miercuri, 29 aprilie 2020

DESCHIDETI BISERICILE ROMANIEI ,SUNT INIMA DUHULUI SFANT ! DESCHIDETI - LE CREDINCIOSILOR !!!

                         DESCHIDETI -MI !!!

A DOUA OARA ,NU O SA MAI BAT LA PORTI INCHISE
IARA !!!

                     DESCHIDETI -MI !!!

SUNT EU DOMNUL,VREAU SA VA SALVEZ !!!

CRESTINII MEI,AU NEVOIE DE MINE SI DE CASA MEA

SI A TATALUI MEU CARE, M-A TRIMIS LA VOI !!!

                        HAI,DESCHIDETI !

                        NU MAI ZABOVITI !!!

Cuvântul vieții, noiembrie 2018: „Iată, eu stau la uşă şi bat ...


                                        Ierusalim - Biserica Invierii / Biserica Sfantului Mormant.

                                               29 Aprilie 2020,ora 6,22 !

                               Hristos a Inviat !

                     

În aceasta dimineata treaza fiind,am in faţa ochilor mei inchisi, pe INSUSI DUHUL CEL PREA SFANT.
Vedeam dragii mei o Lumina aurie,orbitor de stralucitoare,iar in mijlocul Luminii aurii era DUHUL CEL PREA SFANT cu aripile-I intinse de un alb pufos si orbitor de stralucitor.  
Asa ,ca in imaginea de mai jos:
           Botezul cu Duhul Sfânt.
Inima Duhului Sfant S-a deschis,iar in adancul inimii Duhului Sfant isi avea locasul sfant,BISERICA DOMNULUI nostru Iisus Hristos, Biserica PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA.
             
                   Ierusalim - Biserica Invierii / Biserica Sfantului Mormant.
Acum ,in locul Inimii Duhului Sfant,bătea Biserica Lui Hristos!
Biserica Lui Hristos este inima Duhului Sfant!
Pentru Numele Lui Dumnezeu,pentru ca in ROMANIA sa ploua si sa scapam de molima ce ne-a cuprins,va implor: 
Deschideti Bisericile Domnului, pentru credinciosii care plang după HRISTOS,după INIMA DUHULUI SFANT care este BISERICA ! 
Nu declarati RAZBOI LUI DUMNEZEU!!!
DUMNEZEU este si va fi BIRUITORUL ,intotdeauna!!!
Daca vrem ca ROMANIA sa fie bine,deschideti in Numele Domnului si al Maicii Domnului ,BISERICILE pentru toti credinciosii!
Cine lucreaza impotriva DUHULUI SFANT si a credinciosilor Săi, isi va primi rasplata divina!
DESCHIDETI BISERICILE pentru credinciosi,iar oamenii vor sti ca sa respecte toate regulile impuse de specialisti.
Datoria mea,este ca sa strig,sa previn asupra unor lucruri care se pot intampla daca veti continua sa ne tineti inchise SFINTELE BISERICI!
Faptul că ne tineti departe de BISERICA DUHULUI SFANT,nu inseamna ca ne ocrotiti de molima,ci inseamna, numai RAZBUNARE asupra BISERICILOR LUI HRISTOS ,asupra Credinciosilor care ,au nevoie de SFANTA BISERICA ca de aer,printre care, ma numar si eu!
Asa cum mergem in piete,in marketuri unde e riscul foarte mare de a ne infecta, putem merge si la SFANTA BISERICA si sa stam nu la 2 metri ,ci la 3 metri unul de altul in curte,afara.Fireste,vom fi echipati cu masti si cu manusi si cu tot ce vreti dvs domnilor si doamnelor politicieni .
Atunci cand nenorocirile vor curge lanţ peste ROMANIA,sa va amintiti domnilor si doamnelor, de rugamintea mea, de implorarea pe care v-am adresat-o aici ,si anume:
        "LASATI Credinciosii sa mearga la SFANTA BISERICA si la mormantul celor dragi!"
Nu-mi veti putea reprosa nimic, deoarece,am spus si va  mai spun:
Decat sa puneti politie si jandarmi la portile Bisericilor ca sa dea amenzi PREOTILOR si crestinilor care incearca sa ajunga si sa lase un pomelnic, mai bine spuneti-le ca sa vegheze la ordinea din Biserica si din curtea Bisericii,la respectarea regulilor impuse de Autoritati, astfel incat,nimeni sa nu fie pus in pericol de a se infecta cu acest Virus violent.
Domnilor conducatori ai Romaniei Duhului Sfant,toti sunteti crestini si ati fost botezati intru Hristos Domnul, nu-I intoarceti spatele MANTUITORULUI !!!
Nu intoarceti spatele Duhului Sfant si Lui Dumnezeu Tatal, nu intoarceti spatele MAICII DOMNULUI si poporului care v-a ales sau nu v-a ales!
Dati dovada de buni crestini si de intelegere faţă de BISERICA CRESTIN ORTODOXA!
Daca veti continua sa le tineti inchise pentru credinciosi,va asumati o mare responsabilitate in ceea ce priveste stabilitatea Romaniei si sanatatea tuturor crestinilor;sanatatea lor sufleteasca precum si ranile inimii lor.
Puneti paza daca vreti la USILE SFINTELOR BISERICI,dar nu pentru amenzi usturatoare cum ati facut pana acum,ci pentru a-i face pe crestini ca sa inteleaga de ce trebuie sa pastreze distanta,de ce trebuie sa poarte masca si unde se impune ,mănusi.
HRISTOS DOMNUL bate la USILE BISERICILOR  SALE si le vede goale, va implor,in NUMELE DOMNULUI, lasati Crestinii sa vina la HRISTOS si la MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Romania va fi bine numai atunci cand,in BISERICILE PREA SFINTEI TREIMI vor fi pline de credinciosi care,sa respecte Regulile impuse de Autoritati.
Pana atunci insa,vom continua sa ne numaram mortii,sa ne numaram pe cei infectati cu Covid 19, vom continua sa suferim din pricina SECETEI cumplite,vom continua sa stam cu frica in sân cu gandul la acel posibil CUTREMUR mare despre care s-a tot vorbit in ultimii ani,si de care,am fost ocrotiti si ocoliti pana acum.
Dar oare, cât ne va mai rabda DUMNEZEU,daca noi ne razboim cu ceea ce este al Său,adica,cu SFINTELE BISERICI?
Dragii mei, eu mi-am facut datoria de suflet in Faţa Duhului Sfant,in Faţa PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII PREA CURATE FECIOARE MARIA, mi-am facut datoria de iubire de Semeni,strigand,implorand pe Autoritati sa nu ne mai tina departe, de ceea ce este al DUHULUI SFANT.
Daca ROMANIA va fi pusa pe valatuci,asa cum spune si articolul de mai jos, atunci sa stim macar din ce pricina a ingaduit Dumnezeu acest lucru.
Cine lupta impotriva DUHULUI SFANT si tine departe pe credinciosi de BISERICA SA,de INIMA SA,nu-i ocroteste pe credinciosi ,ci isi atrage singur cel mai greu si de neiertat pacat!
DESCHIDETI Bisericile DUHULUI SFANT care inseamna INIMA LUI DUMNEZEU.
Prin BISERICILE goale in acest moment,INIMA DUHULUI SFANT a incetat ca sa mai bata pentru cei care le-au inchis din rautate ,si nu din ocrotire pentru credinciosi.
            România este Grădina Maicii Domnului
CREDINCIOSII sunt Fii ai ROMANIEI DUHULUI SFANT! 
Iar FIII ROMANIEI ,vor sti ca sa respecte distanta si regulile impuse de Autoritati si aici in BISERICI,nu numai in marketuri si in piete.
BISERICILE goale ,sunt precum un bolnav care se stinge ,daca nu este conectat la aparate!
                             Cu dragoste si cu nadejdea ca le veti deschide,Maria.

P.S.

Rezultate Căutare


Rezultate de pe web

17 mar. 2020 - 17 Martie 2020,ora 5,03 ! Dragii mei, În aceasta dimineata devreme , ma trezeste un glas care spune asa: "Romania va cădea pe vălătuci !

                     17 Martie 2020,ora 5,03 !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata devreme , ma trezeste un glas care spune asa:
                "Romania va cădea pe vălătuci ! 
                   Este pusa pe vălătuci !
Dar un alt glas ,parca deranjat de atata pesimism,spune cu fermitate asa:
                   În Cladirea sfanta,va cadea Romania!"
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, iata un Mesaj mai ingrijorator,din păcate.
Dar, stim cu totii ca valatucii sunt acei chirpici facuti din paie si din pamant cu,care se ridica casele mai ales la tara.
Sa nadajduim ca Romania nu va fi pusa pe valatuci,nu va cadea pe valatuci, ci va cadea in Cladirea sfanta ,adica,in Sfanta Biserica a lui Hristos si a Maicutei Domnului ,asa cum ne spunea noua ,al doilea glas.
Dragii mei,stiu ca traim cu totii vremuri tulburi.
Dar credeti-ma ca daca avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,dar si iubire faţă de Aproapele nostru,vom iesi cu bine din toate aceste greutati si suspine.
Sa respecatm toate masurile impuse de Ministerul Sanatatii, si astfel ,vom infrunta Coronavirusul,aceasta gripa chineza puternica.
China ,deja si-a deschis portile ,iar oamenii locului pot merge la munca,la cumparaturi,totul reintra in normal.
Deci,sa credem si noi ca va fi bine si pentru noi poporul roman, mai ales ca,Romania este Gradina Maicii Domnului si va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim!
Chiar daca ni se pare acum ca totul se naruieste peste noi, nu va fi asa.Suntem ocrotiti de Prea Sfanta Treime si de Maica Domnului.Sa cerem numai ajutorul divin, si vom fi auziti si ajutati fara nicio indoiala.
Imagini pentru sfanta treimeImagini pentru maica domnului
Sa fim buni la inima si la suflet,sa iertam din toata inima pe cei care ne-au gresit si ne gresesc, si niciodata sa nu facem rău cu buna stiinta.
                                    Cu dragoste,Maria.

                                 






47 de comentarii:

  1. Serios? Pai daca Domnul vrea, deschide portile intr-o clipita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Urgent vizionați "Îngerul rus"sunt 8 părți,cel puțin partea 2/2.Urgent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fa-ne tu un rezumat cu ce vrei sa ne arati! Eu le-am vazut dar mai demult. E ceva care se potriveste cu situatia actuala?

      Ștergere
    2. Da,ca ca fi seceta,foamete si razboaie pe mincare. Va incepe din Rusia,ca vor dori comunismul inapoi

      Ștergere
    3. 07. 44 dar de virus nu spune nimic? Eu nu prea imi mai amintesc mare lucru. Iti recomand sa vezi si filmele de pe youtub cu parintele Nil Dorobantu. La fel facea multe minuni cu multi martori, foarte multi martori din biserica care mai traiesc sui acum si povestesc despre ce minuni facea. Cam ca parintele Arsenie Boca daca nu si mai mult de atat. Pe amandoi i-au prigonit securitatea.

      Ștergere
  3. Marioara surioara, te iubesc in vesnicul prezent!!! Fratilor si surioarelor. Sfanta si. Dumnezeiasca. Impartasanie este. Vesnicie!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.stiripesurse.ro/un-tren-de-calatori-care-circula-intre-bistrita-si-cluj-a-deraiat_1458738.html

    Alt accident feroviar.
    Dumnezeu a fost si de această dată protector

    RăspundețiȘtergere
  5. Incendiu acum la manastirea Agapia.
    Acum citeva saptamini a ars de foc intentionat manastirea Rimet in jud.Alba de doua ori in acelasi an.
    E clar ca sint oameni fara Dumnezeu care urmaresc niste scopuri oculte,dusmani ai romanilor si Romaniei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Sufletul fiecaruia dintre noi este Templul lui Dumnezeu.
    Biserica este facuta de mana omului in cinstea credintei.
    Asteptam sa treaca pericolul si cu bucurie vom merge si la biserici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.40 mare dreptate ai! Insa dna Maria inca nu a aflat asta ca sufletele noastre sunt Templele lui Dumnezeu.

      Ștergere
  7. Da doamne României conducători români și patrioți care să și iubească tara și neamul, vino Doamne țu și curăța aceasta țară și lume de tot ce este rău și urât și iarta_ ne doamne că suntem niște lași cu toții.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa au incercat evreii si cu Iisus,l-au lovit sperind sa imprastie 'turma' dar nu au reusit nici ei si nici sute de ani Imperiul Roman,tot asa nu vor reusi nici astia de acum,poporul e prea oropsit ca sa creada in ei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne iartă-ne, ajută ca ei sa înțeleagă și sa deschidă casa Domnului, e a noastră a tuturor,ne țineți în casă ca nu ați terminat de plantat 5G, cu asta ne-ați iradiat,faceți jocul ocultei mondiale,urmează vaccinul cu cip,dar o sa plângeți mai mult decât noi,pe noi are cine sa ne apere,pe voi cine?sclavii banului, Doamne, Iartă România și poporul Mulțumesc Amin

    RăspundețiȘtergere
  10. Au facoto cu buna ştinta! Astia nu au Dumnezey!Am plans citind acest frumos scris,dar foarte trista postare! Dumnezeu sa va binecuvinteze d-na.Maria si sa dea bunul Dumnezeu sa fii auzita ,de cine trebuie! Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  11. Închiderea bisericii face parte din planul malefic al celor care conduc la ora actuală țara noastră. Dacă se dorea se putea găsi o formă de acces în biserică așa cum s-a găsit în magazinele alimentare. Nu-i nimic Dumnezeu nu doarme, vine cu răsplata, secetă, foamete și scandaluri ce încep să se ivească. Referitor la scandaluri să trecem în revistă noul scandal ce bântuie țara, scandalul autonomiei. Nu am să intru în amănuntul problemei cu autonomia maghiară, asta este, când ai o arcadă spartă și intri în ring oponentul te bubuie exact în acea arcadă și sângerezi frecvent. Ținutul Secuiesc este și va rămâne un punct slab al țării. Acum văd că fiecare parte încearcă să câștige electoral din acest scandal unii vor să schimbe guvernul cu ajutorul udmr iar ceilalți mizează pe discursul Vadimist sperând că le va ține de tratament covid și de foame românilor. Este adevărat că îți provoacă nervi faptul că riști să ți se micșoreze numărul de sclaveți sparangheliști și de sclaveți biciuiți cu amenzi. E doar o chestie,, matereală,, cum ar spune un profesor de limba romgleză. Despre ținutul secuiesc oricum cu toată retorica naționalistă a unora el nu mai aparține României de mult și este un fapt bine știut, investiții Maghiare, cetățenii date și ajutor material în zonă au creat o enclavă în România . Un fapt lăudabil de altfel nu toți își tratează concetățenii ca pe câini, biciuindu-i cu amenzi și înfometându-i pe muzică patriotică. Nu cred într-o aplanare a scandalului chiar dacă parlamentul va respinge respectiva lege ba dimpotrivă cred că este doar începutul a ceva mai mare. Un fapt știut de toată lumea este modelul de acțiune al unor mari puteri ostile UE în speță Rusia care folosesc acest stil de război. Nu se mai atacă direct riscând un război cu nato ci se plasează în punctul slab, comunitățile etnice a virusului. Virusul apoi cu sprijin extern și intern își face treaba. Privitor la intern le cam iese vezi 1990 ei cunosc bine situația și au pârghiile. O țară avanpost nato în haos și măcinată de războaie civile va fi irelevantă mai ales când este înconjurată de țări care lucrează pe două fronturi Rusia, nato. Pe acest blog puteți găsi mesaje mai vechi ale Mariei Ghiorghiu în care sunt arătate problemele ce vor începe în Ardeal și nu numai. Am să amintesc doar ceva mesaje ale Mariei Ghiorghiu mai recente, Mediaș în Mediaș 30 aprilie 2019 /S-a terminat cu pacea și liniștea în România 11 mai 2019 /Soldați la Sibiu 23 mai 2019 /Nu ne vindem tara 27 mai 2019 /Război în țară 18 august 2019 /Timișoara 15 septembrie 2019 /România în haos 6 februarie 2020. Sunt doar câteva mesaje care prezintă anumite vremuri tulburi prin care vom trece. Mă repet în unele mesaje ale Mariei Ghiorghiu din 2018 sau 2017 puteți găsi explicit referiri la problema maghiară din România.@

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste lucruri le stiam si noi mai demult de pe alte bloguri nationaliste care la ora actuala sunt inchise...asa ca nu-i nimic nou sub soare, dar lasam totul in voia Bunului DUMNEZEU...

      Ștergere
    2. 15.48 nu mai bate campii aiurea!

      Ștergere
  12. Scandal uriaş din cauza panourilor care îi înfăţişează pe medici ca sfinţi. BOR: O maltratare vizuală a iconografiei creştine.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Pina la urma din toata postarea cit este din revelatie si cit din talmacire personala ?
    Pt ca mai poate avea o talmacire calabila si dupa 15 mai.
    In vechime leprosii nu erau adusi in biserici bicibin sate ci in locuri izolade de unde nu mai aveau voie sa vina toata viata daca nu se vibdecau mai intai. Si nimeni nu zicea ca e dictatura sau xa e impiedicata binecuvintarra harica care ajunge peste tot ca o sabie care desparte duhul si sufletul maduva si oasele..
    Putina pustnicie nu strica nimanui.
    Fanatismul strica nrascultarea si lipsa de prevedere cu care acuzati insa politicienii..din cauza altora nu putem fi noi cinstiti sfinti mereu sint de vina altii..cum sufla putin vintul aolei mina celui rau.. auoleu oculta aoleu etc.
    Maria cum a reusit Fecioara sa iti dea cuminecatura impartasanie harica fara sa mergi la Buserica ? Si cu ce fel de preotie? Feminina ? Necanonica ? Cum ? Si tocmai tu strigi luata de vintul strazii..nu ai inteles nimic.
    Iisus da un ultimatum dar ultimatumul nu e acum ci in viitor la Judecata cind unii nu vir mai veni la biserica pt ca acele biserici tin de Marele Sonod si sfintii Sionului iar dactiunra hulitoare le va inchide singura pe cele lasate ei desi nu merita doar ca sa faca fite in semn de protest contra Sionului. Se vor deda la tot felul de mizerii nu doar la ridicarea pumnului asupra altora.
    Atunci va fi ultimatumul inainte de prima si de a doua mare secerare si tot pe atunci harul va fi retras de la toate factiunile potrivnice sau neutre.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare de ce nu reușesc să se ocupe și de vârstnicii din România????
    Al catelea cămin de bătrâni infectat????
    Credeți că este intenționat????

    https://www.realitatea.net/stiri/actual/un-nou-focar-de-infectie-cu-coronavirus-la-un-camin-de-batrani-din-arad_5ea96e0b22e88127bf6cd302

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba se ocupa cum nu! Fac loc pt noile generatii 16.43! Sa ne fie rusine ca ne-am spalat multi creierul si nu mai vedem importanta sa avem grija noi singuri de batranii nostri. Ce e azil? O groapa in care arunci bietul om atunci cand nu iti mai e de folos si asa poti sa ii vinzi casa si sa ii papi banii! Rusine sa ne fie!

      Ștergere
    2. E mai bine la azil,de ce sa ocupe o casa si sa-i certe pe copii? La azil e ca la hotel,socializeaza

      Ștergere
  15. Dumnezeu este in inimile noastre precum este o cintare ce rasuna in biserica Domnului. Ascultati acesta cintare care sa fim uniti in aceeasi credinta. Pe mine ma lasat fara cuvinte si chiar va rog sa ascultati aici https://youtu.be/k0-fq8gwhKI ps: nu sinteti obligati daca nu vreti sa ascultati aceasta
    melodie frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa se deschidă bisericile asta ne dorim și noi cu ardoare.Cu cat țin ușile închise cu atît mai grele urgii vin peste noi.Eu zic așa sa se deschidă bisericile cui i este frica de virus sa stea acasă dar pe mine acesta lipsa de biserica mă făcut să am și mai mult curaj .Și pe timp de război au fost deschise bisericile .Respectam regulile dar nu puteți să ni-l luați pe Dzeu.Miam propus că după ce se deschide bisericile sa reușesc să merg și mai des la biserica adică și în fiecare dimineață.E atît de trist sa auzi clopotele cum bat dimineață și eu să nu pot veni.Precizes că eu sunt religie catolică .Va mulțumesc că ați avut răbdare cu mine.Multumezc și doamnei Maria că ne primește pe blogul dumneaei.Cristos a Înviat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.12 si cand se vor deschide nu o sa mai gasiti timp sa mergeti si o sa va vaicariti iar intruna.

      Ștergere
  17. Ma alaturez la dorinta fierbite de a se deschide pentru credinciosi portile Bisericii. Avem nevoie de Biserica asa ca de aer, de hrana, de lumina. Aici este viata, ocrotirea, nadejdea echilibrului sufletesc, pace si bucuria vietii! Sa fim cu sufletul dornic si Domnul va face posibil aceasta! Cred cu tot sufletul ca daca dorim aceasta El ne va indeplini dorinta inimii...

    RăspundețiȘtergere
  18. acum cateva zile, la radio ROMANIA actualitati, un chestor (general) de politie - parca asa - facea referire NUMAI la ”dati cezarului ce este al cezarului” ! atat am auzit eu. Dar nu avem dreptul - in calitate de fiinte CREATE! - sa nu dam LUI DUMNEZEU CEEA CE ESTE !!! AL LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.00 stii cine a spus asta? Chiar Isus! Asa ca lasa interpretarile trase de par.

      Ștergere
  19. Marioara surioara, la telefon esti pe graba. Ce ne atrage la biserica, rutina duminicala a invierii, ori impartasirea? La toate cultele este rutina pana si la cei fara de. Hristos, aici intrand si pocaitii. Impartasirea este sxhepsisul, nu adunaarea. Discul si. Sfantul. Potir purtat de preot cu el oriunde merge, nu neaparat intre ziduri. Domnului ai este destul un paharut din lemn tinut in maini curate si un disc asezat pe o lespede de piatra, neavand nevoie de ziduri inconjuratoare. Va dau doar un exemplu. Sfantul. Nil. Dorobantu. Cu asta am spus tot. Fara comentarii. Multumesc frumos.
    Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..."Sfantul. Nil. Dorobantu"...De când sfant?!Si cine-i tipul?!Chiar ai spus tot scriind "îi "cu î din a.Cu placere!Pa,pa si ţie.

      Ștergere
    2. 00;27Nu vorbi daca nu știi.Este unul din cei mai mari Sf ai României care avea mari puteri dumnezeiești căpătate printr-o viață cu adevărat de sfânt.Citeste despre el și te vei convinge

      Ștergere
    3. 00.27 ia cu paine! Sa-ti fie rusine ca batjocoresti ce nu cunosti! Iata sfantul adevarat!
      https://www.youtube.com/watch?v=5Jh8b0Zc3pw
      https://www.youtube.com/watch?v=A8I7E6KAWfM

      Ștergere
    4. https://www.youtube.com/watch?v=petZiQozZnU

      Despre Nil Doribantul

      Ștergere
  20. Ma copii, sa va re- amintiti, oare cati dintre noi cei 90 la suta ortodocsi romani ne impartaseam in duminicile invierii. Domnului. Zero,,,1 la suta! Si acuma emitem, aceeasi, pretentii. Asta- i adevarul, ma copii!

    RăspundețiȘtergere
  21. De pasti am pus trei felii de colacel si putin vin intr- un pahar si. L- am chemat pe. Iisus. Hristos. Si. L- am mancat si. L- am baut si m- am saturat.

    RăspundețiȘtergere
  22. Se pare ca in mai si iunie vor fi adevaratele probleme pentru omenire si acestea nu vor fi de la covid sau alt virus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seceta, revolte, clanuri, incendii includiv de padure, accidente, chiar si feroviare, ceartă intre politicieni. Va fi cel mai greu an pentru Romania.

      Ștergere
    2. 11.43 in afara de coronavirus, toate astea le traim mereu in Romania, nimic nou sub soare.

      Ștergere
  23. Sa se faca doua liturghi duminica pt ca biserica sa nu fie aglomerata ,ca sa se poata DESCHIDE BISERICILE. Pt ca pietele sint pline magazinele sint pline de oameni peste tot este un program numai la biserica nu sa dat Liber

    RăspundețiȘtergere
  24. dorim toti deschiderea bisericilor -dar ce te faci cu crestinii care vin bolnavi ,tusesc ,stranuta si se foiesc in toata biserica-unde este constiinta ? ba vin si cu copii mici bolnavi si tipa ca nu poti asculta sf liturghie! astfel e de preferat sa ne uitam la tv -unde este rugaciune vine si DOMNUL CU MAICA SA SI TOTI SFINTII cu ajutor si tamaduire

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma copile, liturghia se facea pe vremuri inainte de rasaritul soarelui cuprinzand si rasaritul, tocmai ca prima grija ori ingrijire a sufletului care locuieste trupul trecator!!! Acuma se face dupa muschii nostrii, si- apoi ai tot aia? Nu, dragii mei. Primul gand al nostru sa ne fie la. Tatal. Ceresc si atentie mare, la. Mama. Cereasca nascuta din. Fiul, precum. Mama din. Fiul asa si. Fiul din. Mama, da din pacate putini din voi pricepeti, dragii de voi. Va iubesc asa cum sunteti. Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  26. Tatal. Ceresc are 33 de fii, primul fiind. Hristos si 33 de
    Fiice, prima fiind. Mama. Fecioara alcatuita din. Tatal. Fiul si. Sfantul. Duh.. Amin. A douasprazecea parte din. Hristos a venit pe pamant in a douazprezecea parte a primei fiice materializate, nu dupa fire pamanteasca nici una nici urmatorul
    Mama. Fecioara a fost dinainte ca manifestare a. Lui. Hristos pe pamant in trupul. Lui
    Iisus tanarul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De curiozotate: de ce religie/confesiune esti, 23.56?

      Ștergere
  27. Deaicea vine sintagma precum. Mama din. Fiul, asa si. Fiul din. Mama. Mancu-va de vii in rai, numa sa intelegeti ma dragii de voi. Va iubesc asa cum sunteti
    Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  28. Templul interior este esenta nu cel de zid. Acesta este inima metaforica a Duhului Sfint .. daca ne referim la eclezia la comunitate simtul colectiv fratia si relatiile curate dintre fratii in Iisus si in Dumnezeu ca fratie a credinciosilor tuturor religiilor aceea da este si ea parte din Dumnezeu care e parte din colectiv si nu treb musai sa stai lipit de altul caci se manifedta si de la distanta in suflet in caracter.
    Legat de Fecioara si identificarea ei doar Ea cu Tatal Fiul si Duhul Sfint cred ca e o eroare o neingelegere sau o explicatie incompleta avind in vedere si restul detaliilor.
    Omul insusi si orice fiinta ingereasca are inlaintru macar arhetipal pe Tatal Fiul si Duhul Sfint.
    Duhul Sfint este reprezentat de Duhul Sfint personal care locuieste in toti in camaruta cea mai de jos si mai dinapoi camarutele fiind cerurile interioare zise in orient chakre si asa vor fi numite si in cunoasterea in tot adevarul a sfintilor Sionului. Crestinatatea ca institutii nu a cercetat toate lucrurile sa pastreze cece bun incepind cu Caballa despre 666 ca numar de om numerologic si alte numere biblice 1260 1290 1335 fiecare cu semnigicatia lor. A cercetat ca sa demonizeze sa ridice ziduri concurentiale sa generalizeze partinitor sa sadeasca ura pina acolo incit nu mai poti propovadui altora nimic crezind ca sint deja toti pierduti. Au cercetat cercetatorii dar Bisericile nu sint inca pregatite nici de ce au gasit ei si cu atit mai putin de tot adevarul promis pe care unii il pretind deja venit prin tainuire de revelatii contrare care vor fi apoi date in vileag.
    Tatal este reprezentat in noi de suflet acela zis spirit caci sufletul acela care trebuie pierdut pt a fi cistigat spiritul e doar partea cu tot cu defecte si posesiuni dispozitii schimbatoare boli conceptii gresite dezinformari etc.
    Fiul reprezinta calitatile spiritului prin care spiritul se manifesta continute grupate pe grupuri in cerurile interioare fiecare alt grup. Daca ai si botezul sfint (adica legatura harica facuta dintre Duhul Sf interior si Duhul Sf divin ) si mai ai si desavirsite toate calitatile din primele 7 camarute interioare stare promisa numita cele 7 Stele celor care vir izbandi atunci prin asta apartii deja Raiului fara alta formalitate sau judecata lucru exprimat si de Iisus cind a spus ca cu nuvinun chip fara desavirsire nu e posibil precum si in referirea la sfintii numiti "martiri" aceia din context care la Judecata deja judeca pe "scaunele de judecata" evident prin harismele justitiare manifestind pe Iisus ca arhetip inclusiv justitiar exprimat prin darea Lui a Judecatii.

    RăspundețiȘtergere
  29. Una din dezinformari este identificarea totalitatii credintelor si cunoasterii de dincolo de cunoasterea oficiala a Bisericii cu new age prin identificarea cu New Age care nu e tot una cu new age fara diacritice.
    Cea cu diacritice este o Asociatie legalizata la notariat strict in scop de promovare mediatica la care au aderat in timp un numar variabil de secte mici culte si asazise biserici unele chiar sataniste ..variabul pt ca unele irs si altele vin in Asociatie in general numarul a variat intre 22 si 24 care este un nr f mic din totalul miillr de fulte ramuri din care doar hibduismul are prste 4000. Islamul 200 etc iar aceste 24 sau 22 sau 20 nu mai stiu cit o mai fi niciodata nu si.au amestecat doctrinele si nu au in plan sa le amestece desi cite unii ar fi sperat ca minoritari.
    new age fara diacritice este o abordare o perceptie (din engleza tradus noua virsta sau noul val) care rezulta din interculturalitatea si intuitia oamenilor dimtiri si revelatii care depasesc doctrina cite unui cult care nu iese din ale lui.
    De ex credinta in reincarnare nu este inca teologizata in crestinism pt ca nici Pavel inca nu aflase in momentul scrierii Scrisorii si asa s.a hotarit Sinodal lt a nu fi sciziuni certuri contradictii care aparusera inca de la inceputuri unii stiind mai multe si putind crede mai multe unii avond si revelatii si proorociri altii nu.
    Dumnezeu i.a revelat si Mariei ca exista totusi reincarnare lucru care putra fi deja corelat cu alte contexte binlice unul din Psalmi si altul din Apocalipsa despre venitea unira zisi prea nedesavirsiti peste miile de ani timp in care nu 8nviaza decit unii desigur dupa perioada invierii tuturor mortilor care este "mai intai" faze despartite de clipita sf Judecatii.
    Sta scris ca in vremurile din urma multi vir citi si cunoasterea va spori inclusiv despre 1290 si 1335 din acelasi context danielic al caror inteles a fost tainuit pt ca poate fi aflat prin studii al tuturir lucrurilor pt a pastra ce e bun acestra avibd legatura ca si nr de om 666 cu semnificatii numerologice din gematria cabalistica care ar fi trebuit cercetara prima de crestini.
    Scrie ca cunoasterea de Domnul ba umple Pamantul asa cum apa marii umple sanul ei. Adica acea cunoastere in tot adevarul abia in viitor va fi indeosebi de la Judecata in colo.
    Aceasta cunoastere in tot adevarul este si ea tot o parte din new age dar fara erorile inerente sau lipsurule care exista in toate vechile religii de pina la religia sfintilor Sionului condusa de Cineva Savaot secondata de Iisus si alti sfinti.

    RăspundețiȘtergere
  30. Oricat de frumos suna ca"Biserica e Inima Duhului" e o erezie.

    A fi inima cuiva inseamna a fi centrul acelei fiinte, a-i da viata, fizic vorbind, dar si in limbaj metaforic. Deci NU, Biserica nu poate fi inima Duhului, fiindca nu e ea cea care ii da viata Lui Dumnezeu, ci invers.

    Ce putem spune e ca DA, Biserica e IN ❤ lui Dumnezeu, e in centrul planului Sau, poate chiar putem spune ca ea e planul Sau.

    NU zic ca ce a vazut omul (imaginea cu Biserica pulsand in mijlocul Treimii), nu e real, dar interpretarea data (ca Biserica e inima Duhului si ca daca biserica fizica nu se deschide harul nu curge, molima nu dispare etc) e clar eronata.

    BISERICA ne reveleaza Inima lui Dumnezeu. Asta da. Dar e cu totul altceva.

    Cat despre cum înlatura Dumnezeu molima, o spune El insusi in multe locuri si nu are legatura cu temple/biserici deschise sau inchise, ci cu convertirea inimilor celor din poporul lui Dumnezeu.
    In 2 Cronici 7, tocmai in contextul in care ii vorbea de Templul Sau pe care Il sfintise si alesese ca sa locuiasca in El, Domnul spune si ca:
    1) vor fi zile cand va ingadui seceta, molime sa vina peste tara
    2) calea de mantuirea de aceste rele nu e Templul in sine unde sa vina sa se roage (desi spune repetat ca El asculta rugaciunile rostite in Templul ce si l-a ales), ci calea de vindecare e convertirea inimilor credinciosilor (nici macar a intregii populatii a tarii):

    "12Domnul S-a arătat lui Solomon noaptea și i-a zis: „Îţi ascult rugăciunea și aleg locul acesta drept casa unde va trebui să Mi se aducă jertfe. 13Când voi închide cerul și nu va fi ploaie, când voi porunci lăcustelor să mănânce ţara, când voi trimite ciuma în poporul Meu, 14dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga și va căuta Faţa Mea, și se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul și-i voi tămădui ţara."

    Templul adevarat din care El asculta rugaciunile, nu e facut de mana de om, cum ii spune Domnul insusi lui David, ci e Insusi FIUL. De aceea vindecarea nu depinde de deschiderea sau nu a cladirilor bisericilor. Daca noi traim ca Biserica (si o facem), daca suntem in El, suntem ascultati oriunde am fi si orice am cere, pentru ca prin trupului Inviat al Domnului ce sade de-a dreapta Tatalui, noi toti suntem in Inima Treimii. DA, noi, cei aflati in El prin credinta suntem în inima Treimii, suntem chiar in centrul Iubirii Lui Dumnezeu, suntem cu Fiul in sanul Tatalui.

    Sa ne ajute Duhul sa fim Biserica vie, ascunsa cu Cristos in Dumnezeu, Biserica ce reflecta clar, fara pete chipul Lui, Biserica ce se lasa curatata, mustrata, trezita, inflacarata, pentru a fi asa cum spune Petru ca ne doreste Tatal: pietre vii ce se construiesc impreuna pe piatra unghiulara care e Cristos. Spre gloria lui Dumnezeu Tatal. Amin.

    RăspundețiȘtergere