miercuri, 22 aprilie 2020

MÂNIA LUI DUMNEZEU , ESTE APROAPE !

        Imagini pentru DUMNEZEU IMAGINI.

                       17 Iulie 2019,ora 6,20 dimineata !

                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

               "Mânia Lui Dumnezeu ,este aproape !

Iar glasul continuă:

             Iar eu îţi spun: Mânia Lui Dumnezeu este aproape !"
Dragii mei, am spus adeseori ca Bunul si Mult Prea Milostivul Dumnezeu este tare supărat pe noi, pe Fiii Săi care, pururea gresesc si uita sa-si ceara iertare.
Fratilor, sa ne rugam la PREA SFANTA TREIME si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcătosii, si sa ne ierte pentru neascultarea noastra; sa ne mai dea o şansa ca sa ne indreptam; sa fim mai tari in Credinta,sa fim mai buni si mai milostivi,si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Semnele Venirii MANTUITORULUI pe Pămant, Semnele sfarsitului veacurilor, au inceput de mult timp.
Dar noi ca niste oribi nu le vedem si ca niste surzi nu le auzim.
In schimb , vedem ca sa aruncam cu piatra in cei care ne aduc CUVANTUL DOMNULUI si al MAICII DOMNULUI, si auzim rautatea adunata in inima si-n suflet  a celor care ,nu cred,dar stiu sa batjocoreasca si sa-si jigneasca Aproapele.
Sa ne indreptam fratilor ! A venit vremea Pocaintei! S-au terminat vremurile bune!
Sa dam Lui Dumnezeu, ce este al Lui Dumnezeu,iar Semenilor nostri,Fratilor nostri sa le daruim dragoste si milostenie.
O sa vedeti ce urmeaza,ca sa mai scriu in aceasta seara.
                                  Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 




20 de comentarii:

  1. Un oficial ONU tocmai ne averizeaza;''Daca nu se iau masuri urgente va incepe o SECETA si o Foamete biblica''.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania si poporul Roman sunt distruse complet!La fel ca si padurile...

      Ștergere
    2. La noi au inceput popii sa tina slujbe de ploaie,irigatiile nu sunt bune,sunt prea costisitoare,,,suntem cretini cu totii,no comment !

      Ștergere
  2. America și Iranul au intrat iar în scântei. Trump a dat ordin ca navele americane să deschidă foc împotriva ambarcațiunilor iraniene care au început să îi hărțuiască. În replică Iranul a lansat primul său satelit militar. Lansarea cu succes a satelitului a agitat Israelul și America. Satelitul poate ghida rachetele balistice pentru a lovi ținte sigure la mare distanță. După lovitura coronavirusului un război pornit acum va atrage mulți combatanți și de o parte și de alta prietenii știu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  3. După 15 mai exact cum anticipam purtarea măștii devine obligatorie. Ciuma galbenă își continuă jaful și distrugerea, specula cu măști prin farmacia sinistrului sănătății și abuzurile cu amenzi date de miliție,masca nu acoperă nasul amendă, masca nu respectă standardele coronavirusului pnl-ist amendă și tot așa. Partea bună este că până se vor liniști apele cu corona, partidul anti-românesc ciuma galbenă va avea intenție de vot cât să obțină locuri în parlament de o echipă de fotbal. Spre fericirea românilor că vor scăpa de această mafie tiranică ciuma galbenă. Fraierii își vor putea socoti salariile în patru ani de mandat și alte redevențe obținute dacă ar fi câștigat alegerile și le vor putea pune în balanță cu abuzurile făcute în scurtul timp de pandemie, amenzi abuzive și bișniță cu măști. Oare a meritat? Dar asta este reacția milogului nimerit în vitrina cu prăjituri se bagă cu botul în tort și moare sufocat. Pnl va avea soarta pnț-cd. RIP Pnl va ucis coronavirusul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le mai zice asa, ca e urat.Mai bn zile simplu pnl

      Ștergere
    2. 11.58 cum poti aduna atatea mizerii intr-un comentariu?

      Ștergere
    3. Si in continuare vine PSD -ul din nou ca salvator,nimic nou sub soare ,si dupa alti 4 ani va pleca psd si va veni pnl si tot asa !Noi nu mai avem viitor !

      Ștergere
  4. Iar iese ăsta la declarații la ora 14. 00 poate că ar trebui să i se facă oră specială zilnică așa cum aveau pe vremuri dictatorii. De observat absența lui în perioada critică și agitația bruscă când a realizat că foarte curând va beneficia de suspendare relaxare se face că lucrează brusc a devenit implicat. Joc de glezne făcut târziu. Un bărbat și-a pus capăt zilelor după ce a primit o amendă de 20.000 lei că ieșise din casă fără declarație, steaua lui David cusută pe cojoc. Încă unul dintre cei mulți care scăpat de virus a fost ucis de regimul nazist care stăpânește România. Întreb psd, pro România și alde aveți majoritate dată prin vot spre deosebire de pnl care nu are cât mai lăsați românii să fie uciși de acești naziști? Românii la următorul vot vor spune de ce să votez psd dacă va conduce pnl și ne va ucide cu amenzi și alte abuzuri menite a se răzbuna pe oameni că i-au ținut pe tușă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:32 după ce individul a scăpat cu viață din ștreang l-au scos bolnav de covid. L-au preparat în cazul în care încearcă și a doua oară și îi va reuși. Îi trebuie la numărătoare că s-a dus Cotrocenistul la împărțirea mălaiului UE pe morți declarați de covid.

      Ștergere
    2. Hotaraste-te ori David ori Nazisti, sant opusi :)

      Ștergere
  5. "Jocurile foamei"- toti suntem "dusi la film"!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria Ghiorghiu

    Dumnezeu este prin definiție bun. Deci nu se poate mânia.
    ________

    RăspundețiȘtergere
  7. A început deja doamna Maria.
    Ce pot spune,este trist tot ce se intampla si acest lucru,pentru ca nu stim sa rezonom si sa respectăm legile divine.
    Ma uit ca era atâta lume pe unde te uitai vedeai oameni la iarba verde,prin parcuri,acum este pustiu,si nici un om pe strada.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne întărească și să ne dea răbdare să trecem cu bine si peste aceasta molimă care sa abătut asupra omenirii.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.
    Sfântă zi de azi sa ne ajute sa biruim răutatea,precum Sf.Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu cred in mania lui DUMNEZEU CREATOR-dar vrajmasul e liber sa ne supere si tot prin decizia DOMNULUI e lasat sa faca victime-pamantul ca si celelalta astre li s-a dat o ordine de la inceput ca apoi sa se recreieze-sunt taine la care nimeni nu are acces

    RăspundețiȘtergere
  9. https://ioncoja.ro/descifrarea-covid-19/

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa nu uitam ca ieri s-au implinit 30 de ani de la demararea in 1990 a Demonstratiei maraton din Piata Universitatii=Laboratorul Democratiei Romanesti, inabusit dupa 2 luni prin Lagarul de Concentrare deschis la Academia de Politie de la Baneasa condus de Generalul ABRAHAM unde erau inchisi bucurestenii si in cel de la Magurele..

    RăspundețiȘtergere
  11. A apărut pe net o filmare în care poliția torturează niște arestați pe la Giurgiu. Simpatică filmarea mai ales că se va adăuga dosarului gras dealtfel care va ajunge la tribunalul internațional despre practicile rasiste, neo-naziste practicate de actualul guvern în timpul stării de urgență. Faptul că actualul partid de guvernământ și actualul președinte nu au înțeles că starea de urgență nu înseamnă dictatură și tortură nu va scuti România de un proces Nurnberg.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim 22.02 să i iei tu acasă și sa locuiești cu urangutanii ăia căzuți din bananier sau adui în comunitatea în care locuiești, să vezi cum îți schimbi părerea. Aia nu știu decât de bătaie.... Altfel te mănâncă de viu cu tot cu fulgi

    RăspundețiȘtergere
  13. si va place ce este in occident?-impuscaturi ,droguri ,betii ,homosexualitate-dar nu ne putem lauda cu tiganii CARE NICIODATA NU AU VRUT SA INVETE CARTE SI NU S-AU SUPUS DECAT LEGILOR FACUTE DE EI-nu stiu decat banul ,aurul si paranghelii cu scandaluri-EI DE FATADA CRED IN TREIME SI MAICA DOMNULUI SI IAU AGHEAZMA PT VRAJI

    RăspundețiȘtergere