sâmbătă, 11 aprilie 2020

CURG BACTERIILE PRIN APA CARE ,CURGE DIN MUNTI !


fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare.
Stam acasa!!!
Stam acasa si vom scapa de Coronavirus !!!
Sa ne spalam cat mai des pe maini cu apa si cu mult sapun!
Sa mai avem puţina rabdare si viata noastra va reveni la normal !!!
                                             
                10 Aprilie 2020,ora 6,44 !

                                    Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,am in faţa ochilor inchisi,o imagine vie cu un munte inspre Rasarit de pe care, curgeau doua Izvoare de apa limpede.
Aceste doua Izvoare de apa, cadeau ca in cascada la baza muntelui,se revarsau intr-o apa mai mare ca un râu.Auzeam dragii mei, pana si susurul repede al Izvoarelor, al celor doua brate de Izvor.
Era atat de frumos si de linistitor,pana cand,am auzit un glas care spunea asa:
                 "Avem Bacterii care curg ...!"
                                                               
                      Izvoarele de munte Poza gratuite - Public Domain Pictures.
Si iata dragilor ca,in loc sa ne ostoim setea si sa fim sanatosi, va veni vremea(poate ca si este acum)cand vom bea doar apa si ne vom imbolnavi.
Unde se va intampla acest lucru ingrijorator sau cand,eu nu stiu a va spune.Dar stiu fratilor ca,daca ne vom ruga Domnului si Maicii Domnului,vom fi salvati si ocoliti de toate relele.
Sa fim buni si milostivi dragilor, sa avem Credinta infinita in Prea Sfanta Treime si in Maica Lui Dumnezeu ,cu siguranta vom fi sanatosi si fericiti.
                              Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Efectul incalzirii globale ,a lipsei zapezii si a inghetului,dar si a scaderii cantitatii de apa datorita secetei cresterea proportiei de microorganisme dar intr-o apa mult mai putina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Atenție mare apa trebuie fiartă înainte de a fi consumată dacă este luată direct din natură. Spun asta deoarece aveți un mesaj care se leagă cu acesta anume cu holera.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe Mestecanus, in varful muntelui de unde asteptam izvoare cu apa limpede si curata s-a facut o mare groapa de gunoi,in ciuda tuturor protestelor oamenilor ...... si cate or mai fi din astea, dar pe undes-or maifi depizitat si deseurile toxice aduse din alte tari .....

    RăspundețiȘtergere
  4. Opt milioane. Euro. Scump maica scump. So bagat cu coarnele in gard si nu mai pot da indarapt. Fantani de peste 30.m.adancime da cine umbla cu crenguta de alun? Apele de suprafata si de mica adancime sunt lesne de otravit din avioanele cele de toate zilele si noptile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Reducerea indemnizatiilor bugetarilor incepind cu presedintele,ceea ce nu-i problema odata cu reinceperea traficului cu persoane umane in plina 'Ordonanta Militara'',la cererea lui Merkal de data asta,ca doar mare e gradina cu Prosti..

    RăspundețiȘtergere
  6. vinovati sunt si oamenii care arunca deseuri, peturi si tot felul de gunoaie-pacat romanii nu prea sunt educati-nici nu le pasa ca si ei se pot imbolnavi

    RăspundețiȘtergere
  7. Si premierul ORB-un-AN trecut la categoria TRADATOR de Tara pentru 'mega-afacerile sub Ordonanta Militara..

    RăspundețiȘtergere
  8. Normal ca traficul de persoane de pe aeroporturile din Cluj si Sibiu, a inceput cu o zi inainte ca ORB-un-AN sa semneze derogarile din 10 aprilie 2020 de la Ordonanta Militara,iar 'intelegerea' cu Germania din comunicatul ambasadei Romaniei de la Berlin,a fost facuta chiar inainte..

    RăspundețiȘtergere