miercuri, 1 aprilie 2020

DOAMNE ,DOAMNE,FII AJUTORUL NOSTRU !

                                           31 Martie 2020,ora 7,12 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind ,aud un glas care spune rugator asa:
           "Speram si noi !

           Fereasca Dumnezeu! Ne apropiem de...."
Iar in aceasta clipa dragii mei,vad inspre Sud -Vest o incapere in care se aflau mai multe cadre medicale,in halate albe.
Toate aceste cadre medicale isi puneau doar manusi pe maini si masca la gura.
Una dintre doctorite ,face o Cruce mare si spune asa:
       "Doamne,Doamne,fii ajutorul nostru !"

Si astfel ,au plecat la lupta cu Coronavirusul cu mainile goale.
Dragii mei, stim cu totii care este situatia in Spitalele din Romania.
Medicii si cadrele medicale se confrunta cu mari lipsuri de materiale sanitare,fara de care,nu-si pot desfasura munca in mod corespunzator,nu se pot ocroti in fata epidemiilor si pandemiilor.
Sa nadajduim ca ,acest CORONAVIRUS va pleca cat de curand dintre noi,iar noua sa ne fie ca o lectie de viata si sa nu mai lasam Spitalele si Medicii cu Cadrele medicale,pe ultimul loc atunci cand este vorba de alocare de fonduri.
Educatia si Sanatatea ,sa fie pe primul loc in Romania noastra draga si sfanta.
Fara educatie si fara un popor sanatos,nu suntem nimic !
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!

Rugăciunea Mântuitorului nostru Iisus Hristos !

Citește Rugăciunea Mântuitorului nostru Iisus Hristos pentru izbăvirea de boală !

„Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hris­toase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noas­tră!
Din adâncul inimii Te rog să primeşti sme­rita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală! Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre fo­losul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl pu­tem ajuta, dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.
De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un Doctor priceput, pre­cum vei vrea.
Dar căzând înaintea Ta, Te rog îndură-Te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i suferinţa, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor.
Şi dacă îi este de folos să ducă mai departe cru­cea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădej­dea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei.
Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de po­căinţă şi de mulţumire, ca să se învredni­cească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!’.
Amin.”
                        .b'LOGOS | Mai lângă Domnul meu, mai lângă El
                                  Icoana Invierea Domnului Iisus Hristos - ManiaMall.
                                                            Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 8 comentarii:

 1. Doamna Maria,v-ă urmăresc de mult timp și am văzut că multe câte ați spus s-au implinit.Am văzut că mărturisiți Sfânta treime,pe Maica Domnului si indemnați la credință.Aș vrea să vă întreb,acei extraterestri pe care i-ați văzut, cred și mărturisesc și ei la fel?

  RăspundețiȘtergere
 2. Amin.Amin. multumim stimată doamnă Maria Ghiorghiu.si te rugam mai scriene,încă odată,rugăciunile sfîntului Vasile cel Mare moliftele și a alungarea de boli blesteme .te rugam.multumim frumos.slava lui Dumnezeu tatăl fiul lui, și Duhului sfînt,și sfintei fecioare Maria,tuturor sfinților din cer ,și îngerilor noștri de la botez.Amin.

  RăspundețiȘtergere
 3. Virusul fiind gripal va inceta la venirea caldurii pe la jumatatea lunii mai dar dupa va incepe lupta mediatica politica vina fiind de fapt egal repartizata problemele de rezerve si dotari fiind mult mai vechi si cu amestec politic in nerespectarea legii care prevede rezerve nationale tip Rezerva de Stat dar separat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamna Maria este adevarat ce ati vazut nu am retinut unde dar am vazut la știrile de la ora10 unde medicii si asistenții toți au ingenuchiat si sau rugat Bunului Dumnezeu și Maica Domnului săi ajute.
  Am plans.
  Doamne Măicuță Domnului ai grija de fii TAI.

  RăspundețiȘtergere
 5. DOAMNE fie noua după cum voiesTi

  RăspundețiȘtergere
 6. 1 aprilie 11:19-extraterestrii au existat si exista dar au fost modificati genetic-unii buni altii rai ei se supun altor legi ale DOMNULUI-NU AU SENTIMENTE UMANE-asa stiu de la persoane cu mari daruri-nu treb sa ne facem griji-ne are in grija SF TREIME ,MAICA DOMNULUI SI SFINTII TOTI-sa ne ajute ei ca multi dintre noi nu credem in puterea lor

  RăspundețiȘtergere