miercuri, 1 aprilie 2020

ROMANIE DRAGĂ ,BUNA SI SFANTA ,CE AU FACUT DIN TINE ???


                                                      31 Martie 2020,ora 6,33 !

                                    Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune asa:
                 "Lasa astea!
                  Lasa astea acum !
Iar un alt glas ,intreaba cu durere in suflet,asa:
               Oameni buni,oare ce vor face cu Romania noastra sfanta,buna si draga ?"              

                          .
                           .

Dragii mei, Romania noastra sfanta,buna si draga va rezista la toate incercarile la care este si va fi supusa.
Dumnezeu si Maicuta Domnului ocrotesc Romania sfanta,Romania Adevarului Duhului Sfant.
 Sa nu ne-ndoim niciodata de acest DAR minunat!
Acum in aceste zile grele, sa inaltam Rugaciuni curate si fierbinti catre Bunul Dumnezeu si catre Maicuta Domnului,ca sa ne scoata din mijlocul acestei Pandemii de Coronavirus.
Sa-L imploram pe MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS ca sa vina cat ma repede in Noul Său Ierusalim si sa opreasca aceasta molima care s-a abatut asupra omenirii.
Asadar ,dragii mei, sa avem mare grija si sa respectam cu strictete recomandarile Autoritatilor,sa stam acasa si sa ne spalam pe maini cat mai des cu apa si sapun!
Va trece si asta ! Vom liberi si fericiti ca am scapat cu bine !
                                 Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS,ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


10 comentarii:

  1. Nu te lăsa tîrîtă prin noroi, ești supărată ai tot dreptul să te aperi dar un lucru să înțelegi pe un material alb și un nor dacă trece lasă o pată. Un suflet imaculat va fi lovit mereu, trecem prin încărcări că să ieșim mai drepți mai puri. Oare Dzeu care a întocmit urechea nu mai aude? Te îmbărbătez că și eu am fost bombardată de satan în seara asta dar, nu intră în război cu mine ci cu cel de sus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aș vi vrut să te sun, este prima dată când văd tel.tău. Este mult prea târziu și bunul simț primează.

    RăspundețiȘtergere
  3. Condusa de unul ORB-an ca si Puscalau doua nume cu predestinare.
    ORB la problemele reale ale Romaniei pentru ca trebuia sa fie atent la poftele lui Iohannis cu Anticipatele si '-an 'pentru ca un AN va conduce Romania ca un ORB al lui Iohannis cel Mare si.....
    Cit despre PUSCALAU va las pe voi sa-i gasiti semnificatia..

    RăspundețiȘtergere
  4. Această epidemie este lăsată de Dumnezeu să vină peste noi, pentru a ne trezi și a ne face să înțelegem că ajutorul vine de la El și numai de la El, direct sau prin oamenii Lui, cei care slujesc Lui, nu lui UE.
    Numai uniți și slujindu-ne unii altora, după pregătirea și priceperea noastră, fără a urmării îmbogățirea pe seama altora, vom trece mai ușor peste această ispită.
    Am urmărit de mult acest sait, și am văzut că mulți îl iubesc pe Dumnezeu și această țară, dar din păcate sunt unii care iubesc mai mult străinii și banilor lor, dar care acum au dat năvală ca să-i ajutăm. Foarte bine că i-am ajutat, pentru că și ei sunt semenii noștri și copiii lui Dumnezeu.
    Dar ar fi bine ca după ce trece această ispită, să rămână mai mulți în țară, să pună umărul la dezvoltarea ei nu să slujească străinilor.
    Să nu mai uite că aici au crescut și au învățat lucrurile prin care slujesc străinilor. Fie pâinea cât de rea în țara asta, tot mai bună este aici decât slujind străinilor.
    Dumnezeu să ne ierte, să ne miluiască și să ne înțelepțească, ca să putem să alegem ce este bine pentru noi și țara noastră.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubire Sfântă în fiecare moment prezent, se cere si ne va conduce la victorie. Mila față de cei ce nu o au..."Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac"

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu incepuse sloganu prin toata media cu veniti romani inapoi acasa ? au venit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu e vb de virus ci de dictatura devastatoare din toamna de pina la urgie. Ne vom primi lectia fiind mai toti vinovati scopul fiind sa invatam musai. Va fi si o incercare o lectue pe care majoritatea nu o va trece in plan spiritual religios pt ca tot la toamna vin si Judecata si razboaiele si urgia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce este curios la creștini e că suntem toți moralizatori și vedem paiul din ochiul altora.Era o pildă în biblie cu unul care se mulțumea că nu seamănă cu vecinul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne Ajuta poporului român creștin de pretutindeni.
    Ajuta DOAMNE la toata lumea sa scape de acest virus ucigaș Doamne.
    Cu mult drag tuturor românilor
    Sa speram ca Dumnezeu nu va lasa România noastră prada lupilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. lumea a fost si este incercata mereu sub diferite forme-la anumite perioade se intampla cate ceva-ASA VOIESTE DUMNEZEU-se lauda oamenii cu descoperiri si viziuni dar toti ajung la un punct de unde nu au iesire-exista NASTERE ,TRAI SI MOARTE dincolo nu stie nimeni ce va fi-speram in miracole care vin dar si necazuri peste care suntem nevoiti sa trecem-ne ramane SPERANTA SI MULTA CREDINTA

    RăspundețiȘtergere