vineri, 10 aprilie 2020

PLANGE CERUL SI PĂMANTUL ! PLANGE IISUS HRISTOS SI MAICA LUI DUMNEZEU !

                 

fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare.
Stam acasa!!!
Stam acasa si vom scapa de Coronavirus !!!
Sa ne spalam cat mai des pe maini cu apa si cu mult sapun!
Sa mai avem puţina rabdare si viata noastra va reveni la normal !!!              
              10 Aprilie 2020,ora 3,33 !

                              Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce topeste intunericul noptii,si astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi, vad precum vedem cu totii lumina Soarelui, eu vad IMPARATIA LUI DUMNEZEU.
                          Împărăţia şi revenirea lui Hristos - Studiu Biblic.

Vedeam dragii mei, un Cer auriu ca de Soare ce a strapuns cu forţa Sa Cerul noptii firesti. Si astfel,precum se perinda imaginile Tv in faţa ochilor nostri,tot la fel, se perindau imagini vii cu IMPARATIA LUI DUMNEZEU !
Vedeam pe Dumnezeu Tatal,pe Dumnezeu Fiul,pe Sfantul Duh si pe Maica Prea Curata Fecioara Maria cu Pruncutul Iisus in bratele Sale.
In jurul Tronului Imparatiei Lui Dumnezeu,precum stau frunzele intr-un pom in jurul fructelor,tot la fel statea multimea de Sfinti ai Lui Dumnezeu, se miscau,erau vii,fiecare avea rolul Său in Imparatia Lui Dumnezeu.
Intreaga IMPARATIE a Lui Dumnezeu si a Maicutei Domnului ,era pregatita pentru a-si ocroti Poporul ales,pentru a-si ocroti pe toti Fiii Săi de pe Pămant.

                      Slujitorii răi pierd împărăţia lui Dumnezeu.

Dragii mei,asa precum admiram un Curcubeu pe Cerul de vara,tot la fel admiram si eu frumusetea neasemuita a Imparatiei Lui Dumnezeu,ce era la doar cativa metri inaltime,faţă de locul in care eu era culcata in pat.
                                Erminii la icoana Pogorârii Duhului Sfânt - Basilica.ro.
Dragii mei, stiu,tuturor ne este extrem de greu ca nu putem avea parte de un PASTE FERICIT, asa cum suntem obisnuiti ca sa ne urăm unii altora.
Dar, pana la urma, in inima si-n sufletul nostru vom avea parte de un PASTE FERICIT si ne vom putea bucura de Sfanta Anafura Pascala ,precum  si de Lumina Invierii Domnului adusa de la Ierusalimul vechi,adica,cel de acum 2000 de ani.Sa nu va indoiti de acest lucru!
 Este si va fi un DAR Divin ,tot ce se intampla in Romania si cu Romania! 

"Acolo unde voiește Dumnezeu, se biruiește rânduiala firii" – Vecernia Mare, Stihira a III-a.

Sa fiti pe deplin incredintati dragilor, ca nu suntem parasiti de CREATOR!!!
De Sus ,de-acolo, DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vad toate framantarile noastre,toata durerea  sufletului nostru,iar la momentul hotarator vor interveni.Nimeni,absolut nimeni nu este mai puternic ca DUMNEZEU !
Chiar daca aici in Lume,toti din cei care ne conduc se dau ca fiind, niste mici dumnezei mai mici,va asigur ca,va veni si vremea lor cand, isi vor primi rasplata divina.Nici pe timpul raposatului nu s-a intamplat vreodata asa ceva,ca sa fim privati de SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE a INVIERII DOMNULUI, si de toate DARURILE divine pentru fiecare credincios in parte.Si ne mai miram ca, nu ne-a dat Bunul Dumnezeu zapada si ploaie! 
Consider ca,asa cum stam si la cumparaturi si oriunde avem voie pe perioada Starii de urgenta, pastrand distanta sociala si echipati corespunzator,tot la fel ,am fi putut sta si in Curtea Sfintei Biserici a LUI HRISTOS ,ca sa ne bucuram de SFANTA INVIERE a SA!De cand DOMNUL S-a inaltat la CERURI,au mai fost tot felul de molime si boli necrutatoare,dar SFINTELE BISERICI nu s-au inchis niciodata!!!Cel suferind,cei suferinzi,stiau ca au unde merge sa-si planga durerea si pacatele.
Dar iata ca ,după 2020 de ani,se intampla in ROMANIA si in GRECIA,si o mai fi si prin alta parte ,ca BISERICILE DOMNULUI sa fie inchise pentru Fiii Lui Dumnezeu.Dar noi suntem cap de lista,din păcate!
ROMANIA fratilor, asa cum am mai spus de-a lungul anilor, va deveni al Doilea Nou Ierusalim!
Aici va judeca IISUS HRISTOS lumea intreaga si pe cei care au luat hotararea de a ne lua IZVORUL Vietii care, este LUMINA INVIERII LUI HRISTOS ,precum si TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.
Plange CERUL si PĂMANTUL,plange MAICA LUI DUMNEZEU pentru ROMANIA DUHULUI SFANT cu USILE ZAVORATE pentru crestinii adevarati, plangem si noi dragilor, dar va asigur ca, va veni si vremea bucuriei divine care,va cadea din CERUL LUI DUMNEZEU ,precum o ploaie torentiala mult asteptata.Nu poti lua hrana si apa vie de la gura sufletului fiecarui crestin,precum nu poti lua aerul omului de langa tine,adica,a Aproapelui tau.
Asadar fratilor, stam in casa si ne supunem LEGILOR lumesti ,cu nadejdea nestramutata ca, LEGILE Dumnezeiesti le va birui intr-o clipita, pe cele lumesti!
                             Cu iubire,Maria.

6 comentarii:

  1. am intrat in istorie cu bisericile inchise din cauza ca nu alegem conducatori crestini am ales noi lumea numai atei

    RăspundețiȘtergere
  2. Si in Austria sant bisericile inchise.
    O mare prostie

    RăspundețiȘtergere
  3. Si in Austria sunt inchise bisericile
    Un mare păcat

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu de suflet a spus SA STITI CA BISERICILE SE VOR INCHIDE SI NU VETI PUTEA FI IMPARTASITI O SA ALERGATI DUPA UN PREOT CU DARURI SA VA ALINE SUFERINTELE-asta s-a intamplat acum 25 de ani sanatate putere su pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeul adevarat poate impartasi si fara tipicul cuminecaturii asa cum a impartasit.o Fecioara in revelatie pe Maria care tot ea acum plinge dupa cuminecatura ..daca voi credeti xa Dumnezeu e legat de tipicul bisericesc treb iar sa vina Dumnezeu sa va spuna ca Nu ati inteles nimic..
    Unii au venit cu ideea ca in biserici virusul nu se raspindeste dar totusi un preot cel putin si mai multi enoriasi sint s-au imbolnavit pt xa nu au respectat distanta.
    Oare ce vrea Dumnezru de ka noi lasind acest virus ? Sa devenim fanatici sau intelepti si prevazatori ascultatori de Sinoade ?
    A existat un pustnic devenit sfint care nu a luat in viata decit o singura cuminecatura. Dumnezeu isi protejeaza sfintii nu fanaticii. Scrisii fiind de doua ori mai putini decit cei nescrisi.
    Aceasta e acea treime supravietuitoare Judecatii.
    A transmis cumva Dumnezeu sa nu se tina seama de distanta etc ? Nu. Atunci fiti intelepti.

    RăspundețiȘtergere