duminică, 26 aprilie 2020

ÎNSEMNUL POLITICII , ESTE DICTATURA !

24 Ianuarie 2020,ora 16,34 !

                            Dragii mei,

Asa cum ne-am obisnuit cu totii, toate cate eu scriu de la Duhul Cel Prea Sfant,toate se vor implini in timp.
Dragilor,un glas spunea asa:
               "Asta inseamnna ,Însemnul politicii!
             E Dictatura !"
Dragii mei, iata ce ne asteapta in viitor.
Ce e de facut?
Fiecare ,va face cum simte si cum crede,atunci cand va merge la vot.
Daca va fi la noi sau in alta Tara,cu siguranta vom afla impreuna.
                                Cu dragoste,Maria.

40 de comentarii:

  1. Sigur e dictatura,Ordonanta Militara doar pentru unii,Dictatorul sef IOHANNIS si-a oprit principalul adversar politic presa,libertatea cuvintului interzicind 'JUSTITIARUL.ro,dar de ce e frica nu va scapa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleg de ce politicul face abuz de putere si nu respecta precum in apistola lui Petru (cap 2) in loc sa invete din greseli si sa isi asume "adevarul"

    RăspundețiȘtergere
  3. Da e dictatura fff demonica.pnl ne distruge tara si copii.mihail 26 4 2020

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria am sunat in legatura cu cărțile,ati trimis si sunt la fan curier?
    Vreau sa stiu ca am primit un mesaj de la fan curier si trebuie sa fixeze o zi este nr.0755745804 am sunat dar nu raspunde.
    V-am sunat sa verific este ok.
    Ati trimis?

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cauza politicienilor au murit oameni in case nu o spun eu deja este framantare mare in media din cauza ordonantelor militare si pe buna dreptate se revolta lumea in plus au crescut preturile la facturi si medicamente cit si la anumite alimente. Cine va platii pt aceste nenorociri-Nimeni nu isi va asuma aceste drame.

    RăspundețiȘtergere
  6. Primii tineri gasiti decedati prin case inca la inceputul lunii martie cind Iohannis se ocupa cu Anticipatele iar doctorii ne spuneau ca nu erau morti de coronavirus ci ca le-au facut autopsia si ca au murit de inima avind cheaguri la inima.
    Ca acum tot doctorii spun ca principalul efect al coronavirusului sint cheagurile de singe care blocheaza inima plaminii ,creierul si toate organele dar nu vor sa spuna medicamentele anticoagulante.
    V-i le spun eu sint aceleasi de la boli de inima si atacuri cerebrale folosite la subtierea singelui cite o pastila de aspirina ASPENTER pe zi preventiv timp de luni de zile care are rolul de metilare a singelui pe masura ce corpul il produce si care nu e periculoasa pentru ca are strat protector si nu se dizolva in stomac unde ar mai putea da singerari.
    Iar la primele simtome ale boli se ia substanta-medicamentul Clopidogrel recomandat tot pentru subtierea singelui la boli de inima si AVC care costa 32 lei cutia cu 30 pastile pentru o luna luindu-se ca si aspirina doar o pastila pe zi.
    Dar nu uitati de banala aspirina Aspenter care se ia mult mai repede si e de baza si cu Clopidogrelul.
    Iar pentru cei care sint mai de la tara si nu gasesc cele doua medicamente banale , nu uitati ca le puteti inlocui cu banalele afine din congelator sau magazine si sub forma de gemuri sau afinatele baute cu masura..-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sub nicio forma NU LUATI MEDICAMENTE FARA PRESCRIPTIE! Craciun, pastilele pe care le-ai scris aici ti-au fost prescrise tie, pentru afectiunea pe care o ai tu! Asta nu inseamna ca toate persoanele trebuie sa ia anticoagulante, nu toti avem nevoie de aceste pastile! Poti omori un om recomandand aiurea medicamente! Iti asumi asta, destepule?!
      Va rog, NU LUATI MEDICAMENTE CARE NU V-AU FOST PRESCRISE DE MEDIC, IN URMA UNOR ANALIZE MEDICALE SI IN LIPSA UNUI DIAGNOSTIC!!!

      Ștergere
  7. Si nu uitati daca va imbolnaviti sa nu zaceti prea mult pe pat pentru ca si asta favorizeaza formarea cheagurilor iar miscarea si mersul rupe in muschi singele si-l subtiaza ca si ozonatoarele de oxigen care inca se gasesc pe internet ,ozonul=O3 are si proprietatea de a omorii microbii si virusii pe linga cresterea oxigenarii singelui prin amestecul de ioni negativi mai usor de intrat in singe usurind munca inimii si ai plaminilor slabiti de batrinete si boli-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta e blogul lui craciun? Intreb ca sa sriu sa nu mai intru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram mai multi dar acum a ramas doar craciun...restul doar citim blogul...

      Ștergere
  9. Cand politicienii uita de popor se ajunge la dictatura. Solutia? Intoarcerea la urne.
    Componenta actualului Parlament nu ii mai reprezinta pe romani. Majoritatea PSD din Parlament se lupta ca sa ramana pe functii, fiind in stare sa dea foc la tara decat sa lase ciolacu de la putere. Iar aceasta pandemie le pica tare bine fiind insusi colacu lor de salvare pentru alegerile anticipate de care se temeau.
    Cat timp nu vor avea loc alegeri va continua circul si scandalu, pentru ca actualul guvern nu are sustinere parlamentara, iar parlamentul este condus de un partid populist care pune piedica, blocheaza si persifleaza guvernu, institutia prezidentiala, precum si masurile care se iau in actuala criza pandemica.
    Dar dictatura PSD nu poate dura la nesfarsit, pentru ca romanii au un drept, acela de a vota, iar anul trecut au fost de doua ori la urne si au aratat ce doresc. Ultima data au votat in numar covarsitor Klaus Werner Iohannis pentru ca au vazut in el salvarea de acest pesedism.
    - Bizantinum -

    RăspundețiȘtergere
  10. Basescu acum pe TV;Presedintele Iohannis s-a facut de ris pentru toata planeta cu relaxarea masurilor cind OMS Spunea ca e PANDEMIE.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. DACA VOI ATI SESIZAT DICTATURA IN ROMANIA ABIA ACUM , E FOARTE GRAV. EA A EXISTAT, UNDEVA IN UMBRA TOT TIMPUL, A SECERAT VIETI NEVINOVATE, CA ACUM ATI FOST VINDECATI DE ORBIRE , E ALTCEVA. CAM.TARZIU, NU CREDETI? TOTUSI, MULTUMITI-I MANTUITORULUI.
    ,,SI ORBUL A CAPATAT VEDERE,, DE DICTATURA , DIN PACATE , NU VINDECA NIMENI. SATANA ARE PUTERI NEMASURATE. INTOTDEAUNA AU EXISTAT JAVRE CARE L-AU HRANIT, CARE L-AU FACUT INVINCIBIL. SUNTEM FURNICI IN GHEARELE LUI. NISTE BIETE INSECTE CU ZILELE NUMARATE. IOHANNIS ESTE PRESEDINTE DOAR DE CATIVA ANI,

    RăspundețiȘtergere
  12. 18,26 CEA ce spui tu e o diversiune ,pentru ca medicamentele amintite de mine pot fi luate de oricine fara reteta si fara nici un risc.
    Medicamentul cu Risc care se da doar pe reteta tot pentru subtierea singelui e Trobostop care se dozeaza de medic doar in functie de analiza factorului de coagulare al singelui>
    Deci in cel mai bun caz vorbesti in necunostiinta de cauza, cea ce nu cred-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ex soțul meu e alergic la aspirina, daca ia una poate muri :(

      Ștergere
    2. Craciun, vad ca nu te potolesti! Daca pe blogul asta exista o persoana care are Hemofilie sau este alergica la vreun medicament? Il sfatuiesti sa inghita anticoagulante, nu? Tu chiar vrei sa ai un om pe constiinta?
      VA ROG SA NU LUATI MEDICAMENTE FARA PRESCRIPTIE!!!

      Ștergere
    3. Orice as spune eu, vad ca tot pe "Dr.Craciun" il ascultati!
      Nu luati anticoagulante daca aveti Hemofilie, Boala Von Willebrand, daca va apar vanatai fara nicio explicatie, daca atunci cand va taiati la mana ca curge mult sange, daca va curge sange din nas fara nicio explicatie, daca sunteti alergic la medicamente!
      Sfatul meu este SA NU LUATI MEDICAMENTE "DUPA URECHE", dar daca nu ma ascultati, ganditi-va, va rog ce probleme medicale aveti inainte de a lua medicamente aiurea!

      Ștergere
    4. craciun e un fel de guru aici pe blog, scrie mai mult decat dna Maria.

      Ștergere
  13. unde nu este conciliere se ajunge la dictatura-se tot vorbeste de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc frumos Crăciune! Doamne ajut!

    RăspundețiȘtergere
  15. 20.55 Mai schimbati si voi numele meu in notele de Informari, sa aveti activitate sa nu ramineti someri ca daca Dictatorul a oprit libertatea cuvintului,v-a sabotat si pe voi, nu prea aveti de unde culege informatii libere-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.00 pai eu cu tine vorbeam, craciune. Tu esti veninos rau.

      Ștergere
  16. sau mai bine la 20,45-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. 14,34 Tot nu ai inteles ca e vorba de coronavirus care a omorit intr-o luna pesta 100 ooo de oameni iar tratamentul anticoagulant descris face parte din schema oficiala de tratament pentru ca face si diferenta intre Viata si Moarte.
    Tocmai anunta pe TV ca intr-o curte in Romania, au gasit 30 bolnavi de coronavirus iar cind va testa mai mult vor fi de 10 ori mai multi contaminati ca cei recunoscuti pina acum-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.46 craciun, tu mai faci si altceva in loc sa te uiti toata ziua la tv?

      Ștergere
  18. O noua ordonanta militara la ora 19.
    V-a favoriza si 'legaliza' traficantii de persoane?
    V-om vedea ca si asa se plimbau acum citeva zile autobuzele lor din Slovenia prin centrul tarii ca voda prin loboda la vinatoare de SCLAVI candidati pentru covid pe bani putini,in locul celor protejati din VEST care maninca ieftin cu pretul vietii altora..

    RăspundețiȘtergere
  19. Basescu acum pe TV;Avem multi morti care au murit peste noapte acasa sufocati si neraportati pentru a mentine statistici triumfaliste.
    Daca nu se fac testari, vom avea un val II mai puternic decit primul..

    RăspundețiȘtergere
  20. Dictatura se refera la Romania insa va fi scurta nu mai mult de 2 luni pina la urgia Judecatii.
    Are legatura cu majoritatra parlamentara actuala care arevoamenii ei in f multe structuri ale statului ca o retea o caracatita incit o noua Revolutie prin interventia sefior Armatei nu mai e posibila iar in rest nici atit.
    Ea va fi la toamna si se va instaura cu duritate in citi.va pasi din care primul suspendarea si anihilarea lui Iohannis fiind legata prin intelegeri de culise si cu puterea din Rusia una din partile direct 8nteresate si care are bukt de cistigat din Romexit si iesirea din Nato.
    Insa profetiile vb si de alte manevre de culise anterioare cu urmari vizibile noua prin furtul de voturi in favoarea opozitiei ca sa se dea vina pe ea si mai ales sa se poata inalida alegerile locale. Astfel proprii primari Psd Alde etc nu vir mai fi afectati de noile procente electorale reale inca mai defavorabile fata de cele de la fostele locale.
    CCR va fi si ea desfiintata de Parlament pt a fi inlocuita cu o noua C9misie parlamentara 8ncit sa ii poata fi anulate anumite decizii si date aktele mai favorabile interrselor incepind cu o.noua decizie pe completele de 3 in urma careia Dragnea va fi eliberat cum i sa promis si va ajunge premier dupa Dancila Basescu si V.Dancu care vor demisiona succesiv.
    Cind Iohannis va fi suspendat Dancila va fi premier dar va demisiona si ea dar ca sa linisteasca strada violenta prin numirea rapida a lui Basescu.
    Din maririle promidse si din oprirea taierii padurilor se va alege praful ca si din altele mult mai grave. Puterea de cumparare ec9nomia colectarile chiar si imprumuturile si mai ales cursul leului vir scadra dramatic incit se va considera solutia unica salvatoare vinderea tezaurului BNR la rapid sub pretul pietii normale. Temporar se va cunoaste oarecum dar temporar avind efect rau ulterior atit imediat cit si prin ramanerea farac nici o asigurare de rezerva dupa urgie cu exceptia Rezervei de Stat de al8mente si combustibili si oarecum si sanitara care va fi usor marita pina la urgie iar tot de Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Lamaie, otet de mere diluat, urzica, patlagina, traista ciobanului, flori de papadie, coaja de salcie, supliment de vitamine d si e, zinc. Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bine puctat Ilie,multe ceaiuri si apa sint bune la curatarea singelui si inlocuirea celei pierdute prin transpiratie, iar zincul si vitamina D pentru boli si virusi sint esentiale si proteine usoare ca cele din pui,peste.
    Vitamina D se poate obtine din stat la soare,care prin ultraviolete o produce si omoara si virusii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa nu uitam ca Iohannis este cel care desfinta libraria Mihai Eminescu din SIBIU chiar de ziua onomastica a Marelui poet National pentru ai fura sediul cu acte false ,constatate de mai multe tribunale cu sentinte definitive si condamnarea doar a notarului din Porumbacu..

    RăspundețiȘtergere
  24. Hurezeanu ambasadorul sibian al Romaniei la Berlin spune ca 100 de romani s-au plins la ambasada de conditiile vitrege de munca de la ferme si au parasit fermele gasindu-si o parte alt serviciu iar unii au cerut repatrierea dar sint deocamdata blocati in Germania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Britanicii au constatat ca desi se imbolnavesc mai rar copii imbolnaviti de coronavirus prezinta inflamatii ale vaselor de singe.
    Benefic pentru vasele de singe este medicamentul Detralex compus din substanta Diosmina gasita ca atare cu aceasta denumire in suplimentele naturiste extrasa din citrice dar si in cea mai ieftina apa de baut Sprite care contine extras din lamie deci si vitamina C.
    Benefic pentru relaxare vaselor de singe e si ciocolata de preferat neagra si cantitati moderate dar mai ales scortisoara macinata o lingurita in ceai sau pentru cei mai in virtra in cafeaua de dimineata.
    Iar pentru orice virus esential inca de la primele simtome e zincul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Britanicii au constatat ca desi se imbolnavesc mai rar copii imbolnaviti de coronavirus prezinta inflamatii ale vaselor de singe.
    Benefic pentru vasele de singe este medicamentul Detralex compus din substanta Diosmina gasita ca atare cu aceasta denumire in suplimentele naturiste extrasa din citrice dar si in cea mai ieftina apa de baut Sprite care contine extras din lamie deci si vitamina C.
    Benefic pentru relaxare vaselor de singe e si ciocolata de preferat neagra[dar nu la copii mici] in cantitati moderate dar mai ales scortisoara macinata o lingurita in ceai sau pentru cei mai in virstra in cafeaua de dimineata.
    Iar pentru orice virus esential inca de la primele simtome e zincul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Pentru cei care nu stiau La Ziarul Justitiarul.ro interzis de oamenii lui Iohannis era ziaristul Marius Albin cel care la gasit pe Iohannis cu cele 6+1 case,'micute' ultimele doua aveau 13 apartamente si doua spatii comerciale din care in unul era Libraria Mihai Eminescu pe str N.Balcescu nr.29 din SIBIU desfintata de Iohannis chiar in ziua de nastere a MARELUI poet..

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim28 aprilie 2020, 18:42
    Britanicii au constatat ca desi se imbolnavesc mai rar copii imbolnaviti de coronavirus prezinta inflamatii ale vaselor de singe.
    Benefic pentru vasele de singe este medicamentul Detralex compus din substanta Diosmina gasita ca atare cu aceasta denumire in suplimentele naturiste extrasa din citrice dar si in cea mai ieftina apa de baut Sprite care contine extras din lamie deci si vitamina C.
    Benefic pentru relaxare vaselor de singe e si ciocolata de preferat neagra si cantitati moderate dar mai ales scortisoara macinata o lingurita in ceai sau pentru cei mai in virtra in cafeaua de dimineata.
    Iar pentru orice virus esential inca de la primele simtome e zincul-craciun

    Răspundeți

    Anonim28 aprilie 2020, 18:44
    Britanicii au constatat ca desi se imbolnavesc mai rar copii imbolnaviti de coronavirus prezinta inflamatii ale vaselor de singe.
    Benefic pentru vasele de singe este medicamentul Detralex compus din substanta Diosmina gasita ca atare cu aceasta denumire in suplimentele naturiste extrasa din citrice dar si in cea mai ieftina apa de baut Sprite care contine extras din lamie deci si vitamina C.
    Benefic pentru relaxare vaselor de singe e si ciocolata de preferat neagra[dar nu la copii mici] in cantitati moderate dar mai ales scortisoara macinata o lingurita in ceai sau pentru cei mai in virstra in cafeaua de dimineata.
    Iar pentru orice virus esential inca de la primele simtome e zincul-craciun

    Răspundeți
    Adăugați un comentariu

    RăspundețiȘtergere
  29. Ultimele doua sint lucratura din SERVER-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încercați să vă semnați altfel cu alt nume ( ex fostul crăciun) să vedeți dacă vă copie iar...sau poate este alt cineva care e tot crăciun...

      Ștergere
  30. 11,45 Nu ai inteles ,sint doua comentarii ale mele la 18,42 si 18,44 repostate ambele ambele la ora 00,43 pe un singur comentariu cu lucratura de profesionisti.Da nu-i Bai.
    Se inteteste lupta politica,acum sint la moda diversiunile,ca cea cu Tinutul Secuiesc in loc sa se ocupe de Tara si problemele secetei-craciun

    RăspundețiȘtergere