duminică, 26 aprilie 2020

4 PROPOVADUIREA MAICII LUI DUMNEZEU ! SOARELE S -A STINS INTR-O CLIPĂ !

                            fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare.
Stam acasa!!!
Stam acasa si vom scapa de Coronavirus !!!
Sa ne spalam cat mai des pe maini ,cu apa si cu mult sapun!
Sa mai avem puţina rabdare,si viata noastra va reveni la normal !!!               

                              25 Aprilie 2020,ora 4,36 !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori, ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare,lumina ce-mi arata, o Sfanta Icoana cu Maica Lui Dumnezeu de dimensiuni mari ,asezata pe perete langa Usile Imparatesti ale Sfantului Altar.
Ca de nicaieri,apar doua mâini ce aseaza un prosop de borangic fin si matasos peste Icoana cu Maica Domnului,la partea de sus.
Deja Sfanta Icoana era invaluita de o lumina aurie,orbitor de stralucitoare,iar cand a fost impodobita si cu acest borangic,totul a devenit dumnezeiesc de frumos !
Aud glas care spune asa,dragii mei:
          "A inceput ieri,propovaduirea Maicii Domnului !"
 Iar un alt glas adauga:
             Câtă ne închipuire!
Clipă în care,vad un Cer senin inspre Apus si un Soare mare si stralucitor foarte.
Brusc,in faţa Soarelui stralucitor apre o palma umana.Desi Soarele era mare,in clipa cand palma s-a lipit de suprafata Soarelui,acesta a fost acoperit total.
Soarele s-a facut negru,s-a intunecat,Cerul s-a intunecat,iar ziua s-a transformat intr-o clipita in noapte.Soarele s-a stins precum am stinge lumina de la intrerupataor.
Aud din nou glas ,care spune asa:
                    
                                 Câtă neinchipuire!
                  Avas,Avas !
               Milă Ioan, de la Ioan citire!
În aceasta clipa,vad cum Sfintele Usi alte Sfantului Altar se deschid larg,iar din Sfantul Altar ies multi Preoti imbracati in vesminte rosii -grena,cantand asa:
                  Milă Ioan, de la Ioan citire!"

     Dragii mei,sa cantam si noi Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului,sa cantam cantece de lauda,de slava si de inchinare.Inima si sufletul nostru sa le daruim Bunului si Prea Milostivului Dumnezeu,ca sa le curateasca,ca sa le sfinteasca si sa le lumineze cu Iubirea Sa de oameni,cu mila si cu Lumina Învierii Sale ,Amin!
                                                   Cu dragoste,Maria.                     


10 comentarii:

  1. Presedintele Ion Iliescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce legatura are? Despre ce se vorbeste aici si despre ce vorbeste 16.01?...

      Ștergere
  2. se trezesc unii vorbind-mai grav CA D-NA MARIA STERGE MULTE POSTARI -DE EXEMPLU LA SFARSITUL LUNII APRILIE -DE CE?!-probabil din neatentie sau se vrea asa ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim26 aprilie 2020, 23:49
      Nu am sters absolut nicio POSTARE ! Cine vorbeste trebuie sa si dovedeasca! Tot ce eu scriu de la DUHUL SFANT,scris ramane!!!

      Ștergere
  3. ba nu- nu mai este mesajul despre catedrala mantuirii neamuluisi postarile de la sfarsit de luna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ceva nu mai apare mai pot exista doua explicatii posibile una edte interventia unui hakker sau legat de firma blogului ori interventia lui Dumnezeu din motive de El stiute.

      Ștergere
    2. Legat de un inceput al propovaduirii Maicii Dom ului urmata de ceva negativ datorita unui om ar fi simpla fiind legata si de termenul neinchipuire cu sensul de neimaginare neasteptare surpriza pt f multi si care are legatura si cu Apocalipsa lui Ioan care se va implini diferit fata de asteptari in anumite parti importante.
      In primul rind Fecioara a fost una din manifestarile Duhului Sfint lucru care trebuia secretizat inca de atunci pt a evita hula contra Duhului Sfint si eventuale incercari de rastignore secretizare la care a partivipat si Iisus inca de la nunta din Canna cind a pretins din gura ca nu ar fi ziua inceputului misiunii dar faptele Sale au dovedit ca fusese.
      Secretizare deci cu exceptia unor indicii discrete lasate intre care unele la vedere unele marginalizate.
      Faptul ca Ea este Duhul Sfint parte a Imparatiei (care "a si venit" si va mai veni) este continut intr.una din Cele doua Scrisori ale lui Clement canonizata ca secteta in cadrul Canonului 85 Apostolic care poate fi gasit si pe net. Mai contin si adevarata descriere a darului deosebirii obligatoriu a fi detinut de Episcopi atunci cond voteaza hotariri importante in cadrul marilor Sinoade obligatie prevazuta in Asezamintele Bisericii lasate de Iisus care acum nu mai sint secretizate. Aceste doua trei adevaruri sectete sint cele in care Episcopii trebuie sa jure credinta la investire cind au timp sa le studieze si asimileze 3 zile. Cele doua Scrisori nu au fost desecretizate sinodal incit au fost publicate doar in verdiune cenzurata lucru precizat de inalti ierarhi BOR dupa publicare.
      Despre revenirea Fecioarei exista atit profetii ulterioare din care cea mai cunoscuta eschatologilor este cea din sec 3 din Sinai care spune ca In vremea Judecatii Fecioara va veni pe Pamant si va merge pe strazile Ierusalimului si in toate locurile sfinte.
      In lumea catolica exista si acolo inckusiv mesaje mai outin mediatizate ale Fecioarei dar aduse la lumina de autori de carti eschatologice unii adaptati mindriei catolice in anumite interpretari ca sa nu poata fi interzisi pe piata de Vatican sau de unii cardinali mai catolici decit papa.
      Exista insa si mai multe legaturi in Scriptura neimaginate neteologizate cu venirea Duhului Sfint din care una a ramas intro apocrifa fiind citata intro alta profetie calugareasca romaneasca din secolele trecute care vb si ea despre salvarea in vremea Judecatii ca va tine de versetul (apocrif) care spune ca ""Mesia si Nangaietorul vor veni de doua ori pe Panant".
      Inca una din Dobrogea spune ca va tine de cuvintul Mamaia si are dreptate caci va avea legatura nefiind singura profetie cu talmacire ascunsa precizata pe aceeasi tema.
      Dar venirea Lor de doua ori ca profetie a circulat oral in vremea lui Ioan Botezatorul care in lumina ei a si intrebat primul despre Mangauetorul inaintea lui Iisus dar atunci Iisus a eschivat cu o intrebare pt ca daca ar fi raspuns corect ar fi urmat a doua intrebare despre Duhul Sfint care trebuia insa sectetizat.
      Alt indiciu in ortodoxie este versul odei obligatorii care spune Tu esti creatoarea Cerului si a Pamantului..din puterea Ta ia Iisus cind binecuvinteaza ..mai predus decut serafimii si heruvimii ..care sint mari adevaruri si nu exprimari poetice exagerative. Fiind chiar si in islam considerata prima Femeie in Rai al carei nume in Coran este intilnit de 3 ori mai des decit al lui Mohamed.

      Ștergere
    3. ...In Apocalipsa de fapt acea Femeie care nascuse un fiu etc cu cununa de stele ca sfintenie desavirsita si Luna la picioare ca autoritate feminina nu este Biserica ci Fecioara revenita dar intro alta forma a lui Dumnezeu una completa mai exact Cineva din Sion venire simbolizata de izvorul cu apa vietii si pomul vietii care reprezinta Duhul Sfint Sfinta Sfintelor din camaruta cea mai de jos si pomul caracterul Tatalui ca Spirit din camaruta inimii a patra camaruta. Frunzele fiind calitatile din toate camarutele care formraza caracterul din care vom fi si noi impartasiti lunar adica "din Luna Noua in Luna Noua" asa cum scrie in Isaia 66 -capitol care de la inceput vb de fapt de Cineva Savaot si nu de Iisus. Iisus care raspunde cu precadere de a doua "zi infricosatoare" din Ioil cea pt injumatatire "din doi unul" si doar arhetipal de turnarea urgiei ca lucrare tot justitiara.
      Cineva Savaot cu misiune colaterala de reprezentare a Duhului Sfint se ocupa de mireasa cu prioritate in vreme ce Iisus doar ii deschude calea dar in modalitati majoritar discrete fiind si acel "el: din Isaia41 chemat pe glob de Cineva dupa necesitatile muncii de catehizare discreta uneori la concurenta dura cu acei satrapi intre care si cel zis balaur plagiator de care se va afla pistmortem la darea tuturor celor 7 zisi imparati in vileag.
      Nr total al contextelor scripturistice care au tangenta cu venirea Sa la Judecata este de 69 din care unul este cel din Ioan14 despre Mangaietorul care in versiune originala nemodificata apoi sinodal are succesiune inversa a celor doua versete asa incit inca se mai intelegea cut de cut ca este vb mai intai de o noua venire iar acel Alt Mangaietor este altul fata de venire fiind vb de aspectul interior noua si nu altul fata de Iisus cum se intelege dupa modificare.
      Numarul 69 ca nr de contexte profetuce care se refera la Dumnezeu exista si intro noua revelatie in Bazs unde Dumnexeu a incercat sa lase niste indicii de care se vor prinde abia dupa fiindu-le promisa si o noua dezamagire doctrinara si inceputul marturisirii unice a credintei in Iisus (revenit) care "este alta" fata de cea eronata de acum legata de sabatul simbata.

      Ștergere
    4. Sf.Graal.
      MaiTreia profetia de Buddha.
      Mahdi de Mohamed care a dat si o data care coincide cu data precisa a nasterii dintrun trarat antic hindus de astrologue numit Brigu Samhita.
      Zeita din tara Vestului (prescurtat Zeita Vestului) dintro profetie antica taoist. Mama Universului asteptata de unii nativi sudamericani..sint doar citeva profetii exterioare crestinatatii intre care si versiunea originala despre Pasarea Phienix. Interesul venirii Sale nu priveste doar crestinatatea ci toata planeta dar totodata este si ca fi o mare surpriza si mare incercare a credintei pe care din anumite puncte de vedere Dumnezeu mizeaza.

      Ștergere
    5. Incercarea credintei ca si pe vremea lui Iisus va desparti inca o data pe cei scrisi de cei nescrisi reasezare care a fost numita in Zah.2 alegerea inca o data a Ierusalimului desigur in sens de pleroma .
      Incercarea desigur contine si risc de fanatism judecati oarbe partinitoare sablonarde si hula cu tot felul de mizerii sdefaimari intentionate minciuni credibile partizanilor etc hula majoritara pina la urgie va fi avel mare necaz legat si de stingerea Soarelui si de acea dare jos a unei parti din stele de catre grecul danielic opozitia religioasa din acelasi motiv fiind si motivul razboiului biblic gog etc promis statului Israel si secundar lumii intregi cu acea adunare a grosului trupelor in loc cu indiciu istoric care e gasit a fi in Pakisran pt ca similtan va fi atacata si India care insa va contrataca. Armata Indiei fiind acel zis "cutitas luat cu imprumut de Domnul cu care va curata tara".
      "Poporul femeii va fi atacat" dar acum Femeia are acum si alt popor care va fi atacat simultan la pachet cu poporul primilor alesi din toate neamurile: India. Fiind acel popor indepartat legat de contextul care spune :
      "Eu sont Domnul care vine de departe ...de la un popor care Ma gasit desi nu Ma cauta Ma aflat desi nu Ma astepta..".
      In Ieremia 23 acel cuvint al lui Dumnezeu care nu ar trebui spus "Amenintare de la Domnul" prin rastalmacire va proveni de la cuvintul Avertisment care va fi titlul unui mesaj public al Sau in ziua cintarilkr din Sion adresat umanitatii cu 12 mari teme din care ultima este un avertisment punctual catre prelati pt a fi atenti cum se vor pozitiona fata de venirea Sa in fata enoriasilor cu sfatul de a nu risca cita vreme urgia va fi atunci iminenta si nu vor fi salvati. Avertizarea Sa Parintrasca in lipsa credibilitatii Sale si in virtutea sabloanelor vechi de talmacire cu erori si omisiuni va fi catalogat drept o Amenintare neavenita..
      Cei multi nescrisi daca sint credinciosi crestini nu vor primi credinta ci vor crede in mare parte ca Cineva si Iisus veniti ar fi prorocul mincinos si fiara lui ambii demoni. Deci si ca urgia nu ar curata pamantul aducind victoria lui Savaot contra dusmanilor prin cistigarea majoritatii ci doar ar distruge mozaismul din Israel dupa care ar instaura o falsa religie si dictatura asteptata teista numai cu lucruri bune fara constringeri deranjante. Deci vor confunda Noul Pamant cu o dictatura care nu fusese si religioasa care va fi data in vileag si ea. Vor fi nevoiti sa declare intentionat false anumite contexte biblice care ii contrazic chipurile pt a pacali pe ceilalti. In acest sens exista cum am mai spus altedati si o noua revelatie porunca adresata doar celor nescrisi care nu trebuie sa creada venita deja tot in Romania si care va fi retransmisa grecului danielic Patriarhul Ierusalimului om cu bune intentii insa cu omisiunea ca ar fi doar pt cei nescrisi de catre un consilier calugar grec numit Euclisio la care a ajuns deja. Isi vor da seama de eroare dupa o vreme. Dar majoritatea populatiei deja invrajbita si pornita defaimarea la vale adunind ca un bulgare si alte presupuneri si minciuni noi credibile nu va mai fi dispusa sa ii mai creada.

      Ștergere