sâmbătă, 4 aprilie 2020

MAICA DOMNULUI NE VA AJUTA !!!

 
                                  Cum arată icoana Maicii Domnului - Platytera.

                           4 Aprilie 2020,ora 5,11 !

                                    Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragilor, ma trezeste o lumina alba si foarte starlucitoare,clipa in care ,am in faţa ochilor inchisi un Cer usor inorat,iar in Cer vad o Mare si Sfanta Biserica.
Biserica din Cerul Lui Dumnezeu avea o Turla inalta si stralucitoare, iar in varful Turlei stralucea si mai tare o SFANTA CRUCE.
Vad dragii mei, cum pe Sfanta Cruce s-a asezat o Lumina alba,rotunda ca o minge,o Lumina orbitor de stralucitoare.
In aceasta clipa ,aud un glas care spune cevca tare frumos,divin de frumos.
Citez:
               "O fagaduinta facuta Lui Dumnezeu !
               O fagaduinta,nu vine niciodata singura!
              O fagaduinta dusa pana la capat!
                
Clipă in care,glasul dispare pentru cateva secunde ca apoi sa revina si sa spuna asa:
                "Preliminariile Prejuriului!
Si aud alt glas care implora  pe Maica Lui Dumnezeu ,asa:
                 "Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,lumineaza-ne pe noi in scopurile Tale,Te rugam !"
Moment in care ,vad o Sfanta Icoana a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus pe bratul Său stang.
Vad cum mainile Maicii Domnului se desprind de pe piciorusele Pruncutului Iisus si ies inafara Sfintei Icoane.Mainile Maicii Lui Dumnezeu sunt acum din carne si oase.
                 
                                 România, uneşte-te!: Mihai Eminescu: Rugaciune..

Maica Domnului raspunde Rugaciunii acelui glas, Îi intinde mainile Sale, semn ca l-a auzit,apoi,incep,exact asa precum si le-a desprins din Sfanta Icoana,Maica Domnului le trage usor inapoi, Isi ridica apoi cu mana Sa dreapta pe Pruncutul de pe bratul stang,iL ridica mai sus, după care,si le alipeste de trupsorul din bratele Sale,de Fiul Lui Dumnezeu.
Dragii mei, haideti cu totii ca sa strigam si noi la Maica Prea Curata Fecioara Maria.S-o imploram ca sa auda Rugaciunea noastra si sa ne scoata din acest mare necaz ,care a venit peste intreaga omenire.
Sa cadem in genunchi fratilor, si cu lacrimi fierbinti sa ne rugam asa:
           "Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,nu ne lasa pe noi Fiii Tai ! Miluieste-ne pe noi pacatosii!
Infaptuieste Stapana o Mare Minune, si alunga in pustiu neumblat aceasta molima care a cuprins omenirea.
Roaga-L pe Prea Scump Fiul Tau si Dumnezeul nostru Stapana,roaga-L sa ne deschida nou Sfintele Sale Biserici ,căci nu avem unde sa ne plecam capul si genunchii nostri,nu avem unde sa ne plangem pacatele noastre.
Roaga-L Stapana,asa precum L-ai rugat la Nunta din Cana Galileii cand vinul se terminase,si L-ai rugat ca sa preschimbe apa in vinul cel mai bun pret,roaga-L si acum Maica noastra a tuturor,ca sa ne ierte păcatele noastre si sa faca o Minune ca sa nu mai avem nici molima si nici Sfintele Biserici inchise.
Cu lacrimi fierbinti te rugam Maicuta,nu ne lasa pe noi,căci pierim pe cale.
                .

                                                          Cu iubire,Maria !

30 de comentarii:

  1. Tocmai arata pe Tv cum unei coroane de spini pusa de Craciun anul trecut pe capul unei statui reprezentindu-L pe Iisus intr-o biserica italiana catolica,i-au dat frunzulite si chiar a inflorit.
    Italienii spun ca; E un semn Bun-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. https://m.mediafax.ro/editorialistii/adrian-sarbu-desteptarea-trebuie-sa-repornim-romania-19044412

    RăspundețiȘtergere
  3. Done ajută-ne sa trecem cu bine și cu tărie și credința amin

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ce pot sa spun,este tare greu ce se intampla
    Nu ai cum sa nu plângi,nu ai cum sa nu suferim faptul că de Învierea Domnului nu ne putem duce la Sf. Biserica.
    Maicuta Domnului sa ne apere și să avem pace si liniste in tara noastra si sanatate.
    Va pup si va îmbrățișez cu mult drag
    Si mai sufăr ca imi place sa ma îmbrățișez cu colegi copii,rude simt nevoia de voie bună,sunt un om foarte pozitiv și acum este tare greu.
    BUNUL Dumnezeu sa se îndure de noi fii săi sa scăpăm de aceasta molimă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara! Probabil autoritatile nu vor dori ca oamenii sa ajunga in biserici invocand riscul infectarii cu acest virus. Atunci ar putea sa vina un reprezentant al bisericii(acolo unde este posibil) la oameni acasa pentru a le oferi lumina in noaptea de Inviere. Fiecare enorias instiinteaza telefonic sau pe alta cale preotul paroh din comunitatea din care face parte. Transmite adresa si isi exprima dorinta de a primi lumina sfanta prin plasarea in fata usii/portii a unui scaun pe care se va gasi o lumanare de tip candela pentru a nu exista niciun risc. Pentru a nu se invoca existenta altor riscuri, persoana desemnata sa aduca lumina sfanta, va purta masca si manusi si isi va dezinfecta manusile cu alcool dupa aprinderea fiecarei candele. Reprezentantul bisericii va aprinde candela si dupa ce s-a departat la 3 m de usa/poarta va spune ”Hristos a Inviat!”. Enoriasul va raspunde ”Adevarat a Inviat!” si va lua Lumina sfanta si va plasa candela intr-un loc unde sa nu existe riscul unui incendiu. Toate acestea, sigur daca condiile atmosferice vor fi favorabile. Cred ca aceasta ar fi singura varianta pe care autoritatile locale/nationale ar accepta-o. Doamne ajuta! Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E suficient sa plece lumina din biserica, ca se răspândește repede de la casă la casă,mai ceva decât virusul corona. Lumin a Sfânta e mai puternica decât orice.

      Ștergere
    2. Cata bataie de cap!

      Ștergere
    3. Am inteles de la tv ca anul acesta nu mai aduc LUMINA SFANTA de la Ierusalim.
      Oare ,in Noaptea Invierii putem folosi/sa reaprindem candela de anul trecut cu Lumina Sfanta ?(am pastrat-o)
      O sa intreb preotul

      Ștergere
  6. Da de marea farsa de la. Medjugordje ce se mai aude. Craciune tata?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu de alta, da crezi chiar de chiar in toate minciominunile cacatolice?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:45 nu ai minte. Crezi că dacă s-a întâmplat o minune la catolici s-a întâmplat ca să îi facă în ciudă ortodoxului? Crezi că dacă s-a întâmplat o minune la ortodocși s-a întâmplat ca să îi facă în ciudă catolicului? Minunile de la Dumnezeu vin după credință și faptă nu după apartenența la catolicism sau ortodoxie. Îndrăznește, fiică, credința ta te-a mântuit,i-a spus Iisus acelei femei care s-a vindecat atingându-se de el nu i-a spus mergi la vecinul tău bolnav și fă-i în ciudă că tu te-ai însănătoșit iar el este tot bolnav. Și dacă pe catolic nu îl interesează inventarea unor minuni pentru ortodox și nici pe ortodocși nu îi interesează inventarea unor minuni pentru catolici oare cine ar da fiului său atunci când cere pâine o piatră? Anonim 21:45 atâta timp cât și catolicii și ortodocșii cred în Iisus Hristos cel care a murit pe cruce și apoi a înviat da cred în minunile și ale catolicilor și ale ortodocșilor. Reține credința ta te-a mântuit nu apartenența la catolicism sau ortodoxie.

      Ștergere
    2. 21:45, dar de unde ai tu siguranța asta că minunile din Biserica Catolică sunt minciuni? Nu de alta, dar te faci de râsul curcilor cu astfel de mesaje... hai să spun jalnice!

      Ștergere
    3. Nu exista minuni,tu esti jalnica

      Ștergere
  8. Mai arata ca doctorii de la București s-au infectat de Covid - 19 de la un ruj pe care l-au folosit toate femeile cand au facut fotografii pentru legitimația de serviciu.
    __

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:10, pe asta nu o pot crede. Fiecare femeie stie ca rujul este ceva personal si nu se imprumuta, mai mult e vorba de doctorite. Este o stire falsa. E imposibil.

      Ștergere
  9. Doamna Maria,

    ce părere aveți ca urmează o perioadă cu foarte multe cutremure? Am vazut o perioadă de vreo 2 luni intensă. Urmează si la noi? Eu nu vad acest lucru până in luna octombrie.__




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este bine ca sunt Cutremure mai mici! Abia nu mai vine cel mare,atat de mare! Isi mai pierde din Intensitate.Haideti sa nu ne gandim la CUTREMUR acum! Nu vine inca! Haideti sa scapam de molima asta ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. 23.50 fals! Mai documenteaza-te! Nici macar nu stii sa minti cum trebuie!

      Ștergere
  10. ba da se sfarama FALIILE MICI SI SE POATE INTAMPLA UNUL MAI MARE-nimeni nu-si poate da cu presupusul DUMNEZEU STIE- in fiecare zi sunt cutremure mici-pocneste mobila in case-asadar suntem pe o pojghita subtire

    RăspundețiȘtergere
  11. "AVIZUL-MIRACOLUL-PEDEPSA"
    Aceasta e ordinea "Lucrării" pe care DUMNEZEU TATĂL O ARE PREGĂTITĂ CU LUMEA (și aici vom intra toți indiferent de loc sau credință...

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.facebook.com/effrem.berewic/videos/996888713849323/

    RăspundețiȘtergere
  13. Aveti dreptate anul acesta este cu multe cutremure și boli.
    Sa avem grija la sistemul nervos,se pot intampla multe accidente vasculare sa avem grija sa nu ne supărăm dacă se poate.
    Cu mult drag si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ziua de 06 Aprilie 2020, la ora 05:31:28 (ora locală a României), s-a produs în GREECE un cutremur slab cu magnitudinea ml 4.9, la adâncimea de 60km.

      Ștergere
  14. Medjugorje, Regina Păcii se arată de 40 de ani, în mai 2019 aparițiile sunt recunoscute de Papa. Sa nu disprețuim ajutorul lui Dumnezeu, prin ignoranță, ci smeriți, să spunem "Doamne iartă, ca nu stiu ce spun."

    RăspundețiȘtergere
  15. 2020 este caracterizat prin cuvântul haos.

    RăspundețiȘtergere
  16. Lumina Divina este in noi, in sufletul nostru. Putem ca, atunci când vom aprinde lumânarea, sa îl rugam pe Tatăl Ceresc sa facă ca acea Lumina sa fie Lumina Învierii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Oameni buni, atâta timp cât papa nu o să recunoască, al treilea secret de la Fatima, că Duhul Sfânt este întrupat în materie în România, în anul 1951(dar precizez că nu este anul corect) de Buna Vestire într-un copil de neam latin. Din acel moment România este recunoscută ca Grădina Maicii Domnului! Dar nu cred că papa va recunoaște adevărul. Bine nu o să fie!










    RăspundețiȘtergere