duminică, 12 aprilie 2020

POLUAREA , O MÂNA CRIMINALA ???


fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare.
Stam acasa!!!
Stam acasa si vom scapa de Coronavirus !!!
Sa ne spalam cat mai des pe maini cu apa si cu mult sapun!
Sa mai avem puţina rabdare si viata noastra va reveni la normal !!!


                                                  11 Aprilie 2020,ora 6,18 !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
                    "Trezeste-te ! Este sfintita ,da?
                 
Dar in loc de raspuns,a primit o alta intrebare:

                  Şi mai ai poluare ?"
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei,intelegem de -aici, ca sunt minţi si maini criminale care se joaca cu vietile oamenilor.
Sa nadajduim insa,ca Bunul Dumnezeu nu va ingadui o asemenea fapta dezastruoasa.
Unde anume se va intampla sau cand,eu nu stiu a va spune.Sa ne rugam pentru ocrotirea noastra si a celor dragi noua,pentru ocrotirea lumii intregi.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ,pentru fiecare clipa a vietii noastre,pentru fiecare rasarit de soare ,si nu in ultimul rand,pentru bucuria de a-i avea pe cei dragi langa noi.
                          Cu dragoste,Maria.


62 de comentarii:

  1. Păi se întâmplă chiar acum sub ochii noștri în toată țara. Pădurile sunt tăiate, lemnul exportat de societăți cu capital străin. În orașe primarii care au firme de construcții, au diminuat spațiile verzi, au tăiat copaci, fără a planta alții în loc și ridică fel de fel de construcții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic absolut nimic nu fac romanii pt stoparea taierii padurilor. Poporul asta e cufundat in prostie si ignoranta
      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/04/11/paduri-de-peste-180-de-ani-pregatite-pentru-a-fi-taiate-de-romsilva-organizatie-de-mediu/

      Ștergere
  2. Bineinteles. Comunismul a facut cele mai multe crime. Comunistii, frati cu fascistii, sunt foarte parsivi, intotdeauna dau vina pe altii. Ba pe cei cu religii diferite(gen evrei, cel putin cei din Romania au un fix cu evreii), ba pe alte state. Niciodata nu recunosc ca ei sunt principalii criminali ai poporului din care fac parte(si nu numai). Acest flagel criminal.ar putea fi stopat doar cu adoptarea pedepsei capitale. Altfel, niciodata nu va avea liniste un popor al carei fundatii e bazat pe comunism. Intotdeauna vor secera vieti nevinovate fara nici cel mai infim regret, si cu ranjetul pe buze

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 02.45 Nici carte nu stiti si nici nu doriti sa aflati; iar felul in care poftiti sa ucideti ca raspuns la crime arata si ce fel de persoana sunteti. Cat priveste evreii, referinta indirecta (pentru cei care au citit) este la sionism nu la poporul de astazi, care, ca si noi, nu joaca de bucurie. In Israel am avut zilele cele mai frumoase din viata mea (nu ca turist) si spre deosebire de asa numitele tari "civilizate" care ii calca in picioare pe romani, ei romanii sunt respectati pentru calitatile lor si multi au ajuns in functii importante. Cat despre comunism si fascism, daca ce se petrece astazi nu este nazism pur, cred ca nici in Duminica Orbului nu va veti vindeca.

      Ștergere
  3. La toate gropile din București cînd vrei se da foc, inconștiență, nebunie etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca s-ar arde toate gramezile de gunoi din tara , ar fi nemaipomenit. Mai ales acum cand nu mai este atata trafic. Dar nu cred ca se face asta. Nu cred ca se profita de ocazie. Se lasa sa se imputa gunoiul, sa se scurga in panza freatica, se mai hranesc si pasarile din mizeriile alea, mai zgarma -n ele si oamenii strazii, ca vine drk.sa le recicleze. Si treaba asta cu reciclatul imputiciunilor...ce sa zic? Romanii, mai bine ar sta in casa si n-ar mai comenta atata vis-a.-vis de masurile care ar trebui luate. N-am vazut unul care sa adune gunoaiwlw de pe marginea strazilor. Am vazut atataia care arunca gunoaie la intamplare. Dar comentam. Arderea este cea mai buna masura. Ok, nu a ierbii de pe camp, campul se ara, se discuie, dar gunoaiele ? Nu exista alta solutie

      Ștergere
    2. Sa nu uitam ca in copilarie eram vi decati de nas infundat inhaland cu grija si cu moderatie fumuk de la.o carpa arsa. Nu desfundam nasurile cu substante de care au devenit atatia dependenti in ziua de azi. Unii traiesc cu Xylometazolina in buzunar. Isi vara-n nas otrava luni la rand. Inconstienta. Fumul, totusi nu a omorat oe nimeni. Si sa nu exageram, gropile de gunoi nu sunt chiar in centru oraselor, satelor, exista o anumita distanta. Daca doar latram fara sa luam atitidine, ce asteptam, extraterestrii sa ne scape de gunoaie? De fapt unii (multi) inca convietuiesc cu gramezi de gandaci, chiar si cu paduchi(dar cu ghearele vopsite), asa ca ce sa ne mai miram? Stocheaza romanul in doi metri patrati cat sa aiba gandacii ce manca o vesnicie. In blocurile cu ghena zace atat nesimtire, nu sunt capabili sa arunce gunoiul civilizat iar unii nu sunt capabili sa-l arunce deloc, il lasa in lift. Noroc cu virusul asta, ca altfel eram mancati de viermi demult. Probabil ca asta urmeaza.

      Ștergere
    3. Doar nepasare bine sprijinita de cei care ar trebui sa le interzica. Foarte posibil si rea vointa-daca nu si mai rau, pentru ca este ciudat cum s-au gasit toti sa dea foc (nu mai spun de Delta Vacaresti unica in lume) si nimeni nu "stie" si nu ii "prinde"

      Ștergere
    4. 15.22o sa muriti acum de foame, noroc cu virusul. Gunoaiele nu se ard decat cele bio, plasticul, substantele chimice in nici-un caz,plus ca mai zicea cineva ca fumul nu a omorat pe nimeni, pe bune???pai baga-te in casa si lasa sa arda ce vrei tu intr-o cantitate mai serioasa...pe urma spune-mi experienra, daca mai poti.

      Ștergere
  4. Prieteni dragi,
    Mult se va mânia BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI pe cei care, au dat ordine ca sa fie zavorate toate USILE BISERICILOR ! Am cumparat flori, am ajuns la USA BISERICII la locul unde sa aprind doar cate o lumanare pentru cei vii si pentru cei morti.Atat USILE mari la intrarea in SFANTA BISERICA cat si cele de jos de la subsol unde se aprind lumanari,erau zavorate pe dinauntru.Nimeni nu avea voie sa intre sau sa iese,deoarece ,erau pazite de jandarmi! Preotul cu dascalul erau inauntru,dar inchisi ,si savarseau Sfanta si dumnezeiasca Liturghie a INTRARII DOMNULUI in IERUSALIM ! Nici macar Difuzoarele nu se auzeau.
    Am lasat totul afara langa USILE zavorate si cu lacrimi in ochi, cu sufletul zdrobit de durere si parca cu o sabie "infipta " in inima,m-am intors acasa!
    Nu pot sa spun decat atat:

    DOAMNE,IARTA-LE LOR CA NU STIU CE FAC !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Dragă, la mîne în sat nici clopotele nu bat... foarte ciudat ceea ce se întâmplă...

      Ștergere
    2. Il rastignim din nou pe HRISTOS ! In loc sa asternem la picioarele Sale ,lacrimi si iubire, noi L-am gonit din SFINTELE SALE LACASURI ! Dar,vine JUDECATA !

      Ștergere
    3. Ateii,care ne conduc,au impresia ca mostenesc pamantul!Pe pamant ,e pe crezute,dar dincolo se vor convinge! Maria H

      Ștergere
    4. S-au inchis usile bisericii cezarului dar usile Bisericii lui Hristos nu le poate zavora nimeni.

      Ștergere
    5. https://m.dcnews.ro/un-calugar-vrea-slujbe-de-inviere-cu-credinciosi-prezenti-avertisment-pentru-politicieni-au-avut-nevoie-candva-de-voturi_742308.html

      Ștergere
    6. 23.08 asa este! Daca il in in suflet pe Dumnezeu poti sta si fara sa te duci la biserica. Cei care se vaita pe aici fac asta de ochii lumii nu pentru ca au credinta. Fariseii tipa din toate puterile ca li s-au inchis bisericile dar nu se gandesc la semenii lor care s-ar putea imbolnavi si ar putea sa-si imbolnaveasca si propriile familii.

      Ștergere
  5. Chiar biserica (BOR) a luat aceste decizii si pe care le-a luat si lumea civilizata. Dvs cautatii vinovati pe care sa-i pedepsesca divinitatea?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAMNE IARTA-LE LOR,CA NU STIU CE FAC SI CE SPUN !

      Ștergere
    2. Anonim 10.01 lumea "civilizata" este demult, nu atee ci satanica. Iar ce a mai ramas in picioare, a dat foc si a ucis cu mana "imigrantilor". Dupa felul in care scrieti sunteti ateu "civilizat". Deci, e inutila discutia cu dv, raspunsul meu l-am dat pentru oameni.

      Ștergere
    3. 11.09 sper sa-ti ierte si tie toate prostiile pe care le faci! Mic suflet mai ai!

      Ștergere
    4. Doamne IARTA-NE PE TOȚI că nu stim ce facem si ce spunem !
      Iarta-i Doamne si pe cei care amesteca politica cu Credința in Tine !
      Amin.

      Ștergere
    5. MAGDALENA tu duce inapoi in pestera de unde ai iesit si lasa lumea civilizata sa traiasca cum vrea. „Credinta” ta nu valoreaza doi bani! Habotnicia nu va fi niciodata acceptata de divinitate!

      Ștergere
  6. Ba eu as zice:Fie dupa inima lor! Unii intr-adevar nu stiu pentru ca dupa '89 ateismul a inflorit cu concursul voit sau nu al BOR care a introdus cu sila orele de religie in scoli intr-un mod complet nepedagogic iar profesorii de religie, prin comportamentul lor, au desavarsit aceasta lucrare. Foarte putini si-au inteles cu adevarat misiunea. Datorita acestor actiuni a inflorit neoprotestantismul in Romania, cel care uraste bisericile si care acum conduce aceasta tara, din diverse partide si in diverse functii. Tot aceste actiuni sau non-actiuni au dus la raspandirea plagii homosexualitatii, cuprinzand mai ales convingerile generatiilor tinere. Tot acest ateism a impins zeci de mii de romani sa plece iar (dupa ce pretinsesera ca nu mai vor in tara, apoi au pretins ca au venit pentru sarbatori) -nu foamea, ci lacomia i-a trimis exact in ajunul sarbatorilor pascale. Ce hrana mai buna si mai indestulatoare ar fi decat cea a jertfei si invierii Domnului? Asadar, mai usor cu iertarea, mai cu discriminare intre bine si rau. Nici Isus nu i-a iertat pe toti, caci este alegerea graului de neghina. Asadar, faca-se voia Domnului caci el stie cel mai bine inima fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🙏🙏🙏👍👍👍

      Ștergere
    2. magdalena si vrei sa spui ca tu esti graul si noi neghina? Pai tu care te autointitulezi crestina suferi de autosuficienta, aroganta, orgoliu si ingamfare nemasurata. Vezi ca diavolul e la un pas in spatele tau.

      Ștergere
    3. Vezi ca incurci lucrurile rau13.42. Ati apara credinta si libertatea nu inseamna aroganta, orgoliu. Omule da pe tine te obliga careva sa iesi la biserica, sa iesi din casa ? De ce te bagi ca musca in lapte? Hai canta-i ode de inaltare lui werner in alta parte. Noi il avem pe Dumnezeu.

      Ștergere
  7. https://cetateanul.net/articol-principal/document-exclusiv-ue-trimite-deseurile-in-romania-prin-culoarele-verzi/

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ar fi opermis BOR-ul ca sa intre oamenii in biserici si manastiri, ar fi fost apoi un atac furibund asupra preotilor si ar fi zis toata lumea ca ei au raspandit virusul...
    Deocamdata asta este in lume, asta trebuie respectat. Ati vazut ca si Vatican-ul s-a aliniat acestor ordine date de autoritati, deci este o situatie serioasa, nu poate nimeni glumi cu asa ceva.

    Sarbatori fericite si s-auzim numai de bine!

    https://www.youtube.com/watch?v=rLbQb3sxIqk

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.08 Bravo! Hai sa nu ne mai vaicarim atata degeaba! Pe Dumnezeu nu ni-l ia nimeni din suflet!

      Ștergere
  9. A ajuns Romanul sa fie Prostul prostilor care respecta legile,Iar DICTATURA sa dea Ordonante Militare-noaptea ca hotii,dupa cum bate sau nu bate vintul in Grmania sau se simte doamna Merkel.
    Si atunci care e COLONIA , care e Guvernatorul si care sunt Marionetele care manevreaza Vasalii,MERCENARI bine platiti care la Ordin ajung sa-si omoare cu Coronavirusul-pretul Tradarii ;mamele fratii si chiar copii??..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.22 nu ti-e rusine mai „crestinule” sa spui asemenea enormitati in postul pastelui? Repeti la nesfarsit aceleasi aberatii ca o moara stricata! Securistule!

      Ștergere
    2. Aveti grija si nu mai radeti de boala asta ca nu e de glumit! Altii au luat in ras si au patit-o!

      Ștergere
    3. Ce ziceai, Maria? Ca Biserica se va deschide de inviere?

      Ștergere
    4. Nenorocitii astia nu te lasa nici sa-ti lucrezi gradina sau via

      Ștergere
    5. 22.03 ai incercat si n-ai pitut sau vorbesti de la antena 3?

      Ștergere
    6. Anonim13 aprilie 2020, 13:42 , nu ai dreptate, citește:)

      https://agrointel.ro/139139/oficial-romanii-care-au-gradina-sau-livada-amenzi-deplasari/

      Ștergere
    7. 21.24 pai 13.42 se uita numai la antena 3, de unde sa stie el adevarul!? Mai bine arunca cu niste acuze gratuite ca asa se invata acolo.

      Ștergere
  10. Trebie sa se faca o data curatenie de coronavirus si in tara asta ,altfel vorba poetului;'La Tribunale poarta roba hotii,/Ne vom ticalosii cumva cu totii'??

    RăspundețiȘtergere
  11. A ajuns Romanul sa fie Prostul prostilor care respecta legile,Iar DICTATURA sa dea Ordonante Militare-noaptea ca hotii,dupa cum bate sau nu bate vintul in Grmania sau se simte doamna Merkel.
    Si atunci care e COLONIA , care e Guvernatorul si care sunt Marionetele care manevreaza Vasalii,MERCENARI bine platiti care la Ordin ajung sa-si omoare cu Coronavirusul-pretul Tradarii ;mamele fratii si chiar copii ??..

    RăspundețiȘtergere
  12. 11:36 rugati-va Dlui Isus, iar El se va îndura. Credeți că nu știe? El vrea o credință autentică, din inimă o schimbare totală a gîndirii.Dzeu ne vrea numai pentru El. Gîndiți-Vă că a lăsat slava cerească să vină pe pămînt și cînd a plecat nu a luat nimic nici ferma nici vacile,porcii,găinile,slaninile din pod. Pînă cînd nu realizăm că suntem chiriași ai pămîntului vom trece prin diverse incercări. IOV a pierdut tot absolut tot. Sufletul era în întregime a Domnului. Aveți voi această călauzire? Fără vaicareala, nu folosește nimănui. ( Maria nu te amărî de hiene,poți să oprești vîntul)

    RăspundețiȘtergere
  13. Șopârlele CONDUC LUMEA....ROMÂNII SE VÂND PE CÂȚIVA ȚECHINI LUMII OCCIDENTALE SATANICE....CU DUMNEZEU ÎNAINTE ,CEI CE SUNT CREȘTINI CU ADEVĂRAT....

    RăspundețiȘtergere
  14. Au ajuns romanii să fie exploatați de către cei de la conducerea țării.Plange sufletul în noi că nu putem cel puțin să fim lăsați măcar la mormintele fiecăruia și așa puteam participa la slujba Profitului si a Învierii Domnului.Nu vor scăpa niciunul nepedepsit de Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.29 vaaii, unde era „exploatatul”! :)))
      Cu cat te plateste Putin sa imprastii stiri false?

      Ștergere
  15. Politica României a rămas tot prorusă și creștinii adevărați sunt atacați non-stop(YouTube:Armele cu energie dirijată și războiul psihotronic & Mărturie francmason grad 33).Trebuie în tot momentul să chemăm pe Domnul Isus în ajutor și să trăim constant pe o frecvență înaltă.Cine ne atacă e pe o frecvență joasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.35 :))) ceva mai caraghios nici ca am citit! Un lucru e sigur, pandemia asta scoate la iveala mintile bolnave!

      Ștergere
  16. De microbi se scapa mai usor, cu o pastila de clor in apa.
    Cu TRADATORII e mai greu ca astia sint lipiti ca lipitorile pe corp..-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciune de ce nu faci tu o gargara cu reteta ta, clor in apa?

      Ștergere
  17. asa cum se pune paza militarizata in spitale putea BOR sa ceara militari sau politisti sa faca ordine in curtile bisericii fara ca lumea sa intre-se puteau pune difuzoare ca sa se asculte sf liturghie -mai lua lume o gura de aer-TOTUL ESTE CONCERTAT

    RăspundețiȘtergere
  18. Am si eu un băiat care este Homosexual care după câțiva ani l-am acceptat dar cu mâna pe inimă spun ca nu sunt de acord ce face .Este plecat în Italia de peste 10 ani al chem acasa ca avem o afacere dar chiar si acum cu Pandemia nu vrea sa vina .A facut o facultate si in Italia munceste tot la un șef homosexual care chiar profita de inteligenta lui si de hărnicia lui si nu vrea sa vina acasa.Ma rog b7nului Dumnezeu la Maica Domnului si lui Iisus Hristos sai dea înțelepciune sa nu mai pacatueasca sa se oprească sa aiba parte de o casatorie cu o femeie si sa mi aduca nepoți.Doamneajuta tuturor mamelor care sunt in situatia mea .

    RăspundețiȘtergere
  19. Marioara surioara, io pot zace ca o fost bine ca o vrut copiii sa tinem casa de langa biserica dupa succesiune ca am ferestile catre altar si preotelul o dat tare difuzoarele. Am dus si ieri si azi pomelnice cu cei adormiti, nu morti, adormiti, am dus si salcute date cu aghiazma mare de acasa, da nu am avut prea multe ca cimitiru ai mare si oamenii cat degetele de la o mana. Cu. Dumnezau inainte. Marioara si nu te mai intrista de abuzuri, cu cat sunt mai multe, cu atat om iesi mai tari. La multi ani la toti romanii, lujeri in gradina. Maicutei. Fecioara. Maria. Va iubesc pe toti ma luminosilor si frumosilor si pasteti urzicute ma.pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  20. Si puneti- va noaptea sacut de sare deaia mare pe gurita ma micutilor, ca microcristalele va argasesc mucoasele tractului respirator si gargara cu apa sarata cat de des ori bomboana din drob de sare in gura cum facea mosu meu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si sa nu uitati fetii mei frumosi sa faceti cruce peste hrana si beutura, ca doara sunteti crestini ma copii ai. Tatalui. Ceresc si aduceti slava lu. Tatutu pentru toate cele.

    RăspundețiȘtergere
  22. Of!! Cata dreptate aveti doamna Maria asa este,la noi sa auzit clopotul dar ce folos ca noi nu ne putem duce.
    Dumnezeu vede durerea noastra din suflet sa dam Cezarului ce este al lui si Domnului ce este al Domnului.
    Este pustiu pe strada nu vezi om nu vezi nimic,nici o mișcare au reușit să bage spaima în noi,dar asa cum ziceți și dv.are grija Dumnezeu de cei care au ajuns de au zăvorâtă bisericile.
    Am zis sa merg ieri la cimitir ca sa aprind o lumânare la mormântul soțului meu ca a facut ieri 3 ani da când a decedat si nu am putut,ma doare sufletul am plâns ma rog sunt tristă,ma doare sufletul dar nu am încotro.
    Dumnezeu vede durerea noastra,
    Sa avem nădejde,credința,ma gandesc ca Dumnezeu a îngăduit si ne întărește și mai mult,eu asa cred.
    Cu mult drag si DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  23. Intrebare :
    Cum scapa scapa guvernul tara din mlastina in care a cazut ?
    Raspuns:
    Prin miscare, prin zbatere !
    Adica in timp de Apocalipsa inchide bisericile, crezand ca face bine !!!!
    Astia or sa fuga devreme, apucati-va de sport, antrenamente care cum puteti ca mari sanse sant sa aveti nevoie....
    Eu ma antrenez de peste 20 de ani, cunoscutii mei ma tot intrebau la ce atata pregatire, nici eu nu intelegeam, acum incep sa inteleg..

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma copii, macar incercati sa va rugati dimineata si seara uitandu- va la soare, ca si. Domnutul. Iisus facea la fel. Avea educatie eseniana.asta neinsemnand ca se ruga soarelui. Sa vedeti voi ce mult insemneaza helioterapia cand intra aurasii din soare prin ochisorii vostrii pana in celulele corpului vostru si cum se produce fotosinteza la prima mana, nu la a doua ori la a treia. Mie unul mi- i tare drag ca ai port numele de. Sorinel si asa a- l alint si pe el si il privesc ochi in ochi si la amiaza, pentru ca am fost esenian si am fost printre cei 3000 care am participat la botezul. Domnutului. Iisus in apele. Iordanului.

    RăspundețiȘtergere
  25. A doua mana ai hrana vegana si a treia mana cea animala.

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa nu uitam ca ambasador la Berlin e Hurezeanu tot un sibian pus de sinecuristul Iohannis,legatura directa cu Germania lui Merkel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar vroiai sa fie toti din Teleorman cum a vrut Dragnea ?! Ai uitat pe cei din PSD care au adus dezastrul ? Vai ,vai ,Domnul sa ne apere de hoți si mincinoși.

      Ștergere
    2. 00.03 esti un zero barat!

      Ștergere
  27. S-a descis o actiune in justitie pentru incalcarea drepturilor constitutionale in Starea de Urgenta,iar un procuror militar a deschis si un dosar inaintat la DNA pe aceiasi tema in care este citata si Procuroarea sefa Scutea -alta sinecura a lui Iohannis- cea cu facultate de Drept facuta la SIBIU..

    RăspundețiȘtergere
  28. https://m.dcnews.ro/fumul-toxic-de-la-cernobil-risc-major-pentru-europa-romania-vizata_742478.html

    RăspundețiȘtergere