luni, 27 aprilie 2020

VIUSID ! DOAMNA MARIA HANDIC ARE NEVOIE DE 700 LEI CA SA-SI CUMPERE ACEST MEDICAMENT ! HAIDETI S-O AJUTAM CUM PUTEM FIECARE !

LUCA 21: Iisus Şi-a ridicat ochii şi a văzut pe nişte bogaţi care îşi aruncau darurile în vistierie. A văzut şi pe o văduvă săracă aruncând acolo doi bănuţi. Şi a zis: „Adevărat vă spun că această văduvă săracă a aruncat mai mult decât toţi ceilalţi, căci toţi aceştia au aruncat la daruri din prisosul lor, dar ea a dat, din sărăcia ei, tot ce avea ca să trăiască.”   
                    
Saptamana Patimilor, vineri - rastignirea lui Iisus
Cine nu crede in necazul acestor suflete,este rugat sa sune la PRIMARIE,la medicul de familie a persoanei,sau, sa vorbeasca chiar cu PREOTUL de unde apartine persoana.
Si daca tot nu crede in necazul ei, sa se deplaseze la domiciliul persoanei aflate la boala si la necaz ! 
                        Hristos a Inviat,Prieteni!

Astazi 27 Aprilie 2020,mi-a scris dna MARIA HANDIC si m-a rugat cu lacrimi ca sa-i public necazul ei, si s-o ajutam cu un medicament sau cu ceva banuti ca sa-si poata cumpara. 
Acest medicamnet se numeste VIUSID,si are urgenta nevoie sa-l ia.      
Dragii mei,haideti sa fim buni si milostivi si s-o ajutam pe aceasta doamna care este tare bolnava si necajita.In numele dnei Handic,eu va multumesc din inima si ma rog ptr voi dragilor !
Iata povestea trista a dnei Handic,pentru cei care nu o cunosc:                 

                       Prieteni dragi, 

       Astazi m-a sunat dna Maria Handic si m-a rugat ca sa va spun ca, va multumeste din toata inima pentru ajutorul pe care i l-ati dat, si ar mai avea nevoie de ceva banuti ca sa poata lua si retetele de la Medicul de familie.Ne roaga pe toti din suflet ca s-o mai ajutam puţin si sa-si poata lua toate medicamentele.
Iata telefonul dnei, cine vrea poate sa o sune!
Este tare necajita si amărâta!
Este tare bolnava si racita ,atat dna cat si baiatul dnei.
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Dragii mei, pentru cine nu cunoaste tragedia dnei Handic,iata mai jos trista ei poveste:

                     
                                                           Dragii mei,

Suntem in Marea si Sfanta Sarbatoare a BUNEIVESTIRI ! Este Sfanta Zi in care ,Fecioara Maria a primit Vestea de la INGERUL GAVRIIL,si anume că, va naste un Fiu de la Duhul Sfant.
               Imagini pentru BUNA VESTIRE
Iata:
 „Bucură-te, ceea ce ești plină de har, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei!” 
Prieteni dragi,haideti sa fim uniti si azi si maine si in alta zi,ca s-o mai ajutam pe dna Maria Handic cu ceva banuti ca sa-si pot procura medicamente pentru dansa si pentru Fiul ei Claudiu ,cu un grav handicap.
Iata cum o putem ajuta:
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :
Va multumesc din inima si din suflet ,iar Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze casa,masa si pe toti cei dragi inimii voastre !
Sa-i dam si noi BUNAVESTIRE dnei Handic si s-o ajutam cum putem si cu ce putem.

Un articol de: Pr. Ciprian Florin Apetrei 25 Mar, 2020
Miercuri, 25 martie, Biserica sărbătorește Buna Vestire, când a avut loc zămislirea lui Hristos prin puterea şi lucrarea Preasfântului Duh. Într-un imn închinat Născătoarei de Dumnezeu, cântăm: „Gavriil zicând ţie, Fecioară, bucură-te, împreună cu glasul S-a întrupat Stăpânul tuturor”. Buna Vestire este împlinirea făgăduinţei lui Dumnezeu, dată după căderea lui Adam şi a Evei (Facere 3, 15). 
Sărbătoarea Buna Vestire este deopotrivă una împărătească şi una a Maicii Domnului. Este praznic împărătesc pentru că se referă la Împăratul Hristos, Care a fost zămislit în pântecele Născătoarei de Dumnezeu şi este sărbătoare a Maicii Domnului pentru că se referă la acea persoană care a contribuit la zămislirea şi la Înomenirea Cuvântului lui Dumnezeu, Preasfânta Fecioară Maria.
Relatarea biblică
Sfântul Apostol Luca ne relatează în primul capitol al Evangheliei sale că în a șasea lună a fost trimis îngerul Gavriil de la Dumnezeu într-o cetate din Galileea, al cărei nume este Nazaret, către o fecioară logodită cu un bărbat care se cheamă Iosif, din casa lui David; iar numele Fecioarei era Maria. Și intrând îngerul la ea, a zis: „Bucură-te, ceea ce ești plină de har, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei!” La auzul acestor cuvinte, Maica Domnului îşi manifestă nedumerirea, întrebând: „Cum va fi aceasta, de vreme ce eu nu ştiu de bărbat?” Și a primit răspunsul minunat: „Duhul Sfânt Se va pogorî peste tine şi puterea Celui Preaînalt te va umbri, iar Sfântul care Se va naşte din tine, Fiul lui Dumnezeu Se va chema” (Luca 1, 34-35). Vedem de aici că actul întrupării Fiului lui Dumnezeu se face prin participarea Sfintei Treimi. Puterea Celui Preaînalt indică prezenţa Tatălui, umbrirea Sfintei Fecioare este lucrarea Sfântului Duh, iar Sfântul care Se va naşte din ea este Fiul lui Dumnezeu. Fecioara primeşte taina prin­tr-un cuvânt de totală dăruire: „Iată roaba Domnului, fie mie după cuvântul tău” (Luca 1, 38). Se vădeşte aici ascultarea Sfintei Fecioare faţă de cuvântul Arhanghelului, dar şi ascultarea ei faţă de Dumnezeu. Astfel, îşi supune propria raţiune voii lui Dumnezeu. Acest cuvânt „fie”, al Fecioarei Maria, are o importanţă covârşitoare. El exprimă acordul omului cu voinţa lui Dumnezeu.
Întruparea Domnului în pântecele Născătoarei de Dumnezeu s-a făcut de la Duhul Sfânt. Firea curată a lui Hristos are legătură cu zămislirea prin creaţie, iar nu cu zămislirea prin sămânţă. Firea umană s-a unit cu firea dumnezeiască în chip neschimbat, neamestecat, neîmpărţit şi nedespărţit, îndată, din clipa zămislirii Domnului nostru Iisus Hristos. Asta înseamnă că Preasfânta Fecioară a gustat prima din bunătăţile dumnezeieştii Întrupări, anume îndumnezeirea. Ceea ce ucenicii lui Hristos au gustat în ziua Cincizecimii, iar noi după Botez, în timpul Tainei Dumnezeieştii Euharistii, când ne împărtăşim cu Trupul şi Sângele lui Hristos, şi ceea ce vor trăi sfinţii în Împărăţia cerurilor, a fost trăit de Prea­sfânta Fecioară încă din prima clipă a zămislirii şi a purtării în pântece. Unirea firii dumnezeieşti cu firea umană în Ipostasul Cuvântului, înlăuntrul pântecelui Născătoarei de Dumnezeu, constituie îndumnezeirea directă a firii umane. Îndumnezeirea firii omeneşti există din prima clipă în care firea dumnezeiască s-a unit cu cea omenească.
Arhanghelul care aduce Vestea Bună
Sfântul Arhanghel Gavriil este cel care a adus vestea cea bună Sfintei Fecioare Maria. El este cel care a vestit „taina cea din veac ascunsă”, este trâmbița Întrupării Fiului lui Dumnezeu. Arătarea Arhanghelului Gavriil către Preasfânta Fecioară Maria și vestea adusă de el au fost cele mai mari dintre toate binevestirile pe care le-a auzit vreodată neamul omenesc. Preacurata Fecioară Maria a fost prima care a primit această veste bună şi a fost cel dintâi om care s-a cutremurat de frică şi de bucurie. În calendarul bisericesc, Sfântul Arhanghel Gavriil este pomenit pe 26 martie, în ziua de după Buna Vestire, pe 8 noiembrie, când sărbătorim Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, și pe 13 iulie, când se face pomenire de toate minunile săvârșite de Sfântul Arhanghel Gavriil.
Istoria sărbătorii
Buna Vestire - în limba greacă Evanghelismos, în limba slavonă Blagoveştenie - a Întrupării Fiului lui Dumnezeu a fost sărbătorită la 25 martie încă din prima jumătate a secolului al 5-lea, odată cu generalizarea prăznuirii Naşterii Domnului la 25 decembrie. 
Părintele profesor Ene Branişte susţine că sărbătoarea a fost introdusă la Roma de Papa Leon al II-lea (681-683). La început, aceasta era doar locală şi cu denumirea de sărbătoare a aşteptării Naşterii Domnului. Variaţia datei de prăznuire a existat în Apus până în secolul al 11-lea, când data de 25 martie s-a generalizat în tot Occidentul. Numai la armeni Buna Vestire se prăznuieşte pe 7 aprilie, în raport cu vechea dată a sărbătorii Naşterii Domnului (6 ianuarie). În Răsărit însă, data de 25 martie s-a generalizat probabil îndată ce Naşterea Domnului a început să fie sărbătorită peste tot pe 25 decembrie, adică încă din prima jumătate a secolului al 5-lea. Această sărbătoare cade în fiecare an în perioada Postului Mare şi Biserica acordă dezlegare la peşte.
Primul acatist
Acatistele sunt rugăciuni prin care cerem mai ales mijlocirea sfinţilor spre a ne ajuta sau a ne izbăvi la vreme de nevoie şi de necaz. Se numesc acatiste pentru că în timpul lor nu stăm jos în strane, ci în picioare.
Primul imn acatist este cel al Bunei Vestiri și este alcătuit din 24 de strofe, având 13 condace şi 12 icoase. Această piesă imnografică dă expresie, sub formă poetică, învăţăturii Bisericii despre Maica Domnului. A fost alcătuit în secolul al 7-lea de Patriarhul Serghie al Constantinopolului. Alcătuirea este corelată, potrivit sinaxarelor, cu eliberarea Constantinopolului de avari și perși, în 7 august 626, din timpul împăratului Heraclie. Pe când acesta se afla într-o expediție în Orient, departe de Constantinopol, barbarii au pornit atacul asupra capitalei. Deși situația părea a fi fără scăpare, Patriarhul Serghie, luminat de Duhul Sfânt, a organizat o serie de procesiuni pe zidurile cetății cu relicvele Sfintei Cruci, cu icoana „nefăcută de mână” a lui Hristos și cu veșmântul Maicii Domnului. De asemenea, a încurajat tot poporul în luptă și a îndemnat clerul să intensifice rugăciunile către Născătoarea de Dumnezeu.
În semn de recunoștință, poporul a cântat toată noaptea, în picioare, Imnul Acatist al Maicii Domnului în Biserica Fecioarei din Vlaherne. În amintirea acestui eveniment, slujba Imnului Acatist este oficiată în fiecare an, vineri seara, în săptămâna a 5-a din Postul Sfintelor Paști.
De Buna Vestire o cinstim pe Preacurata Fecioară, mărturisind prin cuvintele imnografului inspirat: „Astăzi este începutul mântuirii noastre şi arătarea Tainei celei din veac. Fiul lui Dumnezeu, Fiu Fecioarei Se face şi Gavriil Harul Îl binevesteşte. Pentru aceasta şi noi, împreună cu Dânsul, Născătoarei de Dumnezeu să-i strigăm: Bucură-te, cea plină de har, Domnul este cu tine!”
Citeşte mai multe despre:   sarbatoare  -   Buna Vestire

                                                  Prieteni dragi, 

M- a sunat dna MARIA HANDIC si m-a rugat cu lacrimi in ochi,ca sa-i mai republic inca o data Mesajul trist,deoarece,a ramas fara lemne si este foarte frig in casa.Doamna Maria Handic multumeste din inima si din suflet tuturor celor care, au ajutat-o ca sa iese din iarna si sa-si poata cumpara medicamentele.Cum doamna sta intr-o zona de munte,este foarte frig inca, si nu are bani ca sa-si mai cumpere cateva lemne si cateva medicamente pentru ea si Claudiu baiatul ei cu handicap major.
Dragii mei, mai jos gasiti toata povestea trista a dnei Handic. Haideti sa ncercam s-o ajutam si acum si nicidecum s-o judecam.
Iata:                                         

                                                         Dragii mei,

M-a sunat in aceasta seara dna Maria Handic , si cu lacrimi in ochi m-a rugat ca sa public cateva randuri de suflet,prin care ne roaga din toata inima ca s-o ajutam fiecare cat putem si cum putem, ca sa-si poata cumpara cateva lemne de foc.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil,s-o ajutam sa-si cumpere cateva lemne de foc.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                                         Va multumesc din suflet dragilor si va rog din toata inima sa dam o mana de ajutor pentru ca aceste doua suflete sa aiba minimul de caldura in casa.
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

P..S.
Sau poate cineva are lemne mai multe si ar putea sa o ajute si pe dna Handic.
Sunati-o va rog frumos:
Telefon : 0725646379

56 de comentarii:

  1. Sa-mi fie cu iertare ca ma bag...Viusid este supliment alimentar, nu medicament! Apropo, costa in jur de 300-400 lei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:31, dar la faptul ca dna Maria Handic are nevoie de doua cutii te-ai gandit? Te rog lasa rautatile deoparte si ideile preconcepute, pentru ca dna Maria Handic este in nevoie iar daca tu nu o poti ajuta, mai bine abtine-te sa te "bagi" fara rost.
      Si ce daca-i supliment alimentar? Si acestea (suplimentele alimentare) sunt de folos pentru organismul uman!

      Ștergere
    2. Costa 31,40 sau 31,50 lei

      https://comenzi.farmaciatei.ro/farmacie/ingrijire-complementara-oncologica/viusid-solutie-100-ml-catalysis-p300569

      https://www.farmacialapretmic.ro/raceala-si-gripa/97-viusid-sirop-x100ml.html

      Ștergere
    3. Si ti se pare putin 300-400 lei?Pensiile noastre sunt de cateva sute de lei,cam cat costa acest supliment alimentar si banii acestia pe o luna intreaga.Dar cine sa se gandeasca si la noi,PNL sau PSD?In cine sa mai credem?

      Ștergere
    4. De ce nu lasi postarile Maria?Am gresit cand am spus ca pensia mea este de 700 lei?Am muncit o viata pt.atat.Sanatate!

      Ștergere
    5. Anonim28 aprilie 2020, 07:49
      Ce va mai place sa aruncati cu piatra!
      Anonim27 aprilie 2020, 22:51
      Pensia mea este de 700 de lei.

      RăspundețiȘtergere

      Ștergere
    6. Maria te rog iarta-ma ca nu am o pensie msi mare.Asa stiu guvernantii sa calculeze,degeaba ma judec cu ei.Anii pierduti de mine nu valoreaza nimic dar pt.ei Da.

      Ștergere
    7. Nu-i pb,stati linistita ! E totul OK si va imbratisez cu drag !

      Ștergere
    8. 20:36, nu-i vorba de sirop in cazul dnei Maria Handic. E vorba de pliculete. Acestea sunt mai scumpe. O cutie cu 90 pliculete costa 495,84 ron (iar acesta este un pret redus cu 20%, dar fara reducere ar fi mult mai mult). Daca citesti prospectul, recomandarea este de 3 pliculete/zi. Gandeste-te ca o cutie ii ajunge doamnei Maria Handic doar 30 zile, ori ea cu siguranta are nevoie de mai multe cutii.

      https://www.planteco.ro/produs/viusid-plic-90-buc-catalysis/?gclid=CjwKCAjwqJ_1BRBZEiwAv73uwC7QlB2IcTjaokQ8vyu77bGY17IceDn4i4QAJsTgX6qpS1uRxv8_choCcYkQAvD_BwE

      Ștergere
    9. Pai sa cumpere cineva pastilele si sa i le trimita. Eu nu inteleg cum cineva cere bani ca sa-si ia un supliment alimentar, inteleg sa ia medicamente indispensabile pentru viata, cum sunt tratamentele pt cancer de exemplu, Asta cu suplimentul alimentar mi se pare doar un pretext. Sunt multi care nu-si permit sa-si iroseasca banii pe asa ceva si isi cumpara doar strictul necesar supravietuirii. Pare un moft in cel mai bun caz ca sa nu zic un pretext pentru a castiga bani de la fraieri. Ca ca i s-au furat 3 lemne, ba ca dat foc la casa, ba ca sa-si cumpere suplimente alimentare si tot asa. Mi-se pare o infamie sa tot cersesti bani cand toata lumea se descurca asa de greu. Dumneaei ia suplimente alimentare. Pai asa vreau si eu sa-mi donati bani pentru a merge la salonul de cosmetica sau pentru coafor, sau pentru o manechiura. Ce ziceti?

      Ștergere
    10. 00:19, nu subestima beneficiile suplimentelor alimentare. Daca nu cunosti, nu are sens sa-ti spui pareri. Acest supliment o ajuta mai bine decat un medicament, altfel nu l-ar lua. Pricepusi?

      Ștergere
  2. Da,ieste supliment alimentar si va rig sa va uitati la gramaj(90 capsule costa 516 lei au perioada cu redwcere,in afara de viusid mai iau si alte medicamente),si suplimente.Trebuia sa ma sunati personal,nu sa sunati la politie! Nu i-am dat in cap nimanui si nu am bagat mana in buzunarul nimanui! Am rugat politicos.Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.00 draga doamna,sa-mi fie cu iertare sar dumneata mereu ai o cauza pentru care ceri bani. E putin cam jenant ce faci dumneata. Nu se poate ca primaria sa nu te ajute daca situatia dumitale este reala. Un supliment alimentar NU VINDECA!

      Ștergere
    2. 00:23, serios? Mai, nu ai tu de unde sti ce si cum cu suplimentele; sunt persoane care au avut rezultate foarte bune folosind suplimentele alimentare.

      Ștergere
  3. Cu acest medicament,mi-am revenit pentru o periioada mai mare! Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.02 Suplimentul alimentar nu este medicament si nu este indispensabil!

      Ștergere
  4. Da,ieste supliment alimentar si va rog sa va uitati la gramaj(90 capsule costa 516 lei au perioada cu redwcere,in afara de viusid mai iau si alte medicamente),si suplimente.Trebuia sa ma sunati personal,nu sa sunati la politie! Nu i-am dat in cap nimanui si nu am bagat mana in buzunarul nimanui! Am rugat politicos.Maria H

    RăspundețiȘtergere
  5. Le multumesc din suflet tuturor care,m-ati ajutat si bunul Dumnezeu sa va rasplateasca! Va rig sa ma credeti ca,nu ma gandesc la mine,ci la baiatul asta amarat! Nu as vrea sal las bataia de joc al numanui! De aceea incerc sa ma tratez sa pot avea grija de ek.Cei carw;au cooii ma intekeg.Va multumesc Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.52 pai intereseaza-te la autoritati cum poti sa-l ajuti dupa ce nu vei mai fi.

      Ștergere
  6. Condoleante , doamna Maria !

    Nu sunt cuvinte care sa exprime pierderea unui copil, a unui parinte sau a unui nepot . Chiar nu sunt.
    Cand a murit sora mea, am fost napadita de furie, neputinta si multe intrebari .
    Mi-au cazut in mana 2 carti scrise de un medic american - Michael Newton , un mare specialist care a murit recent in 2016 despre hipnoza regresiva pe care o practica pacientilor sai .
    M-au alinat zecile de cazuri prezentate de el in ,,Calatoria sufletelor si in Destinul sufletelor''.

    Cine doreste sa le citeasca , am sa postez mai jos link-urile . Oamenii pleaca si se duc ,,acasa'' , intr-o lume minunata , de lumina , a spiritelor , a reintregirii universale .

    Pentru a ne completa contractul vietii facut în avans cu cel disparut, este obligatoriu sa ne alaturam din nou restului umanitatii în calitate de participanti activi.
    Ne vom vedea in curând cu aceia pe care îi iubim pentru ca, moartea schimba numai o realitate cu alta, în lunga continuitate a existentei.

    https://www.academia.edu/19755252/Michael_Newton_-_1_Calatoria_sufletelor


    Si continuarea acestui volum:

    https://vechisirare.files.wordpress.com/2015/10/cartea-destinul-sufletelor-de-michael-newton.pdf


    RăspundețiȘtergere
  7. Ce mai știți de Alexandra din cazul Caracal? S-au găsit fragmente osoase și ați spus că trăiește, cu tot respectul dar ceva nu e în regulă

    RăspundețiȘtergere
  8. Pensia mea este de 700 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Viusid supliment alimentar pentru imunitate scazuta. Nu inteleg de este atat de indispensabil incat sa ceara iarasi bani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca o ajuta acest supliment alimentar, ii face bine. Ce nu intelegi 23:15?

      Ștergere
    2. 16.04 Sunt o gramada de suplimente mult mai ieftine, de ce se cramponeaza de asta? Unii nu au ce manca si tot nu se vaita si nici nu cersesc impovarand pe altii nu cererile lor. De ce nu i-l cumperi tu daca esti atat de receptiv?

      Ștergere
    3. 00:28, acest supliment o ajuta pe ea. Tu de ce nu iti cumperi pantofi cu doua marimi mai mici? Iti cumperi doar ceea ce iti este de folos, nu? Asa si in cazul dansei, are nevoie doar de ceea ce stie clar ca o ajuta.

      Ștergere
  10. E ceva necurat la mijloc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Rusine.rusine,rusine!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.50 :)) imi place sa spui de trei ori rusine si apoi invoci pe Dumnezeu sa te ajute in „rusine, rusine, rusine”! Chiar nu mai aveti nicio limita? Intai injurati si blestematI si apoi invocati ajutorul lui Dumnezeu!

      Ștergere
    2. Nu a fost la adresa Mariei H.Stie cel,cea,caruia i-am spus.

      Ștergere
  12. Răspunsuri
    1. 00.19 Pana la Dumnezeu o poti ajuta tu! Nu mai fii ipocrit!

      Ștergere
  13. care 31 ron de unde ai gasit cu 300

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01.40 atat costa.Sa luam si noi pt.ridicarea imunitatii.

      Ștergere
    2. Pai cât, 31 lei sau 300 lei?

      Ștergere
  14. Nu mai fiți atât de răi, dacă puteți ajuta pe cineva faceți-o,dacă nu, nu mai aruncați cu pietre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.28 Dar si cele care cer bani la nesfarsit pe aici sa faca bine sa aiba mai mult bun simt. Toata lumea o duce greu acum! Ce inseamna cerseala asta pentru orice? Ba sa-si termine casa, ba sa zugraveasca, ba sa-si ia lemne, ba sa-si cumpere suplimente si tot asa la nesfarsit! Asta e lipsa de bun simt si demnitate!
      Pot intelege cand sunt cazuri extreme dar nu pentru orice!

      Ștergere
    2. Si mie mi-ar trebui pt.operatie la ochi dar ma las la Mana Domnului.Alta putere nu am.Doamne ajuta-ma zic si ma ajuta.

      Ștergere
    3. 15:28, daca aruncam cu bani,e mai bine?

      Ștergere
    4. 00:34, rugamintea de ajutorare nu ti-a fost adresata tie exclusiv, ci celor care pot, vor si au de unde. Asa ca nu te mai lamenta pe aici, ca dna Maria Handic nu cerseste, ci roaga frumos pe cei care au si pot sa o ajute specificand pentru ce are nevoie. Atat.

      Ștergere
  15. Mai oameni buni, cei care aveti ceva " cheag" strans, ajutati cum puteti si cum vreti pe cel sarman de langa dstra, ca si asa cat de curand, poate chiar de la toamna vor elimina banii cash, asa ca daca faceti pomana, faceti pt sufletul dstra fiecare in parte.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu n-ai "cheag" strans? Pe bune acum? Noi muncim pe rupte, facem economie, ne refuzam anumite placeri pentru a strange un ban pentru zile negre si tu spui sa ii dam! Apropo, nu vor fi eliminati banii chas si nici depozitele bancare! Nu m-a deranjat cerseala doamnei, cat m-a deranjat comentariul tau!
      Eu i-am refuzat fiicei mele un moft...pentru ca ii platesc meditatiile pentru admiterea la facultate si strang bani pentru ea si tu ma pui sa dau...ca se elimina banii! Cata minte poti sa ai?

      Ștergere
    2. 17:22, e vorba de a ajuta daca sufletul tau iti spune asta, daca nu, atunci mesajul dnei Maria Handic nu ti-e adresat tie.
      Nu-i nimeni de vina ca tu ai de platit meditatii si ca i-ai refuzat mofturi cuiva si ca iti refuzi anumite placeri ca sa strangi bani. Pe bune acuma, mai bine abtine-te.
      Termina sa faci pe cineva cersetor, ca nu e asa. Dna Maria Handic a solicitat un ajutor celor care au si simt ca vor sa o ajute.

      Ștergere
    3. 07.20.daca se vor elimina banii cash ce vor face cu atatea bani bogatii nostri?

      Ștergere
    4. 13:27, ce vor face?! E simplu. Ori banii cash ii transforma in aur mai repede de legiferare, cei mai destepti si mai informati dintre ei, (prin cumparare, si aceasta este cea mai sigura solutie) sau banii fizici se vor transforma in depozite bancare, adica devin bani virtuali, pentru aceia bogati care nu s-au miscat rapid, adica nu au anticipat. Sigur va fi o lege data de statul fiecarei tari care va fi procedura de convertire a banilor fizici (numiti si cash) in bani virtuali, care se vor regasi in contul vreunei banci pe numele persoanei (unde isi vor preda banii fizici) sau in contul de Trezorerie a statului tot pe numele persoanei respective, iar de acolo fiecare titular de cont va putea face plati online (plati virtuale). Solutii sunt, stai linistit, ca gasesc globalistii cai de rezolvare. Pe urma doar un pas mai este: nu vor mai fi carduri, ci microcipuri pentru toata lumea, si treaba-i perfecta pentru cineva.

      Ștergere
    5. Ar fi excelent,ar dispare multe hotii

      Ștergere
    6. 01:13, microciparea nu-i ceva bun. Pentru ca pe langa faptul ca cineva stie totul despre tine (pe mine nu ma deranjeaza asta, oarecum nu mai ai intmitate totusi), exista o alta parte perversa care deranjeaza, anume: prin acel microcip iti vor induce gadnduri care nu sunt ale tale, insa tu le vei simti ca si cum sunt ale tale, nu vei putea face diferenta. Pe urma vei genera emotii si actiuni in baza acelor ganduri artificial induse. Si astfel omenirea va fi o multime mare de roboti, aflati la comanda cuiva. Plus ca stim faptul ca viitorul il avem in functie de trairile si emotiile ce le avem in prezent. Or daca trairile si emotiile au la baza ganduri artificial induse, iti dai seama ce iese. Mai mult iti pot declansa boli la comanda, ca asa ar vrea cineva, astfel ce usor ar aparea in lume pandemii la comanda, nu-i asa?
      Nu-i bine, treaba asta cu microciparea este ceva foarte rau.

      Ștergere
    7. In cazul acesta mai imi foloseste aurul la ceva,doar ca va reprezenta o valoare?La ce-mi mai foloseste?

      Ștergere
    8. 23:42, bineinteles ca iti foloseste aurul. Il vinzi daca ai nevoie de bani (fie ca vorbim de cash in prezent, fie bani virtuali pe care ii pastrezi in contul bancar in prezent, sau in viitor cand vor fi doar bani virtuali).

      Curs gramul de aur (XAU) raportat la leul romanesc (RON):

      (04 Mai 2020): 1 XAU = 242,3785 (RON)


      Ștergere
  16. 13:27, noi cei saraci stim ce inseamna sa traiesti in lipsuri dar cand cei bogati vor saraci vai de mama lor, vor fi primii care-si vor pune pecetea....

    RăspundețiȘtergere
  17. Răspunsuri
    1. 20:02, vrei sa spui cu aurul. Pai, cred ca e singurul care nu se devalorizeaza, din contra...

      Ștergere
  18. Pai si ce mai fac si cu aurul oricat de valoros ar fi el?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:14, ce intrebare-i asta? Pai ce sa faca cu aurul? Il vand evident cand au ei chef, pe bani virtuali de pe care isi cumpara ce poftesc ei. Important e ca aurul nu se devalorizeaza niciodata ca si alte forme (gen euro, dolari, etc)... din contra, ti-am mai spus.

      Ștergere