vineri, 10 aprilie 2020

VAI CU VOI ,VAI CU NOI TOTI ! VAI DE NOI !


                            Imagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGE
                   
                     
                               "Vai de noi toti !
                 Vai de cei care au vazut si n-au crezut !
               Vai de cei care au auzit, si s-au prefacut a fi surzi !"

                                    18 Octombrie 2018,ora 6,19 dimineata !

                                                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor, ma trezeste glas care spune asa:

                                      "Dar,cei mai buni si cei mai importanti oameni sunt oamenii din Ceruri.
Apoi un alt glas continua:

                            Dar oamenii din Ceruri,s-au intrupat de la Duhul Sfant si au venit pe Pămant! 

După care dragilor, glasul care spunea ca oamenii importanti sunt din Ceruri,acum continua cu o durere sfasietoare:

                   Acum,vai ca voi ! 
                             Vai de toti cei care ,au vazut si n-au crezut!
                            Mare,Mare ADEVAR din Cer ai spus!
                        Mare de tot este ADEVARUL  DUHULUI SFANT !"

Dragii mei,ca intotdeauna,eu imi fac datoria de suflet si scriu aici pentru voi toti, numai ADEVARUL DUHULUI SFANT. Cine vrea sa creada ,sa creada!Cine nu vrea sa creada, isi asuma raspunderea pentru JUDECATA care va veni cat de curand ,atunci cand vom sta cu totii in faţa IMPARATULUI CERESC care, ne va judeca pe fiecare in parte,după vorbele pe care le-am grait,după faptele pe care le-am facut,după Credinta si Dragostea noastra pe care o avem pentru DIVINITATE si pentru APROAPELE nostru.
După cum vedem cu totii ,din MESAJ reiese ca va fi Vai de noi ! Din CER, DUHUL SFANT ne graieste,iar oamenii ,(majoritatea dintre ei)se prefac ca nu aud si nu vad.Ba mai mult,unii chiar INJURA DUMNEZEIREA,o intineaza,o batjocoreste. Nu mie-mi faceti rau dragilor, ci voua ; deoarece,va adunati si mai multe păcate,iar cel mai greu păcat si de neiertat este: HULA impotriva DUHULUI SFANT !
Hristos a spus că: Orice păcat şi orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta (Matei 12, 31) 
Mi-i mila de acesti oameni care sunt plini de rautate si de  venin.Dumnezeu si Maicuta Domnului sa le lumineze inima si sufletul,trupul si cugetul si sa-i aduca pe Calea cea buna.
                               Cu dragoste,Maria.

P.S.


Care este păcatul de neiertat/de netrecut cu vederea?


Întrebare: Care este păcatul de neiertat/de netrecut cu vederea?

Răspuns: 
Cazul „păcatului de neiertat/de netrecut cu vederea” sau „hula împotriva Duhului Sfânt” este menționat în Marcu 3.22-30 și în Matei 12.22-32. Termenul „hulă” poate fi în general definit ca „ireverență sfidătoare”. Vom aplica acest termen unor păcate cum ar fi blestemarea lui Dumnezeu sau înjosirea lucrurilor legate de El. Este de asemenea atribuirea unui rău lui Dumnezeu sau negarea unui lucru bun pe care ar trebui să I-l atribuim lui Dumnezeu. Totuși, cazul blasfemiei este unul specific, numit „hula împotriva Duhului Sfânt” (Matei 12.31). În acest pasaj, fariseii, fiind martori la dovezi de necontestat ale faptului că Isus înfăptuia miracole prin puterea Duhului Sfânt, au afirmat că El era posedat de demonul Beelzebul (Matei 12.24). În Marcu 3.30, Isus este foarte specific cu privire la ceea ce au comis ei: „hulă împotriva Duhului Sfânt”.

Această blasfemie a avut de a face cu acuzarea lui Isus Hristos (în persoană, pe pământ) că este posedat de demoni. 
ATENTIE !
Si pe mine ma acuza foarte multe persoane ca, sunt posedata de demoni.Ceea ce este o blasfemie!!!
Eu scriu numai din GRAIUL si ADEVARUL DUHULUI SFANT !
Există alte feluri de a huli împotriva Duhului Sfânt (cum este mințirea Lui, ca în cazul lui Anania și al Safirei, din Faptele Apostolilor 5.1-10), dar acuzația împotriva lui Isus a fost blasfemia care a fost de neiertat. Acest păcat specific de neiertat împotriva Duhului Sfânt nu se poate repeta astăzi.

Singurul păcat de neiertat astăzi este cel al necredinței continue. Nu există iertare pentru o persoană care moare în necredință. Ioan 3.16 ne spune: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” Singura situație în care cineva nu va avea iertare este dacă nu se află printre acești „oricine” care cred în El. Isus a spus: „Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14.6). Respingerea singurului mijloc de salvare înseamnă să te condamni tu însuți la o veșnicie în iad, pentru că a respinge singura iertare este, în mod evident, de neiertat.

Mulți oameni se tem că au comis un păcat pe care Dumnezeu nu îl poate sau nu va vrea să îl ierte și simt că nu există speranță pentru ei, indiferent de ceea ce fac. Satan nu ar vrea nimic mai mult decât să ne țină zbătându-ne sub povara acestei înțelegeri greșite. Adevărul este că dacă o persoană are această teamă, trebuie să vină înaintea lui Dumnezeu, să mărturisească acel păcat, să se pocăiască de el și să accepte promisiunea lui Dumnezeu de iertare. „Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curețe de orice nelegiuire” (1 Ioan 1.9). Acest verset ne asigură de faptul că Dumnezeu este gata să ierte orice păcat – oricât de odios –, dacă vine la El cu pocăință. Dacă astăzi suferi sub povara vinovăției, Dumnezeu așteaptă cu brațele deschise, în dragoste și compasiune, să vii la El. El niciodată nu dezamăgește pe cineva și nu omite să îi ierte pe cei care fac acest lucru.



P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


Un comentariu:

  1. Sint veniri ceresti in vremea Judecatii.
    Urmeaza sa vedem care este nr lor total.
    Daca este vb doar de 3: Iisus, Mihail si Enoh (ultimii doi fiind rusi) asa cum deja se asteapta multa lume atunci nu este nimic nou.
    Din ce stiu sint mai multe si pe doua categorii din care prima categorie formata din Cineva si Iisus. A doua si ea este mult mai extinsa si raspindita deocamdata fiind de ajutor mai mukt dupa.
    Oricum venirile divine oricite ar fi reprezinta venirea Imparatiei promise care mai venise si atunci ("a si venit") tot in forma venirilor ceresti.
    La acest lucru S.a referit de fapt Iisus in Matei.24.14 cind a spus ca se va propovadui evanghelia imparatiei (care imparatie?) la toti din acea zi a sfirsitului expresie care nu a fost pina la capat tradusa din greaca si nici pusa diacritica care trebuia fiind oricum un context pus pe hirtie cu un oarecare rezumat din memorie ca si Luca 21 si Marcu13 care vb despre acelasi context dar cu mici diferente plus minus. Deci trebuia tradus ca se ca propovadui vestea cea buna a Imparatiei ("aceasta" promisa de Iisus venita) din ziua sfirsitului adica ziua anuntarii Judecatii care este de fapt tot ziua cintarilor in Sion.
    In acea zi de fapt se vor implini in total 5 lucruri biblice legate de mai multe contexte profetice. Aceasta zi este aceea numita xi mare de Arsenie Boca semnul crucii pe cer fiind al doi-lea din cele 5.
    Versetele urmatoare din Matei24 cu Iisusii si profetii mincinosi cu marele necaz (hula majoritara) inconjurarea Ierusalimului de osti razboi pustiirea locasului si urgia reprezinta efecte in lant care urmeaza propovaduirii venirilor si a noii Lor religii. Riposta la riposta.
    Razboiul fiind de fapt tot contra lui Cineva venire invincibila incit furia lor cade pe populatia din Israel in lipsa succesului intentionat anintindu.si de vechile rafuieli cu mozaicii si cu Israelul asa dupa cum spune Dumnezeu si in Iez.38.14 ca ii va attage fara a se poate opune cins isi va arata "slava" in ochii tuturor popoarelor-slava aici cu sensul de trupul omenesc al intruparii sau teofabiei plin de slava legat in inteles si de slava aratata promisa explicata din 2.Mac.2.4-11.
    Maria vad ca ai sarbatorit si Pastele catolic incit ti.as recomanda doua carti de valoare eschatologica din zona catolica bune pt cercetare de fond ca bibliografie crestina din care sa se extraga anumite profetii lasind in urma talmacirile uneori necesar exagerate pt a rezista cenzurii catolice insa nu stiu daca le vei gasi si in limba romana. In prima un capitol se ocupa de cele 5 din ziua anuntarii Judecatii.
    "The Secrets of Medjugorje and Garabandal" scrisa de un fost cercetator consilier papal Ronald Conte Jr. demisionar in vremea lui Ioan Paul2 cind i s.a umplut paharul vazind ca papa nu este in nici un fel interesat de tema ci dimpptriva sa opus mediatizarii catre credinciosi a revelatiilor ascunse in Vatican care oricum nu erau top secret ca cele incuiate in biroul lui.
    A doua e "Queen of Islam, Queen of Rome, Queen of all" scrisa de doi autori cercetatori eschatologi.
    In 2009 2-3 capitole din prima erau descarcabile gratuit iar a doua integral.
    Ar mai fi una din zona ortodoxa semnata Calugarii (R.Moldova) "Vremea sfirsitului" dar e mult mai dificila cu toate posibilele profetii gasite de ei in mediul lor xalugaresc si din Athos fara a fi musai toate din ortodoxie nici toare reale si nici in versiunra lor originala lucru vizibil uneori din expunerile lor. Unele sint fara inteles inediat pt crestini ci doar in contextul viitor al implinirii luctu precizat.

    RăspundețiȘtergere