miercuri, 18 septembrie 2024

SFINTENIA ROMÂNIEI SI A POPORULUI ROMÂN, VINE DINSPRE APOSTOLI!





                                                   Dragii mei, 

Am scris adeseori despre România noastra.,ca fiind ȚARA SFÂNTĂ si poporul ales de IISUS HRISTOS ,pentru venirea Sa pentru a doua oara pe Pământ.


Un glas dragilor, un glas in aceasta noapte,spunea ceva minunat pentru România si pentru poporul român.
Iata ce spunea glasul:

               ” Dinspre Apostoli, vine sfintenia României si a poporului român .
România ,va fi Noul IERUSALIM!”

Dragii mei, sa nu deznadajduiti niciodata, oricat vă va fi de greu în viață.
Este atât de usor ca sa ne apropiem de Bunul DUMNEZEU si de MĂICUȚA  DOMNULUI,tare usor.
Cele 10 Porunci dumnezeiesti, ne stau ca o oglinda în fața sufletului nostru .
De le vom implini cu dragoste si din dragoste pentru Bunul DUMNEZEU si pentru MAICA DOMNULUI,si față de Aproapele, cu siguranță vom fi prietenii cei mai buni ai Lui Iisus Hristos,si ne vom veseli pentru vesnicie în IMPARATIA Sa. 
Dragilor,sa dam dovada de bunatate,de mila si dragoste fata de semenii nostri si vom primi însutit de la BUNUL DUMNEZEU si de la MĂICUTA DOMNULUI ,numai iubire si tot ce ne calauzeste spre Calea cea bineplacuta Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu, Carora Li se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea,Amin ! 
                                     Cu dragoste,Maria. 

3 comentarii:

  1. Piata bankara occidentala care conduce Lumea ca o piata de Infractori evreu cu actiuni tip Suveica la al 7 lea episod pe Nasul Tv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si evreii lupta pentru Dominatia Mondiala prin distrugerea crestinismului atacind la baza mentalitatile si Familia la baza crestinismului prin idei ateiste din vest unde bisericile sint transformate in baruri si sali de destrabalare Lgibitiste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Analize genetice pe oase din cultura Boian si Gumelnita la Dradanesti-Olt in sudul Carpatilor comparate cu oamenii actuali arata o continuitate de peste 6000 de ani cu romanul actual iar formele geometrice alaturi de Cultura Cucuteni inclusiv vase pictate cu aur si alte metale prelucrate dar arata si preocuparile filozofice si religioae avind in centrul Femeia
    Dar cartile de istorie tinute in intuneric si minciuni-craciun.

    RăspundețiȘtergere