miercuri, 22 aprilie 2020

PROTESTE URIASE IN ROMANIA ???

                                          21 Aprilie 2020,ora 6,34 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata m-au trezit multe glasuri care strigau la unison asa:
               "Nu vă fie frică,
                Căci Guvernul pică!
              Nu vă fie frică,
                Căci Guvernul pică!"
Oamenii strigau incontinuu asa, si astfel,vedeam sub Cerul liber o imensa multime de oameni nemultumiti, cu steaguri si pancarde in maini sau pe umeri.
             
Iata cum protestul de sambata a "stricat" imaginea Romaniei, asa ....
Dragii mei, din păcate,ROMANIA nu va avea parte de liniste.Vor fi uriase PROTESTE ale poporului român ,si Doamne fereste ca de -aici, sa nu se iste si ADEVARATA MARE REVOLUTIE,asa cum am scris cu ani in urma de la DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata:

Rezultate Căutare

Rezultate de pe web

ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! ... mariaghiorghiu.blogspot.com. ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! 13 Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața ! Dragii mei, ...
12 aug. 2018 - mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/09/adevarata-marea-revolutie-urmeaza.html. 9 sept. ... prevesteste ”O NOUĂ REVOLUTIEREVOLUTIA MARE. ”, iată că mai primesc ... Fotografia postată de Maria Ghiorghiu. . PRIETENI ... Dar si prin maill: maria                                 13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor,ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ;multime de oameni.
 Image result for revolutie
Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE ne bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun?
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam, pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale ,sau intentionate.
                                          Cu dragoste ,Maria, 
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 




                      

109 comentarii:

  1. Buna seara. Va respect pozitia din mediul online. Va eog, fiti atenta la firul informatiilor din mediul politic pe care le pyblicati. Exemplu: streinu cercel,cel pe care nu l agreati, este om de casa al psd. Psd partid pe care il agreati. Seara buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 00:11 am înțeles unde tot bați că așa vi s-a dat ordin de la partid dar nu ține. Și poți să te convingi de asta urmărind sondajele în care pnl se duce în ultimele doua luni cu câte cinci procente pe lună în jos. Până pe 15 mai o să vă bălăciți undeva la 20%.Să te duci de la 45% în trei luni la 20% este o adevărată performanță. Spune multe despre pnl. Apropo eu sunt unul care am votat pnl doar pnl și de două ori Iohannis. Nu mai votez în viața mea cu pnl exclus usr și o să votez pentru suspendarea președintelui actual. Revenind la vrăjeala ta vezi că este înregistrarea cu sinistrul sănătății în care spune că s-au gândit la a duce bătrânii din casele lor. Streinu Cercel nu face parte din guvern deci el nu putea lua o asemenea măsură. Apropo tu fii atent la firul informațiilor sunt și filmări de pe moșia sinistrului sănătății care vinde măști prin farmacia proprie la suprapreț și fără factură. Nu am văzut să se sinchisească pnl să ia vreo măsură. Probabil cotizează. Lasă că ne sinchisim noi la vot și îi ștergem din parlament. Și tot pe firul informațiilor ceva sclavi pe timp de pandemie spre Germania la sparanghel tot Cercel? Degeaba vă zbateți coronavirusul va îngropa pnl definitiv. Veți rămâne în istorie cum a rămas Băsescu cu tăiatul salariilor. Voi pnl veți rămâne pe creierul oamenilor cu amenzile astronomice, drepturile anulate și încercarea de a ridica bătrânii din casă cu forța. Știți de ce nu o să scăpați de faza cu bătrânii cu toată manipularea voastră cu Cercel? Nu sunteți credibili. Lumea a văzut la începutul pandemiei cum a-ți anulat primele zboruri fără un anunț măcar cu 24 de ore înainte lăsând oamenii în aeroport de izbeliște și cu banii dați pe bilete. Cum să fiți voi credibili în halul cum v-ați bătut joc de români în ultimele două luni de zile. A-ți dat amenzi astronomice care nu s-au dat în alte țări iar în presa cumpărată ați mințit crezând că veți păcăli lumea. La vot o să vă trimitem după pntcd că acolo vă este locul.

      Ștergere
    2. Nu conteaza culoarea politica.

      Daca o persoana e responsabila de ceva atunci sa raspunda in fata legii

      Ștergere
    3. D-le anonim.Aveti dreptate cu PNL-ul intr-o oarecare masura dar nu incercati sa-l stergeti de rahat pe Cercel ca miroase mai tare.Toti au bubele lor pline cu puroiul intereselor meschine.Mi-e mila de toti,caci intr-o zi vor plati scump.Dumnezeu sa-i ierte si sa le stearga lacomia din inima!

      Ștergere
    4. 02.51 care este functia ta in PSD? Ati saracit tara si acum dati vina pe un guver care a tinut epidemia in frau. Cu voi ar fi murit jumatate din tara, hotilor. Ati fi facut specula la greu. Ar trebui sa-ti fie rusine sa mai deschizi gura, ipocritule/o. Dumnezeu ne-a ocrotit si ati picat la timp!

      Ștergere
  2. Daca Guvernul pica,astia trebue sa pregateasca si Elicopterul ca lui Ceausescu..-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. crăciun — mulți văd puțini înțeleg. 20 ianuarie 2020 afișe cu șeful statului călcate în picioare și arse. Maria Ghiorghiu. 1 martie 2020 Klaus Johannis își va înceta activitatea. Maria Ghiorghiu. Nu mai continui deși sunt mai multe mesaje date aici pe blog de Maria care conturează clar ce va urma. Clar pentru cine știe să le urmărească și să le interpreteze.

      Ștergere
    2. Ce vorbesti ,mai Craciune? De ce sa pregateasca elicopterul ? Pt. hotiile si dezastrul facut de PSD in 8 ani de guvernare ?! Guvernul asta a trecut cu bine prin pandemia de covid .Daca era Dragnea si Veorica , nenoroceau o tara intreaga!
      PNL a dat un guvern de criza si pandemie cat se poate de competent. Lasa dezinformarile de la Sankt Petersburg.

      Ștergere
  3. Doamne de ar pleca odată că ne-am săturat de prostiile lor...nu sunt in stare să conducă o țară... bine ar fi să ne trimită Bunul Dzeu niște oamenii care să fie ptr popor nu ptr străinii...ne este deajuns 30 de ani de robie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.17 si sa vina PSD-il ca voi sunteti invatati cu hotii. E greu sa nu mai poti fura, nu?

      Ștergere
    2. SA NU MAI VINA NIMENI DIN CEI CARE AU FOST DE 30 DE ANI. NIMENI.NICI UNU. TOTI NISTE SLUGI,TRADATORI DE NEAM SI TARA. IN 30 ANI AU RUINAT RO, ASTA AU FACUT TOTI : PSD PNL PDL PMP USR PRO ROMANIA SI TOATA SLEAHTA IMPREUNA CU SERVICIILE, JUSTITIA ANAF TOT. NICI DE UNII NU MAI AVEM NEVOIE.

      Ștergere
    3. Anonim 00:24 să lăsăm pnl că sunteți voi învățați cu furatul. Mai vindeți măști la suprapreț și fără factură prin farmacia lui Tătaru? Că tot vorbim de furat. Sunt și filmări. Da să vezi când o să iasă la suprafață jaful făcut în ultima vreme din domeniul sănătății cu anumite firme și transporturi. Pădurile țării la export și transporturile de sclavi la sparanghel parcă pnl le-a păstorit. Este greu când ești prins la furat nu?

      Ștergere
    4. Si PNL nu fura ? Toti fura da sa faca si pt noi ceva. E natura omului: cand vede borcanul cu miere e greu sa nu bage mâna, diferenta e ca astia de acum il ia pe tot, nu lasa nimic si pt noi, intelegi diferenta ???

      Ștergere
    5. Mai anonimule 00:24 tu pe ce lume traiesti? In toata lumea democrata toti politicienii fura da mai cu perdea asa si mai fac cite ceva si pentru tara lor. PNL=PDL astia doar fura ma. Astia sint ca o haita, nu are treaba unul cu altul, fura cit poate. Uita-te si tu la ei ca iti dai seama de asta dupa felul cum comunica si ce fac.

      Ștergere
    6. Stai blând 00,24 și ăștia fura cel puțin la fel..

      Ștergere
    7. 08.32 psd- PARTID ALIAT CU HOTII, CRIMINALII SI PEDOFILII!

      Ștergere
    8. 21,47 ai bostan pe umeri dar numai tămpenii îți ies din gură...nu ești de soi bun...sfatul meu e să alegi cel mai zdravăn baros și să tragi în bostan până nu mai rămâne nimic din el ...ai înțeles măi Bostane? ;)) nu vrei să ne faci un bine că să scăpăm de tine :))

      Ștergere
    9. Dmn. Călin Georgescu, pentru un viitor comun, de a face istorie, nu politică, pentru românii adevărați 👍🙏🇹🇩🇹🇩🇹🇩 HRANA APA ENERGIE un proiect de țară pentru România și românii.... De 30 de ani politicienii de la guvernare au urmărit doar interesul personal, de familie și de partid de la guvernare 🤔🤔🤔🙉🙉👎👎😤😠👎👊

      Ștergere
    10. PSD a guvernat dezastros 8 ani fara pandemie ,fara criza economica si au lasat tara saraca si indatorata. Sa dam voie si PNL sa guverneze ,macar 4 ani fara pandemii sau alte dezastre.Sunt de 6 luni la guvernare in care au aparut datoriile lasate de ceilalti ,pandemie ,guvern interimar etc. Asteapta mai sa traim si vremurinormale si dupa aia sa tragem concluzii.
      Sau sunteti agentii lui Ciolacu si postati minciuni ??!

      Ștergere
  4. In mesaj nu apare ca ar fi vorba de Romania. Revolutie poate fi in Franta, SUA, Italia, Spania datorita guvernelor habarniste care nu au fost in stare sa gestioneze pandemia. Au murit mii de oameni. Acolo e dezastrul, nu la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a terminat!

      Caldura ajuta virusul sa se dezvolte si va fi jale in vara

      Ștergere
    2. Anonim 00:18 este adevărat că în mesaj nu apare că ar fi vorba despre Romania așa cum nu apare că ar fi vorba de Franța, Italia sau altă țară. Însă textul strigat îmi spune că este vorba despre România a mai fost folosit la noi. Cât despre cât de bine a fost gestionată în România situația se vede din ultimul sondaj . Pnl și președintele sunt în cădere liberă. Când doi îți spune că ești beat trebuie să te duci acasă și să te culci. Chiar dacă tu gestionezi bine situația și spui că ești treaz.

      Ștergere
    3. O sa fie curand pe tot globul !!! Nu vrem sa fim cipați,vaccinati si sa ni se ia parintii si bunicii din casele lor si bagati in carantina fortata.Economia va pica, foametea va domni peste tot, ADEVARATA MARE REVOLUTIE VA FI PE TOT GLOBUL !!! Ne-am saturat sa fim chinuiti doar pentru o gripa umpic mai rea si nimic mai mult. Cand adevarul va iesi la iveală oamenii se vor răscula !!!

      Ștergere
    4. Daca- i mesajul in romana, va cadea guvernul din. Transnistria.

      Ștergere
    5. Asa e Mona! Pacat ca vom muri mai multi de foame si violente pt o bucata de paine decat de virus. Va veni si razboiul. Vai de noi. Stati acasa e bine spus pt cei cu gradina schimband sloganul : stati in gradina si munciti, e mancarea voastra, poate veti reusi sa mai ajutati si pe altii cu o farfurie de mancare.

      Ștergere
    6. Vor ajuta pe cei care vor jefui gradinile,caci aia se vor organiza in benzi

      Ștergere
    7. Vor ajuta pe cei care vor jefui gradinile

      Ștergere
  5. pai ce PSD-UL nu are masoni din randul lor-acestia din subteran conduc lumea-scopul scuza mijloacele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt peste tot,in toate partidele dar...răul cel mai mic e de preferat.

      Ștergere
    2. Masoni au fost și vor mai fi, AL. IOAN. CUZA a fost Mason și a făcut UNIREA.

      Ștergere
    3. Erau la inceput masonii..Patrioti adevarati. Asa cum si crestinii de la inceput erau cu mult mai credinciosi decat cei de acum. Toate sistemele degenereaza in timp. Pentru ca se indeparteaza de Ideal, cad. Si odata cu sistemele cad si cei inregimentati in sistem. Orice nume ar purta sistemul. Si uite așa, Dumnezeu este inlicuit treptat cu ideea unora despre Dumnezeu. Masonii se cred credinciosi si inițiați. Dar nu sunt...Este suficient sa vezi ca masonii sunt infiltrati in toate domeniile, alcătuind o clică de sectanti ce se ajuta numai intre ei. Si atunci cand atrag copii si tineri valorosi in masonerie, sub diverse forme, o fac doar ca sa-si perpetueze sistemul lor piramidal. Nu o fac pentru Dumnezeu, o fac pentru masonerie, secta ce se inchina la satana. Si uite asa, masonii inchinatori la dracu', pun gheara pe toti copiii si tinerii valorosi. Si-au creat un sistem elitist, care separa, dezbină. Anticrist! Iisus nu a venit ca sa creeze sisteme elitiste, comparand copiii intre ei. Toti copiii sunt ai Lui Dumnezeu si fiecare copil se naste cu drepturile sale. Pe care le mananca lacomii politicieni sustinuti si pusi in fruntea bucatelor tot de masoni.
      Stii ce se va intampla? Dumnezeu va salva toti captivii prinsi in gheare de masoni, iar piramidele se vor prăbuși. Nimeni nu are voie sa tina suflete in captivitate! Chiar daca aparenta masonilor este de filantropi, pentru ca dau burse copiilor straluciti, e o falsa filantropie! O fac cu scop murdar! Nu degeaba Caragiale ridiculiza masonii din acele timpuri...Curat murdară politica faceti voi, masonii, prin Romania! Se vad efectele: o tara in haos! Masonii si-au luat partea leului si au lasat Romania in saracie si sclavie! In disperare si lacrimi!

      Ștergere
    4. Aurelia,Dumnezeu nu va face nimic

      Ștergere
  6. s-a pomenit de orasul Rahova -de fapt cartierul unde au escaladat violentele tiganilor-ei n-au mama sau tata-incultura face victime colaterale-

    RăspundețiȘtergere
  7. Da pentru că această pandemie ne- a distanțat de cei dragi,oamenii izolați nu se mai simt liberi cum era odinioară și atunci aceasta este scânteia care poate duce la proteste și chiar la bătăi sângeroase.In Franța și America au ieșit în strada pentru că oamenii s- au saturat să să stea izolati in case.Doamna Maria are dreptate că poate să se ajungă la revoluție așa cum i s-a descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Atatea discutii ... Voi sunteti in stare sa conduceti sau sa ajungeti la nivelul lor ? Stiti doar sa criticati ... E foarte bine acum. PSD ne dorea moartea - sa iesim din starea de urgenta !!! Ministrul sanatatii merita numai urari de bine. Vedeti bine de ce nu mai sunt paduri, vedeti bine cine a vandut tara dupa revolutie - cum sa mai fim atat de naivi sa votam PSD ??!!! Cine a distrus economia Romaniei ? Cine are concesionati munti ?! Documentati-va inainte sa criticati !!! Sunt apolitic, deci gandesc !!! Nimeni nu doreste binele tarii noastre atata timp cat suntem supusi ! Poporul s-a dorit indobitocit ... Trezirea criticilor de doi bani ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👏👏👏👏👏

      Ștergere
    2. PDF egal pm așa că las-o baltă postav infect!!!

      Ștergere
    3. 05.30 Cui spui tu asta, psd-istilor? Asta e blogul PSD! In cuibul lor ti-ai gasit sa strigi ca sunt hoti? :))

      Ștergere
  9. Iohannis a ieșit să o facă pe omenosul spunând că nu va impune măsura cu adunatul bătrânilor din propriile case și mutarea lor. Ba au mutat vina în cârca lui Cercel. Doar naivii îi cred prefăcătoriile , faptele acestor indivizi Iohannis pnl spun altceva. Păi să vedem tratamentul la care au supus bătrânii. Oare cine a impus programul cu doar o oră pe zi au voie să iasă bătrânii, program care nu există în nici o altă țară? Iar dacă întârziau sau ieșeau inafara acestui program îi pândea polițistul și îi amenda cu amendă de să facă stop cardiac nu alta . Vezi măi Iohannis pnl că sunteți ipocriți voi aveți apucături de naziști oricât încercați să o dați la întors și să mutați vina pe altcineva în cazul intenției cu translocarea bătrânilor . Deci să recapitulăm program nazist bătrânii au voie doar o oră pe zi să iasă din casă program impus de pnl Iohannis care nu există în nici o altă țară la fel mai mult sau mai puțin afectată de virus . Despre ce drepturi vorbește amețitul de la Cotroceni când până și animalele de companie au mai multe drepturi față de bătrânii țării?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca sunt doua ore de la 11-13. Eu nu-i las sa iasa din casa deloc.Ma ocup de cumparaturi o data la doua saptamani .Am nevoie de parinti sanatosi nu sa umplu spitalele cu ei.

      Ștergere
    2. Ai perfecta dreptate !!! O sa Fra naziști socoteală pentru toată bătaia de joc ce o face cu RO și romani. Și-a dat seama și diaspora cine-i Iohannis un nazist și atât!

      Ștergere
    3. 12.09 am raportat blogul pentru folosirea nazismului ca termen de comparatie.

      Ștergere
    4. Anonim23 aprilie 2020, 21:52 , comentariul ăsta nu cumva este scris de tine ?

      " Anonim23 aprilie 2020, 21:59
      21.43 nici vorba, PSD=criminali, hoti, analfabeti si pedofili! Cu asta sunt ei egali "

      NESIMȚITULE CE EȘTI!!!

      Ștergere
  10. Acum nu este vorba de a fi cu cineva cu un partid s-au altul este vorba de noi oamenii,sunt mulți care nu mai au ce pune pe masa,nu mai zic de facturi care trebuie plătite.
    Și politică si dragostea trece prin stomac in primul rand,nu mai zic ca lumea este tinuta in casa atâta timp.
    Trebuie un pic de relaxare economică,nu mai au cu ce plăti si de aici bomba.
    Doamne Ajuta si multa sanatate va doresc si liniste.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.national.ro/news/revolutie-in-sua-americanii-declara-razboi-noii-ordini-mondiale-683143.html/?fbclid=IwAR27SuMBNg3deZ8fW70m6_u5kNb7of0VOugiKoIsxS06csppUxTAw_1ovdQ

    RăspundețiȘtergere
  12. Au bagat tara in somaj , au distrus prestarile de servicii , au umplut spitalele de focare de stafilocolul auriu, bacterii , pioceanic din lipsa de investitii in sistemul sanitar. Au taiat padurile pe 3 generatii in avans , au inchis activitati de productie , au distrus irigatiile si agricultura , au incendiat fermele de animale , au pus la pamant invatamantul romanesc. Au inchis bisericile , rusine !!!!!!

    Revolutie asa cum spune doamna Maria , va fi , nici umbra de dubiu . Traiasca Revolutia mare ! Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, vor fi proteste peste tot în lume, dar și la noi. Dintr-o zi va fi si așa zisa revoluție, mai bine zis război civil între susținătorii PSD-ului si cei anti-PSD. În fruntea PSD-ului va fi Adrian Năstase. Nu va bucurați si sa nu va doriți război sau revoluții pentru că acestea nu aduc decât moarte, saracie și suferinte pentru populație. Puterea va fi intotdeauna a acelora care "trebuie" si care nu va tine cu cei mulți și săraci. Iubiți pe Dumnezeu și nadajduiți în el pentru că numai El îi iubește pe oameni. Domnul nostru Iisus Hristos ne-a lăsat porunca sa ne iubim unii pe alții și chiar pe vrajmasii noștri. Stiu ca este greu, dar încercați. Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Subscriu, bine punctat...
      Și fac in continuare rău țării, se cred de neînvinși. Dar în în and le va cere socoteală Dumnezeu la toți absolut la toți!!!

      Ștergere
  13. Așteptați sa vina dracnea și camarila lui. Nu mai e mult

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu va mai certati, că PSD sau PNL - nu înțelegeți că toți sunt marionete, că nici un roman patriot nu este lăsat să ajungă să ne conducă.Nu le mai faceți jocul. Susțineți oamenii care arată că au suflet și își iubesc semenii. Împărțirea în PNL și PSD este o mare capcana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este . De ce credeti ca se numesc "partide de dreapta" si "partide de stanga" pentru ca apartin aceleiasi entitati - Spus pe fata - numai noi sa vrem sa vedem

      Ștergere
    2. Elena-Ana aveti perfecta dreptate dar oamenii nu vor sa gandeasca...ori nu au cu ce sa gandeasca si atunci se lipesc de o ideologie sau alta si in orgoliul lor prostesc nu vor sa-si recunoasca, greseala. Devin agresivi, incep sa urasca si se otravesc singuri.

      Ștergere
  15. Iar politică??!
    Asta.i "lucrătură" nu.i altceva

    RăspundețiȘtergere
  16. Ascută aici un mesaj adevărat:
    https://youtu.be/HMc9CiP19qk

    RăspundețiȘtergere
  17. Bravo Elena-Ana ,eu am spus de mult inainte de alegerile prezidentiale trebuie alesi crestini nu TRADATORI sau Marionete,slugi coloniale,un Partid Crestin si patriot nu Alogenii astia care au transformat PNL-ul in partidul veniturilor care au vindut si distrus totul.
    Tara asta trebue ridicata de la zero cu oameni patrioti-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, tie iti ies atatea mizerii pe gura si, culmea, vrei un conducator crestin! Cand o sa fii si tu crestin si nu o sa mai umbli cu minciuni si insulte gratuite atunci o sa ai si crestin la conducere. Pana una alta eu m-am cam convins ce eveti voi in cap cand predindeti ca sunteti crestini. Eu nu cred ca Iisus vrea niste crestini ca voi.

      Ștergere
    2. Dracnea ,Valcov si Veorica ,erau marionete si tradatori ,ai uitat ,mai "craciun".
      Nu esti craciun si nu mai dezinforma mai pesedistule .
      Nu te mai crede nimeni, mintind si dezinformand in halul asta.

      Ștergere
    3. Nu-l bagati in seama pe acest agent anonim 10:39 , care posteaza cu nume fals si isi ascunde ip-ul ca sa nu fie prins.Nici macar nu este in tara...

      Ștergere
  18. RUPEREA de'' Haita de Lupi'' care a intrat in padurile romanesti si Ipocritii care vor sa ne mai si conduca,citind vorbe goale si pieptanate pentru Naivi ,de pe Promterul TV ..-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Ivane nu mai pacali oamenii ca nu esti "craciun" ,tu esti rus din Sankt Petersburg si esti agitator...Spune-i lui Putin sa ne dea Basarabia si Tezaurul.

      Ștergere
  19. Lupii la stina.Lupule Lupule daca nu-mi lasi oile cojoc din tine-oi facea,Dum Dum,Dum Dum,..Dum Dum, Dum Dum,ca pe la Sighii...-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Proteste au mai fost si vor mai fi, pentru ca politicienii nu tin cont de ce vrea poporul ci numai ce vor ei. Acuma sunt nemultumiti ca au pierdut ciolacu/ciolanu si fac agitatie pentru a ramane vizibili in scena. Ca nu-i doare de pandemie, frica e de puscarie.
    De fapt, dorinta lor e sa ajute cumva guvernul actual sa cada mai repede. Ba chiar si pe presedinte care tare rau ii mai incurca (a existat un mesaj postat in data de 1 Martie 2020 cu titlul "Klaus Iohanis isi va inceta activitatea", insa acesta nu mai poate fi accesat deoarece mesajele din perioada 1-14 Martie 2020 nu mai sunt vizibil disponibile). Si pot face toate acestea pentru ca au majoritatea in parlament.
    Iar daca se grabesc putin, ar putea reveni la guvernare. Pentru ca mai avem un mesaj care spune ca revine guvernul Grindeanu (mesajul poate fi gasit la data de 13 februarie 2020), "Se pare insă, ca va veni un timp in care. Sorin Grindeanu isi va putea din nou forma un nou Guvern. Cunoastem deja dragilor ,ca Sorin Grindeanu in acest moment este Presedintele ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ). Ce se va intampla in viitor,cu siguranta vom vedea impreuna. Cu dragoste ,Maria.". Daca e asa atunci pentru cine vor striga protestatarii?
    - Bizantinum -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai uitat sa te semnezi "craciun" mai haholule.
      PSD nu va mai forma nici un guvern ca am vazut ce a facut in 8 ani de guvernare ...dezastru.

      Ștergere
  21. Iar iese amețitul de la Cotroceni la palavre. De când a început să se prăbușească în sondaje și spectrul suspendării devine tot mai vizibil iese zilnic că a intrat în fibrilație și i s-a șters bronzul de izoletă de pe chipul de exportator de sclavi pe plantațiile de sparanghel ale neamurilor lui de ghiaburi nemți . Ce va mai anunța astăzi inventarea jugului căptușit cu blăniță și amenzii care va fi preluată de strănepoți? Să-i spună cineva amețitului în legătură cu prostiile care le scoate pe trompetă că majoritatea parlamentară are legitimitate în urma votului din 2016. Surpriza pentru el și mamelucii galbeni va fi că actualii vor avea majoritate parlamentară și după următoarele alegeri în timp ce mamelucii galbeni vor îmbătrâni în opoziție. Care vreți ceva măști că vinde ciuma galbenă prin farmacia sinistrului sănătății la suprapreț și fără bon fiscal? La achiziționarea a cinci măști primiți cado o cutie de remdesivir și una de ciumagalbin ca să vă tratați de focarele din spitalele sinistrului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări pentru comentariu 14.01!!!

      Ștergere
    2. 22.13 si 14.01 voi sunteti aia sinistri! Bleah!

      Ștergere
    3. Iar tu mai "craciune" din Sankt Petersburg.
      Cat despre " legitimitatea" parlamentara din 2016 , trebuie sa te intorci in timp ,mai amețitule.
      Cum poti sa spui asemenea bazaconii cand au fost doua alegeri ,europene si prezidentiale in care cetatenii nu au mai votat partidul hotilor PSD ? Un partid mare ,USR nu are reprezentanti in parlament .Parlamentul actual nu are legitimitate constitutionala !
      Sa ne uitam la alegerile din 2019, ca sunt cele mai recente.

      Ștergere
  22. https://xn--presacurat-qgb.ro/2020/04/21/cum-a-fost-confectionata-o-uriasa-minciuna-de-catre-iohannis-orban-tataru-in-cazul-streinu-cercel/?fbclid=IwAR1IOo3h42-Bx83a0LJ_plZYVpc8WHf90J0Pp_9bylRuD_jkz-cx6rlAoJw

    RăspundețiȘtergere
  23. Revoluție nu se face pentru virus, virusul nu exista, revoluție se face pentru toată clasa politica punct

    RăspundețiȘtergere
  24. https://evz.ro/nepotul-lui-kennedy-atac-dur-la-adresa-lui-bill-gates-iata-fata-nevazuta-a-vaccinurilor.html?fbclid=IwAR0YVVuzjjNFsFsR8AQDf3A4dRsr_P62gAgoYYZA7MEWbwPXzJtbS_jR7RY

    RăspundețiȘtergere
  25. https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/profetiile-stiintifice-despre-societatea-post-coronavirus-adevaratul-scenariu-in-cinci-etape-ale-crizelor-globale-generate-de-coronavirus-si-reprogramarea-planetei-1440633

    RăspundețiȘtergere
  26. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=551212819136122&id=100027422253737

    https://m.facebook.com/groups/1670824279634242?view=permalink&id=2796940097022649

    RăspundețiȘtergere
  27. https://m.luju.ro/tinta-pandemiei-societatea-neo-marxista

    RăspundețiȘtergere
  28. https://paulghitiu2009.blogspot.com/2020/04/bill-gates-si-microsoft-se-prezinta.html?spref=fb&m=1

    RăspundețiȘtergere
  29. http://ganduridinisrael.ro/cip-ul-666-la-un-virus-distanta-accepti-sau-cip-ul-de-marimea-unui-bob-de-orez-implantat-in-mana-noastra-dreapta-nu-mai-este-un-vis-sau-o-obsesie-a-conspirationistilor-cu-minti-bolnave/

    RăspundețiȘtergere
  30. https://inpolitics.ro/propunere-liberala-stupefianta-la-vreme-de-criza-big-brother-pentru-toata-populatia_18445123.html

    RăspundețiȘtergere
  31. https://ortodoxinfo.ro/2020/04/07/video-bill-gates-o-zice-pe-sleau-fara-adunari-publice-pana-nu-se-face-vaccinarea-in-masa/

    RăspundețiȘtergere
  32. Meritocratia:

    "MARELE PLAN"

    Proiectul COVID-19 nu este decit o parte a MARELUI PLAN, o "introducere" prin care se urmareste in final implementarea Noii Ordini Mondiale la nivel global.
    Iata care vor fi consecintele firesti ale proiectului COVID-19:
    1. Vaccinarea obligatorie a tuturor oamenilor, vaccinare ce va avea ca scop nu doar imunizarea la virus ci si scaderea fertilitatii femeilor, scopul final fiind scaderea populatiei globului pina in anul 2100 la sub 1 miliard.
    2. Eliminarea banilor lichizi sub pretextul ca acestia favorizeaza transmiterea virusilor.
    3. Declansarea celei mai cumplite crize economice din istorie cu urmatoarele tinte:
    - acapararea de catre "familiile conducatoare" a majoritatii activelor si actiunilor la corporatii
    - distrugerea totala a firmelor mici si mijlocii
    - aducerea la limita de supravietuire a majoritatii oamenilor care vor deveni umili, docili, total dependenti de corporatii, sclavii perfecti.
    - resetarea financiara globala cu anularea tuturor datoriilor si trecerea la noua moneda unica mondiala aflata sub controlul "unicului stapin"
    4. Declansarea celui de-al treilea razboi mondial avind urmatoarele tinte:
    - Ingenuncherea Rusiei prin scaderea pretului petrolului si gazului care va ruina bugetul Rusiei si va provoca o revolutie anti Putin. Apoi instaurarea in Rusia a unui nou regim gen Eltin care sa inteleaga binefacerile exploatarii zacamintelor rusesti de catre Exxon, Chevron, etc., corporatii marinimoase ce vor accepta sa plateasca redevente de 3-6 % poporului rus.
    - Ingenuncherea Chinei care a indraznit sa aspire la titlul de lider mondial economic.
    Desigur, Hong Kong-ul isi va regasi protectia "democratiilor consolidate"
    - Cotropirea Iranului si a Venezuelei care au avut ghinionul de a detine unele dintre cele mai mari rezerve de petrol din lume, dar care nu au inteles ca aceste bogatii apartin in procent de 94-97% "marilor familii".
    5. Instaurarea pacii mondiale si a Guvernului Unic Mondial
    6. Desfiintarea statelor suverane, nationale, desfiintarea granitelor.
    7. Eliminarea "mofturilor" gen "libertate", "drepturile omului", "nationalism", "patriotism", "religie" si "familie".
    8. Instaurarea unu nou sistem economic - "socialismul corporatist".
    9. Zombificarea si controlul total al populatiei
    10. Trecerea intregului sistem mass media mondial sub controlul "marilor familii".

    Laurentiu Primo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele lucruri nu sunt rele, se apropie de supercivilizatia creatorilor( Design inteligent)

      Ștergere
  33. https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=YiqbYrxFPXg

    RăspundețiȘtergere
  34. Vi sa implinit mesajul cu Rahova ,carierul din Bucuresti sector 5 unde a inceput scandalul cu clanurile de romi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu protestezi ca posteaza altcineva in numele tau ? Un agitator .

      Ștergere
  35. Nu va fi nici o revoluție, așa cum nici Ponta nu a ajuns presedinte si mai sunt exemple. Va fi altceva ... Cristina Demetrescu are unele indicii..

    RăspundețiȘtergere
  36. https://m.youtube.com/watch?v=D03Kabl91nU

    RăspundețiȘtergere
  37. Daca era Vasilica presedinte, in acest moment cei peste 65 de ani erau in "Vacanta Mare" dupa planul lui Cercel! Sa ii multumiti lui Dumnezeu ca nu ne conduce PSD.ul la ora asta pt ca am fi fost in case 6 nu 2 luni, parintii ne erau dusi cine stie unde si ieseam cu bilet de voie de la Politie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.29 nu mai bate câmpii!!! PSD este egal cu PNL și cu toți care conduc și jecmănesc RO trădători de țară , nu-i interesează decât de ei și de cei care-i conduc din exterior și cu care împart prada !!!

      Ștergere
    2. 21.43 nici vorba, PSD=criminali, hoti, analfabeti si pedofili! Cu asta sunt ei egali.

      Ștergere
    3. Plus ca trebuie sa fi rau intentionat ,sa compari o guvernare dezastroasa de 8 ani , a PSD ,cu una de 6 luni si cu pandemie si cu stare de urgenta....PNL nici nu a avut timp sa guverneze ca sunt numai ordonante militare!
      In timpul Starii de Urgenta nu se guverneaza ca in vreme normala! Ai inteles mai pesedistule?

      Ștergere
  38. Asa cum v-am spus de cateva luni, urmează sa avem multe mitinguri si revolte in România anul acesta.
    ________

    RăspundețiȘtergere
  39. REVOLTELE SUNT ACUM IN TOATA LUMEA - ce sa asteptam de la lume?! suntem si asa manipulati in fel si chip

    RăspundețiȘtergere
  40. Exact ce mi s-a aratat. Acum se adeverește din nou.

    https://www.stiripesurse.ro/sezonierii-sfideaza-starea-de-urgenta-zborurile-spre-germania-continua-anuntul-facut-de-managerul-aeroportului-din-cluj_1455950.html

    RăspundețiȘtergere
  41. Dupa umila mea parere,ar trebui sa dispara toti de pe scena politica!Oamenii cu bun simt si credinta in Dumnezeu nu se baga intre sacali! In 30 de ani,aceasta tara e de nerecunoscut! Aratati-mi si mie macar unul din conducere care,nu are macar o viluta! Jos cu toti! Unii mor de foame si altii se inbogatesc pe spinarea populatiei!Pana cand? Ne cred debili mintalu chiar pe toti? Eu sant batrana si traiesc pentru amaratul asta de copil.Prea multa bataie de joc! Maria H (nu am comentat pana acuma pentru ca nu ma intereseaza politica lor mincunoasa)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.20 de ce? PSD-ul e partidul pentru care se face propaganda pe blog.

      Ștergere
    2. Parca il laudai pe Dragnea.Acum cand PNL ul nici macar nu a avut timp sa guverneze ,ca e stare de Urgenta , gata nu e bun.
      Nu mai confundati pandemia cu guvernarea si cu politica PNL .Daca era Veorica si Teodorovici ce se intampla?

      Ștergere
  42. va trece apa multa pe Dunare pana va veni un guvern cu credinta adevarata in DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI-nu ne ramane decat sa ne rugam mai ales sa se puna capat pandemiei

    RăspundețiȘtergere
  43. 14,59 Spui;'Revolutie nu se face pentru virus'.
    Doua lucruri duc la Revolutii;.
    1]Foamea de Libertate,luata prin ordonante si restrictii Militare,data de coronavirus pentru care s-a actionat tirziu,etc. si
    2}Foamea de Alimente,inceputa de virus prin generarea crizei economice si accentuata de SECETA.
    La noi ambele conditii sint indeplinite pentru ca cei de la Putere mai ales de punctul 2] Seceta -in care tocmai am intrat,nu sau ocupat de 30 de ani ,canalul Siret -Baragan sta de 30 de ani in acelasi punct la.. Marasesti-Unde i-om fi batut noi pe nemti imbracati doar in Izmene dar noua situatie e alta chiar daca avem un surogat de SAS care se da 'NEAMT' fara sa fie..-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, numai minciuni spui, numai si numai minciuni si rautati. Ai creierul imbacsit.

      Ștergere
  44. Un guvern de uniune națională, ăsta e viitorul. Eu îl văd premier Ponta. Nu-mi săriți la jugulară, a învățat destule din greșeli. Iar diaspora să pună osul la muncă. Avem nevoie de legi bune fără VIRGULE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.08 :))) vai de capul tau. Il tii degeaba pe umeri.

      Ștergere
    2. Pai daca a facut greseli de ce sa-l pun la conducere?!
      Voi astia de la Sankt Petersburg numai aveti talent nici macar cand dezinformati.Vai de capul tau ,mai muscalule.
      Acum l-ai deconspirat pe Ponta ca e sustinut de Moscova...;)

      Ștergere
  45. Eu il vad pe Nutu Camataru, asta ii da la lei pe militieni

    RăspundețiȘtergere
  46. Nimic fără Dumnezeu Sa nu uitam ca toate se vor așeza asa cum vrea cel de sus.
    Deci nimic fără Dumnezeu.
    Vor veni si timpuri mai bune o sa vedeti.
    Am intrat in cei 5 ani in care se vor întâmpla multe pentru ca acest popor sa fie MANTUIT,nu disperați Mântuitorul Sufletelor Noastre nu ne va lasa asa sa stiti.
    Cu mult drag si DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  47. 22,01 Pregatiti Elicopterul lui Dobrovolschii,daca vreti sa mai aiba o sansa..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il pregatim pt. Ciolacu, mai rusule, 23:51.
      Spune-i lui Putin sa ne dea Basarabia , Bucovina de nord si Tezaurul, mai haholule cu ochi oblici.Si despagubiri pt. comunismul adus cu tancurile armatei roșii, mai Ivane,mai.

      Ștergere
  48. Fereasca‐ne Dumnezeu de acești nenorociți așa numiți conducători ai tarii!

    RăspundețiȘtergere