marți, 10 septembrie 2024

SĂ NU AVETI ALŢI DUMNEZEI !!! SĂ NU ŢINEŢI ALŢI DUMNEZEI !


                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas la imperativ care ne graieste asa:

                "Alţi Dumnezei nu se ţine !!!
            Înafară de Dumnezeul vostru si al nostru al tuturor,Acesta se ţine !"

După care dragilor, vad in faţa ochilor mei inchisi,vad  TRONUL ÎMPĂRĂTESC cu PREA SFANTA TREIME si cu MAICA DOMNULUI, inconjurat de multa lumina alba si orbitor de stralucitoare.                  Toate acestea le vedeam intr-un Cer de noapte albastra violet ,intr-un Cer deosebit de frumos.  Părea că acest Cer, a coborât foarte aproape de Pământ ,foarte aproape si de mine.
                          Image result for prea sfanta treime imagini
Dragii mei, cu totii,toata suflarea trebuie sa ne inchinam in DUH si-n ADEVAR,trebuie sa ne inchinam Lui DUMNEZEU TATAL, Lui DUMNEZEU FIUL -IISUS HRISTOS si PREA SFANTULUI Său DUH .
Sa ne inchinam MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA si s-O chemam in ajutorul nostru ,ori de cate ori suntem la necaz si-n suferinta.
Sa multumim fratilor ,sa multumim PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,pentru toate DARURILE DIVINE pe care le revarsa asupra noastra, si neaparat,pentru MINUNEA LUMII intregi de a ne fi ales pe noi, ca Popor român, sa devenim al Doilea Viitor Nou Ierusalim.
Sa respectam si sa implinim cu dragoste PORUNCILE DOMNULUI, si nu in ultimul rand,sa mergem la SFANTA BISERICA, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE acolo unde este mantuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute Mult Prea Milostivul Dumnezeu si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu in fiecare clipă a vietii noastre.
                                        Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Timolul de est ,jumatate de tara, 600 mii locuitori la slujba Papei Francisc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Baragan , Dobrodea si sudul Moldovei sub averizare de ploi astazi cu pina la 40 litri
    Centrul tarii cam ocolitcu putina apa -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Republica Moldova interzice tranzitul pentru cei 30 mii evrei din Israel care voiau sa treaca pe la ei pentru pelerinajul de peste o luna de la Uman -Ukraina pentru neplata taxelor de anul trecut si riscului Razboiului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din lipsa de altceva ai ajuns sa dai citate din biblie. Da ce sa intamplat ti sa stricat clarvizorul ca de o lunga perioada nu ai mai prevestit nimic inafara de vremea pe care o iei de pe telefon si din religie copiind biblia ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca vin evenimente dure si doamna Maria nu vrea sa ne sperie iar oamenii au nevoie de credinta mare-craciun.

      Ștergere
  5. Pas cu Pas excaladare a razboiului
    , ca raspuns la rachetele iraniene primite de Rusia, astazi Ukraina ar primi de la americani acceptul de a lovi cu armele din Sua teritoriul Rusiei in profunzime.

    Azi in o zi simbolica cind se implinesc 23 de ani de la atacul Americii de teroristi musulmani, cu avioanele de pasageri de la 11 septembrie 2001 care urmareau de atunci obiective politice

    Cum declara acum si Rusia de o Noua Ordine Mondiala prin viziunea lor de un Nou Razboi Mondial cu arme Nukleare cu care se pregatesc.
    Inclusiv Nato prin primirea ca membri noi ai Tarilor scandinave care pregatesc buncare din Finlanda, tarile Baltice si Polonia ultima cu cel mai mare procent din pib de 4 la suta pentru aparare din lume.

    Tot azi Elin Musk a lansat racheta sa privata cu un echipaj de 4 oameni la cea mai mare inaltime din spatiu la 1300 km de unde se face si observarea cel mai bine si ampla a rivalilor ca Rusia care are cea mai mare suprafata terestra din lume si mai vrea si teritoriile vecinilor din Ukraina , R Moldova pina in Georgia… deocamdata -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un avertisment pentru frații și surorile noastre din America
    De Melanie. 21 August, 2024
    Mesajul din #146

    Un Mesaj mai lung.
    https://www.blogger.com/blog/post/edit/4409810760146014026/8821139587635980295

    RăspundețiȘtergere
  7. Spuneți-le oamenilor că multe evenimente se întâmplă și vor continua să se întâmple
    Sfântul Ioan Botezătorul. De Valentina Papagna. 29 August 2024
    După Sfânta Liturghie, am mers la Capelă să mă rog. În timp ce îmi spuneam rugăciunile de mulțumire în fața Sfântului Sacrament, inclusiv Laudele Divine, deodată, o persoană sfântă a apărut venind din direcția Cortului.

    El a spus: „Valentina, eu sunt Ioan Botezătorul pe care Biserica Domnului Nostru Iisus îl sărbătorește astăzi peste tot în lume. Domnul Nostru Iisus mă trimite la tine pentru a-ți spune că El este foarte ofensat în lume de omenire. Ei comit și trăiesc în păcate teribile, fără pocăință. Dumnezeu nu mai poate privi acest lucru”.

    „Când am trăit pe pământ, am predicat și le spuneam oamenilor să se pocăiască de păcatele lor rele și să se convertească.”

    „Spuneți-le oamenilor că multe evenimente se întâmplă și vor continua să se întâmple, iar lucrurile se vor înrăutăți. Spuneți-le că trebuie să facem drumul pur și curat pentru ca Domnul să vină.”

    „Când am trăit pe pământ, am făcut tot ce am putut pentru a-L mulțumi pe Domnul nostru, până la punctul de a fi ucisă și decapitată pentru că l-am iubit atât de mult pe Domnul nostru Iisus. Valentina, știi că acum trebuie să faci drumul pur și curat pentru a doua Sa venire. Predică oamenilor și nu-ți fie teamă. Spune-le să se schimbe și să se pocăiască de păcatele lor. Fii curajoasă - toți ne rugăm pentru tine în Rai și toți te iubim.”

    Îți mulțumim, Sfinte Ioan Botezătorul, pentru mesajul tău. Roagă-te pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. E oficial evreul Geoana a inceput din nou candidatura, din partea evreilor, pentru Presedentia Romaniei.
    Acum stim pe unde vor trece si cei 30 ooo de evreii interzisi a trece prin R Moldova , in drum pentru pelerinajul de la inceputul Lunii Octombrie la Umano in Ukraina.

    Mai mult ca sigur prin Romania si Ungaria,
    De aceia evreii kazari au inceput modificarea istoriei estului Ue pentru a pregati psihologic europenii pentru planul din 1899 de creere a Noului Israel in zona Ukrainei si Romaniei. Pentru care kazarii cu masini scumpe iau indemnizatii romanesti de refugiati de razboi chiar cei veniti din Israel mult mai mari ca salariile romanilor.

    Tot asa cum Iohannis a redus in programa scolara Istoria Romaniei si interzis amplasarea statuii lui Avram Iancu pe domeniul public din Sibiu,
    si obliga pe romani sa invete la scoala si pe internet Istoria falsificata a Evreilor inclusiv despre Israel unde Kazarii din Kaucaz se substitue evreilor migratori si fac propaganda cu monumentele antice descoperite ale cananitilor-azi palestiniene ca ar fi monumentele migratorilor evrei in Israel -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bursele europene si cea din Bucuresti scade cu 0, 8 procente urmare a scaderii cu 4,5 procente a productiei auto si a pieselor de schimb si usoara crestere a inflatiei la noi in luna trecuta la 5, 1 procente
    fapt constatat si prin concedieri la Dacia, Wokswagen in Europa
    dar si la Ford si alte marci auto din Sua
    unde cei trei milioane de migranti se mai si servesc cu masinile scumpe tinute de americani in fata caselor
    ca si la noi prin curtile vilelor de nababi de prin jurul Bucurestiului

    In schimb pretul la doza de droguri vindute iefin la gurile de metrou cu doar 7 le dar cu durata putina de actiune,
    dau mare dependenta ca sa ia mai multe doze sintetice cu efecte fatale
    Iar dupa programul electoral al evreului Iohannis
    acum vine evreul Gioana cu Programul Romania Renaste…, poate pentru evreimea Kazara adusa din Ukraina si din Israel -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rusia contraataca puternic in Kursk cu coloane de blindate in flacul sting al ukrainienilor la granita trecind peste riul Seim pe poduri improvizate pentru ca cele vechi erau distruse de ukrainieni.

    La noi la legea discutata in parlament pentru doborirea dronelor rusilo ce trec in Dobrogea in Tulcea si Constanta la sedinta insa lipseste ministrul Apararii Romaniei cu propunerea de lege si alte modificari la legea armelor si munitiilor si mai pe ascuns cu altele inclusiv de mobilizare pentru armata inclusiv a voluntarilor si altor categori de civili si pregatirea populatiei si teritoriului din care inclusiv constructia rapida de drumuri si autostrazi din care si cele 5 poduri peste Prut si doua legaturi de curent de inalta tensiune.

    In America Trump suparat ca milioane si milioane de migranii le maninca americanilor ciinii si pisicile -se referea la haitieni din Ohaio
    iar sindajele evreior o arata pe Kamala cistigaoiare a confruntarii lor de acum 10 ore desi Trump o acuza pe Kamila ca a foet in Ukraina cu 2 zile inainte de invazia Rusiei dar nu a fost in stare sa faca Pace -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ukrainienii critica Romania si Nato ca ar fi urmarit 100km cu F16 de la Navodari o drona ruseasca pina la granita cu Ukraina fara a trage cu tunul de 20 in ea si a o dobori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cutremur mic de 2 asta noapte la ora 3 in Gorj
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iohannis spuneaca azi -comemoreaza succesele sporive ale olimpicilor romani-craciun-

    RăspundețiȘtergere
  14. Blinken azi la Kiev se pare ca decizia a fost luata si transmisa ukrainienilo ca pot lovi Rusia cu rchete cu raza lunga de actiune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine conduce Lumea ?? Emisiune pe Natul Tv la al cincilea episod despre marele banci cu sistemul bancar cu implicarea lui Dalai Lama Chinei Indiei Iranului si Evreilor cu scopul de inarmare si declansarea unui Razboi Nuklear intre marile puteri ca Nato si Rusia pentru a ajunge la un control-monopol total despre care vorbeau si mesajele lui Ion Oglinda
    Confirmat si in Stiri pe Surse care spun intr-un articol ca
    - ne confruntam cu un Razboi Global-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. pt Ion Oglinda-esti ortodox? ca aceste viziuni vin culese de dumneata de pe youtube de la catolici-alti Dumnezei au orientalii China ,India, Japonia etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, încerc, cu puterile limitate și, cu Harul Lui Dumnezeu, să fiu un Creștin.
      Cu Voia și Harul Tatălui Ceresc am ajuns la multe Mănăstiri Ortodoxe și la doi Sfinți Călugări Vizionari (sau cum se spune corect politic din punctul Ortodox de vedere, Văzători cu Sfântul Duh sau Înainte Văzători) în viață.
      Aceste Mesaje le dau mai departe deoarece se împlinesc și, Dumnezeu nu este doar Ortodox, în fapt nu scrie nimic în Biblie că Dumnezeu este Ortodox sau că, doar copilul Ortodox este al Lui.
      În fapt în cărțile Sfinților Părinți nu scrie nimic că Dumnezeu este Ortodox.
      Iată trei dintre Mesajele Tatălui Ceresc:
      - Copii, nu Sunt un Dumnezeu al religiei!
      (Dumnezeu Este Cel Credincios)
      - Au făcut mai multe religii pentru a vă îndepărta de Mine!

      Domnul Iisus Hristos: copii, am să-i iau pe toți din toate religiile, care Mă caută pe Mine, și am să-i aduc la Credință!

      Iubiți de Dumnezeu (din toate religiile), Adevărul este Doar Unul, Dumnezeu. Vă rog să aveți Credință Vie, cum ne transmit Sfinții Părinți și Domnul Savaot al Oștirilor, nu religiozitate sau cred că cred.
      Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți.

      - Creștinismul nu este o religie, Creștinismul Este Fiul Meu, Iisus Hristos!

      Ștergere