sâmbătă, 4 aprilie 2020

INUNDATII EXTREME , INSPRE APUS !


                                                  4 Aprilie 2020,ora 15,32 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus un oras,o localitate in care apa ajungea pana la gatul oamenilor.
Vedeam multa apa maloasa, multi oameni care asteptau sa fie salvati, dar si multi militari,jandarmi si pompieri care,actionau cu dragoste si cu demnitate pentru a-i salva pe bietii oameni aflati la necaz.
Se dezlănțuie urgia! Cod portocaliu de fenomene extreme ...Cod Portocaliu De Inundaţii, EXTINS în şapte Judeţe. AFLĂ Care ....
Prieteni dragi, de parca nu ne-ar fi indeajuns problema cu Coronavirusul ,iata vom auzi si de Inundatii extrem de mari care ,vor pune in mare pericol viata oamenilor.
Unde vor fi sau cand anume vor avea loc ,eu nu stiu a va spune.Ceea ce stiu este faptul ca, trebuie sa ne rugam mai mult,trebuie ca sa fim mai buni  si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
De vom schimba ceva in bine in fiecare dintre noi,tot ce acum ni se pare ca fiind apocaliptic, va disparea ca prin minune.
                                  Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Se topesc zapezile in SUA ...
    Mississippi !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.facebook.com/effrem.berewic/videos/996888713849323/

      Ștergere
  2. Maica Domnului ne va ajuta și acum așa cum ne-ajutat de la inaltarea.sa.la Cerul Sfant..Și Pina în prezent..Dar sa ne rugam..mereu De n-ar fi Maica.Domnului ar lovi mania.lui.Dumnezeu peste noi.ca tare rai ne-am facut

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne ferească Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere de toate necazurile.
    Multa sanatate tuturor si la intreaga lume

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne rugăm sa plouă să oprească coronavirusul. Numai Dumnezeu ne mai poate ajuta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. sa vina extraterestrii!- ca DUMNEZEU ce sa mai faca daca ei sunt ajutorul direct!? -vai de noi

    RăspundețiȘtergere
  6. Scene de Groaza in SUA
    Linga un singur spital din Manhatan 8 camioane pline cu circa 200 morti fiecare si altii impratiati prin parcul din jur fara a le stii numarul,iar in morga oficiala sint stivuiti unul peste ceilalti mortii.
    Si asta e nimic fata de unde e cel mai rau in cartierul Queens.
    Sursa de informatii personala e o asistenta din Manhatan.
    Guvernul face apel la voluntari pe care-i implora sa vina sa ajute pentru ca nu mai pot face fata nici fizic dar nici psihic.
    Nici nu mai pot sa numere sa stie cit sint toti mortii,care se pare ca sint mult mai multi decit cei 1000 raportati oficial in New Yorc-ul care are probleme si cu terenurile si va apela la statele vecine pentru terenuri pentru gropi comune,iar familiile celor ingropati nu vor stii cel mai probabil nici locul de inmormintare.
    Trump spune ca asta e putin fata de ce va urma-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Si preturile alimentelor au crescut corespunzator la noi Dar si mai mult la la New York unde un gratar cu 12 oua a ajuns la 6 Dolari.
    vorba aia ce iau americanii pe Mere ,dau pe Pere-craciun

    RăspundețiȘtergere