sâmbătă, 4 aprilie 2020

BISERICA LUI HRISTOS , NU ESTE DE VANZARE !!! BAT CLOPOTELE IN CERURI !


                                      4 Februarie 2019,ora 6,22 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata dragii mei, ma trezeste un rasunet dumnezeiesc de frumos,al Clopotelor Bisericii Lui Iisus Hristos.
La biserici vor bate clopotele în semn de solidaritate cu lupta ...Clopotele din bisericile din Moldova vor fi trase zilnic la ora 12:00.

Niciodata nu am mai auzit asa un rasunet divin ,al Clopotelor Lui Dumnezeu.
Nu exista comparatie cu nimic lumesc!
Aud glas care, spune asa:

                  "Acolo-i dimineata !

             .

Şi tot Cerul rasuna ,de dangatul Clopotelor Lui Dumnezeu.
Si asa cum stateam eu in pat,cu ochii inchisi fiind, simt cum o Forta nevazuta imi apuca mâna mea dreapta ,imi aseaza cele 3 degete ca la Rugaciune, mi-o duce la frunte, si astfel ,faceam Sfnta Cruce fara ca eu sa -mi misc cu vointa mâna mea.
Acea Forta nevazuta de  mine,dar simtita de mine,imi facea semnul Sfintei Cruci cu propria-mi mana,apoi ma intreaba:
                "Ai auzit clopotele de la Biserica?
                Le-ai auzit?
In aceasta clipa dragii mei, am in faţa ochilor inchisi,un Cer senin,bleu stralucitor,un Cer care se indrepta spre Rasarit ,acolo unde vedeam ca mai e inca noapte.
Acest Cer divin,urma ca sa acopere Cerul de noapte dinspre Rasarit.
Si rămân uimita la propriu,in clipa in care sufletul meu raspunde acelui glas divin:
              "Da,le-am auzit!
              Este cel mai frumos vis al meu!
Si glasul spune:
            Niciodata vanduta!
          Biserica Lui Hristos si a Prea Curatei Fecioare Maria,niciodata vanduta !"
Apoi dragii mei,toate revin la firescul lumesc,iar eu deschid ochii mei si-mi notez in caietul de suflet care este langa mine, langa pernuta pe care-mi pun capul .
Dragii mei, de-ar fi sa murim pentru Hristos si Maica Domnului ,niciodata sa nu ne lepadam de Credinta,de Biserica Lui Hristos.Asa cum IISUS si-a dat viata pentru noi pacatosii,tot la fel sa ne jertfim si noi la nevoie,numai sa apăram BISERICA CRESTIN ORTODOXA a Lui Hristos.
Este atat de minunat ca sa ne putem pune toata nadejdea,toata speranta si toata Credinta intru Hristos si-n Prea Curata Fecioara Maria,cum nu va puteti inchipui.Atunci cand ne lasam in voia Domnului,nu ne mai este frica de nimeni si de nimic din viata asta pamanteasca.
Sa fim optimisti dragii mei,sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa faca o Minune si tot ce a fost si este rău in lume sa dispara,iar Sfintele Sale Biserici sa straluceasca de Credinta,de Iubire si de Dragoste infinita.Amin!
                              Cu iubire,Maria.



8 comentarii:

  1. În ziua de 04 Aprilie 2020 la ora 13:10:18 (ora locală a României) s-a produs în SERBIA un cutremur slab cu magnitudinea ml 5.2, la adâncimea de 5km.

    Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 93km N de Nis, 141km V de Craiova, 143km SE de Belgrade, 150km SE de Zemun, 180km NE de Pristina, 188km S de Timisoara, 193km NV de Sofia, 212km SE de Novi Sad, 231km S de Arad, 237km V de Pitesti.__

    RăspundețiȘtergere
  2. AFRICA IMPINGE EUROPA-s-au si vazut seismele din ALBANIA, CROATIA si ITALIA-pamantul este in schimbare si noi oamenii odata cu el-DUMNEZEU SI MAICA SA SA APERE SI ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria ce minuni frumoase trăiți.
    Unui om al lui Dumnezeu nu-i mai trebuie nimic lumesc, sufletul lui dorește să fie lângă divinitate precum pruncii lângă mama lor.
    Ce pot sa spun aici cuvintele nu mai au sens.Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa ne ajute sa ajungem din nou la casa lui Sf. La Sf și dumnezeiască Liturghie
    Cu mult drag si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos ne invită Bunul Dumnezeu ca să ne facem Cruce cu mâna, când auzim Clopotele bisericilor, asa făceau si strămoșii noștrii, indiferent de locul în care se aflau. Si acum bisericile sunt pline, pe fiecare loc liber sta câte un Înger a lui Dumnezeu sau Îngerii noștrii păzitori , dacă îi trimitem noi acolo și ne vor aduce cu ei darurile lui Dumnezeu oferite pt noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este doamna Maria niciodată.
    Ma gandesc ca sunt 5-6 ani de când am avut un vis era aievea,vedeam tot in camera am iesit afara,apoi inapoi in casa si priveam pe geam,era totulreal nu stiu sa va explic,în sfârșit eu sunt un om cu frica de cutremure,aici fac o paranteza,au venit la mine in acel vis cu un balon rotund luminos 2 bărbați cu veșminte vrem lungi ,mănescu lărgi si parul taiat până la umeri,parul castani,stiu ca ma urcat in acel balon si am aterizat sus pe un deal mai înalt eram singura nu cu soț,nu cu copil eram singura doar cu ei.
    Au zis stim ca te temi de cutremure de pământ,a luat unul dintre ei mâinile mele in mâinile lui,zice să-ți păstrezi credința ta si sa nu te mai temi,stând cu mâinile a lăsat capul si se uita in sus la cer cu ochi închiși si cu degetele mari lea așezat la încheietura mâinii mele si a stat asa pret de 2-3 minute si acum gata.
    Zice o sa fie un cutremur mare de pământ sa nu te temi da! Am zis bine,și am vazut între Prahova si spre partea de nord parca era un camion nu mai puteai trece mai departe iar blocuri,multe căzute parca erau cutii de chibrit.
    Era vara,ca era iarba verde.
    Stiu ca am zis dar sotul,băiatul nu a raspuns.
    Si uitati ca sotul nu mai este,iar băiatul cu serviciul lui si cu fata la casa lui.
    Sper ca nu v-am plictisit dar sunt multe cai de ati arata Dumnezeu ce vrea si cum vrea sa-ti arate,acum Dumnezeu stie.
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ziua de 05 Aprilie 2020 la ora 22:26:55 (ora locală a României) s-a produs în BULGARIA un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.7, la adâncimea de 10km.

      Ștergere
  6. Si eu am auzit clopote anul trecut dar noaptea,după ora 23,afara batea un vint puternic si am crezut la început ca e ceva care sufla prin niste table prost asezate,dar pe urma mai clar ca si cum sufla prin niste țevi sau tulnice care se auzeau ca multe clopote sau trimbite.A durat mult cam jumate de ora,era așa puternic ca parca era Pastele insa eram sigura ca nu era din lumea asta si as fi vrut sa inregistrez dar tel.îmi era descărcat si nu ma simțeam in stare sa ma mișc sa il pun la încărcat.Mi-am zis sa ma trezesc mai tîrziu ,pe la 3 noaptea am reușit ,vintul bătea la fel de puternic dar acele tulnice nu se mai auzeau.Chiar daca am mai vazut filmulete cu sunete ciudate venite de nicaieri nu semanau.Parca trecuse o biserica pe deasupra...Era cu doua sapt.înainte de referendumul pentru familie,am văzut asta ca pe un semn.

    RăspundețiȘtergere
  7. Niciodata vinduta ..poate avea si un caracter profetic util pt cind majoritatea va trai cu impresia ca a fost tradata de inaltii dregatori incit se vor revolta cu indirjire impotriva lor.

    RăspundețiȘtergere