vineri, 8 februarie 2019

SCUTUL AMERICAN ! VAI DE ROMANIA !


                  8 Februarie 2019,ora 4,17 zori de zi !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi,aud un glas care intreaba :
             
               "Americanii ?
              Americanii nu pleaca !

Iar un alt glas, spune tare dezamagit:

                  Vai de Ţara noastra."

Asa este dragilor!Americanii categoric nu vor renunta la Scutul antiracheta de la Deveselu,iar Rusia va distruge acest Scut antiracheta al americanilor. Dar oare,acest Atac chimic, va fi localizat doar la Deveselu si numai in punctul unde se afla Scutul? Categoric nu !
Din acest motiv a intervenit alt glas  si a grait asa:
                Vai de Ţara noastra.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa apere Romania si pe la Său Popor ales, si sa nu ne lase din Mana Sa cea Atottiitoare si Ocrotitoare.
Fratilor,oricât de grele ar fi vremurile care vin, sa nu deznadajduim niciodata,ci sa ne punem toata viata,toata grija si nadejdea in Prea Sfanta Treime si-n Maica Prea Curata Fecioara Maria. Inima noastra si sufletul nostru sa fie mereu in palma Lui IISUS HRISTOS si sub Aripile ocrotitoare ale Prea Curatei Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.

     P.S.


                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:








           

28 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Lasa ce e bine. Vindeti tot mericanilor si faceti-va slugi.
      asta e in singele romanesc sa fie sluga la stapanul de moment.
      nu are deloc demnitate ,din pacate.

      Ștergere
    2. Vinde tu rusilor si o sa o duci mai bine! Cata minte ai sa spui asemenea prostii! Tradare de tara!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Mihai. Este evident, propaganda rusa care vrea sa induca in populatia din Romania frica, incat populatia sa preseze la ruperea relatiilor cu SUA.
      Nu e prima data cand rusii inunda Romania cu minciuni.
      Scutul de la Deveselu este o arma de aparare. Cat tupeu trebuie sa ai ca atunci cand tu fabrici intruna arme, cand esti o amenintare pentru omenire pe care o poti distruge voit sau accidental, sa pretinzi altora sa-si desfiinteze si o biata arma de aparare pe care o au!
      Ma mir ca un duh a putut sugera asa ceva.

      Ștergere
    2. Mai,voi ganditi? Unde este SUA, si ce .... cauta ei aici? Sa stea in .... la continentul lor. Rusii isi apara tara, si e mare nu gluma, ei nu au baze in alte tari ca jidanii astia de americani, ca sa demostreze ca sunt ei buricul pamantului. Si daca acest scut nu e important, dupa cum zic, atunci de ce l=au facut? De ce nu renunta la el? Ne apara impotriva Iranului? Serios? Tara aceasta ca si toate din orientul apropriat au fost tari prietene ale Romaniei dar nu si a JIDANILOR de AMERICANI. De fapt cu toate tarile din jur am trai in pace pana acum... deci, de ce ne trebuie NATO si scut si americojidani? Asadar, pentru pupatorii in fund a americanilor, duceti=va mah, mergeti mah neodihniti pana la sfarsitul veacurilor, poate poate veti invata sa va pocaiti, si voi si toti care L-au rastignit pe Hristos si Il rastignesc in continuare.

      Ștergere
    3. 19:11FALS!Nu sunt cu nici unii ci cu ceea ce spune Dumnezeu:Apocalipsa -cap.18/2-24.
      "A cazut Babilonul cel mare si a ajuns lacas demonilor,inchisoare tuturor duhurilor necurate si tuturor pasarilor spurcate si urate....."(e vorba de oameni desfranati homosex
      etc.)
      Fecioara Maria(mes.):"Si acum oameni am sa va spun tara blestemata de Dumnezeu, este America ,tara oricaror crime si oricaror
      nelegiuiri ,unde oamenii se duc pt
      bani, ca sa-si piarda sufletul"!

      Ștergere
    4. Oamenii uita un lucru esential : in politica dintre state nu exista prietenii, ci DOAR interese. Deocamdata intre Germania ( ''motorul''UE ) si Rusia exista unele interese comune ( chiar mari interese economice ) si apropieri. Cand au mai fost asemenea ''prietenie'' intre cele doua state, Romania nu s-a simtit prea bine ( istoria se poate repeta ). Nici americanii nu ne iubesc, dar au interese in zona noastra. Si asta ii tine pe rusi mai potoliti fata de noi. Romania , singura, ar fi fost deja rupta in bucati, dar ''dulaii'' nu se inteleg intre ei si asta e norocul nostru ( deocamdata ). Politicienii de la Bucuresti trebuie sa aiba mare grija cum ''joaca toate cartile'' Romaniei, altfel tara se va dezmembra. Deocamdata, ''dragii'' nostri reprezentanti ( guvern, presedintie,parlament ) nu par a fi pregatiti, se cearta pe prostii, orgolii meschine ii macina. Biata tara...PS. Scuze de eventualele greseli de scriere, nu mai am chef sa corectez.)))

      Ștergere
    5. Anonim8 februarie 2019, 22:29 Noi gandim, dar tu TRANSMITI mesajele gastii care spera ca, daca vand tara rusilor, lor li se vor ierta furtisagurile.
      Intrebi ce cauta americanii pe continentul nostru? Daca in al doila razboi mondial ar fi stat pe continentul lor, daca nu i-ar fi ajutat pe rusi si pe vest-europeni, ce s-ar fi ales de ei? Hitler era din Franta pana in Rusia si a trecut prin ei ca prin varza. America i-a salvat, dar se pare ca au uitat. Asa e cu facerea de bine.
      Indirect, transmiti ca asta e continnentul rusilor, deci ei ar fi indreptatiti sa dea iama prin Romania. Bai, tu esti rus, sau roman coada de topor?

      Ștergere
    6. Anonim8 februarie 2019, 22:30 Tu esti tot coada de topor ruseasca, dar ai tupeul sa pui in seama Fecioarei Maria niste minciuni scornitr de propaganda rusa pentru mintile unor prosti. Ma dezgusta lipsa ta de caracter

      Ștergere
    7. Anonim9 februarie 2019, 13:56 Mai tata, tu esti cu treaba pe aici, urmaresti comentarile si ai raspuns pentru fiecare, nu? Esti platit bine, macar? Stii ceva, americanii nu exista ca popor, e o amestecatura de toate natiile condusa de jidani, au o istorie de 300 de ani, plina de toate rautatile posibile facute de iubitori de bani si placeri si de toti urmasii lor. Tu imi spui mie ca urmasii rastignitorilor lui Hristos ne fac noua bine? Mai citeste istorie. Urmareste apoi si stirile si vezi ce de "bine" ne vine noua si la toata lumea de la americani. Si ce bine ii este poporului asta roman dupa 30 de ani de pupat in fund pe americani si europeni, nu-i asa? Macar rusii desi sunt si ei un popor dur si ne-au influentat destul dar sunt crestini ortodocsi si cand doi oameni au acelasi Dumnezeu, va fi pace intre ei, chiar daca politicul are alte idei. Pe ortodocsi intotdeuna ii asculta Dumnezeu in rugaciunea lor. Tu stai tata, cu cine vrei, oricum cu Dumnezeu n-ai tu treaba ca si altii care mai intra pe aici pe blog, dar adu-ti aminte ca vom muri si vom da socoteala pentru fiecare cuvant. Si daca si asta vi se pare gluma, sa vedem cine rade la urma. Dumnezeu n-are pe nimeni de pierdut, dar nici nu face exceptii, rabaturi si invoieli, ce a zis a si facut. Ganditi-va inca o data la consecintele vorbelor voastre!

      Ștergere
    8. De cine se apara rusii, ca doar nu-i ataca nimeni? Numai propaganda rusa si tradare de tara se vede aici pe blog! Coana Marie, de ce nu iei atitudine?

      Ștergere
    9. 20:18, nu ia atitudine. Ii place ... tradarea de tara.

      Ștergere
  3. Deocamdata propaganda intre superputeri pentru a-si justifica noile inarmari si actiuni-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. ASA ESTE DOAMNA MARIA VAI DE ROMANIA!
    NU NE TREBUIA NOUA IN TARA ASA CEVA.
    VA SPUN CA DACS DOAMNE FERESTE ROMANIA VA FI ATACATA NIMENI NU VA VENI S-A O SPRIJINE.
    O S-A ZICEM UNDE SUNT ALIATII NOSTRII?
    ATUNCI O S-A NE DAM SEAMA CA SUNTEM SINGURI PE ACEST PLAN,DAR NU SI IN PLANUL LUI DUMNEZEU.
    CE POT S-A MAI SPUN O S-A VEDEM CE VA FI IN ACESTI 5 ANI SA SPERAM CA DUPA RAU VA VENI SI BINE IN TARA NOASTRA EU TIN SA CRED CU STRASNICIE ACEST LUCRU.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI FACA-SE VOIA LUI DUMNEZEU.
    PLANURILE SUNT ALE LUI PENTRU TOTI.
    MAICA DOMNULUI S-A NE ACOPERE CU SFANTUL SAU ACOPERAMANT.
    AM TRAIT MULTE MINUNI SI DE ACEIA CRED CA DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI NU NE LASA ACEST LUCRU S-A TINEM MINTE.
    BUNUL DUMNEZEU S-A FIE CU NOI CU TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai de Romania de nu l-ar fi avut..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cineva spunea ca viitorul atac probabil la DEVESELU va fi combinat cu cel asupra Bucurestiului dar si in Ardeal in orasul printului de....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Câtă dreptate aveți.....acum 2 ani am visat-o pe bunica mea rusoaică, demult decedata ca urla la mine ca vine războiul...după care am visat avioane de luptă pe cerul Bucurestiului si sirenele urlau ...si curgea sânge de pe frunzele copacilor.. si toți râd de mine, ca de 2 ani le zic...

      Ștergere
  7. Va mai mirati de ce tot mai multi oameni se departeaza de biserica ortodoxa? Asta inseamna pentru voi Dumnezeu si desavarsire, asta ce promoveaza propaganda pro-rusa? Nu pretind ca occidentalii sunt niste ingeri, pentru ca sunt departe de asa ceva, dar rusii prin ceea ce promoveaza sunt mult mai departe decat ceilalti de a fi de incredere si asociati conceptului de "baieti mai buni"! In contextul bine-cunoscutului razboi-hibrid, este foarte usor sa punem la indoiala ideile venite dinspre Rusia sau dinspre simpatizantii ei! Nu e nicio rautate sau rea-credinta in ce spun, nici lipsa de credinta in Dumnezeu sau in Cuvantul lui Dumnezeu, ci o abordare pe care o consider obiectiva, atat cat poate sa fie obiectiv un om simplu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:23Daca vrei Adevarul citeste Apocalipsa:cap.16/12-19.PS.Babilonul--America.

      Ștergere
  8. DOAMNA MARIA ESTE FOARTE GREU PENTRU POLITICA NOASTRA CHIAR IN ACEST MOMENT LEGAT DE GAZELE RUSESTI.
    D-NA DANCILA DUPA PAREREA MEA A LUAT O DECIZIE BUNA PENTRU CA ESTE VORBA DE SUA AICI PE PARTEA CEALALTA GERMANIA CARE ESTE IN UE SI MAI ESTE SI VOINTA UNOR OAMENI DIN POLITICA ROMANIEI CARE CHIAR VREAU SA VAD CE VA FACE.
    DOAMNA MARIA BUNUL DUMNEZEU S-A LE DEA INTELEPCIUNE SI SA VORBEASCA ACEIASI LIMBA PENTRU POPOR.
    S-A LASE ORGOLIILE CA POPORUL ORICUM II VA SANCTIONA LA MOMENTUL POTRIVIT.
    CU MULT DRAG.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum o jumatate de ora la tv s-a spus ca Melescanu informa UE ca suntem amenintati de Rusia.Ieri sirenele din orasele Moldovei urlau in draci.Ce mai spun acum cei care balacareati ca e bine venirea armamentului si a scutului american în România.Mai zicea unul o poveste cu o arma de sub Bucegi de origine extraterestra ar rezolva necazul bolsevic.Pe legea mea bati câmpii omule,poate tunelurile de acolo sa ajute sa ne ascundem ca sobolanii.Ia sa vad acum cum ne-or ajuta extraterestrii ,,buni,, la câte se spun pe multe bloguri de ei de te ia cu vâjâiala de cap.Maria sper ca nu îmi vei cenzura acest mesaj mi-ai mai facut-o.

    RăspundețiȘtergere
  10. " Rusii isi apara tara si e mare, nu gluma ".
    " Davai ceas, davai mosie, Harasho tovarasie".
    Rusia, pericol constant.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rusia va ataca Romania asta este sigur 100%,pana si părintele Arsenie a prezis asta

    RăspundețiȘtergere