duminică, 26 aprilie 2020

GRUP INFRACTIONAL COVID 19 ?


     
                                           Hristos a Inviat !
                           
            Noapte de 25 -26 Aprilie 2020,ora 1,43 !   

                                                        Dragii mei,

În aceasta noapte,după ce am inchis calculatorul,aud un glas care spune asa:
                      "Acum sa vedem cum le spunem!
Dar un alt glas foarte nervos, spune lucrurilor pe nume, spune tare si apăsat:
                         Grup infractional !
                          Grup infractional,Covid 19 !"
După care,glasul nu mai spune nimic.
Iata dragilor, cum este foarte posibil ca sa auzi de un grup (sau mai multe )infractional Covid 19.Unde sau cine anume va face parte din acest Grup infractional, eu nu stiu a va spune. Dar cu siguranta in toata tevatura aceasta cu Coronavirusul multi s-au lacomit si au incercat (poate ca au si reusit) sa sfideze Legile,pentru a se imbogati din Tragedia Pandemiei de Coronavirus.Dar cum Bunul Dumnezeu nu ingaduie nimanui ca sa -si bata joc de Aproapele său, cu siguranta îi va scoate la vedere.
Am ţinut neaparat ca sa scriu si acest articol, căci nu se stie cand va fi descoperit acest posibil grup infractional.
                               Cu dragoste,Maria. 
          P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

                 

41 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Unii politicieni și chiar doctori care fac parte din oculta mondiala

      Ștergere
    2. Grup infracțional din care fac parte Străinu Cercel și Ciuhandru

      Ștergere
    3. https://www.puterea.ro/externe/am-stat-degeaba-izolati-virusul-dispare-oricum-dupa-70-de-zile-analiza-profesorului-isaac-ben-israel-193489.html

      Ștergere
    4. Anonim 26 aprilie 2020, 14:56 Esti cretin.

      Ștergere
    5. Ciolacu si Kelemen Hunor au facut o intelegere sa dea Ardealul ungurilor.
      Autonomia Ținutului Secuiesc in timpul luptei cu coronavirus ,este rezultatul grupului infracțional din Parlament.

      Ștergere
  2. Desi e noapte,pentru mine e foarte clar cine sint''Brupul Infractional COVID 19'' cei care 'La ORDIN' si in plina ORONANTA MILITARA au trimis romanii sa munceasca in Focare externe de coronavirus cu buletinele oprite= Munca FORTATA si fara asistenta medicala sau juridica,o CRIMA contra romanilor..-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai " craciun" , incearca un nume mai aproape de adevar ,de exemplu "ivan".
      Stim cine esti, mai dezinformatorule.
      Hai ca nu pacalesti pe nimeni...

      Ștergere
  3. Cel mai mic cip poate fi injectat:

    https://www.newsweek.com/worlds-smallest-nano-chip-will-double-processing-power-smartphones-330062

    RăspundețiȘtergere
  4. Au spus la inceput ca e o gripa, au bagatelizat-o, pe urma au inceput sa vina romanii din strainatate f suparati ca vrem sa-i tinem in casa pt o gripa. Se rasteau ca ce, in anii trecuti de ce nu am purtat masti pt gripa? Am fost indusi mult timp in eroare. Rezultatul: nici medicii nu au crezut ca e altceva decat o gripa. Din aceasta cauza, chiar si azi, nu poarta toti masca, manusi, viziera, combinezoane. Unii spun ca sunt incomode, asa ca au infectat f multi colegi dupa ce au luat virusul. Drept cadou primesc aproape saptamanal sporuri peste sporuri. Pt incompetenta poate. Caci din februarie vedeam la stiri ce echipamente de protectie aveau medicii din China, si cum aveau rani insangerate in jurul ochilor de la masti. Dar medicii nostri nu au inteles nimic. Nici autoritatile. Nu ni se spune, ca nu stiu, ce face virusul in corp. Nu ni se spune tratamentul. Nici pana azi, in f multe judete, nu e obligatorie masca in locurile publice !!!!!! Si nr celor infectati creste. Nr deceselor creste. Dar media, ne anunta din 2in 2 ore, ca inca un oficial isi da cu parerea despre circulatia libera incepand cu 15 mai. Te crucesti, nu alta. Chiar ne cred pe toti tampiti? Chiar ne vor pe toti infectati? Toata clasa politica trebuie schimbata. Mai mult de 1 an nu trebuie nimeni sa mai ocupe un post. Putregaiul a cuprins totul in Ro. Daca nu vor sa faca nimic bun pt oameni, afara, afara din posturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde viziere cand nici masti cu 6 lei bucata nu gasim?

      Ștergere
    2. O masca chirurgicala costa inainte de criza DOAR 10 bani!!!!!!!
      Acum se face specula cu aceste masti... mare pacat... pe spinarea amaratilor!

      Ștergere
  5. Da ce va mira asa de tare? S-au imbogatit traganad cu arma la Revolutie, s-au imbogatit distrugand mintile, sanatarea, vietile oamenilor, cu televizorul, cine are spirit negustoresc se imbogareste oricum, din orice. La cine are mustrari de constiinta nu trage banul, e stiut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hristos a inviat ,in curând vor fi descoperiti si cei mici si cei mairi din grupul acesta criminal,America este criminalul devserviciu in lupta lor de a dezmembra China si Europa,dar acum Chinzi le-a platit cu vârf si indesat ,

    RăspundețiȘtergere
  7. SRI avertizează asupra unui atac informatic care preia accesul la aplicațiile de internet-banking: „Nu deschideţi mesajele cu sintagma «Detalii secrete COVID-19»” Serviciul Român de Informaţii avertizează că infractorii cibernetici se folosesc de pandemia de COVID-19 pentru a obţine accesul la conturile bancare şi corespondenţa de pe telefoanele mobile.
    Citeşte întreaga ştire: SRI avertizează asupra unui atac informatic care preia accesul la aplicațiile de internet-banking: „Nu deschideţi mesajele cu sintagma «Detalii secrete COVID-19»"


    https://www.libertatea.ro/stiri/sri-avertizeaza-in-niciun-caz-nu-deschideti-mesajele-cu-sintagma-detalii-secrete-covid-19-2970180

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SRI care ia sute de miliarde din bugetul statului si isi creaza firme fantoma?

      Ștergere
    2. 08:54 ce bucurie pe voi astia din Sankt Petersburg ,daca nu ar mai exista SRI.
      Ati dansa prin Romania, mai agitatorilor.

      Ștergere
  8. De ce nu suntem informati despre cea de-a doua secventa ARN a virusului. Anume hiv. Ce face ea in organism? Pai initial aceasta secventa scade imunitatea organismul f mult. Apoi actioneaza cealalta secventa, sars-ul, infectand acum usor tot organismul. De la oamenii destepti ce dau interviuri zilnic, am fi asteptat astfel de lamuriri. Mai ales ca sunt specializati in astfel de infectii. Dar constatam doar tacere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, aveti dreptate! Nu spun nimic pentru ca nu au voie, asa ar recunoaste cu totii ca este un virus fabricat in laborator si programat sa ucida doar batranii si oamnenii bolnavi. Totul s-a facut ca sa se scape de oamenii care nu mai produc si consuma fondurile din bugetele statelor. Cine a hotarat aceasta "crima mondiala" (asa cum a numit-o d-na Maria intr-o viziune), nu stiu dar sper ca intr-o zi totul sa fie descoperit si sa plateasca vinovatii. Doamne auta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cauza acestui virus mor si alte categorii de varsta, care n-ar avea alte afectiuni.

      Ștergere
  10. Asa ma gândeam.....dacă evoluția situației pandemice din tara noastra este si ramane la nivelul acesta.....(nu vreau sa minimalizez) cum se vor justifica aportul financiar si nu doar,acordat României de către alte țări...Europa si nu doar .......Ce facem cu toate fondurile....ajutoarele ...spitalele de campanie ....Macar sistemul sanitar sa aiba o evoluție favorabilă de acum incolo

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa este 15 :56 Ai dreptate ca doamna Maria a scris despre crimă Mondială.
    Corupția și crimă organizată este la capetele cele mari si o execute trădătorii de neam si de tara,platiti bine.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere de lupii cei răi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mă uit cu ingrijorare și mă întreb oare ce mai urmează după această boala.Sunt oameni foarte rai care fac rău celorlanti dar pana când?Oare nu vine judecata și pentru aceia? Astăzi am plâns când am văzut la maternitatea Bega din Timișoara cum mamele se uitau la copiii lor și nu puteau sa- i strângă în brate pentru că erau infectate cu acest virus nemilos și am zis Doamne ce vremuri trăim sa nu poți sa- ți strângi pruncul în brațe?Astea sunt vremurile de pe urma,până acum cuvintele din biblie le citeam ușor dar când ajungi să trăiești cu adevărat acele cuvinte scrise iți dai seama cu adevărat ce valoare are cuvântul lui Dumnezeu.O spun cu ochii în lacrimi ca de acum incolo vine marele necaz,și prigoana.Dumnezeu sa aibe mila de fiecare om și să ne păzească de orice rău dar pe cei ce au făcut rău omenirii sa- i pedepseaca pentru faptele lor.

    RăspundețiȘtergere
  13. DESPRE CORONAVIRUS

    Boala a fost atacată gresit la nivel mondial. Datorită autopsiilor efectuate de medicii italieni s-a demonstrat că nu este vorba de pneumonie... ci este: coagulare intravasculară diseminată (tromboză). Deci, modalitatea de combatere a acestuia este cu antibiotice, antiinflamatoare și anticoagulante...

    Conform informațiilor valoroase de la patologii italieni, ventilatoarele nu au fost niciodată necesare și nici nu a fost necesară unitatea de terapie intensivă.

    Dacă acest lucru este valabil pentru toate cazurile, suntem pe cale să rezolvăm mai devreme decât ne-am anticipat.
    ...

    La nivel mondial, COVID-19 a fost atacat gresit din cauza unei grave erori de diagnostic. Circula un videoclip al unei familii mexicane din Statele Unite, care a afirmat că s-au vindecat cu un remediu la domiciliu: trei aspirine de 500 mg. dizolvate în sucul de lămâie fiert cu miere, este luat fierbinte și a doua zi, ca și cum nu li s-ar fi întâmplat nimic! Ei bine, informațiile științifice care urmează dovedesc că remediul este corect!
    ...

    NU ESTE PNEUMONIA, strict vorbind, deoarece virusul nu ucide doar pneumocitele de acest tip, ci folosește o furtună inflamatorie pentru a crea o tromboză vasculară endotelială, cu tromboza difuză corespunzătoare, plămânul este cel mai afectat, deoarece este cel mai inflamat, dar, de asemenea, produce un atac de cord sau accident vascular cerebral și multe alte boli trombotice, de fapt, protocoalele au lăsat inutile terapiile antivirale și s-au concentrat pe inflamator și anti-coagulare.

    Aceste terapii trebuie făcute imediat, chiar și acasă, în care tratamentul răspunde foarte bine pacienților. Cu cât se fac mai târziu, cu atât sunt mai puțin eficiente. În resuscitare, sunt aproape inutile.
    Deci, modalitatea de combatere a acestuia este cu antibiotice, antiinflamatoare și anticoagulante.
    ...

    Oamenii merg la UCI pentru trombus, embulism venos generalizat, în general lupus, dacă acesta a fost cazul, intubațiile și resuscitările sunt inutile, dacă tromboembolismul nu este rezolvat mai întâi. Dacă ventilați un plămân în care sângele nu merge, este inutil, de fapt, nouă (9) din zece (10) mor. Deoarece problema este cardiovasculară, nu respiratorie.

    MICROTROMBOSIS VENOASA, NU PNEUMONIA DETERMINA MORTALITATEA.

    De ce se formează trombi? Deoarece inflamația ..
    induce tromboză printr-un mecanism fiziopatologic complex, dar binecunoscut.

    Așadar, ceea ce a spus literatura științifică, în special din China, până la jumătatea lunii martie a fost că antiinflamatoarele nu trebuie utilizate. Acum, terapia care este folosită în Italia este cu antiinflamatoare și antibiotice ca la gripa, iar numărul de pacienți spitalizați a fost redus.

    ... Aici inflamarea a distrus totul și a creat terenul pentru formarea trombilor, deoarece principala problemă nu este virusul, ci reacția imună care distruge celula în care intră virusul. De fapt, pacienții cu artrită reumatoidă nu au fost niciodată admiși în secțiile covidiene, pentru că sunt pe terapie cu cortizon, ceea ce este un antiinflamator excelent.

    Acesta este principalul motiv pentru care spitalizările din Italia scad și devine o boală tratabilă la domiciliu. Tratând-o bine acasă, nu este evitată doar spitalizarea, ci și riscul de tromboză. Nu a fost ușor de înțeles, deoarece semnele microembolismului s-au stins chiar și în ecocardiogramă.

    ...

    Cu această constatare importantă, ar fi posibil să revină la viața normală și să deschidem afacerile închise de carantină, nu imediat, dar este timpul să publicăm aceste date, astfel încât autoritățile sanitare din fiecare țară să facă analiza respectivă a acestor informații și evitate noi decese inutile și vaccinul poate veni mai tarziu.

    IN ITALIA, PROTOCOALELE SE SCHIMBA.

    Conform informațiilor valoroase de la patologii italieni, ventilatoarele și unitățile de terapie intensivă nu sunt necesare.

    PS. Textul îl am de pe grupul de whatsapp al medicilor de ambulatoriu din România.

    RăspundețiȘtergere
  14. VRAJMASUL e liber sa-si aleaga victimele si oamenii fara DUMNEZEU-se vorbeste despre apocalipsa f des

    RăspundețiȘtergere
  15. A mai murit un roman care s-a sinucis la ferma in Germania si altii romani bolnavi de coronavirus inghesuiti in containere cu multi altii.
    Sparanghelul Iohannis-Hurezeanu care i-a trimis cu buletinele luate =prizonieri ,au din nou miinile patate de SINGE-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine,bine mai "craciun", te supara ca muncitorii romani din Germania primesc lunar intre 3000 si 3500 euro.
      Dar tu vrei sa fie platiti in ruble, ca tine?!

      Ștergere
  16. < Comisia de la Veneţia a statuat constant că “şi în cele mai deosebite stări de urgenţă, domnia legii trebuie să prevaleze”. >

    http://epochtimes-romania.com/news/csm-somat-de-asociatii-de-magistrati-sa-intervina-in-cazul-lui-arafat-si-streinu-cercel---300317

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu sint de acord cu parerile vadit partinitoare politic care tin mereu cu o tabara indiferent ce ar face unii si altii.
    Romanii care au plecat pe acea exceptie nu au plecat in focare mai focare decit la noi ci au fost bagati in carantina mai intai. Muncitorii acolo nu se plimba prin orase sate etc ci au baraci separate pe cimp cu tot ce le trebuie.
    Adevarat ca in partea de combatere au fost si poate inca sint si erori greseli incompetente vechi din diplome cumparate ori chiar si rea vointa criminala pe alocuri pe interes politic sau de spaga dar vina cea mai mare este a producatorului virusului in laborator si retelei militare de raspindire ca arma biologica in razboiul biologic nedeclarat. Razboi care odata evidentiat duce la declararea de Stare de razboi in anumite tari cum e si Sua in care Armata se pozitioneaza pe pozitii de aparare in buncare etc preventiv conf regulamentelor in caz de razboiul continua si cu alte arme.
    Desigur ca adevaratul producator da vina pe altii in retelele media internet etc si are deja mare parte vaccinul facut. Acolo unde a fost anterior zona stabilita ca viitoare tinta a putut lua masuri anticipate in masura posibilitatilor incut zona sa fie cit mai putin pregatita de combatere si protectie prin diferite manevre de culise spagi agenti acoperiti infiltrati retele de colaborare reciproca amenintari subterane. Asa incit chiar si pt combatere adevaratul inamic sta bine si cu cazuri mai putine iar inamicii lui cei mai mari cu care are rafuieli au cele mai multe cazuri. Asa incit uneori poate poza chiar in salvator ajutind pe ici pe colo in timp ce isi regleaza tirul contaminarilor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mihai 35 Urma numara turma,atunci sa le iei apararea, daca mai poti-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da mai Ivane 17:57 , noi stim ce faci cu mesajele astea rau intentionate...
      La fel cum Trump nu este vinovat de pandemia din USA, nici PNL nu are nici o vina ca in Romania este pandemie virala! Dimpotriva ,guvernul s-a descurcat foarte bine ,a gestionat cu profesionalism Starea de Urgența.
      Oare ce ar fi facut PSDul tau , cu Veorica si Carmen Dan ?! Doamne Fereste-ne de astfel de specimene care isi vad numai interesul propriu.

      Ștergere
  19. 16,02 In seara asta Moraru ii spunea lui Iohannis sa priveasca secventa cu elicopterul lui Ceausescu de pe CC si dadea de la Baia Mare la festivitatea de 100 de ani de la infintarea Jandarmeriei Romane in care vorbea primarul si spunea'Toti cei din fruntea tarii au nume straine'.
    Suna si pentru voi cu Helvig.

    RăspundețiȘtergere
  20. Valabil si pentru 'agentul 00,09..

    RăspundețiȘtergere
  21. 300 de angajati sezoniri de la un abator din Gemania testati ca bolnavi de coronavirus din care 200 sint romani motiv pentru care a fost anuntata Ambasada Romaniei de la BERLIN-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2000 de angajati are fabrica de trolli din Sankt Petersburg .Colegii tai mai ivane....

      Ștergere
  22. 15,59 Informatia de la 21,31 e super-oficiala preluata de pe stirile de la ora 23 de pe TVR International care acum au cresut la 250 cu coronavirus de ieri pina azi la abatorul din Germania.
    NU si diversiunea voastra .
    Asa ca ati picat in plasa.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Si nu uitati ca pedeapsa in ordonante militare pentru neglijenta criminala e mult mai mare,asa ca ELICOPTERUL.

    RăspundețiȘtergere
  24. 15,59 Subestimezi mult numarul de Trolii de la Sankt Petersburg,poate 2000 sint numai printre ai 'vostrii''???..

    RăspundețiȘtergere