miercuri, 6 februarie 2019

CUMPLIT S - A ADEVERIT ! UN BLOC CU 8 ETAJE , S -A PRABUSIT IN ISTANBUL !


                                                    Dragii mei,

Scriam în 15 octombrie 2019,un articol cu titlul :

BLOCURI DĂRÂMATE ,DE PARCA AR FI FOST DIN CARTON !


Iar ce mi s-a aratat in acea noapte de 15 octombrie,din păcate, totul s-a adeverit astazi 6 Februarie 2019,în Istanbul,cand un bloc cu opt etaje s-a prabusit din senin.
Multumesc din suflet unei doamne care, mi-a scris despre aceasta tragedie si mi-a amintit de acest articol pe care ,l-am scris in 15 octombrie 2018.
Dragii mei,de ieri 5 Februarie 2019, nu mai pot publica articolele si pe Google + ,deoarece ,acesta a disparut si a sters si linkurile cu articolele din 2012 pana azi.
Comisia Federala pentru Comert din SUA a angajat procurorul care a obtinut condamnarea la moarte a atacatorului cu bomba din Oklahoma City, pentru a ...
Am primit avertizari in acest sens,dar mi s-a spus ca pana pe 2 aprilie 2019 va ma rezista  Google +,dar vad ca s-au grabit.
Veti gasi articolele pe Blogul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pe pagina oficiala de facebook,precum si pe cea cu linkuri.
Iata dragilor si tragica Informatie:
Acum 3 ore - Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte 15 s-ar afla sub dărâmături după prăbuşirea unui bloc de locuinţe cu opt etaje în cartierul Kartal ...


Acum 5 ore - Cel puţin o persoană a murit şi alte zeci sunt date dispărute sub dărâmături după ce unbloc de locuinţe cu opt etaje s-a prăbuşit la Istanbul, ...
Ați accesat această pagină în data de 06.02.2019.
Iata si articolul meu din 15 octombrie 2019:
      Noapte de 15 Octombrie 2018,ora 22,45!

                             Dragii mei,


În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,am totusi in faţa mea o alta imagine noua,si anume ,una tare ingrijoratoare.

Vedeam dragii mei, cum peretii unui Bloc de locuinte se desfaceau de parca ar fi fost din carton.
                   Imagini pentru CLADIRI DARAMATE.

Vedeam chiar momentul cand ,acesta se dărâma pur si simplu.
Nu vedeam pamantul cutremurandu-se,ci Blocul dezmembrandu-se.
Dragii mei, vom auzi de o asemenea situatie tragica, dar sa nadajduim totusi ca oamenii nu vor fi in locuinte (nu prea multi)in acele momente.Nu stiu daca va fi Cutremur de pămant si blocul se va darama, sau Doamne fereste va fi din cauza vreunei explozii.
Dar orice va fi , sunt sigura ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI îi va ocroti pe Fiii Săi in acele momente.Totul este sa-L chemam in ajutorul nostru in fiecare clipă a vietii noastre.
                                         Cu dragoste,Maria.

Iata Informatia mai pe larg:

.
Cel putin o persoana a murit si alte zeci sunt date disparute sub daramaturi dupa ce un bloc de locuinte cu opt etaje s-a prabusit la Istanbul, relateaza AP.

Potrivit sursei, tragedia s-a întâmplat în cartierul Kartal, situat în partea asiatică a oraşului Istanbul. În clădire locuiau în total 12 familii, au indicat martori.

Nu se ştie deocamdată cauza prăbuşirii, dar unii locuitori au afirmat că au auzit o explozie înainte de prăbuşirea clădirii. La faţa locului au sosit poliţişti, ambulanţe şi pompieri.









Vezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe TwitterVezi imaginea pe Twitter



      Sa ne rugam dragii mei,pentru cei care sunt prinsi sub daramaturi ca sa fie scosi la timp si teferi.
Este o adevarata tragedie ce s-a intamplat !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i ajute pe toti cei de sub daramaturi ,ca sa fie in viata si sa fie scosi la timp.
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.


                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei
Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :
UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !
Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:







6 comentarii:

  1. Destul de rau ce s-a intimplat,dar nu ne putem noi impotrivi. ..

    RăspundețiȘtergere
  2. În Turcia exista si acolo o mafie a constructiilor,care nu au respectat procesul tehnologic folosind nisip necorespunzator la prepararea cimentului.Acest gen de nenorocire a mai fost cu putini ani în urma,si mai este un inconvenient solul lor este mai slab nu este mai dur cum ar trebui.Poate astea or fi si niste plati din vechime se stie de ce tara asta geme de aur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Profetiile, cel putin cele bibilce, se bazeaza pe PRESTIINTA. Aceasta este o calitate pur dumnezeiasca, nici o creatura, duh sau om, nu poate accede la ea., altfel, ce-ar fi facut vrajmasul folosindu-se ea (gandeste-te doar putin–sa fi stiut macar ca se va naste Domnul din Fecioara Maria..)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ştim că există gheena, ştim că există împărăţia cerurilor şi judecata. Să nu credem, dar, în lucruri nebuneşti. De ce, poate stărui cineva, se împlinesc proorocirile ghicitorilor? Se împlinesc pentru că tu crezi în ele. Te-au robit, sunt stăpânii vieţii tale şi o conduc după cum le place.

    RăspundețiȘtergere
  5. "...atunci când omul se obişnuieşte să creadă în aşa-zisa putere a acestor amăgitori, nu face altceva decât să-i ajute să-şi sporească faima; căci dacă nimeni nu dă atenţie profeţiilor care nu se împlinesc, toţi vorbesc de profeţia, una singură, care s-a adeverit vreodată, undeva.

    Dacă au vreo putere să prezică viitorul, adu-i la mine, credinciosul. Şi n-o spun lăudându-mă, căci nu e un lucru de mândrie să scapi de ei. Sunt plin de păcate şi din pricina acestor prezicători nu mă pot arăta cu smerită cugetare. Pe toţi îi voi face de râs, cu harul lui Dumnezeu.



    Adu-l la mine pe vrăjitor şi, dacă are putere să le vadă pe cele viitoare, să-mi spună atunci ce-o să mi se întâmple şi ce are să fie mâine. Dar n-o să-mi spună. Fiindcă mă aflu în puterea împăratului, şi nu în puterea lui. Eu sunt supusul lui Hristos, şi nu supusul lui. Eu stau departe de peşterile şi de ascunzătorile lor, ferite de privirile oamenilor, fiindcă eu sunt ostaş al împăratului meu.”

    RăspundețiȘtergere