sâmbătă, 7 septembrie 2024

DUMNEZEU CUNOASTE GANDUL NOSTRU SI INIMA NOASTRA !


                           Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezeste un glas duios,un glas de pus la rană si care spune asa:
                   "Dumnezeu ştie ce tragem noi aici pe Pămant,dar si ce au tras Părintii nostri!"

Imagini pentru DUMNEZEU.
Da,fratilor ! Asa este ! DUMNEZEU cunoaste si gandul nostru care va fi in secunda urmatoare,peste o zi sau o saptamana,peste o luna sau un an si pentru toata viata noastra.
EL cunoaste inca dinainte de a ne naste,ce urmeaza a se intampla cu noi, ce decizii vom lua.DUMNEZEU stie Tot si Toate,căci EL este CREATORUL a Tot si a Toate,deci,si al nostru.
Sa ne rugam LUI dragii mei,sa-I spunem toata durerea noastra,toata suferinta noastra.
 Sa-I spunem si sa cerem toate cate ne framanta inima si sufletul,si va asigur dragilor, ca vom primi raspuns fara nicio indoiala.
Asa precum vedem toate in jurul nostru,tot la fel IL putem vedea pe BUNUL DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI ,daca avem CREDINTA puternica in suflet, ca EL ne vede,ne aude si ne va ajuta numai după VOIA Sa si nu după VOIA noastra.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI !
                            Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Aurelian Pavelescu presedinte PNTCD discurs -sa iesim la batae -la sumitul Suveranistilor de la Madrid , la care a fist si premierul Hun-gariei Victor Orban.

    Si Rusia se pregateste de bataie
    , a aparaut planul lor desecretizat de pregatirea de atacare a Europei cu 32 lovituri tactice nukleare de pe vasele militare rusesti dar care ar cuprinde si aliatii ei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Era un mesaj vechi cu -Nu ne vinde lui Soros-
    Care a inceput a se implini de cind datoria Romaniei la banii imprumutati de la evrei si kazarii sicari creste anul asta exponential si vine sorocul platirii ei lui Soros in teritorii si resurse ca si in Ukraina,Grecia sau Palestina devenita Israelul Kazarilor.

    Romania era planificata in nord inca din 1899 a deveni cu Ukraina in Noul Israel al Kazarilor,
    dar se pare cinii de rusi nu i-i prea plac pe evrei prin preajma lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Valul de ploi se apropie , autoritățile din nou au fost anunțate, dar sigur vor fi nepregătite_

    RăspundețiȘtergere
  4. Schitul Lacul cu creo 18 chili mari cu calugari romani linga Manastirea greceasca Izvorul Tamaduirii
    aflata pe o vale ingusta cu riu si lac secate acum vara ,aflate sub muntele Athos
    Unde Becali ar fi donat 20 milioane Euro si au angajat pentru lucrari o echipa de pietrari din Sibiu.
    Chiliile din jurul micului schit au dotare cu celule fotovoltaice si generator mare de curent cu motorina iar toamna si iarna cind e apa pe riu au o minihidrocentrala de produs curent.
    Accesul dupa sosirea cu bacul se face numai cu o masina Toiota donata a schitului.
    iar sus pe munte pe poteci cu magari iar intrarea se face cu adeverinte scrise cu cazare si masa gratuita pentru credinciosi cei mai multi cu probleme medicale sau rude care se roaga pentru boli ca cele de Cancer
    Iar sus la Athos cu aprobari de la ministerul guvernului Greciei care dureaza luni de zile pentru obtinerea lor
    Printre manastiri cea mai mare e cea ruseasca dar este si una romaneasca Podromul
    Tot ansamblu de manastiri si muntele asezate linga peninsula Halkidiki de la sud de Salonic oras cu peste un milion locuitori unde este si un monument facut cu mentiunea unui imparat roman geto-dac si pina unde linga irasul Cavala-calul macedonenii se invecinau cu Dacii pina in Muntii Pindului si sudul Albaniei cu lacul Ohrid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tesaliniki -Salinic oras mare dar urit inghesuit cu drumuri si masini mici care arata ca si cele bombardate ale Ukrainei
    cu blocuri cu geamuri sparte ca dupa razboi
    . Orasul o deceptie ,preluat de la imperiul otoman cu turci majoritari pina la primul razboi Mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa cutremurul de miercuri de 3,3 in judetul Arad astazi la 0ra 9 cutremur de 3,8 linga TirguJiu..
    Cutremurele mici au fost toata saptamina si azi la 3 zile dupa faza lunii Intunecate de miercuri dupa calendarul oirtodox ardelenesc
    si dupa doua mesaje ale doamnei Maria de vreo doi ani cu fazele lunii prrpendicula pe harta Romaniei Asta inseamna ca scoarta Romaniei se inalta incet si sigur, tot mai bine decit sa se lase ca in insulele Greciei
    Apropo anul record de calduros in istoria masuratorilor a facut ca Norvegia sa atraga atentia asupra raportarii si pastrarii la frigider a artefactelor istorice descoperite in gheata muntilor care se topeste-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Ukraina foloseste contra rusilor drona Incendiara Dragon care arde cu Termit la 2400 grade pozitiile rusesti ascunse in paduri.

    Circula si pe internet imagini cu astfel de drone care ar sta si la baza incendiilor prin Europa,
    iar la procesul celor 5 rusi din America se vorbeste si de un plan al Rusiei pentru sabotaje in occident -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tirg de antichitati si auto azi la cetatea de peste 1000 de ani a lui Menumorut de la Biharia linga Oradea, printre ele un Cadilac din America-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Alexandru Bologa fara vedere Aur pentru Romania in Franta la paralimpice la Judo

    Si Romania la fotbal tineret sub 21 ani invinde Muntenegru cu 1-0 dupa ca Romania condusa de El-Luce invinsese Cosova cum spun albanezii, nu Cosovo cum spun sirbii si slavii, cu 3-o la Pristina -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Polonia si Lituania pregatesc teritoriu contra unui atac rusesc montind Dinti de Dragon pentru oprirea tancurilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Istoria lumii in gesturi
    In Germania la Reimstein Hun-gurul Viktor Orban a refuzat sa dea mina cu evreul Zelenski premierul Ukrainei pe care l-a lasat sa stea cu mina Intinsa.

    Acelasi lucru a facut si Trump fost presedinte a Americii cind in Sua cu evreul premier al Israelului Netanyahu pe care l-a lasat cu mina intinsa si apoi i-a intors si spatele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe o harta a imperiului Otoman Moldova figureaza cu numele Bogdan -de la Stefan Bogdan,
    Ungaria nu exista
    doar dincolo de nordul Tisei acum Maramuresul de nord si Trans Carpatia figureaza ca Erdel=Ardeal iar Bantul figureaz cu numele Kardica si era pina dincolo de Tisa si Dunarea de vest iar Valahia era si la sudul Dunarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Calaul securist Alexandru Rafila tatal a impuscat pe valea Crisului Alb 29 de oameni si a trimis la puscarie citeva sute de moti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Maramuresul sub flacari iar Marea Neagră va găzdui de acum încolo multe tornade-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  15. O femeie din Buzau folosea ca opritor la use o bucata de chilimbar de un milion de Euro si pradata de hoti de aur ea ramine cu chilimbarul. Care inainte se exploata la mina Strimba din judet craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Trenul electic periurban de la Selimbar spre Sibiu -Vest a trecut de prima formalitate de aprobare, el va folosi calea veche a CFR ului si in final va ajunge pina la Tilisca cam 30km -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Trenul periurban electric al Sibiului va fi un nou model pentru orasele medii de resedinta de judet ale Romaniei.

    va deservi in principal navetisti care lucreaza legind toate platformele industriale ale Sibiului si cartierele de locuinte dar si alte localitati din jur, si usurind circulatia auto a masinilor,

    plasat aproximativ pe aceiasi curba de nivel a luncii riului Cibin si desi initial parea ineficient ,parerea s-a schimbat odata cu cresterea si exteriorizarea platformelor sale industriale in afara orasului.

    El copiaza in principiu functionarea trenurilor din Germania creind o legatura intermodala intre garile nationale pe calea ferata ale oraselor cu trenurile spre cartierele oraselor si platformele industriale
    care probabil in viitorii ani va aduce si o comasare a Administrativa a locailitatilor in preajma resedintelor de judet. Pentru dezvoltare industriala si imobiliara aducind noi terenuri oraselor si o admninistratie unitara.
    Si presupune si investitie in liniile electrice pe care judetul Sibiu nu le are si care va reduce si poluarea in oras si depresiunea Sibiului.
    Planul pentru Sibiu prevede asemanator cu metroul din Cluj care incepe constructia in aceasta luna septembrie, cel putin o ramificatie a trenului local dar de suprafata existenta in gara Turnisor Pentru inceput cu multe linii de triaj dezafectate dupa ce calea CFR si garile Sibiului au devenit secundare prin oprirea transporturilor de marfa ramase pe linia principala mai dreapta pe curba de nivel a Muresului si Trnavei Mari respectiv Deva ,Medias pina la Brasov modernizata pentru cresterea vitezei de circulatie si mai intens circulata cu marfa si cu calatori.

    Astfel multe linii libere din garile Sibiului pot fi folosite pentru trenul periurban electric al navetistilir , copiind modelul german cu legatura intre trenurile nationale si cele interne legate in gari comune de transport si cele pe cartiere ale marilor orase numite in Europa si Tramvaie eletrice pe care Sibiul mai ingesuit nu le mai putea avea. .

    Deci e un substitut de tren-metrou de suprafata pentru metrou subteran mult prea scump pentru orasele mai mici de dimensiunea resedintelor de judet ca Sibiul
    , dar cum au si americanii in orasele vechi si inghesuite ca New Yorkul luat ca model pentru Trenul-metrou asazis aerian de eu de suprafata la ei si suspedate pe piloni.
    Deci investitia arata si recunoaste trecerea oraselor de resedinta de judet ca Sibiul la o noua etapa de dezvoltare asemanotoare cu cea ce pe plan national reprezinta autostrazile si centurile de circulatie auto pentru orasele mai mari , dar mai putin poluante fiind electrice si de transport de calatori in comun si merge in paralel cu costructia centurii de Sud a Sibiului pentru a usura si scoate din oras o parte din circulatia poluanta a autoturismelor
    Cum Timisoara si alte orase termina si dau in folosinta centura auto de sud
    Iar Oradea a mers si mai departe cu eliminarea intersectiilor de suprafata cu tuneluri subterane pentru a nu mai opri circulatia auto poluanta, pentru care au facut drumul din intersectie prin tunel suprapus subteran mai fluent si pe sub liniile de tramvai centrale de linga Crisul Repede de unde a si crescut faima lui Bolojan care a ridicat orasul la alt nivel model pentru celelalte orase romanesti mai mari care ajung la peste 200 mii locuitori-craciun.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. De multe ori, ca sa nu zic in aproape toate cazurile, tot ce este românesc, autohton, e mult mai scump decat produsele de import.
    O fi corect? De ce sa fie jupuiti românii care doresc sa consume produse 100% românești?
    Poate vin unii cu argumentul ca bla, bla, ca ar fi mai bune. Eeeeiiii, nu e chiar asa. Gasim produse inlocuitoare cu mult mai ieftine din import.
    De ce nu i-ati lasat pe români sa guste o branza de oaie sau de capra, un lapte la un pret decent?
    STIATI ca multi români nu isi permit aceste produse de lux si sunt salariati sau pensionari care au muncit intre 35-50 de ani si nu isi permit produsele romanesti mult mediatizate, dar mai scumpe decat aurul???
    Am intalnit foarte multe persoane care nu au gustat niciodata multe din produsele autohtone (atentie! Gustat, nu mancat 100 g de branza de capra / oaie, ce sa mai vorbim de mancat pe saturate?!)!
    Asa ca o mai fi si pedeapsa divina pentru hapsanismul fara seaman al românului dornic de inavutire si dornic de a-si scoate cheltuielile si de a face profit de la primii 5 cumparatori.
    Va rog, publicati, sa se vada gradul de saracie al populatiei. Nu vorbim aici de acel procent infim al super-bogatilor care isi permit orice, sampanie cu foita de aur, kk de maimuta in cafea si alte asemenea extravagante fara a munci sau fara a depune efort prea mare.

    RăspundețiȘtergere