marți, 3 septembrie 2024

O LUNĂ MARE SI ROSIE, PE CERUL DINSPRE APUS,FOARTE APROAPE DE PAMANT!

 

.
3 Septembrie 2024, ora 1, 10 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam la articolul anterior,vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad un Cer de noapte inspre Apus, iar pe Cer,foarte aproape de pamant, vad o LUNĂ rosie-portocalie,o LUNĂ plina si mare cat roata carului.

.
Dragii mei,ce inseamna acest lucru, eu nu stiu a va spune.
Dar,cu siguranta vom auzi vorbindu-se despre o astfel de Luna,la un moment dat.
Sa speram ca va fi de bine.
Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Va fi in data de 18 septembrie SuperLuna cel mai aproape de Pamint cu ale evenimente pe linga mici cutremure
    poate bombele vazute in mesajul lui Ion Oglinda pentru septembrie -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Septembrie e si luna uscata prielnica actiunilor de razboi.

    A nu se uita duminica 8 septembrie de 8 septembrie de Sfinta Maria ,
    la Tebea -Brad Hunedoara aniversata 200 de ani de la Nasterea lui Avram Iancu tradat de evreii habsburgi inclusiv evreul Iohannis ce nu-i vrea statuia din donatiile sibienilor pe domeniul public din Sibiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar luna vizibila inseamna ca vremea e fara nori deci si fara ploi dar cu mult praf .

    Da speram ca nu radioactiv ca Rusia se lauda cu o racheta militara cu nume ceva de Skillap cu motor cu reactie ce bate peste 23ooo km dar care polueaza in spatele ei ramasitele de gaze radioactive ale motorului peste teritoriul pe unde trece cu baze de plecare multe din Rusia linga bazele cu bombe nukleare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marius Ghinezan cu steagul american la palarie vorbeste de englezi care l-au inventat si prezis pe Orwell acum vin cu oficiosul Telegraf si aduc ideia schimbarii cu scoala , mobilulul si familiei a obiceiurilor alimentare prin fabrici de insecte pentru Burger ,idee ajunsa si vinduta sii in presa din Sua cu ideile transumanismului
    si omorirea animalilor si la noi a un sfert de milion de oi pentru care ieri la Bucuresti protestara oierii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Soarele întunecat și luna sângerie sunt semne și evenimente ale Mâniei Domnului Iisus Hristos și pt A Doua Sa Venire când are loc Sfârșitul Necazului Celui Mare,adică a Împărăției Milenare și va avea loc Judecata Universală,rasplatile veșnice și pedepsele veșnice pt toți oameni vii și morți!

    RăspundețiȘtergere
  6. Guvernul Ciuciu un an Ciuca un an Ciolacu

    RăspundețiȘtergere
  7. Semne de la Dumnezeu doamna Maria 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏🥰

    RăspundețiȘtergere
  8. Vasilii Timofeevich Sergenko generalul rus care a Ordonat masacrul din Bucovina de la Fintina Alba unde a omorit intre 2000 si 4000 de romani moldoveni la 1Aprilie 1941-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Polianski reprezentantul Rusiei in Consiliul de securitate ONU a acuzat ca
    -Sua e vinovata pentru razboiul din Gaza si lipsa tratatului de Pace-

    Desi Biden acuza pe Netanyahu ca -il prosteste- si nu vrea tratatul de Pace pentru eliberarea ostaticilor cum vor si protestatarii de ieri din Telaviv-

    Desi evreii americani spuneau ca -Gaza cu pozitia ei prea frumoasa si bogata pe litoral pentru palestiniieni pe care vor sa-i mute in Desert izolati si saraci si bineinteles rupti si Izolati de palestinienii din Cisiordania -Palesina ocupata si ea atacata continuu de Israel odata cu sudul Libanului.

    Iar acum vor un Nou Israel in nordul Ardealului cu Ucraina format din kazari ultraortodoxi cu baze incepute la Sighet , Halmeu si bineinteles Satu Mare care spuneau ei este deja in Ungaria
    iar analistul militar Aurel Cazacu din Bacau spuneau ca vor 3 milioane de apartamente in Romania in caz de razboi cu Iranul si ceilalti musulmani care se pare dupa mesajul lui aion Oglinda
    face parte din cel de al Treilea Razboi Mondial simultan cu Kazarii din Ukraina deja atacata verbal pentru teritoriile anexate din Ungaria, Slovacia si mai nou si Polonia -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. SUA averizeaza ca
    -Rusia va folosi rachete cu explozibil Nuklear cu raza scurta de actiune-
    deci cre ar bate in Ukraina si estul Ue
    -dar fara a folosi rachete intercontinentale cu raza lunga de actiune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe lista scurta a Rusiei prima lovitura o va lua Polonia si urmatoarea România.

      Ștergere
    2. Moscova va fi stearsa de pe fata pamantului in 15 minute de la prima lansare.
      Putin nu va mai avea o tara in care sa fie sef de stat....teritoriul actual al Rusiei va fi un desert radioactiv.

      Ștergere
  11. Migrantii cu drept de munca in Romania forteaza granita spre vest in Ue
    Guvernul asteptind votul a stabilit ridicarea pragului de impozitare a pensiilor la peste 3000 lei care maresc sumele primite de la 1 octombrie
    cind se ateapta si adeverintele pentru primele luate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.stiripesurse.ro/vremea-se-schimba-radical-ne-asteapta-furtuni-puternice-si-vijelii-intr-o-regiune-scad-drastic-temperaturile_3422463.html
    Din nou vremea se schimba și le da peste cap meteorologilor previziunile-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Moscova acuza romanizarea Republicii Moldova
    In timp ce ei rusifica Ucraina cu rachete balistice in un hotel la Zaporoje dar si la poltava un institut de transmisiuni si un spital omorind peste 100 de oameni
    Rusii se lauda prin Putin ca avanseaza in Dombas cu 15 km zilnic ca niciodata.
    Zelenski implora ajutor antiaerian in timp ce parlamentul nostru a aprobat donatea bateriei Patriot cu de un miliard Dolari cu rachete de 3 milioane Dolari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Evreul securist Gioana
    -Voi fi un presefinte foarte implicat-

    Cred si eu cu evreii alogeni cu tot ca si ceilalti toti Tradatori de dupa Revolutie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Păcăleală Americana cu sistemul patriot. Voi Românii săraci si datori vanduti cumparati de la noi Americanii patriotul si apoi la ordinul nostru il donati Ucrainei. Tromboanele din presa model nord-corean din România incearca sa pacaleasca romanii mulsi de taxe pentru a face cadouri Ucrainei cum ca vom primi de la americani altul in loc. Intrebarea este daca americanii sunt asa darnici de ce nu au dat ei direct Ucrainei sistemul patriot ? Politicul si presa din România preșul americii vor cu orice pret sa bage romania in razboi. Planul dupa distrugerea economiei romaniei si cu sapte milioane din douăzeci de milioane total populatie izgoniti economic este distrugerea restului romanilor prin aruncarea romaniei in razboi.
    Ma repet daca americanii doreau sa dea ucrainei un sistem patriot de ce nu au facut-o ei direct ci prin bratul guguștiucului Român ? De frică ? Majoritatea celor care va aburesc din studiourile tv cum ca e bine sa donam armament incercand la ordinul American sa bage Romania in razboi au case in strainatate unde vor fugi cu familiile lor lasandu-va pradă distrugerii.

    RăspundețiȘtergere
  16. vai de lume cu rachete nucleare- indiferent de raza de actiune-izotopii se raspandesc in functie de vant-asa a fost la Cernobil-vedeti vrajmasul ce face!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia va deveni un teritoriu contaminat , daca va folosi arme nucleare. Putin stie bine ca nu poate castiga razboiul cu Ukraina, dar incearca sa dezinformeze propria populatie.

      Ștergere
  17. luna va atrage pamantul asa cum se intampla cu marile si oceanele ,mareele- pot fi seisme sau vulcani in eruptie- DOMNUL SI MAICA SA SA APERE CRESTINII adevarati

    RăspundețiȘtergere