marți, 28 aprilie 2020

O LUMANARE APRINSA SI UN "OBIECT "ACOPERIT !

                                                    Ce este lumânarea și candela | Ortodoxia.md.

                                                Hristos a Inviat,dragilor !

În aceasta noapte ,mai precis pe la 1,25 ,in timp ce scriam aici pe Blog, mi se arata un loc gol acoperit cu ceva,iar in faţa acestui loc acoperit ,vad o lumanare normala, o lumanare aprinsa.
Flacara lumanarii, pâlpâia usor ,asa precum ar fi fost supusa unei adieri de vant.
Aud un glas care striga tare asa:
             "Felicitari !
              Felicitari !"
Dragii mei, de obicei lumanarile aprinse ne cam ingrijoreaza.Iata insa, că acum avem o alta lumanare aprinsa in faţa a ceva acoperit, ca si cu o patura.
Oare sa fi spus acel glas Felicitari, pentru moartea a ceva ce a facut si face rau omenirii?
Sa fie oare COVID19 cel mort,cel invins pentru care am primit felicitari?Nu stiu;vom vedea cu totii la momentul potrivit.
        Pâna atunci insa, sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi,iar sufletul si inima sa ne fie pline de Iubire si recunostinta.
                                     Cu dragoste,Maria.


16 comentarii:

  1. Este vorba de un ritual satanistic, lumina lumanarii fiind nelipsita in riualul de sacrificiu si de,, illuminare", asadar ATENTIE mare la ASASINATE OAMENI POLITICI, PRESEDINTII TRUMP, PUTIN, KIM JONG UN, al INDIEI, CHINEI, BRAZILIEI cat si personalitati culturale :actori de la Holywood, jurnalisti sau chiar oameni obisnuiti cu IQ peste medie VOR FI TINTA RITUALULUI SATANISTIC DE SACRIFICARE de catre ,,elitele" iudeeo-masonice..
    Evenimentele sunt in DESFASURARE...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa-i sacrifice pe ei? Sunt ai lor. Ei sacrifică pruncuți, oameni curați...Toata istoria au practicat ritualuri de sacrificiu. Acum, cu atat mai mult, pentru ca stiu ca pe pamant sunt multi copii " cu stea in frunte", ca sa ma exprim ca in basmele romanesti.
      Istoria se repetă pana in cele mai mici amanunte. Oamenii Lui Dumnezeu fac mult bine in jurul lor, oamenii satanei sunt la polul opus

      Ștergere
  2. Doamne Ajuta doamna Maria sa se duca aceasta molima.
    Va doresc o zi binecuvântată tuturor românilor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere

    RăspundețiȘtergere
  3. Covidoizii la atac !!!!!🤣🤣🤣

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/04/28/revolta-generala-dupa-aparitia-unor-poze-se-cere-interventia-bisericii-ortodoxe/

    RăspundețiȘtergere
  4. Covidiotii la atac!!!

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/04/28/revolta-generala-dupa-aparitia-unor-poze-se-cere-interventia-bisericii-ortodoxe/

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil e dictatorul din Coreea de Nord care se zvoneste ca e mort sau bolnav dar tinut la secret dupa obiceiurile comuniste pina la stabilirea noului CONDUCATOR suprem-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Se va duce coronavirusul așa cum se va duce și actualul guvern. Majoritatea parlamentară legitimă în urma votului din 2016 au anunțat că după 15 mai vor depune moțiune de cenzură împotriva guvernului tiran. Actualul guvern va fi alungat de la guvernare cu tot cu minciunile plătite din presă și cu sondajele lor mincinoase prin care speră să își atenueze căderea în cap. Oricum psd mulțumește pnl care în trei luni le-au dat înapoi procentele pierdute în trei ani. În rest nimeni nu a reușit să facă vreo brânză cu sondaje mincinoase sau creând realități false în timp ce realitatea din teren este dezastruoasă. Realitatea este că pnl este în cădere, pierde procente și împreună cu ei pierde și președintele un lucru foarte bun deoarece pericolul cel mare era ca acest partid anti-românesc care a transformat poliția în braț SS să prindă patru ani în guvern și să radă România. Mă amuză clonele lui Gobels, cartianu, oreste și rareș care în disperarea lor crează incidente cu Ungaria sperând ca astfel să aprindă în naivi spiritul patriotard sau compară dictatura din Rusia și China cu dictatura din România. Dictatura lui Putin, opozanții lui dispar, dictatura din România oamenii sunt împinși spre sinucidere de amenzile date după cheful forțelor de opresiune. Amenzile enorme și felul cum sunt date au fost special gândite spre a lichida oamenii. Mi se pare criminal să comparăm dictarura din Rusia și China cu cea din România, că mori împușcat în cap sau injectat tot moarte este. Majoritatea parlamentară este obligată să ne scape de pnl care nu respectă nici cele mai minime drepturi ale omului și o spune cineva care a votat pnl și Iohannis dar nu o va mai face vreodată. Pnl Iohannis, dictatură, abuzuri, amenzi, bătăi, rasism, dictatură în toată splendoarea ei bine parfumată cu UE, democrație gargară, ștreang îmblănit. După transporturile de slugi sparangheliști acum se organizează trenurile foamei spre Mauthausen-Gusen Austria. Se pare că Munca te face liber în aceaste vremuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De abuzurile din 10 august 2018 nu pomeniti nimic.
      Daca aveam presedinte din partea PSD si un guvern PSD sunteti convins ca nimeni nu pleca la munca in vestul europei?
      Din cate mi a duc aminte cel mai mare numar de romani care au parasit Romania a fost 2018. Oare cine guverna Romania atunci?

      Ștergere
    2. Atunci nu existau ordonanțe militare care ar fi putut fi încălcate...

      Ștergere
    3. 15.11 PSD e sfant aici pe blog. Indiferent cate crime savarseste!
      Dintr-o pensie speciala, de exemplu, Maria Handic si-ar fi asigurat medicamentele si lemnele pe viata si n-ar mai fi cersit pe aici vesnic, desi i-a votat cu buna credinta.

      Ștergere
  7. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/peste-200-de-romani-care-lucreaza-la-un-abator-din-germania-infectati-cu-coronavirus-precizari-mae-1298861

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 12:56 nici tu nu crezi când afirmi că ai votat PNL și pe Iohannis!😂 Din cauză că ai votat tot timpul PSD nu reușești să vezi că România a început să fie devalizata începând cu anul 1990 !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu inteleg de ce o lumanare aprinsa poate ingrijora.Eu aprind tot timpul lumanari pentru a ne lumina viata, sufletul , nu , nu inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu care ar putea sa fie intelesul dar o sa vedem in viitor
    daca ar fi sa presupun un lucru fericit ar fi revenirea la viata a lui Cineva dar cu alt trup desigur mitaculos si identic fata de cel deja ajuns moaste in socriu acoperit cu o pinza cel mai probabil rosie.
    Invierea va avea loc ca miracol teofanic in Romania Bucovina in cerc f restrins dar va pleca apoi imediat in Israel unde a doua zi va vesti fiind si ziua cintarilor in Sion etc
    Despre aceasta ridicare din Bucovina mai exact in Stanceni satul lui Gr.Lese care a promit o revelatie dar fara detalii despre o viitoare minune in sat. Vor fi de fata doar o mina de femei din ceata Sionului deja formata.
    Profetia Vangai despre ridicarea din Bucovina in nici o versiune de pe net larg mediatizate nu a fost scrisa niciodata integral de femeia care avea sarcina sa anunte in 2005.
    Dar anuntarea catre el sau rudelor lui pt reamintire nu se referea la identitatra ridicata care nu are nevoie de nici o rramintire cum nu a avut nici data trecuta Iisus ci la identitatea care trebuia sa ramina secreta a unul om cu misiune zis intro profetie rusa "profetul pacatos" (in curs de despatimire) autorul unicei talmaciri corecte a Apocalipsei presarata cu profetii si revelatii inclusiv despre trecut. Atunci era perioada de acumulare a informatiilor ajutat de Dumnezeu si trimisi ajutoare. In 2010 cartea a fost terminata avind semnatura a doi autori asa cum se si preciza in cea rusa ca e ajutat si de alt profet.
    Dar pt ca ea contine si datele darii in vileag si alte adevaruri inca necanonice nu poate fi mediatizata decit dupa ziua Cibtarilor in Sion zi in care Dumnezeu insusi trebuie sa faca darea in vilrag si nu oameni precum grecul danielic oricit de Patriarh ar fi.
    Un sfint rus ierarh care totusi ulterior a scris si el o talmacire desigur una pt cei multi nescrisi fara darea in vileag fara toate revelatiile secretizate de Biserici etc ei bine a discutat anterior si consemnat pe tema acestei profetii ruse cu un diacon profetind in plus ca potrivnicii lui se vor lega de faptul ca nu era sfint ca sa il defaimeze (atac la persoana pt atacul subiectului jurnalistic vb) si nu se vor smeri (Dumnezeu lucreaza si prin oamenii mici ca sa smereasca pe cei mari) astfel ei vor fi prinsi in capcana intinsa celor mindrii nescrisi.
    Partinirea lor va fi evidenta si va vadi inca o data intregul mod de abordare nedreapta asupra adevarului religios pt cine are ochi sa vada..
    Talmacirea sfintului se va vedea e facuta sa nu se potriveasca cu realitatea concreta ci doar cu asteptarile dar pt fanatici nici nu va conta..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baba Vanga a spus nepoatei să aducă mesajul ei chiar celui sfânt născut în România și dacă nu poate ,să dea mesajul celor din apropierea lui. CE NU INTELEG E CA DACĂ DATA DE NASTERE E 24 IANUARIE 2005 NEPOATA BABEI VANGA NU AVEA CUM SA DUCĂ UN MESAJ UNUI NOU NĂSCUT!

      Ștergere