vineri, 9 iunie 2017

41000 DE MORTI ??? ! LOS ANGELES !


                                               9  Iunie 2017 ,ora 4,15 zori de zi !

                                             Dragii mei,

Astazi dimineata m-a trezit un glas ,care spunea ceva cutremurator ! 
Iata dragilor, ce spunea primul glas:

                   "Dar ai fost acolo ! 
  Iar alt glas a continuat:

                 Da ! Am fost si sunt 41000 de Morti.

Si glasul continuă:

               LOS  ANGELES !"
Dragii mei,este mai mult decat cutremurator.
Oare ce se poate intampla în LOS  ANGELES, incât să rezulte 41000 de mii de Morti?
Nu stiu ce sa spun, sunt tare trista si am lacrimi pe obraji la gandul că, 41000 de oameni vor disparea pur si simplu, intr-o perioda de timp mai scurta sau mai lungă, asa cum ne este scris de Sus ,de la BUNUL DUMNEZEU.
Dragii mei, haideti sa ne rugam împreuna pentru fratii si surorile noastre din LOS  ANGELES, dar si pentru toata PACEA LUMII.
Daca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI vor primi RUGACIUNILE noastre, rostite cu inima noastra  şi nu numai cu buzele,atunci mai avem o sansa ca sa nu mai aiba loc aceasta posibila CATASTROFA .
Sa cautam ca sa fim mai buni,mai milostivi,sa ne intarim in CREDINTA,sa iertam pe cei care ne gresesc,sa îmbracam pe cel gol si sa adăpam pe cel insetat;sa hranim pe cel flamand.
Sa mergem fratilor, macar in SFANTA DUMINICA la SFANTA BISERICA si sa traim cu inima si cu suufletul SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE.
Sa ne spovedim dragilor ,la PĂRINTELE nostru Duhovnic, pentru a putea primi SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASANIE cu PREA SCUMP si cu PREA SFÂNT TRUP si SANGELE DOMNULUI .
Asa sa ne ajute Mult Prea Milostivul Dumnezeu si Maica Domnului,Amin !
                                Cu dragoste,Maria.

P.S.

                                  Dragii mei,

              Adevarul Duhului  Sfant

Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Cine nu are inca primul volum,il poate comanda aici ,la doar 28 lei exemplarul.

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


40 de comentarii:

  1. as intui ca iarasi vor sa spele creerile oamenilor cu ceva asemanator 11 sept ca sa se poata desfasura razboilul mult dorit de cei intunecati ! pt a intra in momeala promisa de cel rau adica alesii care primesc totul cu populatia redusa la un numar convenabil lor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai iții greșit, te uiți mult la tv! Anonim 00,05

      Ștergere
    2. În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.

      Ștergere
    3. Are dreptate Anonim 00,05 ,va mai exista un false flag(gen 11 septembrie dar de dimensiuni mai mari) ca sa inceapa razboiul mult dorit pe care si l doresc cu ardoare mai ales americani (si aici nu ma refer la americanul obisnuit ci la "costumele negre" ce conduc america)

      Ștergere
  2. am citit pe net un articol care zicea asa--CALIFORNIA UNDE SE AFLA SI LOS ANGELES este sustinuta de niste piloni -doar vreo 2 si oricand se pot rupe asadar pluteste in Pacific acest lucru s-a dovedit de submarine care au observat acest lucru--ESTE POSIBIL UN CUTREMUR MARE CARE SA RUPA ACEASTTA PENINSULA DE AMERICA SI SA FACA VICTIME----sa-i ocrotesca DUMNEZEU PE TOTI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Los Angeles este numită Sodoma si Gomora de catre Dumnezeu si a spus ca le va distruge in curand, a ales sa transmită acest lucru prin credinciosi sa ii pregateasca pentru ca aceste ca aceste cetăți vor fi distruse. Nu numai Los Angeles va fi distrusă ci si California si New York.Nu stim cum , se zice ca prin foc si in alte parti vor fi tsunami.

      Ștergere
  3. Sa fie vorba de un cutremur devastator in acel loc?Poate cineva care cunoaste zona aceea ne raspunde.Este o falie tectonica ce se poate activa,deplasa?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca are legatura cu primul mesaj ESTE DISTRUGERE PE ANTIPLANETA, am citit intr-un ziar , caci rusi vreau ca sa testeze arme de lunga distanta, sa testeze pentru a incerca sa dintruga un asteroid care se apropie de pamint, iar in mesajul de acum o luna dat de MADONNA DE ANGUERA , MADONNA ANUNTA CA SE VA TRAGE ASUPRA UNUI ASTEROID DAR SE VA RUPE IN JUMATATE , O JUMATATE VA FI PULVERIZAT IN MICI PARTICULE , IAR RESTUL VA CADEA IN AMERICA SI VOR FI MARI DISTRUGERI DE VIETI OMENESTI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traim o perioada mai "sensibila",pe intreg globul pamaintesc se petrec evenimente triste,calamitati ingrozitoare:inundatii,cutremure,uragane,taifunuri,alunecari de pamant,eruptii vulcanice(35 in activitate acum din 1500 vulcani activi pe glob),explozii solare.Apoi meteoritii,asteroizi,comete ,"castroane"farfurii zburatoare,giant alien spaceship approaching earth,etc.Toate aceste"evenimete"tragice ne duc cu gandul la ultimul capitol din Biblie.Ne place ,nu ne place,hai sa fim mai buni,mai intelepti,cu credinta mai puternica in Tatal Ceresc sa ne protejeze de cel rau AMIN

      Ștergere
    2. In opinia mea, daca se aduna cei "potriviti" si-si armonizeaza impreuna "puterile extrasenzoriale/spirituale" (trezite), ei vor genera un "flux" care va spulbera orice asteroid care ameninta planeta. Cu siguranta ca cineva se va ocupa in a-i aduna la un loc pe acestia.

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Da aceleasi exprisii "se va ocupa cineva...","o sa ii ajute/ne ajute cineva..." bla bla ..cine? si americani dorm un somn adanc,exact ca si romanii.daca vrei sa strangi o mana de oamenii in slujba binelui sau sa faci bine.de abia gasesti in vremurile astea.

      Ștergere
    4. Anonim10 iunie 2017, 11:10, cu siguranta stiu deja fiecare dintre aceste superbe si minunate fiinte, pentru ca asa este. Doamne ajuta!
      Anonim11 iunie 2017, 00:09, Anonimul 11:10 se refera la o alta categorie.

      Ștergere
    5. Da, 18:21.

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  5. Probabil va fi un cutremur mare in Los Angeles. Ei sunt pe o falie f activa, cu cutremure de suprafata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Falia San Andreas cu o lungime de peste 100 km.Cand se va produce marele cutremur in California(numit de americani "Big One") se va declansa si eruptia mega-vulcanului de sub Yellowstone si-atunci America kaput!

      Ștergere
  6. poate ceva gen Colectiv,la un concert mare

    RăspundețiȘtergere
  7. Și Nostradamus cred,ca a prezis un cutremur în America,dar previziunea era pe anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu poate fi decit cutremur de falie

    RăspundețiȘtergere
  9. Totul e scris de SUS,planificat,toate si bune si rele se vor intampla precum e in plan.Suntem precum furnicile aici pe Pamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai punctat perfect.Sa bage la cap totii maimutoi care cred ca fac ei,schimba ei si poate si anuleaza ei apocalipsa cu marea lor putere....

      Ștergere
    2. Anonim11 iunie 2017, 00:11, cata necunoastere si rautate la tine. Servul cui esti tu? Sa intelegi: NIMIC nu-i batut in cuie. Mai citeste si tu prin biblie ca sa te luminezi.

      Ștergere
    3. Anonim 18:34, inainte de a te "lumina" din Biblie, trebuie sa te luminezi prin scoala si educatie.
      La toti le pui aceeasi placa obsesiv acuzatoare, cu 'necunoasterea' si 'rautatea', in conditiile in care tu esti corigenta la ambele. Tu chiar nu poti avea comentarii civilizate, fara acuze si insulte?
      Invariabil, urmaresti fiecare postare si mereu raspunzi cu agresivitate si cu cuvinte urate, jignitoare celor care au alta parere, de parca tu ai fi inteleapta planetei, detinatoarea tuturor adevarurilor.
      Mai revino-ti, draga, ca esti tare obositoare si enervanta prin atitudinea ta. Eu inteleg ca ai ‘oarece’ probleme…dar totusi, fiecare are dreptul la opinie personala si nu sa-ti faca tie pe plac !

      Ștergere
    4. Anonim 11 iunie 2017, 22:41, esti tare in urma, tu.

      Ștergere
  10. Doamne apara si pazeste,trebuie sa fie o catastrofa la un asa numar mare de morti.Astea sunt efectele acceleratorului de particule de la Geneva.Experimentul cern care este un experiment diabolic.Ascultati de pe youtube inregistrarea cu: experimentul cern poarta catre iad sa vedeti ce au facut .Spunea un fizician ca au facut ceva ce nu trebuiau sa faca.Sa fiu eu nebuna daca nu am dreptate in aceasta privinta.Acesti oameni nu cred ca Dumnezeu a creat pamantul,ci ca s-ar fi format dintr-un big bang.Neaga existenta creatorului .Au pus pamantul in pericol si se vad deja efectele ecestui experiment.Daca gresesc sa ma corectati dar nu este in regula cu acest lucru.Pana si vremea este afectata .Sa aveti o zi Buna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Corea de nord,sunt catrene in care se specifica clar ca rasa galbena va arunca cu biologice.Aceasta postare este plagiata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 iunie 2017, 09:54 cine si de unde este plagiata_?

      Ștergere
    2. Ti-am sugerat in postare ,iar tu sti cel mai bine.

      Ștergere
  12. Acolo sunt 2 falii continentale se vb. de mulți ani de un cutremur mare, Dzeu sa aibe mila.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daaa.Vine juma' de asteroid si rupe aia doi piloni de sub California si o arunca hat peste L.A =)) doar atata imaginatie aveti? Hai ca mai astept,poate apare cineva mai "inteligent" ca voi. Simon Istvan. Szatmarnemeti

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu pot sa nu dau acest ADEVAR...si americani isi vor lua partea lor. Prea mult au batjocorit Romania iar binele lor l-au creat distrugand alte tari. Doamne ocroteste Romania !

    http://www.alternativaromaniei.com/index.php/stiriactualitati/2316-iohannis-in-postura-de-servitor-la-poarta-washingtonului-tratat-in-bataie-de-joc-atit-de-trump-cit-si-de-jurnalistii-americani-de-la-fata-locului-a-facut-de-ris-pe-romani-romania-si-chiar-ue

    RăspundețiȘtergere
  15. Numai Dumnezeu știe ce se va întîmpla cu adevărat,dar profețiile spun că America va dispărea de pe fața pămîntului.Nimeni nu cred că își dorește așa ceva,indiferent despre ce țara e vorba,sunt semenii noștri și trebuie să ne rugăm pentru toți.DS

    RăspundețiȘtergere
  16. antiplaneta trebuie sa fie spatiul in care traieste cel rau si nu il vedem desi el se razboieste cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  17. Visati toti cu ochii deschisi nu se intimpla nimic poate in 100 de ani acei piloni sint acolo de la inceput de la creatie

    RăspundețiȘtergere
  18. nu sant la inceputul creatiei mai studiaza despre atlantida si lemuria , tu visezi si habar n ai pe ce planeta traiesti !

    RăspundețiȘtergere
  19. Si ca rusi cuesta pe Romina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt anonim 15:45 . Este clar că ești rus dar totuși ..... așa de redus ești??!!

      Ștergere
    2. Acum de ce nu mai raspunzi, 15:45 ? Asa va deconspirati voi astia de rea-credinta.

      Ștergere
    3. Ti-a pierit glasul, 15:45 ? Nu mai raspunzi cu blesteme? Ce inseamna "rusi cuesta pe Romina" ?
      Arunci petarda si urmaresti efectele ?

      Ștergere
  20. 15:45, ROMANIA !!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Război în SUA. Trump, mesaj dur: E foarte periculos

    Președintele SUA, Donald Trump, a criticat marți decizia Curții de Apel din San Francisco de a confirma suspendarea decretului său antiimigrație, transmite Reuters, potrivit Agerpres.
    "Ei bine, după cum era previzibil, Circuitul 9 (cum este cunoscută instanța federală de apel din San Francisco, cea mai mare din cele 13 din SUA) a comis-o din nou — A decis împotriva INTERDICȚIEI DE CĂLĂTORIE într-un moment atât de periculos din istoria țării noastre. C.S.", a scris Trump pe Twitter, referindu-se în final, aparent, la Curtea Supremă a SUA, care ar putea examina chiar săptămâna aceasta solicitarea administrației sale de a reinstitui controversatul ordin executiv cu privire la imigrație.

    Decretul semnat la 6 martie de Trump a închis frontierele în fața refugiaților din lumea întreagă, suspendând totodată acordarea de vize timp de 90 de zile pentru cetățenii din Iran, Libia, Siria, Somalia, Sudan și Yemen, șase țări predominant musulmane, considerate bastioane ale terorismului. Aplicarea decretului a fost însă blocată la 15 martie de un judecător federal din Hawaii. O primă versiune a ordinului, semnată în 27 ianuarie, fusese deja suspendată în 3 februarie de un judecător din Seattle (nord-vest), decizie validată ulterior, în februarie, de o Curte de Apel federală.

    Luni, Curtea de Apel a apreciat că președintele nu a demonstrat în măsură suficientă că venirea de cetățeni ai celor șase țări ar dăuna intereselor SUA. Trump consideră că este vorba de o măsură necesară în lupta împotriva terorismului și la începutul lui iunie a sesizat Curtea Supremă, cea mai înaltă instanță americană.

    https://www.dcnews.ro/razboi-in-sua-trump-mesaj-dur-e-foarte-periculos_545980.html

    RăspundețiȘtergere