joi, 30 aprilie 2020

PRĂPĂD ! DIN CER VA CURGE PRĂPĂD !

 13 Mai 2019,ora 5,11 dimineata !

                                    Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea cu suspinuri asa:

             "Vreau Viaţă !!!
                Viaţă să curgă în jos, şi nu prăpăd ."

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, din păcate, am avut parte si avem parte numai de DEZASTRE naturale sau mai puţin naturale, adica,provocate de mâna omului.
Sa ne intoarcem dragilor,la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,macar in acest al 12 -lea ceas.
Sa cerem iertare pentru toate cate am gresit PREA SFINTEI TREIMI si MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA, sa cerem mila si indurare de la Bunul Dumnezeu, sa-L rugam ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi si sa nu -si ridice MANA SA ocrotitoare,de pe crestetul nostru,al Fiilor Săi.
Sa nu mai lăsam Sfintele Biserici goale, fratilor ! Sa ne inchinam Maicutei Domnului si s-o rugam ca sa nu ne părăseasca.
Macar in SFANTA DUMINICA, sa mergem la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie. 
Ne vom contopi inima si sufletul cu Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor, Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                           Cu dragoste,Maria.

P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

36 de comentarii:

  1. Sa speram ca e numai seceta si canicula-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara!Acest mesaj l-ati primit anul trecut !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu conteaza ca e de anul trecut mesajul,poate se apropie acum sa se adevereasca...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ați mai avut acest mesaj.Sa sperăm că nu va fi ceva rău.Sa ne păzească Dumnezeu de toate relele că viața noastră nu va mai fi la fel ca înainte.Aceasta pandemie a schimbat întreaga omenire.Daca mesajul spune că va curge prăpăd din cer poate însemna chiar și foc din cer.Sa știți că trăim niste vremuri care nu le-a am mai trăit niciodată.O sa vina urgii pe neașteptate și nu vom știi ce să facem.Multa binecuvantare tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest "glas" pare a fi mai degraba venit din purgatoriu unde sint cele mai multe suspine si vrea sa se hraneasca cu suflete pierdute(scrie in biblie) este o incercare de a ii face pe oameni sa isi pierde increderea in dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello. Ella, ai o probleeemaaa emo.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum sa mergem la sfânta liturghie daca nu suntem lăsați?

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar dacă nu mergem la biserica, ne putem ruga acasă și oriunde! Ascultam liturghia la tv, iar gândul nostru sa fie mereu la Tatăl Ceresc și la Sfânta Treime! Doamne ocroteste-ne și iată-ne!

    RăspundețiȘtergere
  9. Oameni buni,va rig din suflet,ajutati-ma,sa-mi pot cumpara medicamentele! Va multumesc din suflet.Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na Maria Handic va obliga vreun excroc sa cereti tot timpul bani,va ameninta? Am impresia ca santeti speriata,santajata.Persoanele in varsta sant usor de manipulat.Citesc blogul acesta de mai multi ani si-mi amitesc ca cererile acestea cvasi permanente au inceput dupa decesul sotului d-tale.Puteti sa-i spuneti adevarul in particular d-nei Maria Ghiorghiu.Multa sanatate va doresc.

      Ștergere
    2. 10.01 dar inlocuieste-le, femeie, cu unele mai ieftine ca or mai fi si altele. Vorbeste cu medicul! Suplimentele nu sunt indispensabile. Toata lumea o duce greu acum.

      Ștergere
    3. Maria H.daca e adevarat ce spune 19.36 ai curajul si spunei in particular Mariei ca ea va sti cum sa gestioneze problema.

      Ștergere
    4. 21.05.Si eu iau suplimente dar nu dau mai mult de 15-20 de lei.Toti o ducem la limita suportabilitatii.

      Ștergere
    5. Anonim30 aprilie 2020, 22:09

      Anonim1 mai 2020, 13:16
      De ce o judecati pe dna MARIA HANDIC? Nu a bagat nimanui mana in buzunar! A bate la USILE bogatilor sau a oamenilor cu Credinta si cu inima buna,nu inseamna a cersi! Cine poate si vrea ,poate sa dea,căci LUI HRISTOS îi dă!"
      Nu o obliga nimeni pe dna HANDIC ca sa strige după ajutor.Are un baiat cu handicapt grav care este adult la 45 de ani si dna il ingrijeste.Credeti ca îi este usor la varsta ei? Eu nu va inteleg pe cei care o batjocoriti pe dna HANDIC,pe cei care o jigniti, pe cei care o judecati pentru ca a indraznit sa ceara ajutor ptr medicamente care sunt suplimente alimentare.de multe ori ne putem lipsi de un medicament cu chimicale si sa luam medicamente ca supliment alimentar si ne facem bine. Cine sunteti voi ca s/o judecati pe dna HANDIC? Sunteti cumva IISUS HRISTOS? Pentru ca numai IISUS ne judeca pe toti. Ce daca face un apel dispaerat ptr ajutor? Nu v/a venit la usa sa va sparga usa,nu va venit in casa sa va bata in poarta. Ce tot o indemnati sa spuna cine o pune sa ceara bani , nu o pune nimeni oameni ai lui DUMNEZEU .Nevoia dragilor o pune pe dna sa ceara ajutor,si nu va doresc sa fiti in situatia dnei Handic nici macar pentru o zi doua.Daca vrea cineva sa o ajute,atunci s-o faca cu dragoste; daca nu vrea si nu poate,atunci sa taca ptr totdeauna,sa nu judece ca sa nu fie judecat.Nu-i este indeajuns dnei HANDIC prin ceea ce trece la varsta sa de aproape 80 de ani ? Trebuie sa mai rasuciti si voi carcotasilor ,cutitul in rana? Decat sa o jigniti si sa o amenintati cu politia (sa va fie rusine )mai bine ati suna/o si i-ati da o mana de ajutor,un sfat,orice ,numai s-o imbarbatati. Rusine sa va fie voua celor care ati jignit-o pe dna HANDIC si DUMNEZEU sa va judece,nu noi oamenii.

      Ștergere
    6. Maria cei de aici toti suntrm cu credinta,altfel nu am fi aici.Dar nu suntem si cu bani.Iarta-ne te rog ca nu avem.

      Ștergere
    7. Maria de ce nu o ajuti tu pe Maria H? Ai atatea cunostinte bogate in TV! Sau da-i din banii tai daca esti asa de buna! Nu mai ne judeca pe noi pentru a te inalta pe tine.

      Ștergere
  10. Am mai scris si atunci ..cel mai mare prapad va curge din cer in ultimele ore ale urgiei Judecatii. Prin plile generale acide sulfuric care au scopul de a spala atmosfera de praful si fumul vulcanic al sutelor de vulcani multi si explodati nu doar activati odata cu seismele. Ploaia va fi noroioasa lipicioasa si grea ca un mortar si cu miros scirbos de acid sulfuric noroi care este numit scirba vazuta pe jos la plecarea capetelor ..capete pina atunci semete contra lui Cineva si a noii Sale religii ceata sfintilor Sionului care va fi pina atunci prigonita mediatic de crestini care vor ridica uneori mina si vinata de jihadisti fara insa ca sa le cada "nici un fir de par".
    Xuratarea atmosferei va permite oamenilor sa iasa din case etansarea in case fiind solutia salvatoare. Orele ploilor vir fi in zori fiind legata un intekes cu contextul din Plalmul 45 unde scrie ca Dumnezeu "va salva Ierusalimul dis de dimineata". Desigur nu va salva doar Ierusalimul doar ca atunci inca se va afla in Israel.
    In vetsiunea nemodificata sinodal a Apocakipsei svrie ca urgia va dura 3 zile insa o descoperire daruita unei vestite vizionare franceze acum ceva secole vine cu citeva amanunte din care ora inceperii care va fi ora 01 fara ceva ora Romaniei si ca cele 3 zile vor acoperi doar 3 nopti si cele 2 perioade diurne dintre ele. Durata furtunii cutremurelor si tsunamiurilor si a marilor generari de fum si praf va fi in primele 8 h. Globul cu totul va fi aplecat de Duhul Sfint pina cind polii se vor inversa insa cu exceptia miezului central magnetic si al atmosferei cite 4 ore in cite un sens pt revenire cam in aceeasi pozitie.
    Diferenta de miscare fata de miez va genera valuri in magma topita care vir declansa seisme si explozii etc iar diferenta fata de atmosfera va crea furtuna care va omogeniza praful si fumul coloanelor de fum vulcanic.
    Ploile acide polueaza de fapt apele producind si un dezastru ecologic.
    Daca la Potop arca lui Noe a avut rostul sa pastreze macar anumite specii propice acelei zone acum rolul arcei va fi jucat in privinta speciilor de apa dulce de bazinele centrelor de cercetare biologica iar in privinta semintelor de plante de marile depozite de seminte banci de gene si de material saditor cit si depozitele firmelor comerciale agricole semincere. De unele din ele se ocupa Dumnezeu insusi de altele unii oameni de afaceri ..deci nu va exista monopol. Dar nu strica sa avem fiecare mica noastra rezerva chiar daca oricum se vir nationaliza si rationaliza inclusiv orasenilor in primul an cind vir primi cite un mic lot de subzistenta cultivat cind fertilitatea va reveni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai omule ty scrii de antihrist,stii asta? In fine in momentul de fata nu mai conteaza informatia de unde vine, daca ne bagam in cap care e peroicolul, pana in 2032 mai e, iar dupa aceea inca 3,5 ani. Si apoi putem fi liberi si fericiti cei care am(ay) scapat.
      Apocalipsa va fi cea care ne va scapa de suferinta acel cutremur de 40 de zile care va framanta pamantul, va distruge buncare , adaposturi subterane. Nimeni sa nu creada ca o sa scape fara voia Domnului, Iisus.
      Apele vor fi otravite si 3 sferturi sange ...sa ne consideram norocosi care o sa murim pur si simplu in razboi sau in accidente etc decat cei care vor lua pecetea si vor accepta ce antihristul le ofera

      Ștergere
    2. Seceta, revolte, clanuri, incendii includiv de padure, accidente, chiar si feroviare, ceartă intre politicieni. Va fi cel mai greu an pentru Romania.

      Ștergere
    3. Asteroidul din 2026 - sa nu uitați!

      Ștergere
    4. Cine scrie de Antihrist? Savaot sau Antihrist va turna urgia ? Cum scrie in Isaia?
      Fanatismul si dezi formarile in talmacire vor merge pina acolo incit se va predupune ca multe din profetiile biblice ar fi fost false deja doar pt ca ii contrazic pe ei cei multi nescrisi inselati ca si grecul danielic prin omisiuni si modificari vechi sinodale ale Apocalipsei etc si tot felul de tainuiri.
      Fara revelatiile sectetizate trimise catre 4 mari denominatiuni credtine si fara darea in vileag (care nu a fac oameni ca grecul danielic etc) nici o talmacire de pina la darea in vileag nu va fi corecta decit prea putin si cu totul intimplator indiferent de ce sfint ar fi scrisa cartea. Cu profetiile punctuale e alta discutie dar si acolo treb deosebite nefiind nici toate adevarate nici toate in forma originala.

      Ștergere
  11. Oamenii Dictatorului Iohannis au inchis site-ul strain Nasul TV.ro Canada.
    De, tot pumnul in gura presei si libertatii cuvintului,apoi au revenit dindu-si seama ca au gresit si e ABUZ..
    Elicopterul ma..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte sa acuzi ,mai agentule rus , vezi ca GRINDEANU PSD este cel care conduce ANCOM si el inchide site-uri !
      Ciolacu cat primea pt. Tinutul Secuiesc de la Ungaria ?!
      Nu mai spune bazakonii ,mai "craciun", ca mai rau faci.

      Ștergere
    2. 12.09 pai daca spune povesti SF! L-au inchis ca sa nu le mai cada in plasa fraierii ca tine! Bine au facut! Bravoooooooo!

      Ștergere
    3. Daca erau SF nu se temeau de ei. Nici tu crezi ce zici

      Ștergere
    4. 08.01 L-au inchis pentru difuzare de stiri false nu pentru ca se teme de un degenerat mintal ca Radu Moraru. Nu-mi vine sa cred cat de mult a decazut. Parea intreg la minte cand era la tv.

      Ștergere
  12. 18,33 De aceia Romanii se tem mai mult de Tara lor si o parasesc pentru ca securisti de mina doua ca voi sustin Drepturi ABSOLUTISTE in mina unor Incalcatori ai Constitutiei ca voi si Iohannis care le incalcati Drepturile din Constitutia Romaniei la Libertatea Cuvintului,aparatori ai Dictatorului Iohannis inchideti site-urile romanesti si chiar Straine prin ABUZURI pentru Vinzatorii de SCLAVI ca Iohannis-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Stati linistiti !!!

    Nu va fi seceta ca in 2015 ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Pina acum era Piine si Circ,acum seceta va reduce Piinea iar ordonantele militare Circul si va ramine ce a fost cu Ceausescu ,EXPLOZIA mamaligii provocata de restringerea dreptului de Libera Opinie=Tacerea dinaintea izbucnirii- craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.04 nu te-ai saturat sa spui mereu aceleasi lucruri?

      Ștergere
    2. Spune purul adevar.

      Ștergere
  15. Au inchis pe toata lumea nu numai pe jost. sau nas...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au inchis pe tuti, nu numai pe Justitiar si pe nash !

      Ștergere
  16. Secutitat nu e rea ca face contra lumii ci ca face cum vrea multimea, e oaie sefa:) in loc sa asculte de sefu, eo:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Mama lor de trădători. Iohan i-a dibuit și nimicit

    RăspundețiȘtergere
  18. Redeschiderea Justitiar, Check


    Masti , after fivetin no gud, no push.

    RăspundețiȘtergere