sâmbătă, 7 septembrie 2024

IMI IUBESC DREPTUL LA VIATA !


                                                 Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

           "Astazi ,fișa vietii se deschide!

            Va multumesc mult ca existati !

          Imi iubesc dreptul la viata!"

Dupa care, glasul dispare dragilor, dar am in fața ochilor mei inchisi,un Cer de ziua stralucitor si un Curcubeu cu doar trei culori sfinte, un Curcubeu cu fața inspre Cer,si nu inspre pamant cum il vedem noi adesea pe Cer.

Cele trei culori dragilor,erau :rosu,galben si albastru.


.
Inchipuiti-va dragii mei, acest Curcubeu intors cu deschiderea spre Cer,dar numai din trei culori,iar aceste culori erau ale Drapelului Romaniei sfinte.
Dragii mei,binecuvantata  este Romania Adevarului Duhului Sfant,binecuvantati sunteti voi si intreg poporul român.
Sa nu ne pierdem niciodata Credinta fratilor, sa fim buni si milostivi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Cum să Eliminați (științific) Oxidul de Grafenă din Organism
    DE RHODA WILSON LA 16 FEBRUARIE 2022

    Oxidul de grafenă, o substanță otrăvitoare pentru oameni, a fost găsită în "vaccinurile" Covid 19, în rezervele de apă, în aerul pe care îl respirăm prin chemtrails și se află chiar și în hrana noastră. Oxidul de grafenă interacționează și este activat de frecvențele electromagnetice ("EMF"), în special de gama mai largă de frecvențe găsite în 5G, care pot provoca și mai multe daune sănătății noastre.

    Simptomele otrăvirii cu oxid de grafenă și ale îmbolnăvirii de radiații EMF sunt similare cu acele simptome descrise ca fiind Covid. Vestea bună este că, acum că oxidul de grafenă a fost identificat ca fiind un contaminant, există modalități de a elimina oxidul de grafenă din corpul nostru și de a vă restabili sănătatea.

    Republicat din Fix the World Maroc, 29 August 2021

    Materialul este mai lung ...https://www.blogger.com/blog/posts/4409810760146014026

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi metode puse la punct pentru vaccinul prin unde Electrimagnetice in masa cu impulsuri 5G care nu mai necesita acceptul sau cunosterea de masa de oameni care deschid porti de intrare in celule renumitii spini =spyke de pe membranele celulelor prevazute a fi aplicate in 3-4 ani prin ARN m- mesager de firma britanica Moderna sau americana Pfizer ca la Renumitul vaccin pentru Covid 19 spun ei pentru Cancer si cresterea imunitati experiente pe oameni putin testate de cresterea productiei unor proteine -leucicite pe 8 subgrupe din care una s-a dovedit cancerigena
      Am mai scris acum vreo doua saptamini -craciun.

      Ștergere
  2. Chelarea EDTA dizolvă inteligența artificială
    Hidrogel, Armă Magnetică de Inteligență Artificială

    Reexaminarea Brevetului Arată Date Pline de Speranță

    https://canadahealthalliance.org/wp-content/uploads/2022/11/EDTA-Chelation-Dissolves-the-Artificial-Intelligence-Magnetic-Hydrogel-Weapon.pdf

    Ana Maria Mihalcea, MD, PhD
    28 Octombrie 2022

    De luni de zile susțin că chelarea EDTA ca soluție de tratament pentru C19 injectat, deoarece elimină eficient metalele și poate detoxifia organismul chiar și din
    grafen. Ca practician certificat în chelație, este evident pentru mine că EDTA este necesar pentru bombardamentul de mediu al acestei forme de viață parazită Inteligenței Artificiale, la care suntem expuși prin injecții C19, chemtrails (dâre chimice, substanțe otrăvitoare aruncate intenționat din avioane), vărsare vax, alimente, cosmetice, medicamente și multe alte metode.

    Maica Lui Dumnezeu (despre urmele chimice lăsate de avioane): când vedeți dâre anormale pe cer, intrați în case, închideți ușile și geamurile și pentru a vă proteja folosiți Uleiul Bunului Samaritean ...!

    Dumnezeu Tatăl și Fiul, Maica Lui Dumnezeu și Arhanghelul Mihail au transmis Mesaje despre veninul satanei (vaccinul anti covid) și despre știința greșită, boala făcută în laborator. Dumnezeu a transmis Mesaje extrem de dure, celor care sunt în spatele mandatelor de depopulare = exterminarea copiilor Săi.

    Dumnezeu a transmis că plandemonocidul acum este în faza a doua, fiind pregătit pentru mult mai multe victime, omul nu mai are credință, satanismul este pe față și omul nu mai reacționează, coabitează cu satana cu sau fără știință, o lene colectivă care va duce inevitabil la zombificare (controlul ființei de la distanță) și dublă moarte, fizică și spirituală.
    Domnul Hristos: Trezire și Unire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chelarea cu EDTA curata si vasele de singe de depunei cum este Colesterolul deci scade riscul cardiovascular inclusiv de atac de cord
    Cut despre prafurile aruncate in aer mai e riscul celor date prin orase pentru omorirea tintarilor toxice pentru plamini care se dau in general noaptea si cind nu e bine a dormii cu geamul deschis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Respectiv Clorura de cesiu mai alcalinizante si decit cele 17 gr de bicarbonat in un litru zilnic de apa la 25 grade celsius cu aducerea aciditatii urinei la ph de 8 coform carti microbiologului doctor in oncologie Walter Last publicata acum 11 ani si de inlocuire a chimioterapiei periculoasa tocmai pentru ca obliga cancerul sa evolueze in forme agresive ca generatoare de inflamatii cancerigene studiu francezilor confirma in ultima luna concluziile doctorului Wakter Last-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. dreptul la viata vine de la DUMNEZEU CREATOR cine iubeste viata , iubeste materia nicidecum pe DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere