joi, 5 septembrie 2024

MANTUITORUL IISUS HRISTOS, TINEA INTREG PAMANTUL PE DOUA DEGETE!


                                            Dragii mei,

Dormeam, şi dintr-odată, o LUMINĂ albă extrem de stralucitoare, îmi luminează ochii mei închişi, tresalt de pe pat, mă trezesc, dar nu deschid ochii, şi astfel,văd o Sfanta Icoana cu MÂNTUITORUL  IISUS  HRISTOS care era toată sculptată în aur alb !
Într-o clipită, în faţa Sfintei Icoane, apare în carne şi oase, Însusi Domnul si Dumnezeul nostru Iisus Hristos  IISUS  HRISTOS.
Are veşminte  albastre - violet catifelate ,iar pe umerii Săi ,poartă o Mantie argintie si catifelata,brodată cu auriu strălucitor ,si care,făceau ca Sfanta Icoana,să stralucească mai tare decât Soarele.
MÂNTUITORUL nostru bland si iubitor,era in carne si oase,avea parul castaniu si inelat,lungut pana pe umeri,iar ochii Îi erau de culoarea Cerului senin,un albastru divin.

.



Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,tinea pe doua degete,mai precis , pe degetul aratator si pe cel mijlociu ,tinea ca pe un fulg de nea, cu atat de mare usurinta, intreg Globul pamantesc.
Pamantul avea culoarea argintie si stralucitoare foarte, si era chiar in fața Sfintei Sale Icoane,de parca ar fi iesit din Sfanta Icoana.
Dragii mei, aşa precum ţinea Mantuitorul Iisus Hristos  întreg Pământul, tot aşa, să ne ţină şi pe noi toţi, şi să ne înconjoare cu Mila si cu Dragostea Sa  fără de sfârşit .
                               Cu dragoste, Maria.

2 comentarii:


  1. Mesaje către Fiii și Fiicele Mielului
    Luni, 5 August, 2024

    Matei 25: 34-36 Atunci împăratul va spune celor de la dreapta sa: „Veniți, voi care sunteți binecuvântați de Tatăl meu. Moșteniți împărăția pregătită pentru voi de la întemeierea lumii. Căci am fost flămând și mi-ați dat de mâncare, am fost însetat și mi-ați dat de băut, străin și m-ați primit, gol și m-ați îmbrăcat, bolnav și m-ați îngrijit, în temniță și m-ați vizitat.

    Fiica mea, inima mea se îndreaptă către toți copiii voinței mele. Mă rog și Îl implor pe Tatăl ca întreaga omenire să ajungă să-L cunoască. El, Tatăl, dorește ca voi să transmiteți acest mesaj de speranță pentru omenire.
    Iisus

    Copiii mei, Eu, Tatăl vostru, am stabilit pacea în inimile voastre prin actele voastre de voință. Voi, copiii Mei, sunteți lumina Voinței Mele. Vă rog să vă continuați actele în Voința Divină, așa cum a făcut-o micuța Mea Luisa și continuați să fuzionați întreaga omenire în inima Trinității - Fecioara Maria, Mama voastră. Puneți-vă la picioarele crucii Fiului Meu și cereți repararea omenirii pentru a curăța lumea de păcat. Vin la voi, copiii Mei, din iubire și din inima rugătoare a Fiului Meu Iisus să acord lumii mai mult timp prețios. DA, copiii Mei, acord omenirii mai mult har, acordând mai mult timp omenirii pentru a se pocăi și a-și îndrepta căile rele. Inima mea va bate alături de a voastră în fiecare act pe care îl faceți pentru umanitate; iubire, iubire, iubire în toate actele voastre în Voința Divină. Fiul meu dorește să salveze cât mai multe suflete înainte ca Parusia mea a iubirii să curețe pământul. Vi s-a dat mai mult har în Voința Mea.
    Tatăl Vostru al Întregii Omeniri

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru Moment, Domnul Nostru Reține Războiul
    De Valentina Papagna. 25 August 2024
    În această dimineață, când mi-am spus rugăciunile în jurul orei 7.00, Domnul nostru Iisus a apărut și mi-a spus: „Valentina, copila mea, din păcate, nu-mi place să bag frica în tine, dar ei plănuiesc să înceapă războiul. Rusia și Iranul sunt foarte nerăbdătoare, iar Israelul, de asemenea, și alte țări fac presiuni pentru ca războiul să înceapă. Acesta poate veni la mijlocul anului viitor, dar se poate întâmpla și mai devreme de atât. Deocamdată, încă îl rețin, dar nu știu cât timp îl pot reține, pentru că există atât de mult rău care presează pentru începerea războiului.”

    „Guvernele voastre știu ce se întâmplă, dar nu vor să le spună oamenilor pentru a băga frica în ei. Dacă începe războiul, va fi haos și atâta suferință în lume.”

    „Ceea ce am nevoie de la voi, copiii Mei, este să vă rugați foarte mult pentru ca Eu să vă pot proteja în continuare. Pacea poate veni doar de la Mine, nu de la lume.”

    „Ceea ce arată și indică toate acestea este că Venirea Mea este aproape. Profeția trebuie să se împlinească, iar voi ar trebui să fiți fericiți că atunci când lumea va fi în cea mai tulbure perioadă, Eu voi veni să-mi salvez poporul.”

    „Spuneți-le oamenilor că ceea ce doresc acum este pocăința, că trăiți într-o stare de har - acesta este cel mai important lucru în viața voastră.”

    Doamne IIsuse, vino printre noi și dă-ne pace și bucurie cerească.

    RăspundețiȘtergere