luni, 20 aprilie 2020

ELVETIA ! ÎN ELVETIA NU MAI E VIRUS ! A TERMINAT PANICILE !


    fotografia ta de profil, Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, floare.
Stam acasa!!!
Stam acasa si vom scapa de Coronavirus !!!
Sa ne spalam cat mai des pe maini ,cu apa si cu mult sapun!
Sa mai avem puţina rabdare,si viata noastra va reveni la normal !!!    
                                       
                  19 Aprilie 2020,ora 16,23 !

                      Hristos a Inviat ,dragii mei,

În aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog ,aud un glas care, da o veste minunata pentru ELVETIA!
Iata ce spunea un alt glas, mai intai:
                  "Înca nu vom scapa de virus!
Dar un alt glas extrem de ferm,adauga asa:
                 Nu mai este virus, nici in Elvetia!
               Elvetia a terminat panicile!"
Iata dragii mei, o veste cu adevarat buna !
După cum ati observat,Mesajul este asa:
                      Nu mai este virus, nici in Elvetia!
Deci,CORONAVIRUSUL va pleca si din alte tari dar si din Elvetia.
Sa mai avem putintica rabdare si vom scapa noi cu bine si de acest Coronavirus  care ,aproape ca ne-a pus la pămant pe toti,iar pe o parte din cei dragi noua ,i-a bagat in pămant,din nefericire.
                           Cu dragoste,Maria.
P.S
                                                              Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 



Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 





54 de comentarii:

  1. Elvetia a terminat panicile pentru ca fabrica hidroclorochina care se ia preventiv contra Coronavirusului.
    Elvetia a furnizat aceiasi substanta activa fabricii de la Iasi care in saptamina asta incepe sa produca 2 milioane de doze,iar la Cluj cu acelasi scop incepe productia unui Antiviral.
    Uite ca Turcu moldoveanul de la sanatate,din Husiul orasul lui Zelea Codreanu,Face ceea ce sibienii Costache si Iohannis trebuiau sa faca acum trei luni.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo...dl Craciun mie imi place de dvs ca dati informatii foarte pertinente...chiar daca este o persoana care va ataca aici pe blog sa nu renuntati si dvs sa ne mai scrieti...sanatate multa va doresc....

      Ștergere
    2. Vai de capul vostru ca nu vi-l folositi deloc! 17.31 si 10.33. Infornatiile sunt la indemana oricui, cautati-le inainte sa luati de bun tot ce spune obsedatul craciun,

      Ștergere
    3. Nu va suparati,dar d-nul.Craciun este o persoana bine informata! Doamne ajuta d-le Craciun,citesc cu placere postarile dumneavoastra! Maria H

      Ștergere
    4. 22.13 rau faci! De aia esti in situatia in care esti! Faci alegeri gresite.
      Iti plac rautatile si jignirile lui? Nu cred! Dar iti place PSD-ul.

      Ștergere
    5. 00.11 ai grija că-ți urmează și ție o "situație" care ar putea fi mai catastrofică decât a doamnei Maria H...dece vrei sa obligi pe cineva să gândească că tine??? Doar cei cu bani multi și fara suflet contează pentru tine...

      Ștergere
  2. In ZURICH, ELVETIA isi are sediul o ORGANIZATIE SUBVERSIVA SATANiSTA ILLUMINATA, care dispune de fonduri colosale, si care finanteaza SCHIMBARILE CLIMATICE, CHEMTRAILS, NOUA PANDEMIE CORONAVIRUS, SCHIMBARI DE GUVERNE si ASASINATE POLITICE si introducerea TEHNOLOGIEI 5G si a MICROCIPARII UMANE.
    Printre adeptii acestei societati sataniste SUBVERSIVE se afla VATICAN impreuna cu Papa BERGOLIO, NEO NAZUSTII din CIA si ARGENTINA, PERU si CHILE, o serie de GUVERNATORI DIN STATELE UNITE precum CUOMO din statul NEW YORK si Neo marxistii din GERMANIA si liberalii gnoimii din ISRAEL si SUA...
    EVENIMENTELE sunt in DESFASURARE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat.Tot acolo este si sediul Bancii Reglementelor Internationale care administreaza toti banii acestei planete!!!Niste sefi de-acolo il tin in brate pe iudeo-masonul Isarescu...

      Ștergere
    2. Nu stiu exact,in ce zuar am citit ca,d-ba.Merkel vrea sa microcipeze populatia! Maria H

      Ștergere
    3. 22.16 da, cred ca pe tine te viza!

      Ștergere
    4. 00.11 in mod sigur te viza pe tine, să-ți fie rușine milionarule !!!!

      Ștergere
  3. Un scandal monstru îl așteaptă pe ministrul Nelu Tătaru în urma unei investigații și a unor înregistrări realizate de jurnaliștii de la „Bună Ziua Iași”. 

    Pe scurt, investigația i-a dus pe ziariști la o farmacie a firmei lui Tătaru, unde o sursă le-a dezvăluit două aspecte: se vând măști la un preț foarte mare și, al doilea, se vând fără factură! Mai mult, jurnaliștii au postat în acest sens o înregistrare video, cu ”camera ascunsă”.
    Jurnaliștii au pornit de la o situație concretă: în timp ce în cea mai mare parte a farmaciilor din România există o lipsă acută de măşti, iar cererea este foarte mare, ”speculanţii profită de disperarea oamenilor şi au umflat preţurile la mănuşi şi măşti!”.
    Ceea ce ar mai trebui adăugat este că sunt informații că multe importuri și revânzări de măști și mănuși la suprapreț sunt făcute prin firme ale unor membri PNL.
     Revenind la scandalul zilei BZI atrage atenția a faptului grav: ”unul dintre aceşti speculanţi este chiar ministrul Sănătăţii, Nelu „Apendicită” Tătaru”.
    ”Soţia acestuia are o farmacie în Huşi, Crataegus Pharma, iar aici măştile se vând la preţul de 15 lei (când la toate farmaciile o mască nu costă mai mult de 5-6 lei, iar pe emag sau Altex, o mască are valoarea de 3,5-4 lei)”, scrie BZI, completând că ”preţurile au fost şi mai mari, o mască vânzându-se chiar şi cu 18 lei la farmacia lui Nelu Tătaru”.Ziariștii întreabă, firesc, ”cum de majoritatea farmaciilor din România nu au măşti la vânzare, iar taman la Huşi, în farmacia deţinută de soţia ministrului Sănătăţii exista stocuri întregi de măşti la vânzare?”.
    Dar, partea cea mai dură a articolului este o filmare făcută cu camera ascunsă care, scriu cei de la BZI, ”dovedeşte faptul că la farmacia lui Nelu Tătaru o mască se vinde la preţul de 15 lei, iar farmacista refuza să elibereze bon fiscal”.Iată dialogul care se aude din filmarea postată de BZI, ar fi discuţia între un client și o farmacista de la farmacia citată, din Huşi, judeţul Vaslui.Client: Daţi-mi o cutie de paracetamol! Măşti, aveţi?Farmacista: Da, 15 lei.Client: Îmi puteţi da şi un bon?Farmacista: Pe măşti nu am cum. Numai pe paracetamol. Deci chiar nu am cum.Client: Mai daţi-mi încă două măşti!Farmacista: Îmi pare rău, chiar nu am cum să vă dau bon.Client: Mulţumesc, la revedere!
    ”După aceste dezvăluiri, ar trebui ca premierul Ludovic Orban să-l demită pe ministrul Sănătăţii, Nelu „Apendicită” Tătaru!”, scriu cei de la BZI, care formulează și o ipoteză incendiară: ”Sau cu banii din vânzarea de măşti la suprapreţ şi fără bon fiscal va fi cumpărată şi tăcerea premierului Ludovic Orban şi a preşedintelui Klaus Iohannis?”.
    Desigur, este de așteptat acum replica ministrului și chiar a premierului, pentru că acuzațiile sunt extrem de grave. Sperăm ca ele să se dovedească doar interpretări eronate, conjuncturale, pentru că demiterea ministrului Sănătății, în plină ”Stare de urgență” pentru pandemie, ar fi un șoc imens. Ne referim la demiterea pentru acuzații gen ”speculă” și ”evaziune fiscală”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08.40-Ce treaba are el cu farmacia sotiei? Raspunderea penala nu este colectiva si nu are de-a face cu certificatul de casatorie. Ce usor sunteti de ametit de cap!
      Ce va mai place sa vorbiti fara sa aveti cunostinte de Drept! Cum de va pricepeti voi la toate, n-o sa-mi dau seama niciodata!

      Ștergere
    2. Acum doua luni în urma mi-am cumpărat măști din farmacia Polisano-SB la prețul de 0,50lei/buc.Deci,despre ce vb.5-6 lei/buc.vi se pare ieften, e specula în toată regula. Prețul unei măști de unica folosință, în mod normal, e infim!!!

      Ștergere
  4. 'Saracii' de sibieni ,nu au putut sa faca acum trei lunii aprovizionarea cu materiale pentru ca erau preocupati cu Naveta ,dar au dat lovitura cu sparanghelul doamnei Merchel,BANII ,BANII,Banii..
    ''Saraci'' cu Duhul,normal daca gindul lor e doar la BANII,Banii, Banii si inca in Euro..

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.antena3.ro/actualitate/social/bataie-in-plina-strada-la-sacele-a-fost-nevoie-de-interventia-politistilor-567325.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Dintre toți, ministru sănătății se pare a fi cu creier, restul să iasă ei în evidență.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK este un adevărat creier face speculă cu măști chirurgicale. Le vinde prin farmacia soției fără bon fiscal și la suprapreț. Face parte din lupta acestui creier pentru a își umple conturile cu bani pe timp de pandemie. Păi de ce crezi că au dat ei ordonanță militară ca să fure bani și să instituie o dictatură nazistă.

      Ștergere
    2. 16.19 de unde ai luat „informatia”, de la Romania tv? Tot aia care spunea ca ministrul Vela a murit intr-un accident de avion?

      Ștergere
    3. https://youtu.be/aIyJYSQKxyY

      Ce planuri are ministrul cu bătrâni...contra cost...bătrânii își vor plăti cazarea

      Ștergere
    4. 02.07 vezi ca ai indus lumea in eroare? Nu ministru a venit cu planul acela oribil ci slujitorul ciumei rosii, pe nume Strainu-Cercel.
      Acum vedeti cum ar fi fost sa fie PSD la putere?

      Ștergere
    5. 17.36.Are foarte mare legătură! farmacista daca nu avea "spate" pe ministrul sănătății nu și-ar fi permis să facă ceia ce face postacule platit!!!că ști și tu asta dar banii te interesează și pe tine...

      Ștergere
  7. Sint dator un miel ca l-am 'botezat 'gresindu-i numele ministrului moldovean al sanatatii Tataru cel din Husi -unde autoritatile tin ascuns mormintul lui Zelea Codreanu primul luptator anticoruptie roman, impuscind in public un prefect corupt,fapt pentru care a fost si el asasinat in inchisoare in loc sa-i faca o statuie si sa-l foloseasca pentru turism. -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai craciune, tu esti legionar? De ce lauzi un conducator al legionarilor? Ai grija ca este ilegal ce faci si poti sa provoci inchiderea blogului.
      NU ai voie sa promovezi astfel de lucruri.

      https://ziarulromanesc.net/stiri-romania/atenie-la-ce-postai-mesajele-antisemite-i-legionare-din-mediul-online-sunt-monitorizate/

      Ștergere
  8. Sint dator un miel ca l-am 'botezat 'gresindu-i numele ministrului moldovean al sanatatii Tataru cel din Husi -unde autoritatile tin ascuns mormintul lui Zelea Codreanu primul luptator anticoruptie roman care a impuscat in public un prefect corupt,fapt pentru care a fost si el asasinat in inchisoare in loc sa-i faca o statuie si sa-l foloseasca pentru turism. -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jidanii l-au lichidat pe Codreanu,ca si pe marele Eminescu si multi alti patrioti ai nostri...

      Ștergere
  9. Romania nu este Elvetia. Are alte "prioritati"

    RăspundețiȘtergere
  10. Elvetia are 204 cazuri de noi infectati doar azi, pana la ora asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am crezut că acest ministru are ceva în cap dar, m-am înșelat. Ce am auzit adineauri m-a blocat, se vrea ca toți cu 65+ să fie carantinați dece? Nu mai poate manipula pe restul cu experiență mai puțină? Urmează copiii care nu se pot opune etc. Oameni buni rugațivă. Dzeu care știe tot nu ne va lasă pradă satanei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:30- asta este proiectul lui Strainu Cerecel. Am spus corect, da este proiect! Batranii nu vor fi carantinati 3 luni, nu vor fi scosi de familii. Tu chiar nu vezi ca in proportie de 75% mor batrani? Tu nu pricepi ca masurile astea sunt pentru a-i proteja? Tu nu pricepi ca noi, cei care avem parinti in viata, vrem ca ei sa traiasca?!!!
      P.S. Eu mi-am izolat parintii si le-am interzis sa iasa din casa de 6 saptamani. Vreau sa traiasca, nu sa aiba o inmormantare fara slujba normala, fara sa respect datinile stramosesti cand ii duc la mormant!

      Ștergere
    2. Nu mai au banii pentru pensiile speciale de sute de milioane pe luna si-atunci trebuie eliminati batranii!Cum vor reusi caci sunt aprox.3,5 milioane...

      Ștergere
    3. Se vor organiza lagare de concentrare? Vor fi exterminati?


      Nelu Tătaru a anunțat că Guvernul are în analiză posibilitatea ca persoanele de peste 65 de ani să fie carantinați, după ridicarea stării de urgență. „Ne-am gandit efectiv si la niste metode sa ii ducem intr-un hotel, sa ramana într-o camera cu tot confortul in care sa vina cineva si stea sa aiba grijă de ei. Ne-am gandit si la asta dar rămâne în funcție de evoluție (...) daca trebuie protejati ca nu-si mai gasesc linistea nici in casele lor, atunci aceste spatii le vom gasi in hoteluri”, a spus, la Realitatea PLUS, Nelu Tătaru, pentru ca ulterior să infirme.

      Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a amenințat, luni seara, la România TV, că dacă Guvernul Ludovic Orban îi bagă în carantină pe românii de peste 65 de ani, partidul său va depune o moțiune de cenzură și a avertizat că nu va avea loc niciun scrutin electoral programat, alegeri locale sau parlamentare, dacă o categorie de vârstă va fi carantinată.
      ”Dacă cei de peste 65 de ani vor fi mutați sau carantinați, vom deține o moțiune de cenzură și niciun scrutin electoral nu se va ține, dacă populația României nu se poate prezenta la vot. Eu citesc în cheie electorală, nu electorală.
      Românii nu au de ce să fie duși în carantină, luați din case și mutați în alte case.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

      Ștergere
    4. https://youtu.be/aIyJYSQKxyY

      Ce planuri are ministrul cu bătrâni

      Ștergere
    5. Doamne Dumnezeule! Dar ce guvern are Romania??? Credeam că nazismul a dispărut odată cu dispariția lui Hitler dar se pare că mai sunt urmași de-ai lui???

      Ștergere
    6. 17.43 ce minte ai tu? crezi cumva că-i duce să-i protejeze? mai degrabă ai duce să-i omoare cu zile, găsesc ei metode pentru asta chiar dacă-i pune in hoteluri le otrăvește mâncarea, apa, medicamente etc.etc. Aceștia care conduc după faptele pe care vede toată lumea că le fac sunt niste satane! Dumnezeu să-i judece după faptele lor.

      Ștergere
  12. Chiar dacă se va termina la alții la noi va mai dura că doar ce a început să le placă unora situația. Nu cred să își strângă așa repede fuhrerul uniformele naziste împărțite . Mai ales că doctor Mengele doar ce pune bazele unui lăgăruț unde să adune circa trei milioane de trecuți peste 65 de ani să îi exorcizeze până iese din ei corona. Nesimțiții nici nu vor să îmi cumpere maștile fără bon lasă că la următoarea ordonanță îi sperii și le bag obligația ca dacă depistez vreunul pe stradă fără botniță cumpărată de la mine amendă 100.000 de euro. Că doar este dictatură militară și facem ce vrem în capul ăstora îi amendam cu amenzi de le luăm casele și le dăm șefului că este colecționar de oase scuze case îi împușcăm îi batem și îi abuzăm că face parte din pachetul de faceri de bine pentru ei instituite de șef.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce bine functioneaza manipularea in Ro, cum isi face un om treaba, jos cu el , imediat se pune in functiune caruselul, omul este denigrat, i se aduc acuzatii (false) este blamat si la cos cu toata cariera sa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.17 exact. Sa fiu dna Maria , eu n-as publica asa ceva caq imi poate interzice blogul pentru raspandite de stiri false, doar suntem in stare de urgenta.

      Ștergere
    2. https://youtu.be/aIyJYSQKxyY

      Ascultă și vezi ce zice ministrul lui pește prăjit...

      Ștergere
  14. Ok, omul a dezmintit adineauri la tv aceasta masura, nu a pornit de la dansul, si nu e adevarata. Ar vrea ei sa scape de toti pensionarii dar e bine sa nu sapi niciodata groapa altuia. Imi imaginez a cui minte putea fata o astfel de idee..

    RăspundețiȘtergere
  15. Adrian Streinu Cercel: Bătrânii să fie izolați de familii încă trei luni, iar persoanele cu vârsta între 40-65 de ani, izolate total.
    Printre măsuri se numără separarea bătrânilor de familii pentru o perioadă de trei luni şi izolarea totală a persoanelor din categoria de vârstă 40 - 65 de ani, „în cazul activităţilor de serviciu neesenţiale pentru funcţionarea în caz de pandemie”.
    Sursa este site.ul Antena3.ro

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa dea Dumnezeu și Maica Domnului sa scăpăm de aceasta pandemie,care a decimat oamenii.
    Este greu pentru cei care suntem in linia întâi numai cu credința și nădejde in Dumnezeu și cu echipament corespunzător vom scapa.
    Cinste tuturor care au grijă de semenii noștri.
    Doamne Ajuta sa scăpăm cu bine.
    Cu mult drag si HRISTOS A INVIAT

    RăspundețiȘtergere
  17. Norvegia aproape a terminat. Grădinițele de astazi s-au redeschis.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va faceti iluzii daca credeti ca s-a terminat cu virusul. Cat timp nu exista vaccin nu se va termina. Vor incepe iar infectarile.

      Ștergere
    2. 01.12 vaccinul sa ti-l faci tu, nu avem nimic impotriva. Virusul asta a omorat mai putin decat gripa de anul trecut. Cat de redus mental poti fi, e intrebare retorica, imi dau seama ca tartacuta nu ajuta, sa crezi pe un b. gates cu vaccinurile, cand el acum cativa ani tipa ca pamantul e suprapopulat si populatia trebuie redusa.

      Ștergere
  18. In Germania adunarile mai mari de 2 persoane interzise iar Merkel spune ca asa trebue,cu exceptia baracilor de romani trimisi de Sparangelul Iohannis-Hurezeanu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.41 sparanghel ai tu in cap! :))))))))))))))))))))))))))))))

      Ștergere
  19. Parca ii pasa cuiva din afara de poporul roman.
    Hai sa fim seriosi.
    Suntem sclavii Europei si nu vede nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  20. Adrian Stretcovski inel , esti o zdre---a pe care ma p-s.
    Ai bagat lumea in panica, vei ramane scris la tradatori, parte spec. la lumanari.

    RăspundețiȘtergere
  21. Okiul und urekea stie toth. Masinca draga.pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.amosnews.ro/david-icke-coronavirus-un-complot-vechi-de-30-de-ani-de-catre-tehnocrati-pentru-distruge-economia

    RăspundețiȘtergere
  23. 15,38 Mai server-ule asa crezi tu?.
    Uite ca la Paleu linga Oradea e o statuie a lui Horty care a omorit mii de romani ,si de asta Alogenii vostri nu se mai pling.-craciun

    RăspundețiȘtergere