sâmbătă, 14 septembrie 2024

EXTRATERESTRII PLANG PE MANTUITORUL IISUS HRISTOS, DOMNUL SI DUMNEZEUL NOSTRU AL TUTUROR !



                                                              Dragii mei,

În aceasta dimineață , ma trezeste o lumina alba ,orbitor de stralucitoare , si astfel ,vad dragilor înspre răsărit,văd O Cruce mare, de statura unui om de 2m, pe care se afla un giulgiu alb,adica,o pânză alba stransa pe lungimea ei, si care pânză dragilor, era așezata pe bratul drept al CRUCII, respectiv pe Mâna stangă a Mântuitorului nostru Iisus Hritsos, asa cum era rastignit. 
De jur împrejurul Crucii, cu IISUS  rastignit pe ea, stau dragilor in Lumina alba orbitor de stralucitoare, ca intr-un nor oval, stau multi EXTRATERESTRI 
.                                                      
 Din Crucea Sfanta cu IISUS  rastignit pe ea, izvorăste pur si simplu,din toate colturile ei, numai Raze albe,orbitor de stralucitoare. 
IISUS  HRISTOS stralucea pe Cruce ,cât o mie de Sori la un loc.
În mijlocul Luminii orbitoare,de jur împrejur, erau zeci de EXTRATERESTRI.
Am ramas placut uimita de dragostea omuletilor gri deschis,care priveau cu tristete la Hristos Domnul,rastignit pe Cruce,priveau cu tristete la Pânza alba însangerata,asezata pe bratul drept al Crucii,si care, priveau cu uimire mare spre noi oamenii de pe Pământ, intrebandu-se parcă, cum a fost posibil ca să-L rastignim pe CEL care ne-a facut atâta bine si care a luat asupra Sa,păcatele noastre.
Dragii mei, orice-ar spune Biserica si mai marii Bisericii împotriva Extraterestrilor ,precum si impotriva celor care vorbesc si sustin pe Extraterestri,printre care ma numar si eu, ei,Extraterestrii ,exista si sunt CREATIA  Lui  DUMNEZEU. 
EXTRATERESTRII sunt de o inteligenta mult superioara pământenilor, si niciodata nu ar face ceea ce am facut noi oamenii , Lui  Iisus  Hristos,Fiul Lui Dumnezeu si al Maicii Pururea Prea Curatei Fecioara Maria, Cărora Li se cuvine,
 toata cinstea,slava si închinarea ,AMIN. 
                                         Cu dragoste,Maria. 

13 comentarii:

  1. Peste trei zile in 18 septembrie SuperLuna plina pe eliptica minima fata de Pamint cu Luna si Soarele in pozitii si gravitatii opuse ce pot da cutremure mici citeva zile inainte si dupa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei sunt considerați de preoți,demoni,chiar și de ortodocși,dar ei sunt făcuți să ajute umanitatea in toate încercările trimise de diavoli asupra pământenilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă îi întrebi pe Preoți despre Extratereștri, îți vor spune că sunt Demoni/Diavoli. Dacă îi întrebi de Clar Viziune, îți vor spune că vine de la Diavoli. Cu toate că mulți Preoți știu că, Clar Viziunea se bazează pe Glanda Pineală, ei tot așa îți vor spune că nu au voie să spună adevărul. Nu au voie să deschidă mințile oamenilor de rând. Spunând că Clar Viziunea vine de la Diavoli, acei Preoți nu își dau seama că ei sunt pe cale de a înfăptuii cel mai mare păcat din Univers (păcatul împotriva Duhului Sfânt). Spun că ei sunt pe cale, pt că eu sunt sigur că ei nu își dau seama ce vorbesc că dacă ar înțelege și își ar da seama ceea ce ei fac prin a spune că Clar Viziunea vine de la Diavol, atunci păcatul e înfăptuit și la învierea morților, învierea acelei persoane nu va mai avea loc pt că învierea o poate face unul singur din tot universul și acela este DUHUL SFÂNT. De aceia Hristos spune că păcatul împotriva Duhului Sfânt nu poate fi iertată niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  4. Roaga-te pentru oamenii din loc. Pechea din Galati! Fa ceva daca vrei sa fii utila in universul acesta, nu in cel imaginat in care esti tu adorata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Extratereștri nu sunt persoane mai inteligente decât oamenii normali. Ei încă nu au persoane care se au ridicat în lumină precum Hristosul cel viu. Până în prezent, în tot Universul mare sunt doar două persoane de lumină , unul e Hristosul cel viu și celălalt e Lucifer, primul prototip de înger de lumină care acum e Diavolul și Satana dar nu pt mult timp că timpul lui e scurt de tot, 10-20 ani îi a mai rămas pt a se distra.
    Dacă lumea ar mânca numai fructe și legume crude, ar sta multe ore în meditație și în rugăciuni, nu ar polua aerul, nu ar folosii tehnologie și școală multă pt a obosi creierul, nu ar fi lacomi și răi, atunci lumea ar putea zbura fără farfurii zburătoare. În capul nostru avem tot Universul miniaturizat și toată tehnologia vie, nu cea electronică/moartă.
    Tot secretul Universului se află în ADN-ul nostru, ADN-ul uman dar lumea nu își dă seama cât nici oamenii de știință nu își dau seama că dorm pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca extraterestrii erau in misiune cu un anumit rol,
    atunci ca si acum in momentele cruci-ale -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu fii milostiv nouă păcătoșilor, iarta-ne și ne miluiește Doamne 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Rascoala cazacilor polonezi Contra functionarilor jefuitori evrei kazari in secolu l18 trimite un val de evrei kazari din Polonia , Lituania si Rusia spre Moldova si Tara Romaneasca dar si Transilvania .
    Obijnuiti sa devina functionari jefuitori si exploatatori ai taranilor

    Rezultatul e ca in 1907 apare si in tarile Romane rascoala contra evreilor kazari.
    Dar pelagra evreiasca Kazara bintue si astazi Romania si lumea din Europa acum fug ca Refugiati de Razboi din Ukraina si Israel si bine platiti cu indemnizatii mai mari ca salariile romanilor dar masini si obiceiuri scumpe si sfidatoare la supermarketuri si baruri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ciuca Maciuca-Discurs in fata PNL Evreiesc plin de Truisme goale copiate si contradictorii din carti.

    Vorbe goale , Parole ,Parole cum spun italienii si Latraul pro semit Rares Bogdan-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu a creat totul ,animale insecte,extratereștrii etc.
    Tot ce spune în Sfânta Biblie se împlinește

    RăspundețiȘtergere
  11. Celai mare exercitiu demonstratie de forta Ruso-Chinez 400 nave ,submarine etc

    Biden nervos pe un jurnalist care-i vorbea de Putin.

    Iar un fost general Craciun ne vorbeste din tunelurile palestiniene Hamas din Gaza - fost Canan si apoi Palestina ocupata acum de Kazari ca Israel ce se substituie acum si se dau evrei antici si se lauda cu monumentele antice ale cananitilor din Israel
    -Transmis evreilor veniti prin Romania in limba romana de fapt Kazari alungati din Polonia si alte tari europene care vorbeau limba Idis un mixaj de limba germana , slava si ebraica si carora Iohannis le vrea facute centre culturale prin Transilvania in Brasov ,Sibiu, Sighet , Halmeu si Satu -Mare- despre ultimul oras kazarii asazisi evrei spun ca e in Hungaria
    ei fiind rude de singe asiatice de fapt cu Hunii si ungurii nu cu evreii de la care au luat doar religia mozaica si obiceiuri culturale proaste de rasa ariana cu plan de dominatie si conducere Globala a Terei acum prin masonerie si sistemul bancar globalist
    In curind in conflict Global cu rasa galbena a chinezilor vazuta in Apocalipsa drept Calul Galben .

    Pentru care si evreul fanariot Iohannis era simbolizat intr-un mesaj vechi de 8 ani cu un Cal Troian la etaj in Primarie dar functia lui visata si vizata de secretar general la Nato respinsa acum si data olandezului Ruthe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. DOAMNE FERESTE sa planga IT! ei nu au suflet ca pamantenii sunt, as zice roboti- oamenii de rand habar nu au de acestia

    RăspundețiȘtergere
  13. iata pt craciun seismul de azi asa este si in 1977 era o luna f mare si f aproape de pamant-atractia lunii are efect si asupra marilor si oceanelor= flux si reflux asta sunt tainele lui DUMNEZEU omul se supune naturii

    RăspundețiȘtergere