marți, 28 aprilie 2020

VINE DOMNUL SI DUMNEZEUL NOSTRU ! IHRISTOS ESTE PE CALE , DE A LUA FIREA OMENEASCA !!!

                  Jesus Christ Pantokrator (Illustration) - Ancient History EncyclopediaCEL CE NE INVITĂ LA ODIHNA SA ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS – Oastea ....

                                        28 Aprilie 2020,ora 4,33 !

                              Hristos a Inviat,dragii mei !

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o Lumina aurie,orbitor de stralucitoare,Lumina pe care eu o vedeam cu ochii inchisi ,desi eram treaza,dar nu simteam nevoia ca sa deschid ochii mei,deoarece,vedeam IMPARATIA Lui DUMNEZEU .
Il vedeam in faţa mea, in faţa ochilor mei inchisi cu,care vad mai bine decat cu ei deschisi,Il vedeam pe Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos,care,arata ca in Iconitele de mai sus.
Mnatuitorul nu era nici vesel ,dar nici trist.Ci era foarte hotarat in cele toate cate mi le graia, in expresia Chipului Său dumnezeiesc.
Iata ce-mi spunea IISUS HRISTOS ,Mantuitorul sufletelor noastre:
             "Iata,Hristos sunt!
             Hristos sunt pe cale,aicea !
Si Il vedeam imbracat cu vesminte rosii si albastre,tinand la pieptul Său SFANTA si dumnezeiasca Evanghelie.
Apoi Domnul continua:
             Iata, Hristos sunt! Sunt pe cale de a lua firea omeneasca !"
Dragii mei,chiar daca ochii mei inchisi priveau la Domnul, lacrimile au inceput sa-mi curga de bucurie.Totul a durat pana la 5-7 secunde.
               CEL CE NE INVITĂ LA ODIHNA SA ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS – Oastea ....
Lumina aurie,orbitor de stralucitoare Il cuprinde pe DOMNUL IISUS HRISTOS si dispare in urmatoarea clipa.
Eu am deschis ochii mei plini de lacrimi de bucurie,si asa pe intuneric,la lumina palmelor mele,o lumina verde ca de smarald,am scris toate cate mi s-a aratat si mi s-a grait de DOMNUL si DUMNEZEUL nostru IISUS HRISTOS.
Stiu,de ani de zile scriu de VENIREA Sa in Noul Său Ierusalim, dar iata ca, pe zi ce trece Venirea Lui Iisus Hristos este tot mai aproape.
Pas cu pas, Mantuitorul ne pregateste pentru VENIREA Sa in ROMANIA DUHULUI SFANT.
Asadar,cei care scriu si ne spun noua(cativa) ca IISUS s-ar fi nascut si asteapta sa faca 33 de ani, sunt intr-o mare inselare.Sa nu credeti niciodata asa ceva! Iisus nu se va mai naste a doua oara! Iisus va veni pe pămant romanesc,asa precum S-a inaltat de pe Muntele Maslinilor in vazul tuturor Apostolilor Săi.
Acolo Sus in CERURI dragilor, IISUS HRISTOS se pregateste sa ia firea omeneasca si sa coboare pe norii Cerului atunci cand ,nimeni nu va sti,dar toata suflarea pamanteasca Il va vedea.
Iisus Hristos nu se va pogorâ in ascuns,ci se va pogorâ din CER intru intreaga stralucire si slava a Sa,insotit fiind de Sfintii Săi Ingeri.
IISUS HRISTOS nu va ingadui celor care conduc in acest moment intreaga omenire, ca sa fim umiliti, prigoniti si batjocoriti precum a fost EL in cele 40 de zile pana la INVIEREA SA.
De cand e lumea si pămantul,nimeni,absolut nimeni pana in zilele noastre,nu a indraznit sa inchida pentru credinciosi BISERICILE Sale! Acum insa, a venit clipa Adevarului Duhului Sfant.
             Goblen de diamante - Maica Domnului - 7cutii.com
Sa nu deznadajduim dragilor ! Sa credem in CUVANTUL MANTUITORULUI HRISTOS,sa credem cu toata fiinta noastra că,toate cate ni s-a promis noua de Sus,toate se vor implini.
Sa ne bucuram cu totii dragilor si sa-L rugam pe IISUS HRISTOS ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit ,cu voie sau fara de voie si sa -I marturisim iubirea noastra, cazand in genunchi in faţa Sfintei Sale Icoane si asa sa graim:
         "Doamne Iisuse Hristoase,vino Te rugam in inimile noastre,in sufletele noastre,in casa noastra si in Noul Tău Ierusalim -Romania Adevarului Duhului Sfant,că la Tine si la Prea Curata Fecioara Maria ne este toata nadejdea si iubirea,toata speranta ca ne vei salva din hăul ce parca ,ne tot absoarbe in fiecare clipa ,in fiecare zi!Amin!
                         Cu dragoste,Maria.

P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

63 de comentarii:

  1. Doamne miluiește și ne iartă nouă păcatele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:45Sa nu va va inselati!Înainte de venirea Domnului va veni Antihristul care va imita pe Domnul,deci rugați - va că sa nu fiți înșelați!

      Ștergere
    2. 12:43, Subscriu....

      Ștergere
  2. Ma copii, in momentul marii incercari ne- a iertat toate greselile trecute, prezente si viitoare, da sa nu le mai facem, ca iar. Ii batem piroane. Noi nu ne- am satura sa fim pironiti fara numar? Si mai suntem oare vrednici sa-. L intampinam?

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte mare veste ne dati D-na Maria,Dumnezeu sa va binecuvinteze,sa binecuvinteze tara ,poporul Roman!Sa ne pregatim cu toti prin rugaciuni catre Mantuitorul Nostru drag si scump!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. pai vine si ia firea umnana ca populatia e dependenta de net de sisteme automatizate...vom deveni roboti, vom accepta cipul si vom avea parti de corp metalice pentru ac omul din carne si oase nu va rezista radiatiilor emise de antene...adio umanitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricine accepta cipul sau nu respecta Toate Poruncile si Sabatele Sambetei,pecetii adevarate a Lui Dumnezeu,iar cand greseste sau pacatuieste nu vrea sa se pocaiasca va ajunge in lacul de foc vesnic sau in chinurile vesnice!

      Ștergere
    2. Valentin Stefan Popescu28 aprilie 2020, 14:37
      Oricine accepta cipul sau nu respecta Toate Poruncile si Sabatele Sambetei,pecetii adevarate a Lui Dumnezeu,iar cand greseste sau pacatuieste nu vrea sa se pocaiasca va ajunge in lacul de foc vesnic sau in chinurile vesnice!

      FALS
      sambetele sunt ZERO , ca IISUS A INVIAT duminica. Cine respecta sambetele IL TINE PE IISUS IN MORMINT SI NU CREDE IN INVIERE , DECI E MINCINOS SI MORT VIU... este IN IAD si acum si in viitor DACA va metine CREDINTE IUDAICE care NU MANTUIESC, ci CONDAMNA PE VECI. SUNT BLESTEMATI cei care tin legea veche SI SUB BLESTEM raman...
      Mai studiaza....

      RETINE :
      INVIEREA LUI IISUS HRISTOS ESTE DUMINICA

      Ștergere
    3. Tu esti zero pt si prin ceea ce afirmi!Domnul Iisus Hristos a spus clar ca nu a venit sa modifice Legea ci sa implineasca tot si cat va fi Cerul si Pamantul nu va trece nici o litera din Lege!Nu sunt credinte iudaice,Sabatul Adevarat al Sambetei este pt toata lumea,fie iudei,crestini,musulmani,chinezi,rusi,greci,etc!Sunt sub blestem toti cei ce incalca Legea si nu vor sa se pocaiasca,nu cei ce tin Legea!Cei ce tin Legea sunt sub binecuvantare!Ca sa ajungi la invierea vietii,nu a osandei,trebuie sa tii Legea cu Sabatul,pt ca Domnul Iisus Hristos a tinut Sabatul si in mormant!Duminica e optionala,sau alta zi,Sambata e obligatorie pt ca e 4 a porunca din Legea ccelor 10 Porunci Dumnezeiesti!Si tocmai de aceea incepe cu ADU-TI AMINTE,PT CA ANTIHRISTII SI PROFETII MINCINOSI AU MODIFICAT VREMILE SI LEGILE DUMNEZEIESTI;DANDU-SI LEGI LUMESTI,DRACESTI;SUB PRETEXTUL INVIERII DOMNULUI IISUS,SI-AU DAT EI PORUNCILE LOR,DESPRE CARE DUMNEZEU NU LE-A SPUS SA LE TINA,ASTFEL DUC OMENIREA LA PIERZARE VESNICA SA TINA PORUNCILE,LEGILE SI TRADITIILE SI OBICEIURILE LUMESTI SI SA DESFIINTEZE LEGEA LUI DUMNEZEU CARE A SPUS E MAI LESNE SA TREACA CERUL SI PAMANTUL DECAT O LITERA DIN LEGE!Incalcarea unei porunci a Legii Lui Dumnezeu fara pocainta inclusiv a Sabatului Adevarat al Sambetei fara pocainta e semnul fiarei pe suflet,iar microciparea e semnul fiarei pe trup!

      Ștergere
    4. A aparut iar"crestinul" ortodox

      Ștergere

    5. Valentin Stefan Popescu29 aprilie 2020, 10:45

      IARA NU STII SFANTA SCRIPTURA

      PUNE MINA PE CARTE CA ESTI ZERO la capitolul credinta. ZEROOOO( si scrierile tale stau la baza acestui zero, daca cumva te simti jignit).
      Si ia sa vedem SFANTA SCRIPTURA ce SPUNE: Adu-ti aminte ISRAELEEEEEE, adica pentru tine si restul : VOI NU SUNTETI ISRAEL. NU AI CE SA ITI ADUCI AMINTE ca NU AI FOST, NU ESTI SI NU VEI FI DIN NEAMUL LUI ISRAEL. LEGEA NU TI-A FOST DATA TIE SI NICI URMASILOR TAI. Vrei si versetele CA SA VEZI sau ma crezi pe cuvint??? (nu de alta dar daca iti dau si versetele iti adincesc chinul iadului). Legea PRIN Moise, nu legea LUI Moise( ca nu e facuta de El) NU SE APLICA NIMANUI. SAMBETELE NU EXISTA decat pentru ISRAELITI (CA NU LE VENISE MANTUITORUL ).La VENIREA MANTUITORULUI, ZIUA ESTE DUMINICA ( ZIUA INVIERII). SI EI VOR FI CONVERTITI cand se vor umple locurile NEAMURILOR, la CRESINISMUL ORTODOX, adica la BISERICA DREPTEI CREDINTE .Vrei si versetele sau ma crezi pe cuvant??? (E pasajul cu '' impietrirea inimii'' lui Israel PINA LA O VREME ...)
      Cand va spun CA HABAR NU AVETI, credeti-ma pe cuvint CA ORICAND SI LA ORICE ORA DIN ZI SI DIN NOAPTE( aplic alt indemn din psalmi) VA ARAT CA NU ATI CITIT SFINTA SCRIPTURA...

      CAT DESPRE CER SI PAMANT SI LEGE e alta TREABA si sigur nu o intelegi PENTRU CA NU AI BOTEZUL DUHULUI SFANT al DREPTEI CREDINTE. ACOLO VORBESTE despre CER SI PAMANT ca nu vor trece,adica LEGEA RAMINE doar pentru ELE. Alt PASAJ SPUNE CLAR:"Cerul si pamintul VOR TRECE, dar CUVINTELE MELE nu vor trece" spunea DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, CARE A INVIAT DUMINICA ...

      PS: Zici ca sunt pe timpul lui Pavel cand IUDAIZANTII incercau sa impuna legea la crestini (CITESTE EPISTOLELE LUI PAVEL catre GALATENI si acolo vezi CREDINTA TA INSELATOARE). SCRIPTURA A TRAIT acestea INCA DE LA INCEPUTUL FORMARII BISERICII APOSTOLICE A DREPTEI CREDINTE( ORTODOXA).Crede-ma ca nu ai nici o sansa de izbanda CU PROSTIILE TALE. Sunt aici pentru oricine care doreste SA MA COMBATA dar SA FIE BINE PREGATIT sau isi asuma UMILINTA PUBLICA, daca continua... SA INCEAPA DISTRACTIA ca daca NU CITITI SFANTA SCRIPTURA unde aveti TOATE DETALIILE atunci APILIC IN DIRECT spre caderea sau ridicarea multora.
      DUHUL SFANT AL SFINTEI SCRIPTURI A APARAT SCRIERILE SFINTE, stati VOI LINISTITI ca VEGHEAZA dupa cum am spus si va arat ORICAND CA SUNTETI PROFETI MINCINOSI. UN PROFET ADEVARAT, intai STIE SFANTA SCRIPTURA, APOI DACA E CAZUL o APROFUNDEAZA si o imparte LA RESTUL.( alta data detalii despre cuvantul "profet", ca oricum la voi NU SE APLICA. SUNTETI banali oameni cu iz de spiritualitate si MANDRIE de cunoscatori. Luati la bani marunti sunteti zero). Pentru mine e o joaca de copii sa discut cu voi.
      CITESTE TOATE EPISTOLELE LUI PAVEL ca ''bataliile tale'' AU MAI FOST si la altii SI SUNT DEJA EXPLICATE in SFANTA SCRIPTURA IN DETALIU. De asta nici nu am nevoie sa ma gindesc prea mult pentru voi CA SUNTETI LA NIVELUL CRESEI in credinta si hraniti cu lapte. HRANA TARE nu e pentru voi. E mult pina a va hrani cu cea tare, copilasi.







      Ștergere
    6. C.O., mă întreb cine ești cu adevărat, stilul tău e inconfundabil...P.S. Dar știu că uneori postai linkuri cu muzică bună.

      Ștergere
    7. Anonim1 mai 2020, 21:44
      C.O., mă întreb cine ești cu adevărat, stilul tău e inconfundabil...P.S. Dar știu că uneori postai linkuri cu muzică bună.


      https://www.youtube.com/watch?v=vQjOJLJs4us

      Ștergere
    8. Anonim1 mai 2020, 21:44
      C.O., mă întreb cine ești cu adevărat, stilul tău e inconfundabil...P.S. Dar știu că uneori postai linkuri cu muzică bună.


      https://www.youtube.com/watch?v=vQjOJLJs4us

      Ștergere
    9. Răscolitor... Și mie îmi place Cedry2k. Mulțumesc, C.O.

      Ștergere
  5. În doi ani multe companii vor avea mai mulţi roboţi software decât oameni în activităţile de back office. „Un robot poate face teoretic munca a cinci oameni. Poate lucra 24 de ore, 365 de zile, nu bea cafea, nu merge la toaletă, nu face erori şi realizează orice activitate cu 20-30% mai repede decât un om“

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt sigura ca un motiv pentru care Domnul Isus Hristos ne-a ales tara noastra este ca suntem oameni mai buni, sufletisti , calzi si nu am ocupat, asuprit, furat sau umilit alte popoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai intai va veni antihristul final inseland si ducand la pierzare vesnica aproape intreaga umanitate!Domnul Iisus Hristos va veni dupa secerisurile finale si dupa Armaghedon sa judece viii si mortii si sa ne rasplateasca vesnic sau pedepseasca vesnic pe fiecare dupa binele sau si raul pe care l-am facut fiecare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vino isuse te primim cu drag cu pâine și sare noi romania.amin.sarut mâinile tale și picioarele scumpe.mihail 64

    RăspundețiȘtergere
  9. Vino isuse te primim cu drag cu pâine și sare noi romania.amin.sarut mâinile tale și picioarele scumpe.mihail 64.amin.amin

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum a comunicat glasul, cititorul poate sa intelega ca este posibila si o reincarnare. Unde in scriptura spune ca vine cu slava multa pe norii cerului sa judece vii si mortii. Nu este absolut necesar sa vina antihristul inainte.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria, cum asa, am inteles bine ca nepotii dumneavoastra, ambii copii ai fratelui dumneavoastra, aveau probleme cardiovasculare? Pai ce probleme aveau mai exact? Nu le erau cunoscute, nu erau sub tratament? Cum asa, copil la 15 ani a murit de probleme cardiovasculare? Aveau malformatii pe cord, sau ce? Copiii astia, aveau si ei cumva , anumite ,,daruri,, , aveau ceva special pe partea asta a simturilor, va semanau cumva? Niciodata n-ati sesizat nimic iesit din conun, mai deosebit la ei? In viziunile dumneavoastra au aparut vreodata si apropiati de-ai dumneavoastra, legaturi de sange? Sincer, mi se pare putin straniu. Putin mai mult.
    Nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa va judec in vreun fel, Doamne fereste!
    E totusi ciudat, parintii lor traiesc?

    Condoleante, imi pare nespus de rau, si repet mi se pare foarte straniu. Nu cred ca era o persoana alcoolica, nu cred ca exagera cu fumatul, nu se droga...poate baiatul asta care a decedat de curand,sa zicem , putea avea vicii, dar cel de 15 ani?
    De cand ati intrat intre astia, pe la televiziune, ati simtit ceva in neregula? Pentru ca d-na Maria, ceva este un neregula, oamenii nu trebuie si nu mor chiar asa, din senin, si din orice probleme fie ele si cardiovasculare. Se intampla atatea nenorociri pe lumea asta, si credeti-ma nu toate vin de la duhul sfant. Iminpare rau ca oameni sensibili, cu astfel de ,,daruri,, de la Dumnezeu sau de unde or fi ele, nu pot salva vietile unor nevinovati, si nu pot sa le ofere vinovatilor ceea ce ar merita.
    Dumnezeu sa-i aiba in paza pe acesti copii!

    RăspundețiȘtergere
  12. D-na Maria eu v-am spus sa aveti grija cu privire le vedeniile dv, parerea mea e ca dv nu discerneti raul de bine, ati cazut in capcana duhurilor necurate, mai exact in bataia lor de joc. Chiar daca prevestiti anumite evenimente nu sunt de la Dumnezeu, aceste prevestiri adevarate sunt de la satan care nu cauta decat sa smintesca oamenii, si el are acces la informatii viitoare tocmai pt castiga suflete ratacite de partea lui si-a incerca sminteala oamenilor. Dv vedeti vedenia auziti glasul, iar eu am sa va spun mai pe sleau ce se intampla in spatele acestora: Duhurile necurate vazand credinta dv oarba se aduna in jurul dv zicad : ia sa-i zic lui asta ca eu sunt Iisus, si ce voi face, si celelate duhuri incep a rade, unul zice zii ca vei veni pe pamanant, si iarasi incep a rade, altul zice dai sio vedenie, ca sa-ti zica ca esti Iisus, si el iti da sio vedenie si asfel intrati in badjocura duhurilor necurate, ba inca se veselesc mai tare cand le multumiti precum i-ai multumi lui Iisus sau Maicii Domnului. Eu va recomand sa va opriti din a cauta sa profetiti chiar daca ar fi lucrile adevate, nu dv salvati lumea ci Dumnezeu-Tatal, daca El vrea sa o piarda o va pierde. Deci cum am zis opriti-va ca sa nu va pierdeti sufletul, este alegerea dv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fe28 aprilie 2020, 19:06
      Multumesc draga mea,ptr sfaturile tale dar chiar nu am nevoie de ele! Daca tu asa crezi,poti sa cauti ceea ce-ti face placere .

      Ștergere

    2. fe28 aprilie 2020, 19:06 Ai grija de sufletul tau,si nicidecum de-al meu !Sufletul meu este in MAINILE LUI IISUS HRISTOS si ale MAICII DOMNULUI,asadar nu-mi purta mie de grija !

      Ștergere
    3. Eu vā recomand sā vedeti filmul:
      ÎNGERUL RUS.mai ales seria adoua cu episodul doi.

      Ștergere
    4. 21.45 esti sigura???

      Ștergere
    5. fe28 aprilie 2020, 19:06,
      ai perfectă dreptate! Nu trebuie sa fim profeți sau clarvăzători ca să citim Adevarul ce stă scris în Biblie.
      În scrierile Cărții Sfinte se găsește și Adevarul despre cum și unde se va petrece venirea Domnului.
      Întâi venirea Sa neștiută și nevăzută pentru ochii celor mulți, pentru a-i lua pe ai Săi cei puțini și a-i salva din fața celor 7 ani ai Apocalipsei și anticristului care vor veni pe acest pământ (iar vremea aceasta este aproape).
      Apoi, la sfârșitul celor 7 ani ai Apocalipsei venind din nou, la Ierusalim, ca Domn în văzul tuturor din această lume, pentru a judeca vii și morții și a instaura Împărăția Sa pe acest pământ pentru care Dumnezeu L-a hărăzit pe El încă din vremuri pe care noi nici nu ni le putem inagina..

      Eu nu știu cum pot crede unii că știu mai multe decât însuși Mântuitorul a lăsat sa se știe... (iar aici intreb: aveți idee cam câți "profeți" pe lumea aceasta sunt convinși că știu când și unde va fi A Doua Venire a Mântuitorului? Și câte minți slabe duc la smintire cu "profețiile" lor?..)

      Eu imi permit cu umilință să citez doar din Biblie:

      „Învăţătorule”, L-au întrebat ei (ucenicii), „când se vor întâmpla toate aceste lucruri? Şi care va fi semnul când se vor întâmpla aceste lucruri?”

      Iisus a răspuns: „Băgaţi de seamă să nu vă amăgească cineva. Căci vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: ‘Eu sunt Hristosul’ şi ‘Vremea se apropie.’ Să nu mergeţi după ei
      *Mat 24:4; Marc 13:5; Efes 5:6; 2 Tes 2:3;

      Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.
      * Marc 13:32; Fapte 1:7; 1 Tes 5:2; 2 Pet 3:10; ** Zah 14:7;

      Citiți Biblia, aveți grijă de sufletele voastre, și întăriți-vă Credința adevărată. Sunt scrise toare acolo, toate indiciile că vremea este aproape, dar nu e lăsat omului să știe exact când și pentru cine va fi știut. Trăim vremuri de rătăcire, și vor veni unele mai grele, mult mai grele.

      Ștergere
    6. Nu mai fa pe desteptul,biblia spune altceva!

      Ștergere
    7. 07.19 ia spune tu ce „altceva” spune biblia?

      Ștergere
    8. Spune ca oamenii de pe Terra sint copiii unei civilizatii avansate de pe alta planeta: Fii lui Dumnezeu(ET) au facut copii cu fiicele omului( femei de pe Terra). Isus era fiul omului(nascut de o paminteanca),dar si Dumnezeu( dupa tatal sau Yahve,un savant ET)

      Ștergere
  13. S-au infectat peste 3 milioane de persoane si au decedat peste 213000-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai lasa-ne cu statisticile astea mincinoase. Sint mai multi infectati cu gripa si mai putini morti de gripa,90 % au avut alte probleme. Frica omoara,asta urmaresti?

      Ștergere
    2. 23.43 asa le-am spus si eu ca frica si teroarea omoara dar m-au luat peste picior.
      craciun e un fel de televizor ambulant, tine sa ne spuna toate nenorocirile pe care le vede zilnic la tv.

      Ștergere
    3. 12,23 sunt doi crăciun...mai este unul care se semnează crăciun

      Ștergere
    4. 22.27 atunci pe unul o sa-l numim „craciun” si pe celalalt „revelion” ca tot vin ei unul dupa altul aici pe blog. Or fi frati gemeni sau craciun cel autentic are personalitate dubla? :))

      Ștergere
  14. Hristos a înviat din morti cu moartea pre moarte călcând si celor din morminte ,viața daruindule.Hristos a Înviat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria nu pot sa nu plâng la citirea acestui mesaj.
    Plâng de bucurie,plâng de nici eu nu mai stiu,ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne dea sanatate la toți si sa ajungem din nou oameni liberi sa ne putem deplasa liber si sa ne putem duce la casa DOMNULUI Nostru Iisus Hristos.
    Ce pot spune de cât
    VINO DOAMNE IN ROMANIA DUHULUI SFÂNT.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  16. Va urmaresc postarile de cativa ani si ma inspira. Primesc si eu ceva mesaje, slava Domnului nu asa de multe ca dvs., nu as suporta, recunosc ca trebuie sa fii dedicat in intregime unei astfel de misiuni pentru asa ceva. Ceea ce spuneti despre revenirea lui Isus Hristos este adevarat cu mici dar importante amendamente. Momentul venirii acestuia va coincide cu momentul inaltarii pamantului adica a noastra a tuturor, deci intalnirea se va face de fapt pe noul pamant(in eteric), niciodata Hristos nu va mai cobora in materie. Acest moment are legatura deci cu asa zisul ,,Eveniment" de care se tot vorbeste, cu acel. flash solar, cu inversarea polilor magnetici, e clar ca pamantul nu va mai arata la fel dupa producerea acestor momente. Personal prin 2013 inainte de a se manifesta isteria cu asa zisa cometa ISON si despre care s-a spus ca ar fi disparut, am primit un mesaj(in visul constient, asa le primesc eu) in care mi-a aparut ca o nava uriasa in care am vazut chiar si extraterestrii, ce va produce un impact asupra pamantului, moment dupa care personal m-am vazut in alta ipostaza, acea a transformarii prin contopirea cu fiinta superioara, copilul din noi, samanta divina(Christica). Acest lucru mi s-a spus ca se va intampla undeva noaptea, ca hotii(dupa cum apare si prin epistolele lui Pavel parca), iar liderii mondiali sunt destul de bine informati asupra producerii acestui eveniment, lucru care mi-a produs o oarecare frustrare. Acea asa zisa cometa care aparea in acea perioada poate fi privita din nou seara inspre SV, este inconfundabila, eu am asociat-o cu asa zisa planeta Nibiru de care vorbeste si Zecharia Sitchin in cartea sa ,,A 12- planeta", nu am gasit pana acum pe cineva sa-mi dea vreo alta explicatie legat de aceasta puternica lumina. Din pacate lumea de multa vreme nici nu mai urmareste cerul, e mereu cu ochii in telefoanele mobile. Ati pomenit o data intr-unul din mesajele primite, vineri 29, ora 3. Mi s-ar parea un moment potrivit pentru producerea unui astfel de eveniment, se leaga si cu tot ceea ce ni se intampla noua tuturor in momentul de fata si cu alte evenimente care se petrec in toata lumea. Vom vedea, oricum lucrurile au luat o intorsatura clara, multi vorbesc despre faptul ca nu va mai fi nimic de-acum cum a mai fost dar nici nu se da vreo explicatie in acest sens, decat multa propaganda a fricii, etc. Sa fiti sanatoasa, Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Stati acasa!!! Ia uite ce virus aici avem:https://www.dantanasa.ro/victorie-nesperata-a-separatistilor-statutul-de-autonomie-al-tinutului-secuiesc-adoptat-de-camera-deputatilor/
    Si stati ca asta nu e tot.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cineva a scris 2022 marea finala ce vrea să insemne ca in 2022 asa vie iisus hristos?

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce inteleg eu din mesajul asta e ca Iisus urmeaza sa se nasca pe Pamant , asta inseamna ca mai avem de asteptat cel putin 33 de ani pana ajunge la deplina maturitate ca sa ne judece sau asa ceva. Deci, fratilor, daca mesajul e real, mai aveti de asteptat pana sa fiti judecat sau mantuiti. Care dintre voi veti fi alesi intre cei 144 000? Maria nu se pune ca ea e direct aleasa. Oare Masinca, craciun, foxy, unknown, ok, apis, maria handic? Cine stie? Va doresc succes la mantuiala!

    RăspundețiȘtergere
  20. „Învăţătorule”, L-au întrebat ei (ucenicii), „când se vor întâmpla toate aceste lucruri? Şi care va fi semnul când se vor întâmpla aceste lucruri?”

    Iisus a răspuns: „Băgaţi de seamă să nu vă amăgească cineva. Căci vor veni mulţi în Numele Meu şi vor zice: ‘Eu sunt Hristosul’ şi ‘Vremea se apropie.’ Să nu mergeţi după ei
    *Mat 24:4; Marc 13:5; Efes 5:6; 2 Tes 2:3;

    Citiți Biblia, aveți grijă de sufletele voastre, și întăriți-vă Credința adevărată. Sunt scrise toare acolo, toate indiciile că vremea este aproape, dar nu e lăsat omului să știe exact când și pentru cine va fi știut. Trăim vremuri de rătăcire, și vor veni unele mai grele, mult mai grele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când veţi auzi de războaie şi de răscoale, să nu vă înspăimântaţi, pentru că întâi trebuie să se întâmple aceste lucruri *(vezi tensiunile din Orientul Mijlociu si tensiunile sociale din lumea libera)* Dar sfârşitul nu va fi îndată.”
      „Apoi ”, le-a zis El, „un neam se va scula împotriva altui neam şi o împărăţie, împotriva altei împărăţii *(conflicte economice, politice si militare in lumea sfâșiată de interese)*.
      * Mat 24:7;
      Pe alocuri vor fi mari cutremure de pământ, foamete şi ciumi *(vezi pandemia de Coronavirus si posibilele ei urmari)*, vor fi arătări înspăimântătoare şi semne mari în cer *(vezi anomaliile produse de "incalzirea globală")*

      Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor *(vezi schimbarile climatice, furtunile tot mai dese din ultimii ani)*;
      * Mat 24:29; Marc 13:24; 2 Pet 3:10; 2 Pet 3:12;
      Oamenii îşi vor da sufletul de groază în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ, căci puterile cerurilor vor fi clătinate *(e vorba de scaderea credinței, ateism, si propaganda progresistă și neo-marxista)*.
      * Mat 24:29;

      Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie.” *(aici e îndemnul adresat celor puțini rămași neclintiți în credință, și salvarea lor inainte de anii Apocalipsei)*

      *Apoi Iisus le-a spus o pildă:* „Vedeţi smochinul şi toţi copacii.
      Când înfrunzesc şi-i vedeţi, voi singuri cunoaşteţi că de acum vara este aproape.
      Tot aşa, când veţi vedea întâmplându-se aceste lucruri, să ştiţi că Împărăţia lui Dumnezeu este aproape.
      Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta până când se vor împlini toate aceste lucruri.
      Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
      Luaţi seama la voi înşivă, ca nu cumva să vi se îngreuieze inimile cu îmbuibare de mâncare şi băutură şi cu îngrijorările vieţii acesteia, şi astfel ziua aceea să vină fără veste asupra voastră.
      *(este vorba despre ziua "Răpirii Bisericii" ce precede Apocalipsa ca o salvare pentru cei puțini, rămași în credință)*
      Căci ziua aceea va veni ca un laţ peste toţi cei ce locuiesc pe toată faţa pământului.
      Vegheaţi dar în tot timpul şi rugaţi-vă, ca să aveţi putere să scăpaţi de toate lucrurile acestea care se vor întâmpla şi să staţi în picioare înaintea Fiului omului.

      Ștergere
    2. Cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întâmpla şi la venirea Fiului omului. În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau şi beau, se însurau şi se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie şi n-au ştiut nimic, până când a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi la venirea Fiului omului.
      Atunci , din doi bărbaţi care vor fi la câmp, unul va fi luat şi altul va fi lăsat. 
      Din două femei care vor măcina la moară, una va fi luată şi alta va fi lăsată. 
      Vegheaţi dar , pentru că nu ştiţi în ce zi va veni Domnul vostru.
      * Mat 25:13; Marc 13:33; Luca 21:36;

      Să ştiţi că, dacă ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte va veni hoţul, ar veghea şi n-ar lăsa să-i spargă casa.
      * Luca 12:39; 1 Tes 5:2; 2 Pet 3:10; Apoc 3:3; Apoc 16:15;

      De aceea, şi voi fiţi gata; căci Fiul omului va veni în ceasul în care nu vă gândiţi.
      Mat 25:13; 1 Tes 5:6;

      Despre vremea celor 7 ani de Necaz sunt scrise toate in Apocalipsa Sfantului Ioan, toate judecățile care vor veni timp de 7 ani peste această lume lăsată temelnic in mâna anticristului și a profetului mincinos.
      Și cum va fi în final Venirea Domnului.
      Doamne ajută!

      Ștergere
  21. Si cu Prunca 7 cum ramine,nu ati mai zis de 3 ani nimic de ea!!!Sau nu se mai naste?

    RăspundețiȘtergere
  22. Si cu Prunca 7 cum ramine,nu ati mai zis de 3 ani nimic de ea!!!Sau nu se mai naste?Va veni ca o sulita....etc..

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamna Maria cand Iisus va veni oamenii il vor primi cu bratele deschise si il vor pretui? Sau se va intampla ca si in trecut? Ca oamenii sa il supuna la anumite suferinte? Mi as dori ca raspunsul dumneavoastra sa fie unul povitiv va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  24. Cum adică sa ia firea omeneaca? Pai Domnul Iisus Hristos este și Dumnezeu și Om în același timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo in IMPARATIA SA,IISUS HRISTOS este DUH DUMNEZEIESC !Este INSUSI DUMNEZEU! Ca sa vina pe pămant,trebuie sa ia firea omeneasca,asa precum S-a si urcat la CER,acum 2000 de ani ! Adica,sa aib trup din carne si oase,dar in acelasi timp sa fie si DUMNEZEU si OM!

      Ștergere
    2. Ai dreptate Relu,Domnul Iisus Hristos este si Dumnezeu si Om,nu are nevoie de o noua intrupare pt ca la Inaltare s-a inaltat cu Trupul Sau Prea Sfant!

      Ștergere
    3. Dar ați spus că o să coboare pe norii cerului...iar acum aflu alt ceva...

      Ștergere
  25. Buna dimineata d-na Maria,

    Va urmaresc Blog-ul de multi ani (cam de prin 2014) si stiu ca aveti multe postari in care ati scris ca inainte de a doua venire a lui Iisus, se va naste Prunca Sapte. A trecut ceva timp de cand nu ne-ati mai spus nimic de acesta Prunca cu numele de Sapte.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 aprilie 2020, 08:58
      Toate se vor adeveri la timpul oranduit de DOMNUL ! Si cu PRUNCA SAPTE !!!

      Ștergere
    2. 10.08 nu inteleg ce este cu prunca sapte? De unde si pana unde se numeste sapte si nu are un nume omenesc? Parca e inventata de extraterestri.

      Ștergere
    3. In Scrierile Sf Parinti, zice ca A doua Venire a Mantuitorului si Judecata va avea loc noaptea la miezul noptii in Valea lui Iosafat...completati dstra care stiti mai multe despre acest fapt...

      Ștergere