.ro/pomohaci-scandal-maticiuc-mesaj-exploziv-despre-preot_548394.html

   Ștergere
 11. Trebuia de mult ca Parlamentul Romaniei sa interzica vanzarea pamintului de orice fel!

  RăspundețiȘtergere
 12. Oare ghetarii cum mai arata, s-au faacut mici, mici?++???

  RăspundețiȘtergere
 13. pamantul cu tot ce-i pe el se va purifica a doua oara prin FOC--IATA SOARELE CUM ARDE--STIINTA A DENATURAT CREDINTA SI IATA REZULTATUL--DAR OMUL SE ADAPTEAZA n-are incotro

  RăspundețiȘtergere